|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
23.4.2009 20:08:14   
andreja 07
Čer
jaz bi se vam rada pridružila . Danes sem od dr. Reša in evo imamo zeleno luč
za postopek. sedaj čakam na M in akcija. Sem bila pop. pri dr. in je bilo super sedaj pa komaj čakam dan da začnem z špikanjem.

Vsem,ki vam je uspelo ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image  me pa pridemo za vami.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.4.2009 20:15:18   
Reby
andreja 07 - dobrodošla user posted image  Če te bo kaj zanimalo, ti kar vprašaj, tu nas je dosti Reševk user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
23.4.2009 20:25:02   
Rakica_80
Sonček, čestitke za fantekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
23.4.2009 20:28:17   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

sporočam vam da je SONČEK85 , rodila ob 18.01. sinka Aleksa težak 3700g in velik 52cm. mami se počuti dobro očka pa skače od veselja.

vsem trem čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO SONČEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
23.4.2009 20:30:57   
andreja 07
sonček
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za sineka.

Reby hvala za dobrodošlico. jaz Reša sicer že neki časa poznam  tko da nisem novinka me je pa danes res lepo obdelal -še nikoli tako.

Daj mi prosim povej kaj si ti jedla od začetka špric do punkcije-za jajčeca sem si neki že prebrala na unih straneh pa bi še tvoje mnenje če se ti da,pa od ostalih tudi prosim.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
23.4.2009 20:32:09   
andreja 07
reby čestitke ,vidim da ti je uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2506
23.4.2009 20:34:03   
lara light
Sonček85, iskrene čestitke za velikega junaka! Eno samo veselje vam voščim!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2507
23.4.2009 20:34:44   
andreja 07
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mišmiš bravo za + sedaj pa srečno do konca.

Neposredna povezava do sporočila: 2508
23.4.2009 20:41:40   
sonček33
Sonček še tukaj - vse dobro in iskrene čestitke!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2509
23.4.2009 21:16:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

sporočam vam da je SONČEK85 , rodila ob 18.01. sinka Aleksa težak 3700g in velik 52cm. mami se počuti dobro očka pa skače od veselja.

vsem trem čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
23.4.2009 21:18:15   
pikovit
Dakec juhuuuu,lepo te je spet videti.Kako ste kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
23.4.2009 21:39:34   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

Reby hvala za dobrodošlico. jaz Reša sicer že neki časa poznam  tko da nisem novinka me je pa danes res lepo obdelal -še nikoli tako.
Daj mi prosim povej kaj si ti jedla od začetka špric do punkcije-za jajčeca sem si neki že prebrala na unih straneh pa bi še tvoje mnenje če se ti da,pa od ostalih tudi prosim.

Jaz sem jedla normalno kot do takrat, nisem imela nobene posebne diete, le kakšen pirček sem si privoščila vsak večer in to kakšen teden pred punkcijo user posted image  Mi je pa uspelo v prvem :)

Neposredna povezava do sporočila: 2512
23.4.2009 21:48:04   
arneja
Hojla, pupike user posted image .

WP, ma, grozljivka, da spet ni uspelo. Ampak enkrat bo, čisto vsaki od nas user posted image .

Mismis, ti si pa carica user posted image user posted image user posted image . Pridno je tvoja beta narastla user posted image .

Jaz sem bila pa pri atu in je sam predlagal menjavo centra. Pa sem rekla, da bova enkrat še pri njem poskusila in to samo s Klomifenom in hop na punkcijo. Sem najprej mislila, da bi že maja začela, pa sva se z mojim po tehtnem razmisleku odločila, da si vzameva malo več časa. Mene neuspehi res čisto potrejo in se mi zdi, da je bilo v tako kratkem času kar preveč razočaranj. Tako, da Klomifenček imam že doma, zdaj si vzameva počitnice, septembra greva pa tudi midva foliklčke lovit, kot Bbpikica user posted image . Če pa ne uspe, se bova pa tudi midva v MB naročila.

Do takrat se odklapljam ampak se bom vrnila user posted image . Do takrat pa kup pluskov nalulajte user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.4.2009 21:48:04   
Rakica_80
Andreja07- dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
23.4.2009 21:54:40   
zofka7
Deklice, črtajte me s seznamov, ne grem se več. Preveč se je nabralo vsega. Sem pa za vedno vaša navijačica.

Lp,

Katja

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
24.4.2009 0:26:44   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Sonček85 je rodila Aleksandra, težkega 3700g in velikega 52 cm. Mami je dobro, ati skače od veselja user posted image

čestitamo user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čestitke družinicauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
24.4.2009 0:29:06   
gloria
..sem vedla da bo nekaj zanimivegauser posted image ...navijam za ju3user posted image user posted image user posted image user posted image
Zarjauser posted image user posted image user posted image
...velik pozdrav Shuki in Majuuser posted image ...
...nočka...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
24.4.2009 6:17:30   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

Tut jaz pošiljam pozdravčke in poljubčke Shuki in Maju user posted image
Zofka - user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
24.4.2009 7:08:38   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj.

Jaz sem kužija že peljala na sprehod, zdaj se moram pa spakirati v avto, pa v LJ k zdravnikom. Pa se mi tako ne da user posted image  

Se beremo potem, ko pridem domov, upam da bodo same lepe novičkeuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
24.4.2009 7:11:57   
veliki ŠKRAT
jutro pupike!!

user posted image user posted image Čestitke novi sončkovi družinici in dobrodošlica tako velikemu korenjaku Aleksu ! Uživajte maximalno in se veliiiiiiko cartajte!!user posted image user posted image

Vsem ostalim lep, sicer mrzel, ampak važno d - PETEK- !!!!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
24.4.2009 7:34:22   
andreja 07
jutro

pri nas deževen dan prav moreče vreme a bo bolje mam kup reči za opravit pa ne časa za vreme razmišljat.

Vsem ki imate danes opravke okoli dr. želim vse dobro in navijam z adobre rezultate. Lep dna vsem.
Se še javim kaj kasneje.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
24.4.2009 7:42:27   
BarbiG
Dobro jutro.

Sonček85 iskrene čestitke Za Aleksandra. Lepo se cartajte in uživajte v teh trenutkih sreče.

Andreja07 dobrodošla in srečno v postopku.

Neposredna povezava do sporočila: 2522
24.4.2009 8:51:14   
jona3
dobro jutro punce.
reby mene pa nekaj zanima a ti se zej med nosečnostjo zarad umetne kej bol paziš al normalno živiš. kolk si ti zej že noseča. si že mela morfologijo. upam da ne težim preveč

Neposredna povezava do sporočila: 2523
24.4.2009 9:04:28   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

dobro jutro punce.
reby mene pa nekaj zanima a ti se zej med nosečnostjo zarad umetne kej bol paziš al normalno živiš. kolk si ti zej že noseča. si že mela morfologijo. upam da ne težim preveč

Jona, jaz sem imela morfologijo pred cca. 3 tedni. Zdej sem nekaj čez 23 tednov :) Drgač pa ne vem, če poznaš mojo zgodbo, sem vmes že 2x krvavela zaradi nizke posteljice, 1x bila celo v bolnici, ampak na zadnjem pregledu mi je rekel, da se je posteljica dvignila, tako da zdej vse delam čisto normalno kot prej. Pa tudi, ko sem imela nizko posteljico, sem hodila na sprehode vsak dan nekje 3x po pol urce, pa kaj lažjega delala.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
24.4.2009 9:05:21   
Reby
mismisu - fino vse zrihtaj srce, pa če se ti bo dal, mi pošlji kak sms, ker me danes ne bo na kompu čez dan user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?