|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 12:23:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 77ira)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
   RE: Avgustovke 2009
23.4.2009 12:39:41   
kargo
Pozdravljene user posted image
Kakšen gnili dan je danes,včeraj pa takšno sonce.Kako slabo prenašam te hitre spremembe vremena,danes sem tečna kot user posted image ,sama sebi grem na živce in samo spala bi.
aprilčica,tvojemu Jakobu želim vse najboljše za roj.danuser posted image
arwen in živa25,čestitke za user posted image
cowgirl in nena 1978,pa čestitke za user posted image
miska_mcute,če bi čisto razumele svojeuser posted image ,bi nam vrjetno bilo zelo dolgčas,glavno da te ima rad in da se imata vidva lepo.Meni je všeč ime Neža.
Grem se naprej smilit sama sebi in plesat indijanski ples za sonceuser posted image .
Lepo mi bodite in božajte bušije in jim kaj lepega povejte,sem nekje prebrala,da nas zdaj že slišijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
23.4.2009 14:08:44   
SAŠA77
ojla
da se vam na hitro oglasim,pregled uspešno opravljen,
težki som 500g,dlogi25cm in pričakujemouser posted image ,
še za seznamček pridelali smo skupaj 4+,
počutje je seveda krasno,
želim vam prelep danuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
23.4.2009 14:44:07   
Ayo
Najprej tole za Jakoba:

user posted image

...zdej grem pa se kaj napisat...

< Sporočilo je popravil Ayo -- 23.4.2009 14:50:27 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
23.4.2009 15:20:10   
Ayo
Mi smo bili vceraj na pregledu, user posted image  je bil tako aktiven, da je G komaj opravil vse potrebne preglede in meritve. Jaz sem ga pa tudi cutila, kako je razgrajal po buhiju. Skratka smo imeli pestro v ordinaciji user posted image
No, je seveda vse v najlepsem redu, tezki smo nekje 700g. Imam tudi 3 3D slikice obraza, na vseh ima pred sabo rokico, enkrat eno enkrat drugo, se lepo vidijo tudi prstki user posted image  Pa se eno slikico od stopala je naredu G, super slikca!! user posted image

Aprilcica, fous za Hvar!! user posted image

Tudi midva sva zacela gledat malo za morje v drugi polovici junija...je pa padla tudi ideja, da gremo pac za 1 teden nekam skupaj (verjetno Sardinija), potem bi pa mogoce za kaksne 4 dni pustila Gabriela pri tasci in tastu, pa bi si midva privoscila luksuzni dopust v dvoje, kao se imava v dobrem porocno potovanje user posted image

Pri nas se cisto nic ne pripravljamo za novega clana. Je se cas. Za zacetek bomo zaceli s kaksno mini zadevico cez 2 tedna, ko gremo v London, potem v maju/juniju pa tiste vecje zadevice, sobica, posteljica inp.
Ja, pri 2. user posted image  je vse cisto drugace, vse bolj na izi, brez evforije. user posted image

No drugace sem pa v sluzbi dobila odgovor, da me vzamejo nazaj samo s polnim delovnim casom. Namrec zaprosila sem, da bi se vrnila na polovicni. Namrec tukaj smo se 100 let nazaj, kjer je porodniskega dopusta samo 13 tednov!!! Ja, prav ste prebrale. To je 3 meseci. Nekatere firme ti dajo se 3 mesece dodatno. Pri meni je (na sreco) tako, da mi pripada 6 mesec, amapak samo v primeru ce rodim v avgustu, ko dopolnim 5.leto na tem delovnem mestu. Ce bo user posted image  prehitel, imam pac samo 3 mesece.
In ker je pac to meni nespremenljivo, sem vprasala, ce bi se lahko po 6-ih msecih vrnila na polovicni del. cas in sedaj so mi odgovorili da ne.
Tako da se bom sla malo pogovorit s kadrovsko, ce je kaksno drugo delovno mesto, kjer bi me vzeli za policni, drugace pa lepo ostanem doma do septembra in si poiskala kaj drugega.
Ja, tako je to na zahodu. Kao naj bi bil bolj razvit a ne. user posted image  je pa tako, da zenska in druzina nima nobene vrednosti. Na zalost.
Slovenija je pa pravi raj za porodnisko!! Uzivajte v tej ugodnosti!user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
23.4.2009 16:00:34   
Flora2
Ayo super za pregled in slikice, jah očitno bo dete zelo poskočnouser posted image . Če imaš možnost pa prilepi slikice da še mi vidimo.

