|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
22.4.2009 10:49:22   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: sams

Drnula, veš kako je s temi €... hudič hodi na kup srat! Ko ja nimaš dindinov pa ti še avto crkne... Ampak dobro, sta pa na svojem. To je tudi luksuz, ki ga nima vsak. 

Hvala punce ... hmm sem se pa res potožla user posted image  To da sva si zgradila hiško in sva to speljala brez večjih težav, tega se zavedam še pa še. Tud sicer se nimam kaj pritoževati, taka mal smotana situacija je bolj zdajle in vem da bo bolje ... še več, vsak dan posebej mi jasno, kako srečna sem, pa ne glih zaradi hiške (čeprav je tud več kot sem kdaj pričakovala) ampak zaradi življenja kakršnega imam na sploh, res mi nič ne manjka .... pa mal sem očitno na hormonih user posted image user posted image user posted image
Je pa naravno, da ko dosežemo eno raven si postavimo cilje spet nove, druge in težimo k njim. Če ne bi bilo tako bi bili verjetno še vedno v jamah oblečeni v kožuhe user posted image  Iz te situacije se bova pa tud ven spravla, mal straha vedno je ker pač ni garancije ... in če še fantazija deluje user posted image

Men je bilo pa danes spet takooooo slabo. Zjutraj takoj, nisem šla niti sama z autom sem šla kar z mojim in je bilo bolje ko sem zadremala v autu. Potem se zbudim in spet ... pridem v službo spet malo bolje potem pa spet in še vedno mi je mal. Sam nisem ziher če je to tista user posted image slabost, ne vem če me ni morda kaj drugega zagrablo.

Zdaj je že dober teden kar uvajam namestnico na delovno mesto. Uh, toliko je še .... še maj in upam da bo zlaufalo.

Aha - še nekaj bi se rada prepričala. Pri porodniški pripada koriščenje VSEG letnega dousta in ne samo sorazmernega dela, a ne?

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
22.4.2009 11:06:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: drnula
Aha - še nekaj bi se rada prepričala. Pri porodniški pripada koriščenje VSEG letnega dousta in ne samo sorazmernega dela, a ne?

Prav pripada ti dopust ne... Razen če ga letos ne boš mogla več koristit, delodajalcu pa ni v interesu, da bi ga izplačal... Je stvar dogovora koliko dopusta porabiš pred porodniško. Sicer pa ti pripada cel letni odpust, razen če si zaposlena manj kot 6 mesecev... V tem primeru pa samo sorazmerni del.

Jaz sem pa včeraj imela ponovljeno MF in se spet ni nič vidlo, tko da grem naslednji teden v P še na eno MF... Sicer pa se še vedno nič ne redim in otroček lepo napreduje po velikosti in teži. Potrdila pa nam je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je to od mene user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 22.4.2009 11:07:15 >

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
22.4.2009 11:49:43   
go_ta
Hej!
Danes sem imela pregled in prav vse me je jezilo - hormoni očitno, ker sicer nisem tak človek.user posted image Najprej seveda kile!!user posted image  Res sem user posted image ! Sem se odločila, da se odpovem sladkarijam, kruhu ... kakšen sladoled si pa bom privoščilauser posted image  Pol mi praktikantka ni znala zmert pritiska ... No, vsaj G je bil prijazen, še dobro, da mi on ni moril zaradi kiluser posted image  Aja, mi je pregledal maternični vrat, sem fajn zaprtauser posted image
Tko, da sem pol zarad tega, ker sem bila slabe volje zarad kil, šla v šoping in sem si kupla ful sadja (ki ga ITAK ful pojem!) pa sladoleduser posted image  Naslednji pregled mam 20. 5.
Ve ste ble pa pridne s pisanjem, pozabila sem, kaj vse sem hotla komentiratuser posted image  Aja, Sulfinija, drži se!!!user posted image user posted image
Grem zdaj malo delat, pol pa ven!
pridne bodite!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
22.4.2009 12:04:17   
Lorian
Pozdravček!

