|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
24.4.2009 15:12:27   
BarbiG
Suzi, tole je pa super rezultat. Toliko folikelčkov. Zdej se naj pa samo napolnijo. Ampak tile postopki so pa res nekaj čudnega. So nam naši dr. nekaj zakuhali, da sploh več ne vemo kako in kaj. Po drugi strani pa tvoje telo ne bo toliko prežeto s hormoni in ne boš imela takšnih stranksih učinkov. Me pa prav zanima, koliko bo vse skupaj trajal tale tvoj postopek. Ampak, želim ti, da na koncu zagledaš ta magični user posted image user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
24.4.2009 15:14:24   
BarbiG
Mismis lepo da si vse poštimala. Pa super za rast hormončka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
24.4.2009 15:23:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismisče beta raste in je pridna zrastla na 199,3. user posted image user posted image user posted image  Jupi, sem happy mismis.

super happy Mismis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
24.4.2009 15:24:01   
kimsy
mismis - bravo! Lepo, da hormon raste. user posted image
Mogoče pa so bili folikli manjši in so še mal zrastli, pa jih je zato še veliko. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
24.4.2009 15:32:36   
mismis
Andreja07, dobrodošla spet med nami. Kot vidim gresta v nov boj?

Dakec, hvala za dobre želje, kako je mala princeska, koliko je že zrastla?

Arneja, ti se kar naroči v MB, vmes pa naredi še kakšen postopek pri atu, saj vidiš kako se čaka v MB. Mogoče bo pa naslednji postopek uspešen.

Zofka, kaj pa je tebe zakrivilo. Kaj si bila vmes v postopku z zamrznjenčki, pa ni uspelo user posted image user posted image . Nikar še ne obupaj, poglej meni je uspelo v 3.postopku in to po 5. ET-ju.

Netka, ti škrat ti, lepo da ste oddali puppy-je. Da so bili pravi lepotci sploh ne dvomim. Kako sta pa tvoja dvonožna škrata?

Punsha, žal se to velikokrat zgodi, da podaljšajo s.fact, če user posted image  še ni konec. Držim pestke, da se endiometrioza ni razširila.

BEBIII, za kri ti jr že Žiži odgovorila. Lepo, da imaš veliko foliklov user posted image user posted image

Diana, naredi jutri test, mogoče pa bo kaj user posted image

Miklarom user posted image user posted image user posted image  za 12. celic. To pa bo otrok user posted image

Zarja, včasih paše biti tudi kar doma user posted image  Jaz zadnje čase kar uživam user posted image

Kiwi, nikar se ne sekiraj z vgnezditvijo, poglej kako je bila pri meni pozna, šele sedaj beta počasi raste. Počutje pa v redu, vsake toliko časa mi hoče biti slabo, pa ne vem, ali si to samo domišljam, ali pa je res. NI pa nič hujšega. Ti pa kar počivaj, pa beri knjige, tudi jaz sem to počela in če je bilo sončno vreme, sem se šla malo sončiti na teraso.

S. Suzi, to pa je foliklov. V tem kratkem postopku boš mimogrede konec, kar je po eni strani dobro, ker se telo ne nafila s hormoni user posted image user posted image . Za ampule se ne sekiraj, tudi me smo jih drobile in lomile, saj počasi dobiš grif, potem pa itak gre.
Bit, tole je pa super hormon. Čestitke nosečkauser posted image user posted image user posted image

cukica, saj res, ti postaneš vmes še gospa, lepo lepo. Pa saj je september tudi lep mesec za otroke delati user posted image user posted image

Barbi, kako je danes s hormoni, ti še delajo sive lase?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.4.2009 15:33:38   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 24.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Punsha - UZ
Skuštrana Suzi - UZ
Miklarom - punkcija