Oprosti, če preveč sprašujem, ampak kje pa delaš oz. živiš, da imate take pogoje za porodniško? Madonca 3mesece je pa res malouser posted image . Upam, da ti bo uspelo, vsaj za 6mesecev dobiti.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
23.4.2009 16:03:05   
simonalokar
no pa smo doma.
pregled je minil in sistematski tudi za sina.

jaz sem v nosečnosti pridelala +7 kg in ni bila nč jezna ker sem suhe postave in mi ni nč težila. pri prejšenmu pregledu so mi pozabili vzeti kri za toxo, tako da so mi danes ponovno vzeli . G je še enkrat potrdila da jeuser posted image   user posted image user posted image user posted image . tako da zdaj začnem pri sestri rihtat cunje za punčko. kjati imela je dvojčiciuser posted image user posted image . cunj bo dost. kar bom za iz porodišnice kupila za domov bomo vidl. al pa bo kar rdeči kompletek ki ga imam že doma z baretko bomo vidl. user posted image je bila zelo živahna notr. pregled imam čez 5 tednov in to 28.05. zaprta sem pa tud. merila me je tud.

mi bomo za praznike doma kajti moj dela tko da bomo sami user posted image user posted image user posted image . bo pa drugič bolje.

materinsko šolo imam 1 petek v mesecu torej 08.05 ob 12 uri. kajti čez poletje ne izvajajo šole in bi morala iti v lj. pa mit tuki čist ustreza.

o svoji porodni izkušnji bom raje tiho. - 12 ur je dolga doba, ampak šteje zdrravo dete.

lp simona

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
23.4.2009 16:12:55   
Ayo
Svica. user posted image user posted image user posted image

Ja tudi moja porodna izkusnja je dolga vsaj 12 ur.
Ampak mi je en sodelavec, ob cestitki za rojstvo, ful lepo napisal, da pac na to pozabis in ostane otrocek!! user posted image  Mi je slo se vsaj cel mesec na jok, ko sem se spomnila na te besede. user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
23.4.2009 16:31:25   
Anonimen
ayo...kaj pa tiste ko polno dojijo do 6ega meseca???? ce morajo po treh mesecih ze v sluzbo?

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
23.4.2009 16:43:33   
Arwen
Ayo- ti prav nič ne zavidam glede porodniške. V treh mesecih se šele ravno lepo navadiš drug na drugega, tako da si ne predstavljam, da bi morala iti tako hitro v službo.user posted image Upam, da se ti vseeno uspe nekako dogovoriti,

Aprilčica07 - vse naj naj tvojemu Jakobu.user posted image

Kargo - le glej, da se potrudiš s plesom, da bo jutri sonce.user posted image Jaz sem tudi v znak protesta proti vremenu še kar v službi in jo bom raje jutri prej domov mahnila, če bo lepo.
Sasa77, Karin1, Ayo - čestitke za zdrave user posted image .user posted image user posted image

miska_mccute - meni je najbolj všeč Neža.user posted image

Moj porod je bil tudi ekspresen. En teden pred PDP sem prišla na prvi CTG v porodnišnico in so me kar lepo obdržali. V porodno sem prišla okrog 13h (brez popadkov, odprta 3cm), rodila pa malo pred 16h. So mi našopali umetne popadke, predrli mehur in kar naenkrat sem že imela popadke na 2 min. Sem vzela EA, ampak je šlo vse tako hitro, da mi je prijela čisto na koncu, tako da sem ta hude popadke vse čutila, ko pa je bilo treba pritiskat, pa nisem čutila ničesar več. user posted image   So se mi vsi valjali po trebuhu, jaz pritiskala, na koncu pa so delali vakuum, ker je malemu utrip padel. Z user posted image je bilo na srečo vse v redu, samo v drugo grem definitivno rodit brez EA. Saj popadki bolijo, ampak se da preživet. Pa pravijo, da gre v drugo običajno še hitreje, tako da me to opogumlja.user posted image

