Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:16:09
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Zvezdica kako lep fantič! Koliko pa je zdaj že star? pija, hvala. zdaj pa že kar 2 meseca in 3 tedne ti kako si? In že govori ata... Meni to sploh ne gre iz glave. Pa kaj vi delate s tem fantom Dej mu enga vlkega cmoka od tete podgance. Grem jst tud še mal kavčat. Dost je blo neta za danes.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:18:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zvezdica tud če sem premišljevala se nisem mogla odločit kolk časa si že mamica , groza kako zgubljamo občutek za čas . Jaz sem fajn, zdaj čakam dopust, še ju3 malo doma naredim, pol jo pa mahnem za cel teden Ja res beži čas. Ravno včeraj sva se z mojim pogovarjala da lansko leto te dni sem se veselo pikala in jedla jajčka. Kam jo mahneš - na morje?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:20:14
|
|
|
|
Zvezdica
|
In že govori ata... Meni to sploh ne gre iz glave. Pa kaj vi delate s tem fantom Dej mu enga vlkega cmoka od tete podgance. Grem jst tud še mal kavčat. Dost je blo neta za danes. podganca, ravno sem mu ga prtisnla :) IVf otrok je, te so pa bistveno bolj pametni Še nekaj mesecev pa boš vidla sama kok so pametni kdaj je PDP?
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.4.2009 21:21:33 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:21:32
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica to sa danes probavala...a ni hud tale tvoj sinko je pa frajer, še mal pa bo začel za puncam okol gledat
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:22:56
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Veliki škrat si cool? Jesam, dokaj. Hvala. Upam d je tut pr teb vse ok! Ja, res, Zvezdi, mali je hard šarmer. Pa špegle! Je treba zaščitit očke pred tem močnim sončkom, ja! Andreja07, welkm! Zarči, ful mislm nate....tut zate je blizu dan D! Miškamojaletnica, me tko veseli, d je vse ok, tko sm vesela zate!! Vsake tolk poškilm na slikce, pa se fajn narežim! Upam, d te še kdaj vidm!! Mišmišmiš, jes, to!! Itak d nism dvomla vate in tvoje rezultate!! Ma, sej je bil že cajt! Pa še pravi po vrhu!! A zej boš prirejala žurke pa sam za nosečke, ane? Jah, odkar je večini tastarim borkam uspelo, je tle ful zatišje. Se mormo sevede zment z kak dejaut, pa se navadit mal stimulacije limat, pa piva pit, ane??
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:28:10
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla mismis - vesela sem zate, tko kot bi bila zase Wp - Objem zate...spočije se od vsega tega Pija - kako si mačka? Citrončica - naj bo uspešno Veliki Škrat - kako sta tvoja škrata in kako živalce? a si dobr? pa izpiti LL- jaz komaj čakam, da bomo dihale s teboj Gloria - rožce zrihtane? a bo tudi kaj zelenjave? Zvezdica - patrik je frajrček, po mamici? Abra - a uživata z gimnastičarko? Goldy - kako ste vi? Zdravi? Shuka - jaz ves čas mislim na vas in vam iskreno želim vse najboljše Bambi in pikovit - žal mi je, da ni pravega vzroka...a vendrale...če je vse ok, potem nista daleč od Stella rosa - upam, da si vsaj približno dobro Miška73 - kako se počutiš. kaj nosečniško? Andreja07 - dobrodšola nazaj. Veliko uspeha. Suzi - bravo za rezultate.jupi zarja - mis ju Miklarom - wau kakšen rezultat, počivaj do etja BEBII - kako je to lepo prebrat Dakec - pozdarveček tudi od mene... Kimsy - srečno jutri! Diana - upanje umre zadnje Bit - srečka nosečka, a si dobro? Lana - foliklčki se množijo in rastejo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:29:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Tudi mi smo veseli, veseli za mismis, hura, hip hip, hura!!! Fajn praznike vsem! ..joj še malo pa dobiš svoja zakladka
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:30:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica to sa danes probavala...a ni hud ..frajer mali ...pri nas to ne pali si vse dol potegne
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:33:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Ma tko k vas berem...študiram....sej 3/4 je kao nepojasnjenih neplodnosti....ma kdaj pa pošlejo nas oz. ali nas sploh pošlejo na kake genske preiskave, če smo s partnerji sploh kompatibilne? Lih tko se mi je utrnilo vprašanje.... ...ja dobro vprašanje
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:34:56
|
|
|
|
bambi75
|
Veliki škrat, kako ste pa kaj vi? Mene so dali v 3. postopku v MB na genetske preiskave, ampak niso nič našli. Je z obema vse ok. Ampak gledali so pa samo Kariotip. Za kakšne imunske teste pa ne vem. Mi niso do sedaj še nič predlagali. Imam histero, laparo, hormonske teste, genetiko in pa spermiogram. Drugega nič. Ja pa za tokso so me tudi testirali v MB, pa sploh nisem vedela. Saj res pikovitka . Kakšen antibody? Pija nič še ne ugotavljajo, šele bodo, ampak eksperimentirali. Aha vidim, da si že ugotovila.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:36:41
|
|
|
|
gloria
|
Gloria - rožce zrihtane? a bo tudi kaj zelenjave? ...rožice še nekaj malega okrog skalnjaka....letos mam noro nasejenega zaradi Nika ...kaj pa ti
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:37:07
|
|
|
|
sonček33
|
