|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
23.4.2009 21:21:14   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...to se strinjam....samo so ta taka odstopanja, da ni fajn kar posploševat...

...tisto, ko čujem, da ne doji, ker se ji bodo povesile in ne bodo več lepe....user posted image ...znorim.... user posted image  

ah, tiste niti začele niso dojit, verjetno...
ma kje jemljejo ze srednjeveške nazore user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
23.4.2009 21:21:24   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jah midve se ne dojiva več en mesec sedaj, pa se še zmeraj ponoči za en obrok zbuja user posted image user posted image Počasi bom tudi jaz probala poskus s čajem.

En mesec je že ali kaj? Se spomnim, ko si bila žalostna takrat ko sta prenehale. A zdaj ji pa daš flaško ponoči? A dosti poje?

Ma jaaaaaaa - kolk gre hitr cajt a ne? Moram rečt, da me je žalost nekje po enem tednu skoraj povsem zapustilauser posted image user posted image , ko sem spet odkrila življenje s kapučini, pa vanilijevimi krostatami, pa sirom,pa jogurti, pa toasti....need I go on? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
23.4.2009 21:21:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

raje ji čikna obljubiuser posted image

user posted image

kaj ni res? .....ma mislim, da ga ma rajši kot sladoled...vsaj omenja ga večkrat......user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
23.4.2009 21:22:21   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vi ste še vedno na kupčku al kaj??????user posted image

a vi ne podirate kupčka al kaj?
Mi ga vedno tudi po GH.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
23.4.2009 21:22:46   
gold fish

..ostale pa po mailuuser posted image ...pa še tisti sarayin smaili, ki prosiuser posted image

si ga nisi shranila...user posted image    user posted image

...sem, samo ne miga....user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
23.4.2009 21:23:14   
meta21
Oj! 

Se javljam po parih dneh.... Smo meli pogreb in vse to zdaj vas grem pa malo prebrat.

Medtem pa še eno vprašanje: Do kdaj naj bi imeli dojenčki oblogo v posteljci in baldahin?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
23.4.2009 21:23:16   
Jazzy1

En mesec je že ali kaj? Se spomnim, ko si bila žalostna takrat ko sta prenehale. A zdaj ji pa daš flaško ponoči? A dosti poje?

Ma poje 180 ml vragec mali!!!!! Tako da ne vem, kako naj bi ji voda al pa čaj to nadomestila user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
23.4.2009 21:23:18   
arabela*

Mi ga vedno tudi po GH.

nikoli več...ker ko smo ga,jo je zvijalo do onemoglosti....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
23.4.2009 21:23:42   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Jah midve se ne dojiva več en mesec sedaj, pa se še zmeraj ponoči za en obrok zbuja user posted image user posted image Počasi bom tudi jaz probala poskus s čajem.

Ma jaaaaaaa - kolk gre hitr cajt a ne? Moram rečt, da me je žalost nekje po enem tednu skoraj povsem zapustilauser posted image user posted image , ko sem spet odkrila življenje s kapučini, pa vanilijevimi krostatami, pa sirom,pa jogurti, pa toasti....need I go on? user posted image user posted image user posted image

pa torticami, pa šejki, pa ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
23.4.2009 21:23:47   
gold fish

Tak mlad zgleda in ohranjen še.

...kaj tam pri 30 nisi več mlad in ohranjenuser posted image ....user posted image

Kak keri. On je. user posted image user posted image user posted image

...pa dobro no.....takrat si še ja skoraj otrokuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
23.4.2009 21:23:52   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

jazzy, ustavi se! to je prepovedano omenjat ob tej uri user posted image user posted image user posted image
pokaži malo sočutja do nas okroglih, ki se neki trudimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
23.4.2009 21:24:12   
Jazzy1

Mi ga vedno tudi po GH.

A res? Mi ga že par mesecev ne, ker ga je vedno (in ga še zmeraj) sama, ponavadi v roku 5 min po hranjenju.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
23.4.2009 21:24:34   
gold fish

Tak mlad zgleda in ohranjen še.

...kaj tam pri 30 nisi več mlad in ohranjenuser posted image ....user posted image

ma daj kaj te sviraš..jaz pač nisem obrabljena..................user posted image user posted image user posted image user posted image

katero si mislila? mene.....saj jaz sem isto odgovorila kot tiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
23.4.2009 21:24:51   
Olivija*

Mi ga vedno tudi po GH.

mi ga po gh ne. oziroma takrat itak sedi in ga včasih kar sama, načrtno ga pa ne.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
23.4.2009 21:25:38   
pf

Res je, da doječe matere imajo še to nadlogo bolj zraven. Tisti ki so na flaški se mi zdi tak lepo spijo. No saj tudi eni dojeni otročki, ampak ta prva grupa bolj.