Ah, grem počasi domov. Bo dost za danes. Fajn bodite, pa se beremo jutri. A.user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
23.4.2009 17:05:03   
Ayo
Ja s temi 3 meseci porodniske in dojenjem je tako, da ogromno mamic pac pusti sluzbo (za nekaj let). Tiste, ki je ne in ne morejo drugace…ne vem, verjetno opustijo dojenje. Zalostno, ja. user posted image
Jaz sem si pri Gabrielu izborila dodatne 3 neplacane mesece (torej skupaj 6) in sem se tudi vrnila na polovicni del. cas.
Zdaj med 1. in 2. nosecnostjo pa se je zamenjal sef in ta mi zdaj ne pusti vec manovrirat. Zato vsaj upam, da rodim v avgustu in da mi bo pripadalo teh 6 mesecv, potem pa pac ce ne bo slo, bom nekaj casa doma in si bom poiskala novo sluzbo.

Nic, sedaj pa sibam v vrtec po mojo malo zabico, imamo krasen soncek!! user posted image user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
23.4.2009 17:07:32   
Flora2
Ayo to imaš pa res smolo, če boš morala tako kmalu nazaj delat, se pravi smo mi tukaj lahko prav srečne da imamo prodniško toliko časauser posted image .

Joj ko preberem tele vaše porodne izkušnje me kar stisne, se pa tolažim, da je potem ko vidiš svojega user posted image vse pozabljeno, vsaj tako pravijo.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
23.4.2009 17:42:37   
sasa84
Oooo, ful lepa imena! Najina bejba bi bila Neža, tako da sem za Nežouser posted image  Se mi zdi ime za staro in mlado.
Moj user posted image  je pa ful za pohvalt - ko gre/m mi da lubčka na bušija, ga poboža, ko se slišva po telefonu, reče naj pozdravim Anžetka, sprašuje, če kaj brca... Res je priden.
Simonalokar, za BUM teste so me vprašali, ko sem šla na nuhalno. Pač, izvajajo neke študije glede nosečnosti, dojenčkov,...In ti takrat potem po nuhalni v sklopu bum testov vzamejo kri, da se zmanjšajo možnosti za kakšne genske napake (downow sindrom in ostali), sledita pa 2 ultrazvoka (kot morfologija) - en med 22-24 tednom in en med 30-32 tednom. In kolikor vem je to vse zaenkrat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
23.4.2009 22:21:02   
aprilčica07
Hvala vsem za čestitke v Jakobovem imenuuser posted image user posted image user posted image user posted image je končnooo zaspal. je imel revček naporen dan, ni kaj, 2 leti nista kr takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ayo: joj, si ne predstavljam, da moraš it tako kmalu v službo.. ampak je res, da smo ena redkih držav, ki ima porodniško tako dolgo....nevem zakaj sem od kar smo tle gor mislila, da bivaš v Italiji.. nevem od kod meni ta ideja...
user posted image Hvar ja, tam je meni takooooooooooooo lepo, da ne menjam za noben denar.. no, letos ga bomo pač preskočili, ker rodit pa ne bi lih marala tam doli...
arwen: a vakum so ti delali? ni fanj, kajne? mene je samo grožnja z vakumom spravla do tega, da sem kr rodila user posted image user posted image user posted image je blo pa lih tako, da so malemu ful merili utrip in je začel blazno padat, pa je bla takoj panika v sobi, ampak na srečo sem vakumu ušla...user posted image

