Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:55:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gralla je en odcep pred Lipnico na avtocasti, a ne? Nisem še bila. ....odcep na avtocesti je Lipnica...prideš pa ven v Gralli...pa nadaljuješ do Lipnice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:56:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft , a moram vam povedat, da je zdaj potrjeno, da so 100% norice. Ma dobro,kje jih je pa staknila.... tako mala... uf... Na morje pa se itak hodi poleti.... o, lara, si nas že naučila pravopisa dobila jih je od bratranca. prejšnji četrtek sta se skupaj igrala, on je zbolel v petek, kužni pa so 1-2 dni preden zbolijo. Tak da imate dva mala pikeca bolana v sorodstvu. No tudi zdaj se lahko bavca igrata skupaj, če jima je že tako zagodlo. bratranček je zdaj že vredu, danes je bil že v vrtcu, star je 4 leta. njegov 1 leto star bratec (še) ni zbolel, zbolela pa je njuna mamica in baje zgleda kar hudo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:56:12
|
|
|
|
AinB
|
Moli boga, da ne bo sanjal celo noč o puncah in se premetaval, ter se hotel še pogovoriti s tabo o njih. Bova rajši jutri zjutraj vse natanko podebatirala
< Sporočilo je popravil AinB -- 23.4.2009 20:57:41 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:57:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Lara Croft boš dala kaj slikice gor???????????????????? Bi jih ful rada vidla!!!!! Kolko plačaš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:57:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* punce, živjo! hvala za sočutje, a moram vam povedat, da je zdaj potrjeno, da so 100% norice. ker je še premajhna za razne claritine in poxcline, je dobila le fenistil kapljice. največ mehurčkov ima po lasišču, na boku in na ritki, pa enega na roki... upam, da se ne pojavijo še novi in da ne bo tako boga kot bubi. morje sem odpovedala oziroma prestavila na 25.6.09.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:57:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem pozabila omenit,da se je naša bejbika naučila kotalit,zdaj lepo obvlada še obrat iz trebuha nazaj na hrbet,pa nogice daje v položaj plazenja... danes smo jo probali dat v hojico za par minut in je bila navdušena...... še jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:58:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara a si tudi danes še zaspana? Pa kr sem ja... čeprav sem šla včeraj spat že ob 22h.... vstala pa sem ob 8.30.... mi manjka, mi manjka... Pol bi te pa dala malo k Lani. Tole kaj si napisala, mislim tele razpone ur, to je božji blagoslov. Manjka ti lahko kaj drugega, spanec ne. Mogoče . Akcijo mislim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:59:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Aja, da ne pozabim...... Ta bubi tastar.... dober tipček, je oštja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:59:44
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Je pa res, da ni še nikoli bil v družbi šestih lepotičk hkrati Haha, to se nam sedaj sigurno hočeš prikupit, da ga bomo prišle kdaj uspavat, a ne ? AinB - z.s.