Malo sem pozna, pa se vam vseeno iz srca zahvalim za lepe želje. Ja zdaj pa res lahko uživamouser posted image . No meni že kg nagajajo, tako da ni preveč užitka, pa zize me bolijo, pa križ....kot da sem tam okrog 80 stara.
Aprilčica07 upam da te sedaj ne skrbi več in da boš imela mirno nosečnost.
Sulfinija za tebe pa držimo pesti, da bo vse ok.
Punce uživajte kolikor lahko...lep dan.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
22.4.2009 12:15:27   
cowgirl
Očitno smo vse pod vplivom hormonov. user posted image Jaz sem ravno včeraj razložila dragemu, da nisem tečna in cmerava zaradi tega, ker bi to rada... ampak ker mi nagajajo hormoni. In je razumel. user posted image Vse mu moram razložit naravnost. Šele tako me razume. Zadnji teden je moj trbuh fulotrdeval in bila sem živčna, razdražena, nič mi ni bilo prav, moj se me je začel izogibat ... potem je bilo pa vedno slabše. Bolj kot sem bila tečna, slabše se je godilo mojemu možeku in bolj je trebuh otrdeval... Potem sva sklenila, da to nikamor ne pelje in sva začela z novo prakso:
NIČ SEKIRANJA! user posted image

Včeraj sem bila na pregledu... in je vse ok, razen mojega trdega trebuha. Vendar mi buscopan pomaga, čeprav nisem zagovornik tablet... Magnesol mi ne pomaga nič. Pa počitek. če okol skačem mi trebuh takoj zatrdi. Upam, da se bo zadeva kmalu stabilizirala.
Je pa še ena novica... tud jaz nisem mogla bit tiho.. in sem prašala ginekologinjo, če je slučajno fantek, ker mi je nek čudni čut pravil, da je fantek. In je rekla, da bomo dobili ful živahno Cowgirl user posted image . Moj je čakal zunaj. Ko sem prišla ven, sem mu rekla, da je ginekologinja pustila kuverto zanj. Smo bili zmenjeni, da mu pusti kuverto in notri odgovor kaj bo, ker jaz nisem hotela vedet.user posted image No, potem sem mu povedala in je bil od veselja čisto zmešan. user posted image Se mi zdi, da je ful vesel punčke... Sedaj moramo pa ime izbirat. Prej sva bila osredotočena (zaradi tistega mojega čuta) na fantovska imena.

Naslednji pregled imam 19/5/09
PDP pa prestavljen na 14/8/09
Kg: +4

< Sporočilo je popravil cowgirl -- 22.4.2009 12:16:43 >

Carpe diem

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
22.4.2009 12:24:12   
šivilja
Eno prošnjo imam za tiste, ki ste že dobile pakete od next-a - a bi bla ena tolk prijazna in pri julijkah 09 napisala kako ste zadovoljnje s kvaliteto. Tam so se tudi že okužile s to trgovino ampak si še ne upajo nabavljat, ker ne poznajo kvalitete.

Hvala

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
22.4.2009 12:53:08   
5ra83
Pozdravljene,

da vam se še jaz malo oglasim. Smo bili v ponedeljek ponovno na 3D ultrazvoku. Naša user posted image  je končno pokazala tudi obrazek. Velika je okrog 32 cm in težka 775 g (26. teden).  Sem pa imela pregled tudi pri svoji ginekologinji in me je skoraj kap zadela, ko sem se postavila na tehtnico. Do sedaj sem se zredila za 6,5 kg (se pravi sem v 1 mesecu pridelala kar 3 kg). Pa saj je v bistvu vseeno, samo da je naša pikica vredu.  Za seznamček pa zraven kil dodajam še datum naslednjega pregleda, ki je 19.5.