Sem vas hotla vprašat, če vaši otroci tudi vse razmečejo? naš je nepoboljšljiv, vse igrače ima nametane tle okoli in nobena ni dobra za  se igrat, kr naprej neki išče in išče in razmetava.. pol pa se igra z enim in istim bagrom vsak dan... zvečer rabim pol ure, da spravim ta naš mičken pajzel v red, da se zjutraj ne ubijem ko pridem vsa zaspana iz sobe  ven...user posted image user posted image

Tako, zdaj sem se nabasala čokolade (ja, pohvalno res)user posted image user posted image user posted image user posted image pol še tuš in mazanje trebuha pol pa počivat. Jutri delat, v soboto šopingirat za v nedeljo za piknik, v nedeljo praznovanje, v pondeljek pa počitek, v torek pa lj in uz srčka.. joj, bo pestro..

Lepo se mejte...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
23.4.2009 22:37:27   
aprilčica07
še touser posted image user posted image

kargo: dobro si plesala, pr nas je blo okoli 19 zvečer že sončke, res..user posted image user posted image user posted image user posted image
flora: ne se bat poroda, ker ni noben bau bau.. boli, to itak,  ampak se da preživet!

glede dedcev: no, moj je nekaj vmes med čustvenimi in nečustvenimi... nevem kako bi ga opisala... ne da me razvaja in crta na sto in en način, ampak boža trebušček vsake tolko, pa kaj pove, pa poje otročku (itak ima ful posluh, po moje ko ga dete čuje se drži za glavo)user posted image user posted image user posted image   zdaj da bi me nosil po rokah in oh in sploh pa ne.. sicer pa tudi to meni ne bi pašalo, ker sem pr naši bajti jst bolj gajser in imam rada svojo svobodo:)

Zdaj pa res grem spat.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
23.4.2009 22:57:48   
opatija
Ojla user posted image !

Končno sem si utrgala malo časa da vas preberem in kaj napišem. Po pričakovanjih imam dela za znoret, do juri moram zaključiti tri projekte in sem kot zombi, zato bom danes po vsej verjetnosti delala še dolgo v nočuser posted image OOOOh, kako bom srečna, ko se vkrcamo na trajekt za Hvar...user posted image

Aprilčica mislim, da gremo med Jelso in Vrbosko. Stanovali bomo v apartmaju tik ob morju, nekje bolj na samem. Sporočim kako bo... Vaša varianta s hiško je slišat super. A nam boš izdala lokacijo ali jo čuvate pred inazijo turistov?user posted image ]

Porod pa je pri meni zgledal takole: en teden čez rok sem prišla v porodnišnico, da mi sprožijo porod. Okoli 17h popoldne so mi dali vaginaleto za odpiranje in kmalu sem začela čutiti popadke, ves čas sem bila na WCju, vendar CTG ni zaznal nič. Zdravnica je ob 18.30h rekla mojemu user posted image naj gre domov, ker dela gužvo, da bom jaz itak rodila z umetnimi popadki enkrat popoldne naslednji dan, ker je vse zabetonirano. Pred odhodom mi je še rekel, da se mu ful smilim kako bom zdržala celo noč, če me že sedaj tako boli. Počutila sem se res kot najhujši hipohonder. Kmalu zatem so me punce, ki so bile z mano v sobi, pokrivale s svojimi dekami, ker sem imela od bolečin obupno mrzlico, ena pa je tekla po sestro. Tkrat je nastala panika, češ da že rojevam. Ob 19.45h sem poklicala user posted image naj pride takoj. Na poti v porodno so mi predrli mehur, časa za klistir ni bilo, ctg v porodni sobi pa je norel in kazal popadke najhujše stopnje. Injekcija proti bolečinam tako hitro ne prime, maske pa nisem mogla imeti, ker sem od bolečin bruhala. Okoli mene so skakale 4 babce, ki so bile res zlate, saj sem se jim tako smilila. V glavi sem imela le, da moram poslušat navodila babce. Ko je rekla, sedaj pa lahko, mi je bilo noro olajšanje. Pritisnila sem le dvakrat, prvič je bila zunaj glavica, drugič pa moj Nikec, ura je bila 20.40user posted image Ko so mi dali na trebuh mojo težko pričakovano štručko sem se smejala in jokala hkratiuser posted image user posted image je porod žal zamudil, čeprav je prinorel v 15h min in je ves čas stal na hodniku! K meni so ga spustili, ko so me že šivali. Tolaživa se s tem, da morda še dobro da ga ni bil zraven, ker je bilo precej divje, poleg tega pa je itak omedlel med šivanjemuser posted image Ravno takrat me je šele uspela priti pogledat zdravnica, ki je rekla le: ja, vi ste ga pa kar izstrelila!, mojega user posted image pa je namesto opravičila nadrla, da še dobro da ga ni bilo, ker se ne bi bilo časa še z njim ukvarjatiuser posted image Potem drage punce, pa so bili najlepši trenutki v mojem življenju! Vsi trije smo bili v porodni sobi, v naročju sem imela čupavega sinčka, ki ga je babca tako luškano počesala da je imel 5cm irokezo, on pa je že cmokaluser posted image Babca mi ga je pomagala pristavit in že se je dojil...