Sobota, 25.04.
Kimsy - punkcija

Nedelja, 26.04.
BEBIII - UZ

Torek, 28.04.
citrončica - UZ
Skuštrana Suzi - UZ

Sreda, 29.04.
Lana08 - UZ
Miklarom - ET

Četrtek, 30.04.
Punsha - UZ

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek, Šopka, Stella Rosa, Bozza, Diana79, Womanpolice  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Kiwi  greje user posted image     test 04.05.
Sapi  greje user posted image user posted image   test 04.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
april                      10                               2+1                       30 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image          
    user posted image  Metulj (N)
    user posted image  Bit (PO)
    user posted image  mismis (LJ)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2556
    24.4.2009 15:51:06   
    miklarom
    mismis -  bravo naša mami, pa kak ti jih ni več foliklov ven vzelauser posted image  in počutje dobro?, zdaj pa le počivaj in čuvaj svojo user posted image , zdaj je pa kar nekaj nosečk na novo, tako da počasi dobivam tudi jaz upanje da nama uspeuser posted image

BEBIII - počutje je dobro samo malo me boli tam spodajuser posted image , ti tudi jaz sem morala enkrat vmes pri UZ dati kri ker so nekaj gledali zraven na to da je bilo veliko foliklov, tak da nič bati to je samo dobro. imaš pa tudi zelo super rezultat čestitamuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa čimprej stopka

Kiwi - kako pa kaj ti, vse vredu? dej mi povej a si ti tudi dobila utrogestan. jaz sem jih pa še sam si moreš plačat, uffffff so pa drage. a ti si jih daješ v nožnico. mojemu je v lekarni rekla da to so takšne kapsule, katere lahko tudi ješ, odvisno kako ti rečejo v bolnici

BIT -tudi tebi čestitke user posted image user posted image user posted image  in čuvaj svojouser posted image

punce hvala za čestitke in navijanje, sedaj pa samo še upati da tokrat rata

< Sporočilo je popravil miklarom -- 24.4.2009 15:52:33 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2557
    24.4.2009 15:57:33   
    kimsy
    Punce!
    Men je blo že cel tedn po malem slabo - verjetno zaradi menopurja. Danes pa mi je še bolj, za bruhat. A je to možno da od stopke?

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 2558
    24.4.2009 15:58:32   
    miklarom
    Sobota, 25.04.
    Kimsy - punkcija

navijam za jutri in naj  ti bo punkcija brez boleč in naj ti hitro mine ter čimveč lepih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 2559
    24.4.2009 16:00:21   
    miklarom
    lahko da ti je slabo od stopke, no meni ni bilo sam sem pa od nje takoj dobila alergijo po obrazu najbolj okoli ust, sem bla taka k klovn ko se namažeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2560
    24.4.2009 16:01:14   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

danuser posted image . jaz sem nazaj iz punkcije. imela se 12. zelo lepih celic user posted image user posted image user posted image   ET imam 29.4.-sreda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 2561
    24.4.2009 16:02:46   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: diana79

prav o tem sem premišljevala!jutri zjutraj bom za fora naredila CB!izgubiti nimam kaj,če je nosečnost(o tem obstajajo dvomi)bi že moglo spoznati!nikoli se ne ve!tisto kaj se mi dogaja je zelo čudno!jaz sem imela vedno malo močnejša user posted image ,in ta krvavitev mi je zelo sumljiv!no lakho pa zaradi vse tiste hormone mi čist z
    mešalo!jutri bom za vsak slučaj preverila!kot sem rekla izgubiti nimam kaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    jaz sem pa res razred zase!

..ja ti kr naredi CB ker to res ni bila prava krvavitevuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 2562
    24.4.2009 16:05:06   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

evo mene končno doma. Danes sem se pa naletala pri vseh možnih zdravnikih.

