Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:37:00
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB hojla čer!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:37:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* punce, živjo! hvala za sočutje, a moram vam povedat, da je zdaj potrjeno, da so 100% norice. ker je še premajhna za razne claritine in poxcline, je dobila le fenistil kapljice. največ mehurčkov ima po lasišču, na boku in na ritki, pa enega na roki... upam, da se ne pojavijo še novi in da ne bo tako boga kot bubi. morje sem odpovedala oziroma prestavila na 25.6.09. Ojej. Čimprej se pozdravite, na morje boste pa že še šli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:39:38
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* toliko sem napisala, pa me je ven vrglo... skratka...A spi že eno uro. danes jo je imel oči v oskrbi in ji je uspel dati čez cel dan le 4 obroke. ob sedmih je pa revček mali utrujeni kar zaspančkal... verjetno jo bo lakota zbudila pred jutrom...ali pa norice leda, a zoja ni več v vrtcu? pf (mislim, da si ti pisala) - a vi imate že 4 zobke? naša je dobila prva dva pred 3 meseci in je še vedno takšno stanje... Dva smo dobili že kak mesec in pol nazaj, dva pa za veliko noč. Ne bom napisala, da jih je zajček prinesel kot sem takrat, da ne bo Lara huda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:41:20
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Saraya, a ti boš jo imela v hojici? ja,občasno bo...danes je tak dirkala po sobi gor in dol.... Jaz je pa nisem kupila, če jo pa tako odsvetujejo. Kaj pa vem, čeprav mamice, ki jo imajo (kolegice) pravijo, da so otročki ful radi noter in da uživajo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:41:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
, a moram vam povedat, da je zdaj potrjeno, da so 100% norice. Ma dobro,kje jih je pa staknila.... tako mala... uf... Na morje pa se itak hodi poleti....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:44:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ne bom napisala, da jih je zajček prinesel kot sem takrat, da ne bo Lara huda.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:44:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft sem ga pa nocoj pustila da joka in sžem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zafuser posted image noč ker se je mali jokal dok ni ostal brez glasu,pol je pa začel kašljat pa ihta Jaz sem Laro enkrat pustila jokat ... sem imela nekaj za naredit in ni hotela ne spat, ne v bit stajici, nikjer... jaz pa čist živčna... ... pa sem jo dala v stolček in je jokala in jokala..... NIKOLI več ne bom tko naredila, ker me še zdej, ko se spomnem boli srce in mi je žal v dno duše... Jaz je tudi ne pustim, da joka. Tudi če joka in ne neha takoj sem nekje zraven, da ve da sem tam nekje blizu. Je pa res, da razumem po eni strani tudi Glorio, ker res ni fajn nonstop vstajat ponoči. Res je, da doječe matere imajo še to nadlogo bolj zraven. Tisti ki so na flaški se mi zdi tak lepo spijo. No saj tudi eni dojeni otročki, ampak taprva grupa bolj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:44:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Saraya, a ti boš jo imela v hojici? ja,občasno bo...danes je tak dirkala po sobi gor in dol.... Jaz je pa nisem kupila, če jo pa tako odsvetujejo. Kaj pa vem, čeprav mamice, ki jo imajo (kolegice) pravijo, da so otročki ful radi noter in da uživajo. saj jaz sem tudi proti takim čigu gagu... ampak je moj vztrajal da jo probamo dat not...in pozitivno presenečene,si nikoli nebi misla,da se bo že s prve poganjala po kuhinji,kot nora... A smo imeli tudi v hojici,ona je bila zelo rada...narobe ni bilo pa nič...ne vem...ne bom pa pametovala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:46:22
|
|
|
|
pf
|
Lara a si tudi danes še zaspana?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:46:51
|
|
|
|
AinB
|
Olivija - en velik za A in da bo čim prej mimo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:47:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz je tudi ne pustim, da joka. jaz tudi ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:47:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft , a moram vam povedat, da je zdaj potrjeno, da so 100% norice. Ma dobro,kje jih je pa staknila.... tako mala... uf... Na morje pa se itak hodi poleti.... o, lara, si nas že naučila pravopisa dobila jih je od bratranca. prejšnji četrtek sta se skupaj igrala, on je zbolel v petek, kužni pa so 1-2 dni preden zbolijo.
