|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
23.4.2009 20:37:00   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

hojla

čer!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
23.4.2009 20:37:25   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

punce, živjo!

hvala za sočutje, a moram vam povedat, da je zdaj potrjeno, da so 100% norice. ker je še premajhna za razne claritine in poxcline, je dobila le fenistil kapljice. največ mehurčkov ima po lasišču, na boku in na ritki, pa enega na roki... upam, da se ne pojavijo še novi in da ne bo tako boga kot bubi.

morje sem odpovedala oziroma prestavila na 25.6.09.

Ojej. Čimprej se pozdravite, na morje boste pa že še šli. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
23.4.2009 20:39:38   
pf

user posted image user posted image user posted image
toliko sem napisala, pa me je ven vrglo...

skratka...A spi že eno uro. danes jo je imel oči v oskrbi in ji je uspel dati čez cel dan le 4 obroke. ob sedmih je pa revček mali utrujeni kar zaspančkal... verjetno jo bo lakota zbudila pred jutrom...ali pa norice

leda, a zoja ni več v vrtcu?

pf (mislim, da si ti pisala) - a vi imate že 4 zobke? naša je dobila prva dva pred 3 meseci in je še vedno takšno stanje...

Dva smo dobili že kak mesec in pol nazaj, dva pa za veliko noč. Ne bom napisala, da jih je zajček prinesel kot sem takrat, da ne bo Lara huda. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
23.4.2009 20:41:20   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Saraya, a ti boš jo imela v hojici?

ja,občasno bo...danes je tak dirkala po sobi gor in dol....

Jaz je pa nisem kupila, če jo pa tako odsvetujejo. Kaj pa vem, čeprav mamice, ki jo imajo (kolegice) pravijo, da so otročki ful radi noter in da uživajo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
23.4.2009 20:41:26   
Lara Croft
, a moram vam povedat, da je zdaj potrjeno, da so 100% norice.

Ma dobro,kje jih je pa staknila.... tako mala... uf...
Na morje pa se itak hodi poleti.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
23.4.2009 20:44:17   
Lara Croft
Ne bom napisala, da jih je zajček prinesel kot sem takrat, da ne bo Lara huda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
23.4.2009 20:44:30   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

sem ga pa nocoj pustila da joka in sžem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zafuser posted image noč ker se je mali jokal dok ni ostal brez glasu,pol je pa začel kašljat pa ihta

Jaz sem Laro enkrat pustila jokat ...  sem imela nekaj za naredit in ni hotela ne spat, ne v bit stajici, nikjer... jaz pa čist živčna...  ... pa sem jo dala v stolček in je jokala in jokala..... NIKOLI več ne bom tko naredila, ker me še zdej, ko se spomnem boli srce in mi je žal v dno duše... 

Jaz je tudi ne pustim, da joka. Tudi če joka in ne neha takoj sem nekje zraven, da ve da sem tam nekje blizu. Je pa res, da razumem po eni strani tudi Glorio, ker res ni fajn nonstop vstajat ponoči. Res je, da doječe matere imajo še to nadlogo bolj zraven. Tisti ki so na flaški se mi zdi tak lepo spijo. No saj tudi eni dojeni otročki, ampak taprva grupa bolj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
23.4.2009 20:44:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz je pa nisem kupila, če jo pa tako odsvetujejo. Kaj pa vem, čeprav mamice, ki jo imajo (kolegice) pravijo, da so otročki ful radi noter in da uživajo.

saj jaz sem tudi proti takim čigu gagu...
ampak je moj vztrajal da jo probamo dat not...in pozitivno presenečene,si nikoli nebi misla,da se bo že s prve poganjala po kuhinji,kot nora...
A smo imeli tudi v hojici,ona je bila zelo rada...narobe ni bilo pa nič...ne vem...ne bom pa pametovala....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
23.4.2009 20:46:22   
pf
Lara a si tudi danes še zaspana?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
23.4.2009 20:46:51   
AinB
Olivija - en velik user posted image  za A in da bo čim prej mimo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
23.4.2009 20:47:14   
arabela*

Jaz je tudi ne pustim, da joka.

jaz tudi ne...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
23.4.2009 20:47:22   
Olivija*

o, lara, si nas že naučila pravopisa user posted image user posted image user posted image

dobila jih je od bratranca. prejšnji četrtek sta se skupaj igrala, on je zbolel v petek, kužni pa so 1-2 dni preden zbolijo.

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 23.4.2009 20:49:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 4587
23.4.2009 20:48:46   
Olivija*

Olivija - en velik user posted image  za A in da bo čim prej mimo.

hvala

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
23.4.2009 20:50:08   
pf

ampak je moj vztrajal da jo probamo dat not...in pozitivno presenečene,si nikoli nebi misla,da se bo že s prve poganjala po kuhinji,kot nora...
A smo imeli tudi v hojici,ona je bila zelo rada...narobe ni bilo pa nič...ne vem...ne bom pa pametovala....

