|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
24.4.2009 11:51:38   
hel32
Čavči babnice,
Sem vam kr fauš za morje, jaz sem v B, nemam izlaza!Pa glih razmišljam da bi v ponedeljek imeli piknik,user posted image user posted image , čevapčiči,...njami.
Mi se veselo redimo user posted image  mislim, in brcamo mamo, zdaj ga že mala čuti in se pogovarja z njim, je prav smešna!
Vsemuser posted image user posted image user posted image  za uspešno morfologijo, in vse naj naj!
Vsem ki ostajate doma, se tipkamo, grem kruh pečt!

V naši familiji dobimo letos vsega skupi 7dojenčkov!!!!!
Helena22t2d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
24.4.2009 11:55:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +7, user posted image , 20.05.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , 08.05.
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +5, user posted image , 24.04.
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , 05.05.

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +6,5, user posted image , 19.05. 
duska hruska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+8, user posted image  , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 08.05.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , 04.05. 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 28.05.

09.08.
Ayo   -  33, P, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, user posted image , ?? 

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, user posted image , ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image ), ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +9, user posted image , 08.05.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, poroka-25.04., LJ, (1 user posted image )user posted image , 06.05.
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image , ??
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +7, user posted image , ?? 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, user posted image , 27.05., 3D-14.05. 
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +6, user posted image , 24.04.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??
katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, user posted image , ?? 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), +4, user posted image , 19.05.

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +5, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , 12.05., 3D-21.05.  
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , 19.05.

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +5, user posted image , 04.05.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , 27.05.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), user posted image , 30.04.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +2,5, user posted image , 05.05.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 04.05. 
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6,5, user posted image  , 11.05.

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +1, user posted image , 07.05.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +3, user posted image  , 27.05., 3D-07.05. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , 24.04.
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +4, user posted image , ??
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , 06.05. 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -4, user posted image , 29.04. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +1, ( user posted image , user posted image ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 12.05., 3D-20.05.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+3, user posted image  , 01.06. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image  , 04.05. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +5, user posted image  , 24.04.

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +6, user posted image , 25.05.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +3,5, user posted image , ??

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +5, user posted image , UZuser posted image -28.04.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +5,5, user posted image , 18.05.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, user posted image , 28.04. 

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3,5, user posted image  , 06.05.

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +4, user posted image , MF-05.05. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +2, user posted image , 29.04.

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image  , MF-04.05.
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +1,5, user posted image , 11.05.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 98 

user posted image  = 24, user posted image  = 26, user posted image = 50

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
24.4.2009 12:10:41   
sams
ojla punce,

hel32, kar 7 otrok boste imeli v družini!!!! Jaz mislim, da moja širša družina šteje malo več članov kot to user posted image . Ja čestitke, to pa bo pestro!

HeGa, tudi moj se rad igra s tistimi kljukicami za perilo. In tudi vse razmeče. Sedaj pa ima fazo, da odpira omare v kuhinji in daja lonce ven...mu dovolim, ker če ne, gre proti štedilniku, kamor ga pa res ne pustim.

Ayo, boga ti s to porodniško. Mislim, da imajo ponekod celo samo 2 meseca...mi smo res srečnice, da imamo 1 leto luksuza, jaz ne menjam nikoli. Moja nona mi je celo rekla, da ona ko je rodila mojo mamo, je imela "celih" 6 tednov porodniške user posted image . Pa to se ti glih čišča zrihta.... Veš, tudi jaz sem mislila, da živiš v Italiji. To pa zato,  ker si na seznamu napisana kot Zamejka, zame pa so Zamejci vedno bili tisti iz Cone B user posted image .

Vsem, ki greste na dopust, vam želim čimveč strpnosti na cesti (in mirne krvi) in čimmanj gužve in da bi se lepo imele. HB imam danes delo na domu, ker bi znorela, če bi se popoldan morala voziti iz LJ... Mi tudi ne gremo nikamor (itak skoraj nikoli ne, edino par dni na leto), ker je nam doma najlepše. Tako da nekaj pa nas bo tukaj. Jaz pa grem v torek dati kri, da vidijo, če so mi protitelesa kaj zrastla. Verjetno se ne spomnite, ampak jaz imam v tej user posted image  zaradi transfuzije, ki sem jo dobila po porodu, ful težave. In obstaja možnost, da se moja kri "bori" proti dojenčkovi, zato mi bodo prešteli protitelesa in če jih bo dosti več kot nazadnje, se bomo morali pogovoriti, kako naprej. Dokler ne izvem, ne bom paničarila, obstaja pa nevarnost, da bi morala roditi ful prej. Seveda vam bom poročala, ko dobim izvide.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
24.4.2009 12:24:49   
aprilčica07
sams: imam tudi jst podobno sranje z krvjo.... isti šmorn, rh negativna, moj rh plus, prvo fasala injekcijo pred in po porodu in zaradi tega pač se mi nekaj tvori v krvi.. dajem pa kr pogosto kri, naslednjič grem 04 05, pol pa 26 05.. možno, da nimamo istih protitelesc, pa da se tebi kaj drugega tvori..  no, moj zadnji izvid je bil ok, bomo vidli kaj bo naslednjič..................