Nič, šibam dalje delat.
Lepo se imejte v tem lepem dnevu.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
22.4.2009 14:50:36   
hel32
Pozdravček,
Sem glih skuhala krompirjevo juho in rižev narastek, zdaj pa čakam da user posted image  pride in greva papcat.
Babnice, a vaši user posted image  tudi tak telovadijo po trebuščku, moj je pravi akrobat, kr naprej neki dela, saj prav, da je tak, sem vesela vsake brcike, ker prva ni bila tako aktivna.user posted image user posted image
HB da je s Sulfinijo in njenimuser posted image  vse v redu, drži se user posted image user posted image user posted image , za srečo.
Cowgirl, jaz sem tudi tečna, nič mi ne paše, kr naprej nekej nergam, bogi naši moški, so oni tudi z nami noseči z nami, moj ima kr živce,
sreča da me razume, eh kaj čmo, bomo pa potem bolj dobre volje, z našimiuser posted image  ko jih bomo cartale, ja in čestitke za user posted image .
Živa25, čestitam za user posted image user posted image user posted image ,in da bi bila naslednja MF uspešna!
Uživajte na sončku,jaz pa grem papcat,user posted image  je že doma.

Helena 22t  še 3 Muser posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
22.4.2009 15:04:39   
aprilčica07
Živjo

5 minut pavze, ker drgači me bo kr pobralo od teh papirjev in reševanja starih zadev.. brrr...user posted image user posted image user posted image Dosti ne bom komentirala, ker mi trenutno ne znese vsega prečitat.. samo to glede sulfinije:  me veseli, da je z detecem vse ok!
lorian: ja, saj že malo lažje diham in bistveno bolj uživam, ampak čakam še ta pregled srčka, ki bo drug teden, ma sem optimistka in mislim, da bo zdaj pa res vse ok:)

Imamo sončke, ne bom delala do 18, ker imam ful drugih opravil še:), moj dela popoldan, ponoči je pa itak dežuren, tako, da je bolj malo od njega.. Ma ni kaj, saj gremo drug teden na dopust in se bomo odpočili na Rogli:) bomo nadoknadli takrat..

Grem, se oglasim zvečer:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
22.4.2009 15:59:48   
aprilčica07
flora2: mi hodimo na južni del otoka (se mi zdi, da je južniuser posted image ),  v en zalivček zraven vasi Bogomolje.. ti je znano? nam je tam ful lepo in zaenkrat ni volje in želje, da  bi menjali.... lani smo bli prvič z tamalim in je bil čisto navdušen, ker je hiša zraven vode in je imel vse na dohvatu ruke....user posted image user posted image no, mi pa tudi...
sams: ja, kaj čmo, taki so ti naši dedci:):)

No, naš bo pa jutri imel 2 leti, mater gre hitro cajt:):)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
22.4.2009 18:11:52   
nena1978
ojla user posted image

pa da se spet malo oglasim...... najbrž sm že napisala, da sem imela morfologijo in da je vse ok.....ful sm se bala, da kej ne bi bilo (ker sem imela prvič slabo izkušnjo, se sedaj še bolj bojim) , ampak na srečo je vse ok!!!!! baje se nama bo pridružila ena luškana user posted image -jupi!!!!!!!!

na morfologiji mi sicer niso nič rekli, da bi imela preveč plodovnice, ko pa sm bla na pregledu in mi je izmerila trebuh s šivilskim metrom (bila je ene druga gin-ne moja) pa je rekla, da se ji zdi, da imam dost plodovnice, tko da mi je dala napotnico za OGTT ..... me prav zanima, kaj bo pokazal........ zredila sm se približno 5,5 kg. nič ni rekla, da bi bilo kaj preveč.....

drugače pa imam spet kontrolo 18.5.......se mi pa zdi, da že ker čutim kdaj tudi močne krče v maternici, tko da kr skoraj vsak dan popijem kak magnesol. a ima tudi katera še take težave? punčka pa ful brca, najbolj jo čutim zvečer pa ponoči se mi velikokrat zgodi, da se zbudim ker tako "veselo" brca.....

no, naj bo to za 1x dovolj.....moram še malo počivat, sem ravno prišla iz službe.... groza, če bo šlo tko naprej, ne vem kako bom zdržala tak tempo.... :-(

pazite nase in na svoje user posted image !!!!!

n.

