|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
24.4.2009 18:58:28   
veliki ŠKRAT
Citrončica, pol pa 9 dan 1. uz. Če je endo 0, dobiš supro+menopur ali gonal za naprej. Pol pa......sm zej mal zmrznila.....

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
24.4.2009 19:03:59   
citrončica
Hvala, saj ostalo pa vem približno, itak grem 5ič....

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
24.4.2009 19:16:33   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Še posebno, ker mi je sedaj dr. D rekel, da je zelo težko najti pravo stvar, ki bi pomagala, glede na to, da je z obema vse ok.

Kako mi je vse to tako znanouser posted image .Moja najnovejša diagnoza = NEPOJASNJENA NEPLODNOST user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
24.4.2009 19:34:28   
Anonimen
kimsy, ok, sem se malo potolažila.. user posted image  Že pri prvi sem bla malo živčna, pol se mi itak zdrobi in ratam še bolj živčna.. Se zdrobi še druga.. Jaz še bolj živčna in še mokre roke sem dobila..user posted image  user posted image  Mi je že sestra rekla, da bi mogoče raj v ZD hodila..user posted image  user posted image user posted image   Ti pa jutro dobro opravi na punkciji in upam, da bo čim več celic!!!!!!!!!!

mismis, super za UZ, višji beta in bolniško!!! user posted image   user posted image  user posted image

barbi, meni se tud zaenkrat zdi fajn postopek, sploh k je kratek. user posted image  Edino malo me je strah, da sem kak "poskusni zajček". user posted image

lana, tudi ti si dobila danes dobre novice. user posted image user posted image

bebiii, res??? Ja, se te spomnem.. Sploh ne vem zakaj si mi v oči padla!! user posted image   user posted image   Ker res nisem vedla, da si ti, sam neki mi je reklo, da bi znala biti.  Zanimivo, ker nisem slišala naglasa ali pa kaj podobnega. Samo ko si šla mimo, se mi je nekako zazdelo, da bi lahko bila. user posted image  Očitno sem malo jasnovidna. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
24.4.2009 19:36:19   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Še posebno, ker mi je sedaj dr. D rekel, da je zelo težko najti pravo stvar, ki bi pomagala, glede na to, da je z obema vse ok.

Kako mi je vse to tako znanouser posted image .Moja najnovejša diagnoza = NEPOJASNJENA NEPLODNOST user posted image user posted image user posted image user posted image

A res pikovitka? No pri meni je uradno še vedno tubarni vzrok zaradi mojega samo enega prehodnega jajcevoda.
Je pa danes dr. D rekel, da to ni glavni vzrok, ker to pri IVF nima veze, kar jaz itak že vem in sva se potem pogovarjala. No in ker so vsi ostali izvidi ok nimajo kaj drugega kot malo eksperimentirati, govoril mi je, da bi prej dobila stopko.

KAko pa so kaj tvoji izvidi glede hormonov? JAz kolikor sem razbrala ima tudi ta LH vlogo pri ovulaciji, čeprav jaz ovulacijo imam in tudi zrele celice pri naravnem ciklusu.TAko, da res ne vem user posted image

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
24.4.2009 19:42:39   
Zvezdica
otem sem letela na Metelkovo dati kri, da so mi preverili, če beta raste in je pridna zrastla na 199,3.  Jupi, sem happy mismis.

Potem je bilo pa treba še k osebni zdravnici, da mi je odprla bolniško, ki jo imam sedaj do 15.5.

Miška super za Betahcguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj ap en dan se vidmo na kavici, da te uživo stimuliramuser posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
24.4.2009 19:53:41   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

otem sem letela na Metelkovo dati kri, da so mi preverili, če beta raste in je pridna zrastla na 199,3.  Jupi, sem happy mismis.

Potem je bilo pa treba še k osebni zdravnici, da mi je odprla bolniško, ki jo imam sedaj do 15.5.

Miška super za Betahcguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj ap en dan se vidmo na kavici, da te uživo stimuliramuser posted image user posted image

Jst bi tudi imela tako v živo stimulacijo. Ma, pridem enkrat v LJ samo na stimulacije.