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
24.4.2009 12:26:30   
Ayo
No, potem nas bo pa le nekaj ostalo na RR med prazniki.user posted image  Ampak prevec spet ne smemo cvekat, da ne bomo dez priklicale! user posted image  user posted image Aja, drugac pa itak nasa Kargo plese za soncek in lepo vreme user posted image user posted image

HeGa, kljukice za perilo so pri nas tudi nepogresljiva igraca. Ja, pa lonci tud, ja. Zdej sva ga celo angazirala, da pomaga pospravit iz pomivalnega stroja v omare...user posted image
Drugace pa tudi Gabriel lepo boza busija (ceprav se mi zdi, da tisto kar je zanimivo je popek!), pa lubcka da...in ko mu recemo kje je bratec/sestrica, pritece k buhiju in mi zacne vleci dol hlace in dvigovat majco. user posted image  Aja, ima pa 16m. user posted image

He32, ja pri vas bo pa res pestro letos. Tudi nasa druzina mislim, da niti ne steje toliko clanov skupaj... user posted image

Sams, drzimo pesti, da bo s tvojo krvjo in protitelesi vse v najlepsem redu! In seveda z user posted image !! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
24.4.2009 13:19:20   
SAŠA77
ojla punce,
no da vas na hitro pozdravim predno se odpravimo za cel teden na vikend,
no že včeraj sem napisala da bomo imeli user posted image ,
pozabila sem pa pripisat naslednji pregled imamo 20.5,
želim vam vsem prelepe praznike in lepo se imejte,papauser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
24.4.2009 14:43:55   
tejči77
Babike, jaz se tudi poslavljam, ker danes več ne bom imela časa se oglasit. Še moram vse za seboj pripravit. Želim vam lepe praznike, v sredo se pa spet oglasim. Uživajte in božajete bušije.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
24.4.2009 15:18:33   
simonalokar
vsem, ki se odpravljete na pot vam želim varno vožnjo in lepe družinske praznike brez dežja.

me ko pa bomo doma se pa slišimo. zdajle grem jest pohano cvetačo pa sojine polpete in pomfri

pa pa

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
24.4.2009 15:50:15   
Flora2
Punce, se samo na hitro javim, bila na pregledu pa nekaj ni čist 100% ok, tko da sem psihično čisto na tleh, v torek imam še en pregled pri drugem G.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
24.4.2009 16:03:31   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Flora2

Punce, se samo na hitro javim, bila na pregledu pa nekaj ni čist 100% ok, tko da sem psihično čisto na tleh, v torek imam še en pregled pri drugem G.

Ojoj Flora2, drzi se, upajmo da gre samo za kaksno domnevno pomoto. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
24.4.2009 16:18:13   
Arwen
Vsekakor se tudi jaz javim za babji čvek naslednji teden. Gremo na dopust šele po praznikih.