Neposredna povezava do sporočila: 3886
22.4.2009 18:42:40   
Anonimen
prvo zaradi majic:karkoli zelite lahko nardim(samo moderatorji so mi izbrisali temo.iscem direkten kontakt z njimi, ker bi rada poleg sebe pomagala se kaki drugi nosecki, ki je v € tezavah...
OK punce...zdaj se tudi me ze poznamo tolko, da vam povem...
tudi moj dragi ni neki romanticen in 100% ocka...ne sodeljuje pri nosecnosti...ne boza me po trebuscku...ne gleda slikic iz UZ...ampak ok....pricakujemo tretjega in potem ko bebika pride na svet, se obrne za 100%...
pac.... k porodu bom uzela starejso prijateljico, ki sama ne more imet otrok in je zelooo pocascena in vesela, da bo 1x pa le zraven, ko se zgodi.
pa tudi glede €!!!!user posted image user posted image user posted image
kdo si je izmislil denar...kaj ne bi blo boljse da menjamo krompir za solato, pa fizol za prasek???
mi2 sva totalno u user posted image ,...samo je res da ljubezen steje!!!imamo se radi, mojim malim nic ne manjka(pa ceprav si jaz velikokrat kaj odtrgam od ust)
pa nima veze...moj dragi se je posvetil nasemu novemu otrocku, da je zbral ime(cesar nisem vajena)  obe nosecnosti sem prezivljala sama, zdaj pa me zanima....zbral je 3 imena:
NEŽA
ZALA
LOTI

katero vam je najbolj vsec?
ce pa bo slucajno fantek pa bo NEJC!

in pa:cestitkam vsem za dobre rezultate, in drzim pesti za sulfinijo!!!!
ampak zdaj smo ze tako dalec, da nasi otrocki lahhko prezivijo tudi zven nas ob posebni negiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 22.4.2009 18:50:19 >

(odgovor članu nena1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
22.4.2009 22:15:46   
eee35
Se veselim, da je s Sulfinjo in njeno user posted image vse v redu. Povem vam, da bi rada že bila nekje ok.35 tedna, ne zaradi tega, ker imam dost nosečnosti, ampak ker bi mojuser posted image bil že verjetno varen, tudi, če bi rodila pred časom.
Za rojstni dan: ojoj, zgleda, da sem totaaaalno jamralauser posted image ...saj upam, da ne bo tok slabo, pa itak, da bom mojemuuser posted image zatežila prej glede kakšnega kosilauser posted image .
V petek imam pregled, joooj, m eprav zanima, če mi bo zdravnica spet težila zaradi teže, tok pazim, da več res ne morem. Upam, da ne pretiravam.
miška: meni je lepo ime Loti, nisem ga še slišala, pa je malce nenavadno, ampak luštnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
22.4.2009 22:53:44   
Muca83
Me veseli, da smo končno vsaj nekaj izvedele kako je s Sulfinijo. Res pa ne bi bila rada na njenem mestu. Samo upam, da bo še čimdlje 2v1.

miska_mccute, meni je od tvojih imen za punčko najbolj všeč Zala - imam tudi na svojem seznamu to ime. user posted image

Kar se pa majčk tiče sem si pa jaz že nekaj časa nazaj naročila preko neta eno Pridem avgusta in eno Štorklja me prinese poleti. Tako, da imam takih dovolj. Pa še marca sva v C&A v Avstriji kupila tako, k so stopalca gor naslikana in piše Baby kicking. Rabim še kaj več bolj resnih majčk user posted image

Jaz sem pa opazila, da se mi trebuh zdaj ne veča toliko v obseg okrog popka, ampak se širi navzgor proti prsnemu košu. Je tudi pod prsnim košem že cel hrib user posted image Danes sem dopolnila 23 tednov, pa še vedno ne čutim z roko brcik. Se mi zdi, da me dete vedno brca nekam v notranjost, nikoli v sprednjo steno. Ma glavno je, da se premika, čeprav ne bi rekla, da je ravno zelo aktivno, bolj spi pomoje.