Reby - 20.8. bo zdej zdej, že kaj nakupujeta? Arenja - super za zmenek z atom KIWI - super da počivaš, za branje knjig sem ti pa fovš gigi moja draga mislim nate se* - počivaj -upam, da pritisk ne bo preveč nagajal cukica - ups nevestica...itak, vse se bo zrihtal zofka - spočij se, počakaj, da mine tole obdobje, potem pa pridi nazaj jona - kako počutje?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:40:34
|
|
|
|
sonček33
|
Gloria - men rožce nasadi dragi, ker se spozna na to...jaz samo rečem katere bi imela...letos bo upam kalifornijski mak...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:46:44
|
|
|
|
lara light
|
Zvezdica, mali je cel frajer! Bravo mami! LL, še v enem kosu, se pokorno javlja! In vsem vošči lepe praznike!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 22:06:46
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Ma tko k vas berem...študiram....sej 3/4 je kao nepojasnjenih neplodnosti....ma kdaj pa pošlejo nas oz. ali nas sploh pošlejo na kake genske preiskave, če smo s partnerji sploh kompatibilne? Lih tko se mi je utrnilo vprašanje.... ...ja dobro vprašanje Žal tega pa pri nas ne počnejo Tujina ja,Slovenija ne.Pa še to.Tudi če želiš plačati,ti ne ustrežejo.Zanimivo a ne
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 22:09:24
|
|
|
|
pikovit
|
O Andreja,vidim,da si spet z nami .Hvala za lepe želje Enako tudi tebi.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 22:10:20
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light LL, še v enem kosu, se pokorno javlja! In vsem vošči lepe praznike! o superrrrrr LL,naj tako ostane še nekaj časa.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 22:11:50
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ojla Bambi in pikovit - žal mi je, da ni pravega vzroka...a vendrale...če je vse ok, potem nista daleč od Sonček thx,ko bi le bilo tako
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 22:17:17
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Pikovit a takšna je zdaj diagnoza? Kje so ti pa za tiste antibody povedali? Ja taka diagnoza .Za antibody sem se pa sama pozanimala.V Mb delajo samo 3 vrste,pa ne vem več katere.Drugače pa jih je veliko.Za LJ pa ne vem,če to delajo.Vse ostalo pa Adrialab in jasno samoplačniško.Pa tudi Adrialab ne dela vsega.Če pa želiš pa moraš k svojemu zdravniku po napotnico.....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 22:17:48
|
|
|
|
pikovit
|
No punce zdaj pa lahko noč in lep vikend vam želim
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 22:25:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Sonček85 je rodila Aleksandra, težkega 3700g in velikega 52 cm. Mami je dobro, ati skače od veselja čestitamo ...čestitke družinica še jaz
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 22:30:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Mismis lepo da si vse poštimala. Pa super za rast hormončka. ....se podpišem
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 22:33:16
|
|
|
|
gold fish
|
sonček33 - jaz bi pa lovrota rada vidla... dakec....pa tvoje detece tudi ....... ...pozdravček vsem ostalim
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 22:36:47
|
|
|
|
zarja1
|
Veliki škrat, ki mi je dal brbljico za nadimek, tud jaz mislim nate. Večkrat. Sploh. Mi je Netka34 prav posebno všeč . Moj D je še daleč, druga polovica avgusta kot zdaj kaže . Je moj nekaj dopsute še gledal, pa sem ga kr skenclala-jok brate- se mu je slučajno zmešalo. Tak dolgo že čakam, da mi bo pomoje avgusta že fajn sila. Sonček 33 jaz te tud misam, se vedno nate spomnim, ko ni v Mb ju sonca-češ pa kje si mi ti? Ko pa je, pa mi je tud nasmešek pride..češ smo trole ko smo te tak klicale na svoje konce. Babe čenčaste. Mišek moj 73 sivi, čestitke za nuhalno. Super rezultat. Itak, da je vseeno kaj bo, mam na sumu dva pobalinčka, ne vprašaj zakaj-tak čutim. Sta me takrat skor s stola fliknila-to pa pupe ne delajo. Mislim Zvezdica a to ti tudi? Jaz sem svoje nečake čist skičala, le ko sem lahko. Vse živo gor navesla, pa frizurce pa hitro fotkič. Za znoret smo se smejali. Itak je pa tvoj mali CAR!!!! Po mami ha? Larči in Ajsi sta še v enem kosu? Joj komaj čakam. Bambi in Pikovitka meni že od vsega začetka na kartonu piše nepojasnjena neplodnost. A je vama kdaj uspelo videt ?
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 24.4.2009 22:48:46 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 25.4.2009 7:24:10
|
|
|
|
andreja 07
|
Dobro jutro Pri nas smo spali katastrofalno ,se vidi da je luna no pa saj bo jutri že bolje.Zdele bom za zajterk mal taxista potem pa akcija sekanje in pospravljanje drv. Malo še mam bršjink za nasadit-4 korita ostalo imam že vsaj to. Včeraj mi je zvečer uspelo še postelje preoblečt -to tko nerada delam grrrr.Tko da bo treba sedaj kar zagrabit če čem dopoldan vse podelat,ker popoldan gremo k tašči na obisk je bila včeraj urgentno operirana za kilo(20 cm) se ji je vkleščilo tko da je bilo precej napeto,no samo da je za njo. Sonček 33 kako se ti sploh spomniš kdo vse tuki gor piše? Jaz komaj sledim ko berem pa še to nisem prišl čisto na čisto obvladaš ni kaj. Danes držim pestke za vse,ki boste okoli dr. ali celo na punkcijah ali ET-jih. Lep dan vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?