Flora2
- ali si imela MF? user posted image kaj je bilo narobe? Mogoče ima tvoj G samo slab UZuser posted image ... Moja ima tudi eno staro reč in nimam pojma, kako ona tam gori kaj vidi...zato hodim zraven še na UZ  k prijateljici. Vseeno je dobro, da greš po drugo mnenje.  Držim pesti!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
24.4.2009 17:26:22   
aprilčica07
Flora2: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to za začetek.. kot drugo ti pa polagam na srčka, da ne mislit samo na slabe reči.. vem, da je težko in to prekleto težko, ampak se da.. ostani optimistična, žal nimaš kaj nardit kot da počakaš do torka in greš spet na pregled... vem, da se ti bodo dnevi vlekli... ampak potrpi in se prepričaj kaj je na stvari... vem kako zgleda, ko ti kaj takega povejo, in sama sem rabla cel teden, da sem vsaj za silo začela spet funkcionirat, ampak na tak način ne prideš daleč...  tako, da ostani korajžna, saj bo vse dobro, boš vidla! 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
24.4.2009 17:50:51   
go_ta
Hej, punce!
Najprej user posted image in user posted image  za Floro! Vse bo v redu, vrjetn se morajo prepričat. Bolje dvakrat preverit kot nobenkrat! Drži se!
Vse, ki pa odhajate na lepše, pa želim čim lepši dopust!! Uživajte!
jaz sem med tistimi, ki bomo tu gori visele in čvekaleuser posted image , moj dopust bo šele 15. 6. Uf, kje je to! Sem pa še v službi, danes bom še kar nekaj časa, zaključujemo tri revije zarad teh praznikov. vse me že boli od sedenja, bebika pa brca. Men je tako noro lepo, ko gledam trebušček, ko valovi, se premika, nonstop bi ga gledala. Res se mi zdi ko znanstvena fantastika, da je nekaj živega v tebi user posted image  Sicer pa tud moj dragi ni nekaj med čustvenimi ... Ne vem, včasih se mi zdi, kot da samo jst pričakujem, sam vem, da mal pretiravam. Tud on se včasih pogovarja s trebuščkom, da roko gor ... sam to mi je najlepš, če sam od sebe narediuser posted image , se počutim prov blaženo. Sj mogoče se pa tud počuti negotovo zarad vsega ... tko kt jst, k me včasih panika zagrab - ali sem dejansko pripravljena na otroka, na to, kar bo on prinesel, na to, da moje življenje ne bo čisto moje ... Ampak vem, da bom tega otroka oboževala! Danes sem nekaj čustvena, kot vremeuser posted image
Uglavnem, vsem, ki ste imele MF, čestitke! Ne sledim več, ko tolko klepetateuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
24.4.2009 19:15:50   
sirod
Čao souser posted image

Da se na hitro javim.Danes smo imeli pregled in smo težki 566g
in je potrjeno da bo user posted image . Drugo pa poteka vse odlično. Sem bila ful
vesela glede nato da so mi napovedovali težko in problematično nosečnost.user posted image user posted image user posted image user posted image

Za seznam pa naslednja kontrola 20.05. in pridobila še 1 kilo kar pomeni vse skupaj +6.

Čestitke vsem, ki v teh dneh praznujete ali ste praznovali in vsem za uspešne morfologije.

Hel32, pri vas pa se ne hecate.user posted image user posted image

Vsem, ki se odpravljate na dopust želim veliko lepega vremena in uživanja.

Flora2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lepe praznike.

So trenutki, ko gre vse narobe. Ne pustite se vznemirjati: minejo. :)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
24.4.2009 19:28:33   
Anonimen
jooooj, flora......prav smilis se mi...zdaj, ko gremo proti cilju pa taka novica!!!!!user posted image user posted image
samo jaz bi se na tvijem mestu drzala tega, da ce je do sedaj kazalo vse ok, kaj groznega ne sme bit...pa tudi res....te stare masine.....samo strasijo nas nekaj tja u tri dni!!!!!
saj ni tako dolgo do torka...pa takoj nam javi kaj bo novega....
ampak , jaz sem prepricana, da bo z nasimi augustovcki ve OK!!!! smo kar nekaj prestale skupaj(aprilcica, anc, pa se so bile....) pa se je na koncu izkazalo vse brez problema!!!!
tudi pri vama bo tako!!!!posiljam ti objem!!!!!

