Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:08:24
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Res je, da doječe matere imajo še to nadlogo bolj zraven. Tisti ki so na flaški se mi zdi tak lepo spijo. No saj tudi eni dojeni otročki, ampak ta prva grupa bolj. ...... se ne strinjam.... sem dala in eno in drugo skozi...v obeh primerih otrok ponoči ni spal tak lepo......garantirano je boljše v primeru dojenja.... vsaj po mojih izkušnjah..... Pri nas v mestu, ko greva z vozičkom in se pogovarjam z mamicami je zadeva sledeča, da itak doji vsaka peta. Razlogi pa so sledeči: ker nimajo mleka (30%), ker se bojijo da se bodo prsi povesile in da ne bodo več lepe (30 %) in 40 % ker so slišale, da slabše spijo otroci. Je pa res, da ko se menimo kak spijo otročki je ponavadi tak, da doječi ne spijo, razen izjem, s flaško pa bolj kot ne, čeprav so tudi tu izjeme. Ampak jih je manj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:08:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali priporočate, da nosi že rabljene čeveljčke in copatke?? ali s tem narediš nogici več škode?? ..tiste ta prve, ki jih ima obute max 1 mesec in ki nimajo znucanega/shojenega dela...se lahko nosijo...kasneje, ko se čevelj že znuca/obrabi....vidiš zunaj na gumi... pa raje ne... .... jaz imam od prvega čevlje, ki so v bistvu nerabljeni...so cicibanovi...pa kaj jih naj vržem stran in grem kupit nove .. ...enim je pa to mimo...kakor komu....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:09:49
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf MTY kaj si dobila kje čevljčke rabljene? ja sposojene. sam ne vem, ali je fajn da ma ln že nošene čeveljčke ali rajši ne. ker so za potem, ko bo hodila. jaz mislim, da ni nič narobe, če jih ima obute kratek čas, sploh če so kakšni taki za šminkiranje. ampak za "trening" pa sigurno nove kupit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:10:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Fotke pa imava menda samo jst in bubi... Meni je mož sicer program inštaliral, sem mu po poti poslala sms, če mi to zrihta... ma mi nekaj ne štima.... ma fotke sigurno bojo.... za forum ena gasilska... ..ostale pa po mailu ...pa še tisti sarayin smaili, ki prosi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:10:26
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf MTY kaj si dobila kje čevljčke rabljene? ja sposojene. sam ne vem, ali je fajn da ma ln že nošene čeveljčke ali rajši ne. ker so za potem, ko bo hodila. Jaz rajši s tem nebi eksperimentirala, ker ima vsak otroček drugačno stopalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:10:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz sem ga videla na slikci v albumu. Tak mlad zgleda in ohranjen še. Pri nas rečemo Lara, da bi bil za ponucat. bubi,jaz ga nebi preveč okol razkazovala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:11:43
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Fotke pa imava menda samo jst in bubi... Meni je mož sicer program inštaliral, sem mu po poti poslala sms, če mi to zrihta... ma mi nekaj ne štima.... ma fotke sigurno bojo.... za forum ena gasilska... ..ostale pa po mailu ...pa še tisti sarayin smaili, ki prosi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:12:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf MTY kaj si dobila kje čevljčke rabljene? ja sposojene. sam ne vem, ali je fajn da ma ln že nošene čeveljčke ali rajši ne. ker so za potem, ko bo hodila. A so že uničeni ali kaj, da te skrbi? Včasih smo to kar križom nosili, danes pa kaj pa vem. Jaz sem ti že tak napisala, da je bolje, če kupiš čevlje, ki bodo samo njeni, pa raje eno jopico in ene hlače manj, pa bo itak tudi dovolj cotk, ker imajo naši bavci tak preveč cotk. No zdaj kar za vse govorim, vsaj naša.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:13:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Gralla je en odcep pred Lipnico na avtocasti, a ne? Nisem še bila. ....odcep na avtocesti je Lipnica...prideš pa ven v Gralli...pa nadaljuješ do Lipnice To je tam, ko so tiste trgovine pred krožiščem v smeri vožnje za Lipnico. ..tam je en del Gralle ja, ne vem al spodnja al zgornja....tisti novi centri so pa malo bolj levo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:13:38
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Hehe - no comment. ja, komentarji pa taki, ko bi bil 50 star Ne, ne... sploh ne !