Še 2 dni potem pa kooončno dopust. Letos še nisem bila nič frej in res komaj čakam.

Lepo božajte svoje bušije! Jaz mojega kar, pa še lubčka bi mu dala, če bi dosegla user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
23.4.2009 6:57:34   
aprilčica07
Jutro,

da se oglasim dokler je še mirno tle okoli... danes ima pa moj Jakob 2 leti!user posted image user posted image user posted image user posted image Natanako pred dvema letoma se je začela ta prava akcija z klistirjem in vsem kar spada zraven. Ampak je trajalo le dobro urco in pol, tako, da takojjjjjjjjj podpišem še za en tak porod! Danes ne bomo nič praznovali, ker sva sama z malim. Bo za vikend lepše:)

miska mccute: glede imen bi jst izbrala Neža:):) glede majčke pa ti zihr sporočim ko se zmislim kašen napis, sicer pa tudi še čakam uz srčka, pol pa res sama uživancija v nosečnosti:)
nena1978: čestitke za pupiko!user posted image
eee35: no vidiš pa se je obneslo jamranjeuser posted image user posted image

Danes bom jedla samo sadje, sem včeraj pretiravala (zvečer pojedla skoraj sama banjo sladoleda) ajojjjjjjjjj, pa se moram brzdat, ker to ni dobro....

V službi bo pestro, bomo sestankovali... Zunaj pa dežuje, ampak važno, da bo za vikend lepo. 

Se beremo kasneje. Mi je pa doma zgleda crknil računalnik in zdaj čakam, da ga moj končno pogleda in poštima. Ampak kdaj to bo nimam pojma.. Oh ja....

čau.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
23.4.2009 7:30:45   
Drnula
Oh, sem čist mokra sem laufala po dežju brez marele user posted image  

miska mccute: meni je absolutno najbolj všeč NEŽA

Meni tudi trebuh stalno otrdeva zadnji teden. Je tud že ogromen. Sem pa jaz majhna in potem zgleda še večji in hitro je pri prsnem košu. Mala brca v mehur in v rebra, trebuh je je poln. Zdaj so brce res konkretne in včasih se kar zdrznem user posted image  Ma to je tolk lepouser posted image

Kile, jaz se moram kar mirkat. Od današnjega jutranjega vaganja še posebej, ker sem videla da sem v 3 tednih spet toomuch.

Danes bo v službi kar naporen dan. Upam, da jutri zbežim kako uro prej.
Uživajte ! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
23.4.2009 7:41:17   
Drnula
user posted image Auč, spet si me brcnil! Le daj, kolikor močno moreš! Toliko da vem, da si dobro!
Braxton Hicksove popadki so povsem nenevarni krči maternice, ki se ne pojavljajo v rednih intervalih, z njimi se maternica pripravlja na porod. Občasno jih občutite kot kratkotrajno otrdevanje maternice. Če bi se krči začeli pojavljati v rednih časovnih intervalih, je nujen pregled pri zdravniku!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
23.4.2009 7:45:31   
sams
dobro jutro, drage moje!
Čeprav je vreme za en kuser posted image , sem jaz ful vesela. Nosečnost je zakon!!! Tej hormončki delajo 100 na uro! In veste, kaj mi je tudi lepo: ker se mi lasje svetijo kot da bi bila na kakšni reklami za Pantene user posted image . Po porodu pa bom jokala, kakšne mastne in odpadajoče lase imam... ah take pač smo user posted image .