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 24.4.2009 19:35:17 >

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
24.4.2009 20:17:30   
eee35
Jaz sem tudi imela danes pregled, vse je bilo v redu, sem +6,3 kg, uspelo mi je ostati skoraj na istem, g je bila ful vesela, naslednji pregled imam 21.5, moram se držat diete pa bo:)
Flora: drži se! Pa poročaj čim prej, upam, da bo vse v redu. Pa z vami punce, ki imate probleme s kri, upam, da zdržimo vse še malo, samo da souser posted image varni!
Včeraj me je zagrabila panika, ker sem na hlačkah našla posušene dve kapljice kri...Skoraj me je pobralo!!! Ampak user posted image je tok skakal pol noči, da sem se pomirila, da ne more biti nič narobe, pa tudi g dane zjutraj je rekla, da verjetno sem preveč se matrala in da se tako včasih dogaja. Res je, da ta teden sem delala kot norec, pa že prejšnji je bilo fulllll dela. Ne smem pretiravat, res, jaz imam takšen značaj, da vedno hitro tečem naokrog, zelo hitro vse naredim, pa živčna sem - kaj češ, takšen tipuser posted image . Ampak zgleda, da je čas malo umiriti tempo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
24.4.2009 20:30:02   
modrasmotka
hoj
da se še jst mal javim.končno je petekuser posted image se mi je teden tako vlekel.noge so mi zatekale,križ je bolel.občasno ampak po službi me je spodnji del trubuščka bolel.user posted image le kaj bi bilo to.sedaj sm si naredila takšen plan da v 14-dneh grem sam 3-4 delat.upam da ni kake sodelavke moje umes da me bo zašpecalauser posted image .
ni mi šiht tojk pomemben kot pa zdravje mojega sončeka.
smo pa res me srečnice ko imamo skor celo leto porodniško,uboga Ayo ko se mora še z tem borit.
sm misla da mamo sam me probleme z temi bolniškimi staleži,ko jih komisija ne odobri za dolgo.no ko smo že pri bolniški.sm mislila da za prvo majske praznike bom mela dopust in končno lahko nekam mal stran od doma šla na kak izlet je pa moj dragi sedaj v bolniški in vse odpade.je meu prometno pa so ga iz šihta že 2x preverjal v enem tednu.tako da se ni za špilat in razkirat kam it.
pa sj bo.
lepo preživite praznike se ga tipkamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
24.4.2009 20:30:50   
eee35
Aha...pa jaz tudi bom naslednji teden tukaj gor vsake tok časa, ker ne greva nikamor z user posted image Prvo ni keša, drugo moram v službo 28,29, tretje itak nisva vedla, kam naj bi šlauser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
25.4.2009 8:37:25   
go_ta
Dobro jutro, babniceuser posted image  ena user posted image  za vas, ki ste ostale v ljubi Slovenijiuser posted image  Jst sm bla že zgodnja, sem ob 7 vstala, kavico popila, zdaj zajtrk papcam, pol mal pospravljanja pa kosilo delat - dons bo lazanja, mjami. Morm skrbet za svoje kilce, da slučajno ne bodo padleuser posted image
Ej, je res, da tko, kt je v trebuščku otrok živahen - ob določenih urah, bo tudi, ko se rodi? Ker če je to res, bova midva z dragim kr bogauser posted image  Najin user posted image  skoz skače, brca ... zjutraj, čez dan, pred spanjem, ponoč pa ne vem, ker spim. Uf, to bo še zabavnouser posted image
Včer sem se prijavla na materinsko, imam 20. 5. prvič. Joj, kolk gre ta čas hitro!!
eee35, tud jst naslednji teden delam, kaj češ, bomo pa pol užival.
Flora, kako si?
No, zdaj grem spet pridna bituser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
25.4.2009 9:03:40   
simonalokar
flora upam da bo vse OK- drži se in v torek sporočaj da je bil samo en majhen strahec in da je te G prestrašila. boš videla da je vse ok

mi smo tudi vstali že ob pol sedmih je sine pridirkal v spalnico tko da je bla budnicauser posted image user posted image . pol zajtrk zdaj sem že pospravila in posesala zdaj pa sem za južno pripravljala - pečeni krmenatlci in zelenjavni riž pa bo - no solatka.

nekaj se je sonček kazal, zdaj se je pa že skril no upam da ne bo dežja.

naša tudi telovadi non stop tudi ponoči jo začutim je ful živahna. včeraj je tko brcala ko sem jedla kosilo da ga tudi nisem morala pojestiuser posted image user posted image . verjento je hotla tudi ona hitr jest user posted image user posted image .

zdaj pa za kosilo pirpravljat

čao

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
25.4.2009 10:09:12   
cowgirl
Helou nosečke, ki ste ostale doma! user posted image