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:14:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Lara Croft boš dala kaj slikice gor???????????????????? Bi jih ful rada vidla!!!!! Kolko plačaš? Ma evo, naslednjič ko si (torej sta) v Lj. gremo na sladoled! Ok raje ji čikna obljubi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:14:57
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pri nas v mestu, ko greva z vozičkom in se pogovarjam z mamicami je zadeva sledeča, da itak doji vsaka peta. Razlogi pa so sledeči: ker nimajo mleka (30%), ker se bojijo da se bodo prsi povesile in da ne bodo več lepe (30 %) in 40 % ker so slišale, da slabše spijo otroci. Je pa res, da ko se menimo kak spijo otročki je ponavadi tak, da doječi ne spijo, razen izjem, s flaško pa bolj kot ne, čeprav so tudi tu izjeme. Ampak jih je manj. Jah midve se ne dojiva več en mesec sedaj, pa se še zmeraj ponoči za en obrok zbuja Počasi bom tudi jaz probala poskus s čajem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:14:59
|
|
|
|
pf
|
Lara daj te gor eno gasilsko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:15:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak mlad zgleda in ohranjen še. ...kaj tam pri 30 nisi več mlad in ohranjen ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:15:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma ta moja bejbika..... prej je zaspala na flaški in ni podrla kupčka.... zdej pa jo je to zbudilo.. sem jo mogla posesti za trenutek, da je rignila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:15:58
|
|
|
|
AinB
|
raje ji čikna obljubi
< Sporočilo je popravil AinB -- 23.4.2009 21:19:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:16:01
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pri nas v mestu, ko greva z vozičkom in se pogovarjam z mamicami je zadeva sledeča, da itak doji vsaka peta. Razlogi pa so sledeči: ker nimajo mleka (30%), ker se bojijo da se bodo prsi povesile in da ne bodo več lepe (30 %) in 40 % ker so slišale, da slabše spijo otroci. Je pa res, da ko se menimo kak spijo otročki je ponavadi tak, da doječi ne spijo, razen izjem, s flaško pa bolj kot ne, čeprav so tudi tu izjeme. Ampak jih je manj. naša punca je prespala noč tudi takrat, ko se je samo dojila. nikoli ji nisem flaške dajala ponoči. tudi zdaj ne. čez dan, ko jo dam spat, ji pa dam flaško tople vode v posteljo in zdaj zna že sama držat flaško ko leži, popije...včasih kliče, da je zmanjkalo in da bi še pila...včasih pa malo podebatira in 2x ji je že uspelo dat dudko v usta in zaspat. sem tole taktiko kar "skopirala" od bubi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:16:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..ostale pa po mailu ...pa še tisti sarayin smaili, ki prosi si ga nisi shranila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:16:32
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf Pri nas v mestu, ko greva z vozičkom in se pogovarjam z mamicami je zadeva sledeča, da itak doji vsaka peta. Razlogi pa so sledeči: ker nimajo mleka (30%), ker se bojijo da se bodo prsi povesile in da ne bodo več lepe (30 %) in 40 % ker so slišale, da slabše spijo otroci. Je pa res, da ko se menimo kak spijo otročki je ponavadi tak, da doječi ne spijo, razen izjem, s flaško pa bolj kot ne, čeprav so tudi tu izjeme. Ampak jih je manj. Jah midve se ne dojiva več en mesec sedaj, pa se še zmeraj ponoči za en obrok zbuja Počasi bom tudi jaz probala poskus s čajem. En mesec je že ali kaj? Se spomnim, ko si bila žalostna takrat ko sta prenehale. A zdaj ji pa daš flaško ponoči? A dosti poje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:17:17
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak mlad zgleda in ohranjen še. ...kaj tam pri 30 nisi več mlad in ohranjen .... Kak keri. On je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:17:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak mlad zgleda in ohranjen še. ...kaj tam pri 30 nisi več mlad in ohranjen .... ma daj kaj te sviraš..jaz pač nisem obrabljena..................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:18:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Res je, da doječe matere imajo še to nadlogo bolj zraven. Tisti ki so na flaški se mi zdi tak lepo spijo. No saj tudi eni dojeni otročki, ampak ta prva grupa bolj. ...... se ne strinjam.... sem dala in eno in drugo skozi...v obeh primerih otrok ponoči ni spal tak lepo......garantirano je boljše v primeru dojenja.... vsaj po mojih izkušnjah..... Pri nas v mestu, ko greva z vozičkom in se pogovarjam z mamicami je zadeva sledeča, da itak doji vsaka peta. Razlogi pa so sledeči: ker nimajo mleka (30%), ker se bojijo da se bodo prsi povesile in da ne bodo več lepe (30 %) in 40 % ker so slišale, da slabše spijo otroci. Je pa res, da ko se menimo kak spijo otročki je ponavadi tak, da doječi ne spijo, razen izjem, s flaško pa bolj kot ne, čeprav so tudi tu izjeme. Ampak jih je manj. ...to se strinjam....samo so ta taka odstopanja, da ni fajn kar posploševat... ...tisto, ko čujem, da ne doji, ker se ji bodo povesile in ne bodo več lepe.... ...znorim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:19:44
|
|
|
|
pf
|
Gold fish katere trgovine pa so tam vse?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:20:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali priporočate, da nosi že rabljene čeveljčke in copatke?? ali s tem narediš nogici več škode?? ......bom ti par slikic po mailu poslala....pol pa presodi al ja al ne .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:20:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma ta moja bejbika..... prej je zaspala na flaški in ni podrla kupčka.... zdej pa jo je to zbudilo.. sem jo mogla posesti za trenutek, da je rignila... vi ste še vedno na kupčku al kaj??????
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?