miska_mccute, jaz bom naročila majčko za malega. Ti pošljem na zs. Škoda, ker so ti izbrisali temo, ti pa si hotela še pomagati. Tvoj dragi pa mora biti tak poseben tip, ki ne kaže čustev navzven (ne vem, tako se mi zdi). Seveda to ne pomeni, da je slab ali kaj takega. Aja, meni je najlepše Neža, tudi Loti mi je všeč, se mi zdi, da oseba s takim imenom doseže fuuuul častitljivo starost in ima en kup vnukov in topel dom - vsaj meni ima tako asociacijo. Mi je pravila nekaj časa nazaj ena sodelavka, ki ima 2 sina, da so imeli eno punčko Loti v vrtcu, ki je bila najbolj popularna pupika in cel vrtec je bil nor nanjo. In sta ta 2 sina začela ful moriti to mojo sodelavko, naj naredi še eno punčko Loti user posted image .

aprilčica, vse naj naj za Jakoba user posted image !!! Sem prav razmišljala o tebi, ko sem se vozila v službo in so povedali, da sta na današnji dan bila rojena (in ironično tudi umrla sta na svoj roj. dan) Cervantes in Shakespeare!!! Torej je Jakob v dobri družbi. Ful kratek porod si imela, če je res, da je drugi porod krajši kot 1., si na konju! Ne vem pa, kako ti uspe cel dan biti na sadju. Jaz bi znorela, ker nisem mirna, dokler nimam občutka ful sitosti (v nosečem ali nenosečem stanju) in sadje ali pa solata mene nikoli ne nasitijo user posted image

Drnula, imam eno novico, ki jo še preverjam, tako da sporočim, če je res. Ampak za vsak slučaj ti povem, mogoče ti pride prav in še kaki. Glede na to, da bomo imeli avgustovčke in tisti, ki bodo šli v vrtec, bodo verjetno začeli septembra, nam se pa izteče porodniška julija naslednje leto. In kam dati ta male tisti 1-2 meseca? Spomnim se, da si tudi ti pravila, da bi raje letošnji dopust koristila naslednje leto. Torej, mi je rekla sodelavka, ki je tako naredila, da obstaja en "trik". Greš na porodniško julija 2009 in potem junija (ali pa maja) 2010 predčasno prekineš porodniško in takoj koristiš dopust, ki ti je ostal od leta 2009 in potem lahko še dopust od 2010. In recimo, da si koristila toliko dopusta, da si poflikala do julija 2010, imaš 2 možnosti: (a) preostali del porodniške koristiš takoj do začetka septembra, ko gre user posted image  v vrtec ali pa (b) imaš možnost po dnevih koristiti preostali del porodniške do otrokovega 8. leta starosti. Upam, da sem dovolj razumljivo napisala. Kaj ni to super novica????? user posted image  Kot pravim, preverjam pri naši kadrovski, preveri še ti. Moji sodelavki so to namignili na CSD, ker je rodila januarja in bi ji sicer cel dopust propadel.

Neposredna povezava do sporočila: 3893
23.4.2009 7:53:28   
aprilčica07
sams: kako zdržim? zeloo težko, v nosečem ali ne nosečem stanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak danes sem trdno odločena, da se moram počuvat, ker sem vsa zabuhla pa vse me tišči in boli.. znak, da sem pretiravala...sem imela že v prvo take težave, pa me je sadni dan fanj spravil k sebi.. ni pa prijetno, to itak da ne:):)