Najprej sem bila pri svoji G, ki mi je dala napotnico za vodenje nosečnost na GK LJ, pa recepte za buscopan, pa še napotnico za labratorij (me je firbec matral, kako beta raste) na koncu mi je naredila še UZ in mi povedala novičko, da imam še vedno veliko foliklov notri (bemti doktorico, ki mi je delala punkcijo, da ni več foliklov ven pobrala), zaradi teh foliklov tudi imam še bolečine. Pravi, da se na UZ-ju še ne vidi nič, kar tudi nisem še pričakovala, še sploh ker je bila tako pozna vgnezditev.

Potem sem letela na Metelkovo dati kri, da so mi preverili, če beta raste in je pridna zrastla na 199,3. user posted image user posted image user posted image  Jupi, sem happy mismis.

Potem je bilo pa treba še k osebni zdravnici, da mi je odprla bolniško, ki jo imam sedaj do 15.5.

Zdaj grem pa brati za nazaj....

...super miška....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2563
    24.4.2009 16:06:26   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Srčice mi smo kr doma ostali, no si bomo vsaj spočili. Očitno neka višja sila ni hotela, da gremo kam. Tudi prav. Pa dans berem zopet same lepe novice.

Miklarom super še tukaj!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Gigika helov-kako zdravje?, Gloria Nikec je lepotkouser posted image , pa Zvezdini so taki manekeniuser posted image user posted image . Komaj čakam Ajskinega korenjaka in Larčine zajčkeuser posted image user posted image ...še čist malo. Pol poleti pa je ivfovk v porodni cel kup!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mismis kaj dans rihtaš bolniško?

Zofka kaj je blo tak hudo, da ti je vse presedlo? Le pridi nas kaj pošpegatuser posted image Pa BiboBond pogrešam!!!!user posted image

Pupe lep podaljšan vikend!!!!!!!! Lubčka.

...joj lubca kok te je lepo vidit med nami user posted image user posted image user posted image ..je pa res da čez višjo silo se ne da iti tak da lepo uživajte domauser posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2564
    24.4.2009 16:07:47   
    gloria

Sobota, 25.04.
    Kimsy - punkcija

navijam za jutri in naj  ti bo punkcija brez boleč in naj ti hitro mine ter čimveč lepih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 2565
    24.4.2009 16:08:15   
    gloria
    pozdravček vse ostalimuser posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2566
    24.4.2009 16:38:27   
    KIWI
    Miklarom sem kar ok, danes me je sicer nekaj zvijalo in špikalo, ali kaj je pač že to bilo, napetost v prsih pa je tudi že popustila. Kdo bi vedel kaj to pomeniuser posted image ?
    Upam, da kaj dobrega. Ja in tudi jaz sem dobila Utrogestan, ker baje Dabrostona (ki je po mojih izkušnjah boljšiuser posted image , ker ga ješ) trenutno ni za dobiti. Tak so mi vsaj rekli ko sem dobila recept (beli sevedauser posted image ), pa da je boljše če si ga vstavljaš v nožnico, ker bolj deluje. Je pa to en bljak, res, pa še dragi po vrhu. Mojga je skoraj kap ko je prišel iz lekarne.

MISMIS, ja saj počivam, pa na teraso na sonček tudi skočim, glede vgnezditve pa ... saj veš, pač razmišljam če je to to! Tebi pa čestitke, vidiš beta lepo raste. Počasi pa zanesljivo!user posted image user posted image user posted image

BIT ja to pa je rezultat!user posted image user posted image user posted image

KIMSY, ja tudi to je možno. No, vsaj po moje! Saj to so hormoni! Tole spodaj pa je sposojeno! Navijam!