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 23.4.2009 20:49:25 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:48:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Olivija - en velik za A in da bo čim prej mimo. hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:50:08
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Saraya, a ti boš jo imela v hojici? ja,občasno bo...danes je tak dirkala po sobi gor in dol.... Jaz je pa nisem kupila, če jo pa tako odsvetujejo. Kaj pa vem, čeprav mamice, ki jo imajo (kolegice) pravijo, da so otročki ful radi noter in da uživajo. saj jaz sem tudi proti takim čigu gagu... ampak je moj vztrajal da jo probamo dat not...in pozitivno presenečene,si nikoli nebi misla,da se bo že s prve poganjala po kuhinji,kot nora... A smo imeli tudi v hojici,ona je bila zelo rada...narobe ni bilo pa nič...ne vem...ne bom pa pametovala.... Saj v bistvu je večina otrok bila v hojici zadnjih dvajset let, sedaj pa naenkrat že par let je to tako hudo narobe. Sem zadnjič vprašala zanalašč v BC-ju koliko hojic prodajo in mi je rekla, da redko kupijo starši, ampak babice in dedki, ker se pač starši nekak držijo tega, ker se jim odsvetuje na sistematiki in razvojnih ambulantah. V bistvu pa malo že pleza, kolikor je pač rita v luft in stegovanje rokic naprej podobno plezanju, tak da naj kar po tleh šiba, pa še stojico ima od danes dalje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:51:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
Lara Croft boš dala kaj slikice gor???????????????????? Bi jih ful rada vidla!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:51:20
|
|
|
|
AinB
|
Našega fanta so danes punce dodobra izmučile. Zaspal je že ob 19 uri. To se ni zgodilo še nikoli!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:51:49
|
|
|
|
ključek
|
ali priporočate, da nosi že rabljene čeveljčke in copatke?? ali s tem narediš nogici več škode??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:52:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft , a moram vam povedat, da je zdaj potrjeno, da so 100% norice. Ma dobro,kje jih je pa staknila.... tako mala... uf... Na morje pa se itak hodi poleti.... o, lara, si nas že naučila pravopisa dobila jih je od bratranca. prejšnji četrtek sta se skupaj igrala, on je zbolel v petek, kužni pa so 1-2 dni preden zbolijo. Tak da imate dva mala pikeca bolana v sorodstvu. No tudi zdaj se lahko bavca igrata skupaj, če jima je že tako zagodlo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:52:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tudi meni je blo fajn danes.... prow lušno je tam, pa placa veliko.... DOmov sva prišli ob 18h... haha... Sem šla v kitajsko restavracijo.... potem pa sem, čez ene 1o minut, ko sem po denarnici iskala drobiž, ki mi ga je v kitajski vrnil, ugotovila, da sem ga pozabla gor na mizi.. 5 evrov v kovancih.... Ja, me je Lara mal pobruhala in sem hitela brisat, pol pa sem tist drobiž kr spregledala... No, pa grem jst nazaj gor in zraven gruntam, da se bo itak naredil Kitajca in rekel, da ni nič na mizi najdu... pa pridem gor, me zagleda in takoj praša, če sem kej pozabla....... sem pa že od daleč opazila, da mu še ni uspelo mize pospravit... in seveda je bil denar še gor... Sem mu odgovorila, da ja, da sem pozabla denar.... Sej morda se motim, ma v njegovem pogledu sem zaznala, da mu je kr žal, da ni mize pospravil.... hihi Fotke pa imava menda samo jst in bubi... Meni je mož sicer program inštaliral, sem mu po poti poslala sms, če mi to zrihta... ma mi nekaj ne štima.... ma fotke sigurno bojo.... za forum ena gasilska...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:52:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Lara Croft boš dala kaj slikice gor???????????????????? Bi jih ful rada vidla!!!!! ostale tudi........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:53:03
|
|
|
|
AinB
|
Je pa res, da ni še nikoli bil v družbi šestih lepotičk hkrati
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:53:30
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Saraya, a ti boš jo imela v hojici? ja,občasno bo...danes je tak dirkala po sobi gor in dol.... Jaz je pa nisem kupila, če jo pa tako odsvetujejo. Kaj pa vem, čeprav mamice, ki jo imajo (kolegice) pravijo, da so otročki ful radi noter in da uživajo. saj jaz sem tudi proti takim čigu gagu... ampak je moj vztrajal da jo probamo dat not...in pozitivno presenečene,si nikoli nebi misla,da se bo že s prve poganjala po kuhinji,kot nora... A smo imeli tudi v hojici,ona je bila zelo rada...narobe ni bilo pa nič...ne vem...ne bom pa pametovala.... jaz sem A tudi že dala v hojico, ko smo bili na obisku pri enih...in je bila ful navdušena. kupili je pa ne bomo, ker je imela A ob rojstvo prstke na nogicah precej spodvite pod ritko in se mi zdi, da ima še zdaj malo krive, čeprav smo jih masirali prve mesece. ko zdaj nazaj pomislim na , ko me je G prestrašila, da ni vse vredu s prstki na nogah, ker je palček daljši, ostali prstki pa čist kratki.... ja, pa ja! ta mala je prstke spodvila in jih skrila, da jih nismo videli na UZ. mene je pa že tolk skrbelo! v sem bila tako občutljiva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:53:52
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Našega fanta so danes punce dodobra izmučile. Zaspal je že ob 19 uri. To se ni zgodilo še nikoli!!! Moli boga, da ne bo sanjal celo noč o puncah in se premetaval, ter se hotel še pogovoriti s tabo o njih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:55:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara a si tudi danes še zaspana? Pa kr sem ja... čeprav sem šla včeraj spat že ob 22h.... vstala pa sem ob 8.30.... mi manjka, mi manjka...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 20:55:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali priporočate, da nosi že rabljene čeveljčke in copatke?? ali s tem narediš nogici več škode?? Jaz mislim, če so to copatki in čevljčki za zdaj, ko še ne hodi, da ni kaj hudo narobe. Ko bo pa shodila oz. probavala hoditi pa le nove čevljce in copatke kupite.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?