glede poroda: ja, je  bil hiter, sicer s popadki celo noč, ampak se je dalo zdržat, akcija tista na miziuser posted image in z umetnimi popadki pa je bla itak res res kratka.. pa super babico sem imela, ni bla iz naše porodnišnice, ampak iz izolske, mogoče je poznaš? mislim, da je bila Kristina, in moja sestrična, ki je tudi babica je bla z mano, pa lubi... res imam porod v lepem spominu:):)  in me sploh ni strah, no trenutnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
23.4.2009 8:29:09   
sams
Aha, aprilčica, Kristina je imela prvo polovico poroda tudi mene. Res je dobra, samo malo pregroba, ko te pregleduje. Ampak se ji vidi, da res rada opravlja svoje delo. Same pohvale zanjo. Ma kaj popadke si prenašala doma ali v porodnišnici? Moj porod je bil tudi kratek, to pa zato, ker so me nafilale z umetnimi popadki do maximuma (sem mislila, da bom dušo spustila), da se čimprej konča user posted image  Ker mi je voda odtekla in nisem vedela kdaj, ker ni bilo nobene lužice kot na filmih... In ker sem bila ful raztrgana povsod, me je zdej maaaalo strah, če bom prepoznala vodo, ko odteče, če bom lahko pritiskala itd. itd. Mah, boljše da niti ne razmišljam.

Neposredna povezava do sporočila: 3895
23.4.2009 8:34:28   
Flora2
Dobro jutrouser posted image , ki sicer to danes zame ni,

to vreme mi bo popilo vse živce, pri nas vliva kot za stavo, sploh pa mi gre na živce, ker ko peljem zjutri user posted image ven je to v dežju cel projekt, njemu dogaja 100 na uro, obožuje dež in potem so ti sprehodi daljši kot ponavadi, jaz imam pa točno odmerjen čas za njegov sprehoduser posted image on pa tega ne razume in seveda sem zamudila in kot za nalašč je bil še šefe prej v službiuser posted image in je bil cel user posted image , mah ta služba............kako bo fino ko bomo doma.
Sem se skašljalauser posted image ....

Aprilčica, najprej glede Hvara, ne mesta ne poznam, slišati je pa res dobro, če ste v hiški ob morju, to je zame res tisti pravi dopust, da ko zjutraj vstaneš slišiš in zavonjaš morje, jojuser posted image ko se spomnim. Midva sva lokacije kar pogosto menjala, sva pa lani najdla res tisto pravo v Milni in sicer apartma s polpenzionom cenovno ugodno, hrana res božanska, pa tudi blizu morja, res lepo. Me pa vseeno zanima, ste to privat ali pri kakšnih znancih, če bi slučajno želela kdaj lokacijo zamenjat?
Uf glede sadnega dneva, pridna si res, je pa res če ti pomaga je potem to lažje izvest.
Glede poroda, mene počasi po malem daje malo panika in strah, zato so mi take izkušnje mamic, ki imate že otročke res dobrodošle.
NO pa še na koncu najpomembnejše VSE NAJBOLJŠE tvojemu sinku user posted image , pa lepo praznujte.

Miška kdo bi razumel moške, važno da je takrat, ko je otrok že na svetu tak kot je treba, to šteje in da se imate radi.
Sicer pa tudi verjamem, da nas je težko razumet, sploh sedaj ko nam hormoni divjajo, mene moj včasih gleda kot bi padla iz neba, pa kaj čmo tko pač jeuser posted image .

toliko za enkrat se beremo naprej.
Uživajte!

< Sporočilo je popravil Flora2 -- 23.4.2009 8:51:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 3896
23.4.2009 9:43:13   
tejči77
Pozdravljene,
imam bolj časovno stisko, pa se samo na hitro oglašam.
Vse najboljše vsem, ki praznujete v teh dneh in vašim malčkom seveda tudi user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem se pa naročila na 3D/4D ultrazvok, imam 14.05. (za seznam)