Arwen: EA tudi pri meni ne bi prišla v poštev ... Vseeno upam, da bo šlo tudi tokrat hitro, upal le, da ne bom spet tako raztrganauser posted image

Tko drage moje, uživajte med prazniki, jaz se nekaj časa ne bom javljala, se pa veselim prebiranja vaših čvekic ko pridemo domov!

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
24.4.2009 8:28:41   
*anč*
oj!

mi šibamo na morje za en teden, tko da se verjetno ne bom oglašala user posted image . včeraj mela še eno morfologijo v porodnišnici, je blo vse ok!! user posted image

lepo preživite praznike!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
24.4.2009 8:37:29   
*anč*

Vse najboljše Jakobu !

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
24.4.2009 9:38:35   
Urša T.
Souser posted image , lepo pozdravljene!

Se javljam po dooolgem času; sem imela toliko enih opravkov, da se sploh nisem imela časa javit.
Za nazaj pa moram še prebrat, ste bile res full pridne, k ste tolko pisale user posted image user posted image user posted image .
No, 14.4 sem imela pregled pri ginekologu.
Noseča sem bila 23t 5 dni. Z našo punčko je vse v redu, tehtala pa je okoli 650gramov.
Tudi meritve so vse ok.
Sem zeloooo vesela.

Tudi jaz imam občasno otrdevanje maternice, včasih enkrat na dan, se mi je pa že zgodilo, da mi je otrdela tudi3-4X na dan.
Kolikokrat pa ostalim otrdi v enem dnevu?

Jaz pa zadnje dni full slabo čutim našo bejbiko, pa sem brala, da je to normalno, da od 25 tedna dalje slabše čutimo dojenčka, zaradi velike količine plodovnice ter da naj bi se to uredil še pred 28. tednom.

Se pa vležem na trebuh, pa mi ceu valovi, vidim tudi brcke navzen, čutim pa sploh ne.Jao!!!
Kako je kaj pri vas?

Mene včasih zagrabi taka utrujenost, da nisem za nikamor.Čist hudo!!!user posted image user posted image user posted image .
Full nisem tega navajena, ker sem drugače polna energije.

včeraj sem se vpisala v knjižnico, da bom malo knjige o nosečnosti prebirala, pa še čas bo hitreje minil. Trenutno berem knjigo Od spočetja do rojstva.Fulll dobra knjiga, toplo priporočam.

Ali sedaj že vse nabavljate za dojenčke in kako daleč ste z nakupi?

Midva greva pa v nedeljo v Pulo, bomo prikolico pripravili na sezono, bova pa kak teden dol. Komaj čakam, da malo zamenjam klimo.