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 23.4.2009 21:03:23 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:00:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Saraya, a ti boš jo imela v hojici? ja,občasno bo...danes je tak dirkala po sobi gor in dol.... Jaz je pa nisem kupila, če jo pa tako odsvetujejo. Kaj pa vem, čeprav mamice, ki jo imajo (kolegice) pravijo, da so otročki ful radi noter in da uživajo. jaz je tud ne bom kupovala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:00:41
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Gralla je en odcep pred Lipnico na avtocasti, a ne? Nisem še bila. ....odcep na avtocesti je Lipnica...prideš pa ven v Gralli...pa nadaljuješ do Lipnice To je tam, ko so tiste trgovine pred krožiščem v smeri vožnje za Lipnico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:01:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara a si tudi danes še zaspana? Pa kr sem ja... čeprav sem šla včeraj spat že ob 22h.... vstala pa sem ob 8.30.... mi manjka, mi manjka... Pol bi te pa dala malo k Lani. Tole kaj si napisala, mislim tele razpone ur, to je božji blagoslov. Manjka ti lahko kaj drugega, spanec ne. Mogoče . Akcijo mislim. Ja, danes se ni zbudila ponoči..... je sicer nekaj poklicala, ma potem zgleda, da je kr zaspala... zjutraj pa je atek vstal in jo porihtal.... je opazil, da sem imela včeraj podočnjake do vratu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:01:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Aja, da ne pozabim...... Ta bubi tastar.... dober tipček, je oštja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:01:54
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Lara Croft boš dala kaj slikice gor???????????????????? Bi jih ful rada vidla!!!!! Kolko plačaš? Ma evo, naslednjič ko si (torej sta) v Lj. gremo na sladoled! Ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:02:46
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Aja, da ne pozabim...... Ta bubi tastar.... dober tipček, je oštja... Jaz sem ga videla na slikci v albumu. Tak mlad zgleda in ohranjen še. Pri nas rečemo Lara, da bi bil za ponucat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:02:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Res je, da doječe matere imajo še to nadlogo bolj zraven. Tisti ki so na flaški se mi zdi tak lepo spijo. No saj tudi eni dojeni otročki, ampak ta prva grupa bolj. ...... se ne strinjam.... sem dala in eno in drugo skozi...v obeh primerih otrok ponoči ni spal tak lepo......garantirano je boljše v primeru dojenja.... vsaj po mojih izkušnjah.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:03:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Lara Croft boš dala kaj slikice gor???????????????????? Bi jih ful rada vidla!!!!! Kolko plačaš? Ma evo, naslednjič ko si (torej sta) v Lj. gremo na sladoled! Ok a zdaj bomo mogle vse sladoled častit, da bomo lahko kako slikco videle?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:03:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz je tudi ne pustim, da joka. jaz tudi ne... ..jaz tud ne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:04:43
|
|
|
|
pf
|
Katera je pisala da gre v Sol Umag za prvi maj, ali Sol Garden Istra? Se mi zdi, da je ena bila, ali pa se mi je sanjalo. MTY kaj si dobila kje čevljčke rabljene?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:04:58
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Lara Croft boš dala kaj slikice gor???????????????????? Bi jih ful rada vidla!!!!! Kolko plačaš? Ma evo, naslednjič ko si (torej sta) v Lj. gremo na sladoled! Ok ? a zdaj bomo mogle vse sladoled častit, da bomo lahko kako slikco videle? Evo Lara - si se dobr spomnila kako pridt do velike količine sladoleda
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 23.4.2009 21:05:41 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:06:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Katera je pisala da gre v Sol Umag za prvi maj, ali Sol Garden Istra? Se mi zdi, da je ena bila, ali pa se mi je sanjalo. MTY kaj si dobila kje čevljčke rabljene? onina gre. če ne bojo zboleli, ker sva bili z A na obisku ta teden
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:06:40
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Aja, da ne pozabim...... Ta bubi tastar.... dober tipček, je oštja... Jaz sem ga videla na slikci v albumu. Tak mlad zgleda in ohranjen še. Pri nas rečemo Lara, da bi bil za ponucat. Hehe - no comment.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:07:24
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Je pa res, da ni še nikoli bil v družbi šestih lepotičk hkrati Haha, to se nam sedaj sigurno hočeš prikupit, da ga bomo prišle kdaj uspavat, a ne ? AinB - z.s. odgovorjeno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:07:55
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Aja, da ne pozabim...... Ta bubi tastar.... dober tipček, je oštja... Jaz sem ga videla na slikci v albumu. Tak mlad zgleda in ohranjen še. Pri nas rečemo Lara, da bi bil za ponucat. Hehe - no comment. ja, komentarji pa taki, ko bi bil 50 star
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:08:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf MTY kaj si dobila kje čevljčke rabljene? ja sposojene. sam ne vem, ali je fajn da ma ln že nošene čeveljčke ali rajši ne. ker so za potem, ko bo hodila.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?