Sobota, 25.04.
    Kimsy - punkcija

navijam za jutri in naj  ti bo punkcija brez bolečin in naj ti hitro mine ter čimveč lepih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA PA babike!user posted image

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 2567
    24.4.2009 16:53:29   
    lana70
    Alora, malo se mi mudi, tako da bom samo napisala, kako delajo čez praznike na GKLJ:
    Od danes pa do 26.4. - ŠALAMUN VESNA
    27.4. - DROBNIČ, ŠALAMUN
    28.4.-ZORN
    29.4. - ZORN, PINTER
    30.4. - PINTER
    1.5. - ŠALAMUN
    2.5. - DROBNIČ, KOROŠEC
    3.5. - PINTER, DROBNIČ

REzultat današnjega UZ: E:14, L ali D, ne vem: 18, 17, 14 in več manjših, na drugi strani 18, 15, 15. Pojma nimam, kaj vse to pomeni, v glavnem, baje dfa je ok. Naslednji UZ imam v nedeljo, 26.4.

lep dan punce

(odgovor članu KIWI)
    Neposredna povezava do sporočila: 2568
    24.4.2009 17:10:12   
    Rakica_80
    Sobota, 25.04.
    Kimsy - punkcija

Lepo opravi jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi, ja bele hlače sem imela in belo zgornjo trnerkouser posted image , zakaj se nisi javilaaaa?????

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 2569
    24.4.2009 17:17:42   
    lara light
    Tudi mi smo veseli, veseli za mismis, hura, hip hip, hura!!!user posted image user posted image user posted image

Fajn praznike vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2570
    24.4.2009 17:42:02   
    bambi75
    Sonček85 čestitke za sinka Aleksa  user posted image  user posted image  user posted image .

Mismis tudi tebi čestitke , da je beta lepo zrastla. user posted image  user posted image  user posted image

andreja07 dobrodošla ponovno.

arneja lepo, da si se malo javila. Če razmišljaš o MB, ti predlagam, da se kar naročiš za prvi posvet, ker boš itak čakala. Če se boš naročila zdaj te tako ne bodo naročili pred septembrom, ali oktobrom. Na čakalno te bodo pa tako šele takrat dali.

Ja pa še zamujam Lana70 čestitke za rojstni dan. user posted image

miklarom čestitke za 12 lepih celic. user posted image

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
    Neposredna povezava do sporočila: 2571
    24.4.2009 17:58:04   
    ledenka

Sobota, 25.04.
    Kimsy - punkcija

jaz tud naviiiiijaaaaam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 2572
    24.4.2009 18:04:26   
    bambi75
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Sobota, 25.04.
    Kimsy - punkcija

jaz tud naviiiiijaaaaam user posted image user posted image user posted image

Pa jaz tud user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2573
    24.4.2009 18:14:24   
    bambi75
    No, da še jaz poročam. Sva se danes z dr. D dokončno zmenila za postopek septembra. Tudi meni tako bolj paše kot pa , da sedaj norim in sem živčna če bom pravi čas ujela M, ker bom šla v dolg postopek, sedaj pa bi verjetno morala v kratkega. To pa dr. D ne paše najbolj. Pravi, da imajo vseeno boljše rezultate z dolgimi.

Sedaj pa še vprašanje za tiste bolj informirane.Mogoče žiži ali mišmiš
    Mene že odkar sem videla hormonske teste iz MB muči razmerje med LH in FSH. Kolikor vem je normalno 1:1, če je LH višji od FSH pa je to znak za PCO.
    Ampak jaz pa imam obratno V MB leta 2005 sem imela LH 2,0  FSH pa 6,6.
    Sedaj pa imam (3. dan ciklusa) LH 3,43 FSH pa 7,22. Zdravniki v MB in sedaj v LJ mi sicer zagotavljajo, da je to ok, ampak jaz sem že čisto zmedena. SAj veste, da že vse iščeš pri toliko postopkih.
    Še posebno, ker mi je sedaj dr. D rekel, da je zelo težko najti pravo stvar, ki bi pomagala, glede na to, da je z obema vse ok.

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 2574
    24.4.2009 18:40:37   
    citrončica
    Malo mi pomagajte osvežiti spomin, prosim!!
    Dolgi IVF postopek, 22.ti dan M se začneš špikat, cca 14dni, potem je prvi UZ,dobiš še dodatne špikice,
    kdaj pa je potem naslednji UZ???
    pozabila žeuser posted image

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 2575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?