Hej, nosečkivce, kako je kaj z vašimi trebuščki, so že veliki?
Moj je kar ogromen, mi je sestra rekla, da je bil njen malo večji, ko je šla rodit user posted image user posted image user posted image .
Berem, da ste zelooo pridne s kilogrami.Jaz se žal ne morem pohvaliti, sem se že kar pošteno zredila.
Na prvem pregledu sem jih imela 55.7, danes pa jih imam 64.user posted image user posted image user posted image .
Samo mi nič ne težijo pri ginekologu glede kg?!

No, sedaj sem se pa načvekala, še za nazaj.
Zdej pa šibam likat.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
24.4.2009 9:48:09   
Flora2
Evo se malo priklopim na tale naš čvek, so mi dali malo dihat pa bom kar izkoristila, danes imam pregled in komaj čakam da vidim kaj in kako se razvija user posted image pa upam da tudi izvem kaj bomo imeliuser posted image .
Super za vse tiste, ki greste na dopust za prvi maj, midva letos prvič ne greva nikamor, razlog; prenova stanovanja, ker vem da bo potem vse novo mi je lažje, drugače bi bila pa kar kriza. Se tolažim, da greva letos že v juniju, da ne bo tako dolga.
Aprilčica bomo premagali tudi ta strah in bom gledala na to bolj kot na to da dobim nekaj res velikega in pomembnega za moje nadaljnje življenje. Imamo pa še čas predebatirat vse detajle, da se mi ki gremo rodit prvič pripravimo.

Toliko za enkrat, uživajte, petek jeuser posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
24.4.2009 10:22:41   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

ayo: joj, si ne predstavljam, da moraš it tako kmalu v službo.. ampak je res, da smo ena redkih držav, ki ima porodniško tako dolgo....nevem zakaj sem od kar smo tle gor mislila, da bivaš v Italiji.. nevem od kod meni ta ideja...

Sem vas hotla vprašat, če vaši otroci tudi vse razmečejo? naš je nepoboljšljiv, vse igrače ima nametane tle okoli in nobena ni dobra za  se igrat, kr naprej neki išče in išče in razmetava.. pol pa se igra z enim in istim bagrom vsak dan... zvečer rabim pol ure, da spravim ta naš mičken pajzel v red, da se zjutraj ne ubijem ko pridem vsa zaspana iz sobe  ven...user posted image user posted image

Ja ves bo nekako kar upravicena tvoja domneva o Italiji…namrec kjer sem, sem takoj za mejo, to je tudi italijansko govoreci predel. Sploh pa je tudi moj Italijanos. Pa Gabriel ima tudi italijanski potni list. No vidis, tako da res nisi sla toliko dalec. user posted image

Kar se tice razmetanih igrac – pri nas je ista pesem. user posted image  Se zapodi v skatle, razmece po celem prostoru, igra se pa potem s tem itak ne. Tako da moramo tudi pri nas preskakovati ovire pri kakrsnem koli premiku po stanovanju. user posted image

Vse, ki odhajate na prvomajski dopust, se lepo lepo imejte in uzivajte se za tiste, ki bomo doma oz. v sluzbi. No, mi gremo na dopust pa, ko se boste vse ze vrnile nazaj, haha! user posted image
Upam, da bo vsaj kaksna vseeno tukaj na RR, da ne bo cisto mrtvilo.
No, Flora2, pri nas itak v PO ni praznika, tako da si bova vsaj midve lahko delali druzbo, a ne. user posted image
Pa res ne razmisljat o porodu s strahom, ker ti zagotavljam, da se isti moment, ko zagledas strucko, pozabis na VSE, pa naj je porod trajal se tako dolgo in bil se tako bolec. Meni je prisla celo takoj za tem zelja, da bi lahko vse se vsaj enkrat kar takoj ponovila. No, je pa res, da semi mela tudi jaz EA. user posted image

Ja moj user posted image zadnej case tudi dela strasne akrobacije v buhiju, in tudi midva z mojim sva vceraj gledala, kako je trebuscek valovil od brcik. user posted image

Grem zdaj se malo delat…ja, gremo pa zvecer tudi mi za vikend na morje k tasci in tastu. user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
24.4.2009 10:38:51   
Flora2
Ja Ayo očitno bova bolj samevale tukaj gor naslednji teden, bova morali veliko čvekat da bo čvek ažurenuser posted image .

