Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 18:58:28
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
Citrončica, pol pa 9 dan 1. uz. Če je endo 0, dobiš supro+menopur ali gonal za naprej. Pol pa......sm zej mal zmrznila.....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 19:03:59
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala, saj ostalo pa vem približno, itak grem 5ič....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 19:16:33
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Še posebno, ker mi je sedaj dr. D rekel, da je zelo težko najti pravo stvar, ki bi pomagala, glede na to, da je z obema vse ok. Kako mi je vse to tako znano .Moja najnovejša diagnoza = NEPOJASNJENA NEPLODNOST
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 19:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
kimsy, ok, sem se malo potolažila.. Že pri prvi sem bla malo živčna, pol se mi itak zdrobi in ratam še bolj živčna.. Se zdrobi še druga.. Jaz še bolj živčna in še mokre roke sem dobila.. Mi je že sestra rekla, da bi mogoče raj v ZD hodila.. Ti pa jutro dobro opravi na punkciji in upam, da bo čim več celic!!!!!!!!!! mismis, super za UZ, višji beta in bolniško!!! barbi, meni se tud zaenkrat zdi fajn postopek, sploh k je kratek. Edino malo me je strah, da sem kak "poskusni zajček". lana, tudi ti si dobila danes dobre novice. bebiii, res??? Ja, se te spomnem.. Sploh ne vem zakaj si mi v oči padla!! Ker res nisem vedla, da si ti, sam neki mi je reklo, da bi znala biti. Zanimivo, ker nisem slišala naglasa ali pa kaj podobnega. Samo ko si šla mimo, se mi je nekako zazdelo, da bi lahko bila. Očitno sem malo jasnovidna.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 19:36:19
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Še posebno, ker mi je sedaj dr. D rekel, da je zelo težko najti pravo stvar, ki bi pomagala, glede na to, da je z obema vse ok. Kako mi je vse to tako znano .Moja najnovejša diagnoza = NEPOJASNJENA NEPLODNOST A res pikovitka? No pri meni je uradno še vedno tubarni vzrok zaradi mojega samo enega prehodnega jajcevoda. Je pa danes dr. D rekel, da to ni glavni vzrok, ker to pri IVF nima veze, kar jaz itak že vem in sva se potem pogovarjala. No in ker so vsi ostali izvidi ok nimajo kaj drugega kot malo eksperimentirati, govoril mi je, da bi prej dobila stopko. KAko pa so kaj tvoji izvidi glede hormonov? JAz kolikor sem razbrala ima tudi ta LH vlogo pri ovulaciji, čeprav jaz ovulacijo imam in tudi zrele celice pri naravnem ciklusu.TAko, da res ne vem
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 19:42:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
otem sem letela na Metelkovo dati kri, da so mi preverili, če beta raste in je pridna zrastla na 199,3. Jupi, sem happy mismis. Potem je bilo pa treba še k osebni zdravnici, da mi je odprla bolniško, ki jo imam sedaj do 15.5. Miška super za Betahcg Zdaj ap en dan se vidmo na kavici, da te uživo stimuliram
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 19:53:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica otem sem letela na Metelkovo dati kri, da so mi preverili, če beta raste in je pridna zrastla na 199,3. Jupi, sem happy mismis. Potem je bilo pa treba še k osebni zdravnici, da mi je odprla bolniško, ki jo imam sedaj do 15.5. Miška super za Betahcg Zdaj ap en dan se vidmo na kavici, da te uživo stimuliram Jst bi tudi imela tako v živo stimulacijo. Ma, pridem enkrat v LJ samo na stimulacije. Sem zadnjič vrtela in vrtela tisti kratek filmček. Pa dej ti meni povej... pa kaj vaš fant že govori? A ja, pa hočmo še takih filmčkov in seveda novih fotk.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:04:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jst bi tudi imela tako v živo stimulacijo. Ma, pridem enkrat v LJ samo na stimulacije. ti kar pridi. Sicer pa tamal skoz govori nekaj kot je slišati ata sem kar malo fous. Bom pa kasneje dala eno fotko gor. moram dat liama spat.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.4.2009 20:11:44 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:05:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
to sa danes probavala...a ni hud
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:12:24
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Še posebno, ker mi je sedaj dr. D rekel, da je zelo težko najti pravo stvar, ki bi pomagala, glede na to, da je z obema vse ok. Kako mi je vse to tako znano .Moja najnovejša diagnoza = NEPOJASNJENA NEPLODNOST A res pikovitka? No pri meni je uradno še vedno tubarni vzrok zaradi mojega samo enega prehodnega jajcevoda. Je pa danes dr. D rekel, da to ni glavni vzrok, ker to pri IVF nima veze, kar jaz itak že vem in sva se potem pogovarjala. No in ker so vsi ostali izvidi ok nimajo kaj drugega kot malo eksperimentirati, govoril mi je, da bi prej dobila stopko. KAko pa so kaj tvoji izvidi glede hormonov? JAz kolikor sem razbrala ima tudi ta LH vlogo pri ovulaciji, čeprav jaz ovulacijo imam in tudi zrele celice pri naravnem ciklusu.TAko, da res ne vem Bambi moji hormoni so vsi OK.Vse je OK z nama.A si morš mislit. No kakorkoli že,diagnoza je znana .Imam pa mal povišane antibody-ne vem več kateri. .Ma kr neki.Rekli so mi samo vztrajat.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:13:48
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica to sa danes probavala...a ni hud Oooooooooo kolk je luštkan
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:15:46