Drugače pa v soboto zjutraj šibamo na Cres. Sem že čisto v oblakih, komaj čakam. Bom pa morala danes malo pripravit za seboj in popucat stanovanjeuser posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
23.4.2009 10:27:03   
aprilčica07
sams: ne, popadke sem prenašala v porodnišnici... saj veš kako je v prvo letiš v bolnico ko te malo poščipa.. ampak so bli zmerni, redni in ne zadosti močni, samo mi ni blo hudobije.. pol sem pa tudi jst kasirala umetne in se je vse odvilo z svetlobno hitrostjo... raztrgana nisem bla dosti, dobila en lepotni šivček, tako, da me šivi niso boleli... kristina je meni bla res fanj, sicer jst se jo megleno spomnim, ampak je moj rekel, da je vse povedala kar je delala.. so pa meni tudi mehur predrli, ker mi voda ni odtekla.. pregledovala me pa ni, me je kr sestrična tam doli čekirala kako in kaj.. vem, samo, da so enkrat vmes rekli, da bo treba vakumuser posted image , pa se je takoj mali odločil, da se pokaže, v 2 minutkah po grožnji je bil zunajuser posted image user posted image user posted image
flora: ja, milna je lep kraj, gremo včasih tudi do tja na izletek in se malo pokopat na uni lepi plaži... hvala za voščilce za jakoba:)
tejči: uživajte na cresu

Alo, grem delat.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
23.4.2009 10:29:05   
hel32
Pozdravljene user posted image
Miška glede moških, pač niso vsi tako razneženi in čusev ne pokažejo, jih bolj skrivajo, saj moj je drugače zlat,. me ima ful rad, ampak čustev pa ne zna pokazati, nič ne moreš pomagat,včasih misli da sem zdaj ko sem noseča nalašč tečna, in je celo jezen name, potem pa se moram  jaz lepo pomirit in mu razložit, da pač ne morem pomagat, da so hormoni krivi,včasih razume včasih ne! Drugač je njegova pobuda bila za dojenčka,ampak sem v bistvu za vse sama, komaj sem ga naprosla da je pogledal ker voziček bi kupila. Je odraščal z očetom in misli da mora biti moški glava družine in ni nič materinskega v njemu, tudi na porod ga ne smem spominjat ker če vidi kri mora bruhat, je pač tako vzgojen.Glavno je da nas imajo radi in SPOŠTOVANJE na prvem mestu!
nena1978, čestitke za MF in user posted image user posted image user posted image
Glede poroda jaz sem imela sproženega z ricinusom,nagravžnouser posted image user posted image , po 1 uri sem dobila popadke na 15 min,nato po pol ure na 10 min,odprta3cm, in po1 uri prave iztisne popadke, odprta10cm, ki so trajali pol ure,mehur so mi predrli ročno,babica mi je malo pomagala pri iztisu, pritisnila je na trbuh, in mala je bila zunaj, malo je zapeklo pri porajanju glavice,potem pa je kr "splavala" ven, upam da bo 2 krat res bolj hitro.
Sams glede sadja, jaz MORAM imeti 2 krat na teden sadni dan- zaradi pritiska, pa kr živim, vse za user posted image , da bo zdrav.
Nič dost je blo,pa pa.
Helena22t 1duser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
23.4.2009 11:26:43   
77ira
Živjo user posted image !
Vidim, da se malo teme že okoli poroda vrtijo.
Jaz sem prvič 3 dni pred PDP ob 22.00 popadke dobila, lepo počakala doma celo noč, vmes malo podremala, da so si popadki začeli slediti na cca 5 minut, potem pa je zjutraj ob 7h moj rekel, kaj zdaj, a greva rodit, a grem v skužbo? Pa sva šla lepo počasi v Ljubljano. Ob sprejemu sem bila že 7 cm odprta, ob 9ih sem prišla v porodno sobo, slabe 4 urce kasneje pa je na svet prijokal naš fantek!
Je pa zadnji 2 uri bolelo kotuser posted image  in tudi grdo sem se raztrgala, pri iztisu pa mi je pomagala babica s pritiskom na trebuh.
Za v drugo bom šla verjetno na EA, odločam se še med Kranjem, ki mi je blizu in Postojno. Ima katero izkušnje s tem?
Pa lep dan kljub dežju želim vsem!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.