Sem zadnjič vrtela in vrtela tisti kratek filmček.
Pa dej ti meni povej... pa kaj vaš fant že govori?
A ja, pa hočmo še takih filmčkov in seveda novih fotk. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
24.4.2009 20:04:10   
Zvezdica
Jst bi tudi imela tako v živo stimulacijo. Ma, pridem enkrat v LJ samo na stimulacije.

ti kar pridi.

Sicer pa tamal skoz govori nekaj kot je slišati atauser posted image sem kar malo fous. Bom pa kasneje dala eno fotko gor.
moram dat liama spat.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.4.2009 20:11:44 >

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
24.4.2009 20:05:54   
Zvezdica
user posted image

to sa danes probavala...a ni huduser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
24.4.2009 20:12:24   
pikovit

A res pikovitka? No pri meni je uradno še vedno tubarni vzrok zaradi mojega samo enega prehodnega jajcevoda.
Je pa danes dr. D rekel, da to ni glavni vzrok, ker to pri IVF nima veze, kar jaz itak že vem in sva se potem pogovarjala. No in ker so vsi ostali izvidi ok nimajo kaj drugega kot malo eksperimentirati, govoril mi je, da bi prej dobila stopko.

KAko pa so kaj tvoji izvidi glede hormonov? JAz kolikor sem razbrala ima tudi ta LH vlogo pri ovulaciji, čeprav jaz ovulacijo imam in tudi zrele celice pri naravnem ciklusu.TAko, da res ne vem user posted image

Bambi moji hormoni so vsi OK.Vse je OK z nama.A si morš mislit.user posted image No kakorkoli že,diagnoza je znanauser posted image .Imam pa mal povišane antibody-ne vem več kateri.user posted image user posted image user posted image user posted image .Ma kr neki.Rekli so mi samo vztrajat.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
24.4.2009 20:13:48   
pikovit

user posted image

to sa danes probavala...a ni huduser posted image user posted image user posted image

Oooooooooo kolk je luštkan user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
24.4.2009 20:15:46   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismisče beta raste in je pridna zrastla na 199,3. user posted image user posted image user posted image  Jupi, sem happy mismis.

super happy Mismis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

suuuuuuuper Mismis,še tako naprej.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
24.4.2009 20:18:18   
pikovit
Miska73 sem brala danes,da ste dobro opravili,čestitke,do naslednjič pa še al bo user posted image  al user posted image .Še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
24.4.2009 20:35:18   
bambi75

user posted image

Zvezdica že zdaj je pravi šarmer, kaj šele bo. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
24.4.2009 20:37:25   
miska73

user posted image

No, no, Zvezdi... to je pa že mal pretiravanje.
Meni je brez teh okraskov bolj všeč.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
24.4.2009 20:39:55   
bambi75
Miska73, čestitke za dobro opravljeno NS. user posted image

Pikovitka ja to je pa res user posted image , da ne vedo nič. PA ti imaš tudi blastociste. Sem tudi jaz spraševala, če bi lahko kakšne preiskave še naredili, zaradi mojih celic, pa če bi mogoče prišel v poštev Aglurab, pa je rekel, da nimam PCO.
Tako, da so vsi izvidi ok samo rezultata ni.
Ja pa tudi meni so rekli , da samo vztrajat je treba. user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
24.4.2009 20:40:50   
andreja 07
hvala vsem za dobrodošlico
mismis superuser posted image user posted image user posted image da hormon narašča,naj vam atokrat res uspe do koncauser posted image user posted image user posted image navijam.

pikovit pozdravljena tudi zate navijam dajmo,sem se večkrat spomnila nate  sem pa vmes menjala tel. in nimam več tvoje tel.da bi te poklicala.Vidim da še ni želejnega rezultatauser posted image user posted image user posted image  držim pesti da vama končno uspe je res že čas.

zvezdica tvoj škratek je pa tak šarmer na tej slikici da dol padeš

Pr nas je bilo dane sdelovno na ful in posledično sem zdej zelo utrujena ampak sem rekla da vas moram mal prebrat pa pokomentirat

cukica javi se kaj berem da boš gospa dajmo  izdaj skrivnost ,kdaj pridem v maškare.