Glede poroda pa verjame da je tko da v tistem trenutku, ko vidiš svojega otročka pozabiš na vse hudo. Res sem bolj boječe narave, kar se tiče bolečin (zobar, dajanje krvi) ampak ko sem enkrat tam mi ni več problema, zato upam da bo v tem primeru tudi tako.
Uživajte na morju.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
24.4.2009 10:52:59   
simonalokar
hoj vsi nekam odhajate mi pa bomo kar doma mal hodil na sprehode pa bo.

čestitke tudi drugim za preglede da samo da se bebike redijo in rastejouser posted image user posted image .
sestri sem se že najavlauser posted image user posted image da pridem po oblekice da jih sortiram tuk da jih imam doma.
pri nas je zelo slabo vreme - dež pa še prazniki bodo slabi groza.

no zdaj pa mal poležat pred tv in pogruntat kj bom kuhala verjetn joto. pa bo

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
24.4.2009 11:13:33   
aprilčica07
ayo, flora: jst bom drug teden tud tle gori, ker bom delala.. no, v torek imam B ker gre na uz srčka v Lj, ampak ostale dni bom pa kr lepo delala.. na roglo gremo pa itak v četrtek popoldan, tako, da vsaj tri bomo tle gori čvekale..
user posted image

ayo: alora, moja Italija le ni bla tako daleč od realnostiuser posted image user posted image
urša t: čestitke za uspešen pregleduser posted image
simonalokar:  ma pr nas je pa sončke... no, jst sem itak v slovenski floridi doma user posted image user posted image user posted image

Grem, ker me bojo če ne papirji pokopali. Lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 3924
24.4.2009 11:42:14   
HeGa
Ojla user posted image !

Še dobro da je petek. Ta teden mi je bil tko naporen, da ni res.

Čestitke vsem, ki v teh dneh praznujete & vsem za uspešne morfologije.

miska_mccute meni je tudi najbolj všeč Neža.

aprilčica07 jst moram tud skoz neki pospravljat, še posebej obožuje stresat kljukice za perilo obešat, ampak ji pustim, k ji je full zanimivo, jo pa le redko nahecam, da mi do konca pomaga pospravit.  Je pa v tej starosti, ko je treba vse razvlečt po stanovanju.

Moja porodna zgodba je pa takale: sobotno jutro 5 dni čez rok so se začeli popadki - tko čist na izi. Pa seveda čedalje močnejši na čedalje bolj pogosto. Tm ob 11h sem si začela kar zapisovat, kdaj se je popadek začel. Ob 16h sva se odločla, da bi bil pa mogoče čas za v porodnišnico. Pa mi je sestra tam rekla, da bo pa tole še dolgo trajalo, ampak naj kar ostanem. Popadki sicer redni, odprta pa le 1cm. Pol pa klistiranje,..., ob 18:00 pa sem prišla v porodno. Tud tam je babca rekla, da bo še trajalo, odprta 3 cm. Pol je bla pa po 1,5huser posted image  bolečin, ma nisem vedla al me bolj boli popadek al križ, kr na hitro akcija in sem ob 19:55 že držala v naročju mojo malo pikico. Mi pa tudi še ni protibolečinska infuzija skoraj nič prijela, ker se je tko na hitro začel dogajat. Ampak je bilo pa hitro mimo in res takoj pozabljeno. Dobila pa 3 notranje in 3 zunanje šive, pa zlomljeno trtico. Pa se je pol še mal zakompliciralo in sem se šele en mecec po porodu lahko normalno vsedla na obroč. Ampak tudi to smo takoj, ko se je uredilo, pozabili. Je bil pa moj user posted image   zlati in mi je res full pomagal, no pa saj mi vedno - ga moram pohvalit.

Zdaj pa nazaj delat. Uživajte & božajte svoje trebuščke!

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.