Mi smo tudi delovni. user posted image Danes smo vstali že ob 6 in gas na streho. No jaz ne, ker moram počivat ampak moj in še 10 kolegov in mojstrov pa  odkrivajo in na novo prekrivajo in izolirajo streho. Ful jim gre hitro. Delajo komaj 3 ure, pa so že skoraj vso izolacijo po strehi dali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako se veselim svoje kopalnice in večje dnevne sobe!!! Pa spalnica, da bo v najini dosedanji spalnici otročkov sobica... Juhuhu! Komaj čakam opremljanje.
Sem se odločila, da bom imela previjalne zadeve kar na pralnem stroju in nad strojem poličke in še kakšno omarico zraven. Je bolje izkoriščen prostor, pa še hitreje segreješ manjši prostor (kopalnico) in tudi jaz imam raje ful toplo kopalnico. Pa še talno gretje sem si zamislila. user posted image Že celo življenje si želim čisto svojo kopalnico in sedaj počasi prihaja!!!! user posted image hehe - kako malo je potrebno da je človek zadovoljen. 
Naša user posted image tudi brca kot nora!
Uživajte, jejte sladoled in sadje. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
25.4.2009 10:27:43   
Muca83
Hel32, uau, kar 7 dojenčkov! Moj/a bo pa edini in tudi nihče ne planira, pa je drugače kar veliko sorodstva. Mamo 5 otrok starosti 5-13 let, kar se mi zdi kar velika starostna razlika za druženje z najinim.

Flora, držim pestke, da je vse ok in se je samo slabo videlo! user posted image Jaz bom rezultat videla šele naslednji vikend, ker grem v torek na morje.

Jaz ne vem kaj je z mojim user posted image , ker sem zdaj noseča 23T 3D, pa še vedno z roko ne čutim brcik. user posted image Niti sama, kaj šele moj. Saj brca vsak dan, no kakšen dan več, kakšen pa manj, samo je bolj od tega odvisno koliko sem pri miru. Ampak brce čutim že 6 tednov, z roko pa še vedno nič user posted image No, saj zaskrbljena nisem, ker vidim po trebuhu, da raste, ampak res bi rada tudi z roko. Še dva tedna mu dam, če ne ga bom pa po ritki user posted image

Moji KG pa tudi nikamor ne grejo, sem na +1 že tudi ene 3 tedne.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
25.4.2009 14:05:12   
eee35
Kako lep dan je danes!user posted image končno po tem deževju, pa mrazu. Jaz danes lenuharim,mojuser posted image je šel na kolo se matrat po nekih hribih. Priznam, da mi včasih manjka nekega hudega športanja, hoje v hribe, ali malo gorskega kolesa. Me prav zanima, kako bo to zgledalo po porodu, sva se že pogovarjala, da ta malega bova naslednji let začela nosit na ekskurzijeuser posted image , s kolesom pa malo težje...Spila sem enouser posted image , pa me prav matra, da si še eno naredim, ne vem, kaj je to danes. Pa user posted image se je zbudil in veselo brca v trbuščku. Ponavadi ga cel dan čutim, pa še ponočim, če se obrnem v postlji. Mali divjakuser posted image . AAAA...Danes zjutraj me je krč v nogo zagrabil, prvič, ko sem noseča, pa me je fulllll bolelo, pa sem začela prav stokat in jokat kok boli, pa kakšen krč, pa mojuser posted image je mislil, da sem začela roditiuser posted image ...jooooj

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
25.4.2009 17:39:49   
nena1978
ojla user posted image

ker se tudi mi jutri odpravljamo za nekaj dni na morje, vas samo na kratko pozdravim.....sicer napoved vremena ni ravno obetavna, ampak saj itak ne morem ravno neki zelo okoli skakat, tko da bo pri meni bolj lenarjenje kot kaj drugega.....

danes je pa tko lep dan, smo bili v tivoliju....koliko mamic z vozički in koliko nosečk :-).........

no, uživajte, lepe praznike pa pazite nase in na svoje user posted image ....

pa pa

n.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
25.4.2009 18:46:24   
Ayo
Muca, ne se sekirat, vse je v redu s tvojim pikcem, vazno da ga cutis. Tudi sama sem ga z roko zacela cutit sele kaksen teden nazaj. Danes pa sem dopolnila 25.teden. Pa tudi na splosno ga sele dobro cutim nedolgo. Vem da ko ste vse govorile kako cutite brcike, pri meni ni bilo tako. No, zdaj ocitno bo nadoknadil. user posted image

eee35 mene je tudi danes ponoci zagrabil orenk krc v mec desne noge, me se zdaj boli. Joj, to je tudi men ful grozno, ker so me grabili tili krci ze pri Gabrielu, zdaj pa ce pomislim, da imam pred sabo se 3 mesece in pol...

Mi smo na morju pri tasci in tastu, imamo lep soncek, samo ga je Gabriel celo popoldne prespal. No sva pa midva z mozekom malo sama lahko polezavala na plazi. To je pa tudi nekaj. user posted image

Flora, kako gre?

Lep vecer!

(odgovor članu nena1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.