lep večer vsem in lahko nočko jutri pa srečno vsem,ki se vam bo kaj dogajalo.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
24.4.2009 20:42:18   
miska73

Miska73 sem brala danes,da ste dobro opravili,čestitke,do naslednjič pa še al bo user posted image  al user posted image .Še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image

Hvala srce. Danes je bil res poseben dan in jst kr od sreče sijem.
A veš kolk mi je zaenkrat vseeno kakega spola sta. Sam da sta mi živa in zdrava.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
24.4.2009 20:48:44   
miska73
Bambika sem šla moje izvide hormonov pogledat. Jst sem imela LH 5,59 in FSH 10,4. Delala pa sem izvid 5. dan ciklusa.
Je pa kolikor jst spomnem pričakovano razmerje med LH in FSH 1:2.

A potem niso nič kej pametnega naumili.
V čem bi naj bila pa finta, da ti prej dajo stopko.
Meni so delali varianto, da mi čim kasneje dajo stopko.

Drgač pa Bambi in Pikovitek, jst res upam, da je vse skupaj le kup nesrečnih okoliščin, da vama ni ratalo.
A veš kolk bi obema vama privoščila izz vsega srca, da se vama posreči.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.4.2009 20:49:04 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
24.4.2009 20:53:29   
bambi75
Miska no saj potem pa je to  z izvidi res OK. JAz sem na netu prebrala, da mora bit razmerje 1:1, zato sem spraševala.
Glede stopke pa sem se mogoče narobe izrazila. Naj bi jo dobila čim kasneje ampak takrat naprimer ne ob 10 zvećčer, ampak že ob 8-uri in naj bi dlje zoreli. 

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
24.4.2009 20:55:17   
veliki ŠKRAT
Ma tko k vas berem...študiram....sej 3/4 je kao nepojasnjenih neplodnosti....ma kdaj pa pošlejo nas oz. ali nas sploh pošlejo na kake genske preiskave, če smo s partnerji sploh kompatibilne?
Lih tko se mi je utrnilo vprašanje....user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
24.4.2009 21:01:28   
Pija76
No nisem velik brala, samo da vas na kratko pozdravim.

MIsmis user posted image user posted image user posted image da bthcg raste, sem zelo vesela!

WP žal mi je!

Bambi kaj zdaj pri tebi ugotavljajo? Pa kakšno stopko? A sem kej počešala al kaj ne vem?

O pa Citrončica je s5 v akciji! Naj bo uspešno!

Pikovit a takšna je zdaj diagnoza? Kje so ti pa za tiste antibody povedali?

Zvezdica kako lep fantič! Koliko pa je zdaj že star?

Veliki škrat si cool?

LL še v enem kosu?

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
24.4.2009 21:08:32   
Pija76
Sonček85 čestitke za sina! Lepo se cartajta!

Lana70 vse najboljše ti želim, nekaj pa še posebej močno! Lubčke!

Aha Bambi sem ugotovila, da si se šla v LJ pogovarjat. Želim ti, da tukaj najdejo dobitno kombinacijo za vaju!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
24.4.2009 21:12:23   
Zvezdica

ja, super. Sem prej pozabila napisat, pa vsaj 3x sem si rekla, pa spet pozabla.

Pikovitka moja, kao si? Zdrava?

quote]No, no, Zvezdi... to je pa že mal pretiravanje.
Meni je brez teh okraskov bolj všeč

men je bil pa tako všeč, pa bambi tud vidim, da je všečuser posted image Andreja hvalauser posted image

Zvezdica kako lep fantič! Koliko pa je zdaj že star?

pija, hvala. zdaj pa že kar 2 meseca in 3 tedneuser posted image
ti kako si?

Moram dojit. se še javimuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
24.4.2009 21:14:40   
Pija76
Zvezdica tud če sem premišljevala se nisem mogla odločit kolk časa si že mamica user posted image , groza kako zgubljamo občutek za čas user posted image . Jaz sem fajn, zdaj čakam dopust, še ju3 malo doma naredim, pol jo pa mahnem za cel teden user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?