Saj v bistvu je večina otrok bila v hojici zadnjih dvajset let, sedaj pa naenkrat že par let je to tako hudo narobe. user posted image Sem zadnjič vprašala zanalašč v BC-ju koliko hojic prodajo in mi je rekla, da redko kupijo starši, ampak babice in dedki, ker se pač starši nekak držijo tega, ker se jim odsvetuje na sistematiki in razvojnih ambulantah. V bistvu pa malo že pleza, kolikor je pač rita v luft in stegovanje rokic naprej podobno plezanju, tak da naj kar po tleh šiba, pa še stojico ima od danes dalje.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
23.4.2009 20:51:11   
Jazzy1
Lara Croft boš dala kaj slikice gor???????????????????? Bi jih ful rada vidla!!!!! 

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
23.4.2009 20:51:20   
AinB
Našega fanta so danes punce dodobra izmučile. user posted image  Zaspal je že ob 19 uri. To se ni zgodilo še nikoli!!!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
23.4.2009 20:51:49   
ključek
ali priporočate, da user posted image  nosi že rabljene čeveljčke in copatke?? ali s tem narediš nogici več škode??

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
23.4.2009 20:52:43   
pf

o, lara, si nas že naučila pravopisa user posted image user posted image user posted image

dobila jih je od bratranca. prejšnji četrtek sta se skupaj igrala, on je zbolel v petek, kužni pa so 1-2 dni preden zbolijo.

Tak da imate dva mala pikeca bolana v sorodstvu. No tudi zdaj se lahko bavca igrata skupaj, če jima je že tako zagodlo.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
23.4.2009 20:52:51   
Lara Croft
Tudi meni je blo fajn danes.... prow lušno je tam, pa placa veliko.... user posted image DOmov sva prišli ob 18h... haha...

Sem šla v kitajsko restavracijo.... potem pa sem, čez ene 1o minut, ko sem po denarnici iskala drobiž, ki mi ga je v kitajski vrnil, ugotovila, da sem ga pozabla gor na mizi.. 5 evrov v kovancih.... Ja, me je Lara mal pobruhala in sem hitela brisat, pol pa sem tist drobiž kr spregledala...

No, pa grem jst nazaj gor in zraven gruntam, da se bo itak naredil Kitajca in rekel, da ni nič na mizi najdu... pa pridem gor, me zagleda in takoj praša, če sem kej pozabla....... sem pa že od daleč opazila, da mu še ni uspelo mize pospravit... in seveda je bil denar še gor... Sem mu odgovorila, da ja, da sem pozabla denar.... Sej morda se motim, ma v njegovem pogledu sem zaznala, da mu je kr žal, da ni mize pospravil.... hihi

Fotke pa imava menda samo jst in bubi... Meni je mož sicer program inštaliral, sem mu po poti poslala sms, če mi to zrihta... ma mi nekaj ne štima.... ma fotke sigurno bojo.... za forum ena gasilska... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4594
23.4.2009 20:52:57   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Lara Croft boš dala kaj slikice gor???????????????????? Bi jih ful rada vidla!!!!! 

user posted image user posted image user posted image

ostale tudi........user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
23.4.2009 20:53:03   
AinB
Je pa res, da ni še nikoli bil v družbi šestih lepotičk hkrati user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
23.4.2009 20:53:30   
Olivija*

jaz sem A tudi že dala v hojico, ko smo bili na obisku pri enih...in je bila ful navdušena. kupili je pa ne bomo, ker je imela A ob rojstvo prstke na nogicah precej spodvite pod ritko in se mi zdi, da ima še zdaj malo krive, čeprav smo jih masirali prve mesece.

ko zdaj nazaj pomislim na user posted image , ko me je G prestrašila, da ni vse vredu s prstki na nogah, ker je palček daljši, ostali prstki pa čist kratki.... ja, pa ja! ta mala je prstke spodvila in jih skrila, da jih nismo videli na UZ. mene je pa že tolk skrbelo! v user posted image sem bila tako občutljiva user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
23.4.2009 20:53:52   
pf

Našega fanta so danes punce dodobra izmučile. user posted image  Zaspal je že ob 19 uri. To se ni zgodilo še nikoli!!!

Moli boga, da ne bo sanjal celo noč o puncah in se premetaval, ter se hotel še pogovoriti s tabo o njih.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
23.4.2009 20:55:09   
Lara Croft

Lara a si tudi danes še zaspana?

Pa kr sem ja... čeprav sem šla včeraj spat že ob 22h.... vstala pa sem ob 8.30....  mi manjka, mi manjka... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
23.4.2009 20:55:23   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ali priporočate, da user posted image  nosi že rabljene čeveljčke in copatke?? ali s tem narediš nogici več škode??

Jaz mislim, če so to copatki  in čevljčki za zdaj, ko še ne hodi, da ni kaj hudo narobe. Ko bo pa shodila oz. probavala hoditi pa le nove čevljce in copatke kupite.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?