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismisče beta raste in je pridna zrastla na 199,3. Jupi, sem happy mismis. super happy Mismis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suuuuuuuper Mismis,še tako naprej.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:18:18
|
|
|
|
pikovit
|
Miska73 sem brala danes,da ste dobro opravili,čestitke,do naslednjič pa še al bo al .Še enkrat čestitke
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:35:18
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica to sa danes probavala...a ni hud Zvezdica že zdaj je pravi šarmer, kaj šele bo.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:37:25
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica to sa danes probavala...a ni hud No, no, Zvezdi... to je pa že mal pretiravanje. Meni je brez teh okraskov bolj všeč.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:39:55
|
|
|
|
bambi75
|
Miska73, čestitke za dobro opravljeno NS. Pikovitka ja to je pa res , da ne vedo nič. PA ti imaš tudi blastociste. Sem tudi jaz spraševala, če bi lahko kakšne preiskave še naredili, zaradi mojih celic, pa če bi mogoče prišel v poštev Aglurab, pa je rekel, da nimam PCO. Tako, da so vsi izvidi ok samo rezultata ni. Ja pa tudi meni so rekli , da samo vztrajat je treba.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:40:50
|
|
|
|
andreja 07
|
hvala vsem za dobrodošlico mismis super da hormon narašča,naj vam atokrat res uspe do konca navijam. pikovit pozdravljena tudi zate navijam dajmo,sem se večkrat spomnila nate sem pa vmes menjala tel. in nimam več tvoje tel.da bi te poklicala.Vidim da še ni želejnega rezultata držim pesti da vama končno uspe je res že čas. zvezdica tvoj škratek je pa tak šarmer na tej slikici da dol padeš Pr nas je bilo dane sdelovno na ful in posledično sem zdej zelo utrujena ampak sem rekla da vas moram mal prebrat pa pokomentirat cukica javi se kaj berem da boš gospa dajmo izdaj skrivnost ,kdaj pridem v maškare. lep večer vsem in lahko nočko jutri pa srečno vsem,ki se vam bo kaj dogajalo.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:42:18
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Miska73 sem brala danes,da ste dobro opravili,čestitke,do naslednjič pa še al bo al .Še enkrat čestitke Hvala srce. Danes je bil res poseben dan in jst kr od sreče sijem. A veš kolk mi je zaenkrat vseeno kakega spola sta. Sam da sta mi živa in zdrava.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:48:44
|
|
|
|
miska73
|
Bambika sem šla moje izvide hormonov pogledat. Jst sem imela LH 5,59 in FSH 10,4. Delala pa sem izvid 5. dan ciklusa. Je pa kolikor jst spomnem pričakovano razmerje med LH in FSH 1:2. A potem niso nič kej pametnega naumili. V čem bi naj bila pa finta, da ti prej dajo stopko. Meni so delali varianto, da mi čim kasneje dajo stopko. Drgač pa Bambi in Pikovitek, jst res upam, da je vse skupaj le kup nesrečnih okoliščin, da vama ni ratalo. A veš kolk bi obema vama privoščila izz vsega srca, da se vama posreči.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.4.2009 20:49:04 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:53:29
|
|
|
|
bambi75
|
Miska no saj potem pa je to z izvidi res OK. JAz sem na netu prebrala, da mora bit razmerje 1:1, zato sem spraševala. Glede stopke pa sem se mogoče narobe izrazila. Naj bi jo dobila čim kasneje ampak takrat naprimer ne ob 10 zvećčer, ampak že ob 8-uri in naj bi dlje zoreli.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 20:55:17
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
Ma tko k vas berem...študiram....sej 3/4 je kao nepojasnjenih neplodnosti....ma kdaj pa pošlejo nas oz. ali nas sploh pošlejo na kake genske preiskave, če smo s partnerji sploh kompatibilne? Lih tko se mi je utrnilo vprašanje....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:01:28
|
|
|
|
Pija76
|
No nisem velik brala, samo da vas na kratko pozdravim. MIsmis da bthcg raste, sem zelo vesela! WP žal mi je! Bambi kaj zdaj pri tebi ugotavljajo? Pa kakšno stopko? A sem kej počešala al kaj ne vem? O pa Citrončica je s5 v akciji! Naj bo uspešno! Pikovit a takšna je zdaj diagnoza? Kje so ti pa za tiste antibody povedali? Zvezdica kako lep fantič! Koliko pa je zdaj že star? Veliki škrat si cool? LL še v enem kosu?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:08:32
|
|
|
|
Pija76
|
Sonček85 čestitke za sina! Lepo se cartajta! Lana70 vse najboljše ti želim, nekaj pa še posebej močno! Lubčke! Aha Bambi sem ugotovila, da si se šla v LJ pogovarjat. Želim ti, da tukaj najdejo dobitno kombinacijo za vaju!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:12:23
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Miska73 sem brala danes,da ste dobro opravili,čestitke,do naslednjič pa še al bo al .Še enkrat čestitke ja, super. Sem prej pozabila napisat, pa vsaj 3x sem si rekla, pa spet pozabla. Pikovitka moja, kao si? Zdrava? quote]No, no, Zvezdi... to je pa že mal pretiravanje. Meni je brez teh okraskov bolj všeč men je bil pa tako všeč, pa bambi tud vidim, da je všeč Andreja hvala Zvezdica kako lep fantič! Koliko pa je zdaj že star? pija, hvala. zdaj pa že kar 2 meseca in 3 tedne ti kako si? Moram dojit. se še javim
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 24.4.2009 21:14:40
|
|
|
|
Pija76
|
Zvezdica tud če sem premišljevala se nisem mogla odločit kolk časa si že mamica , groza kako zgubljamo občutek za čas . Jaz sem fajn, zdaj čakam dopust, še ju3 malo doma naredim, pol jo pa mahnem za cel teden
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?