...... se ne strinjam....

sem dala in eno in drugo skozi...v obeh primerih otrok ponoči ni spal tak lepo......garantirano je boljše v primeru dojenja.... vsaj po mojih izkušnjah.....user posted image

Pri nas v mestu, ko greva z vozičkom in se pogovarjam z mamicami je zadeva sledeča, da itak doji vsaka peta. Razlogi pa so sledeči: ker nimajo mleka (30%), ker se bojijo da se bodo prsi povesile in da ne bodo več lepe (30 %) in 40 % ker so slišale, da slabše spijo otroci. Je pa res, da ko se menimo kak spijo otročki je ponavadi tak, da doječi ne spijo, razen izjem, s flaško pa bolj kot ne, čeprav so tudi tu izjeme. Ampak jih je manj.

...tisto, ko čujem, da ne doji, ker se ji bodo povesile in ne bodo več lepe....user posted image ...znorim.... user posted image  

Pa veš koliko je takih, ki se bojijo da ne bodo več tipi topi? Pri nas je malo mesto pa se grejo porode v Postojni, Feldbachu, umetne prsi in posledično ne dojenja......  Pa nimam nič proti, ampak tak pač si včasih malo študiraš. Mame jim pridejo sesat, ker nimajo časa, kuhajo ne, ker ni časa, a sedi pa celo dopoldne z bogim otrokom v gostilni in pije kafe, pa še popoldne eno rundo. Zadnjič mi je ena rekla, da ne jejo zelene solate, ker je nima časa otrebiti. Tota je pa bila lovska. Pa ne dela nič druga kot otročka rihta, no saj dela je s tem ful, pa piksne za kosilo odpira, ob štirih pa itak mož prileti in prevzame user posted image .  Včasih ko poslušam take si pol mislim za koga vrabca se pa jaz tak ženem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4665
23.4.2009 21:26:30   
arabela*

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4666
23.4.2009 21:27:53   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Medtem pa še eno vprašanje: Do kdaj naj bi imeli dojenčki oblogo v posteljci in baldahin?

misliš vetrobranuser posted image  A je imela vse do sedaj,ko je nehala not spat...baldehina pa nikoli

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
23.4.2009 21:28:18   
pf

Oj! 

Se javljam po parih dneh.... Smo meli pogreb in vse to zdaj vas grem pa malo prebrat.

Do takrat ko mamici paše, da je temu tako. Meta pozdravljena. A ti ni všeč več?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
23.4.2009 21:28:25   
Jazzy1

Zadnjič mi je ena rekla, da ne jejo zelene solate, ker je nima časa otrebiti. Tota je pa bila lovska. Pa ne dela nič druga kot otročka rihta, no saj dela je s tem ful, pa piksne za kosilo odpira, ob štirih pa itak mož prileti in prevzame user posted image

đizus!!! Tale pa je huda ja!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
23.4.2009 21:28:40   
Olivija*

Pa veš koliko je takih, ki se bojijo da ne bodo več tipi topi? Pri nas je malo mesto pa se grejo porode v Postojni, Feldbachu, umetne prsi in posledično ne dojenja......  Pa nimam nič proti, ampak tak pač si včasih malo študiraš. Mame jim pridejo sesat, ker nimajo časa, kuhajo ne, ker ni časa, a sedi pa celo dopoldne z bogim otrokom v gostilni in pije kafe, pa še popoldne eno rundo. Zadnjič mi je ena rekla, da ne jejo zelene solate, ker je nima časa otrebiti. Tota je pa bila lovska. Pa ne dela nič druga kot otročka rihta, no saj dela je s tem ful, pa piksne za kosilo odpira, ob štirih pa itak mož prileti in prevzame user posted image .  Včasih ko poslušam take si pol mislim za koga vrabca se pa jaz tak ženem. user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
23.4.2009 21:29:11   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Mi ga vedno tudi po GH.

mi ga po gh ne. oziroma takrat itak sedi in ga včasih kar sama, načrtno ga pa ne.

Jaz imam stolček še vedno malo nazaj nagnjen, ker še ne sedi samostojno, pa ga po hranjenju malo privzdignem, saj mu tako moram slinček odvezat, pa po navadi kupček podre. Po flaški zvečer pa obvezno, ker drugače ne more zaspati. Ma podrega ga itak ekspresno, v parih sekundah. Tko, da ni panike.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
23.4.2009 21:29:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ah, tiste niti začele niso dojit, verjetno...
ma kje jemljejo ze srednjeveške nazore user posted image

jaz poznam tud enih par takih, ki raje nimajo user posted image  kot pa da si pokvarijo postavouser posted image user posted image    (ki je že v osnovi nimajouser posted image )

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
23.4.2009 21:30:00   
pf

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kaj ne miga? A je spet o user posted image (akciji) govora?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
23.4.2009 21:30:08   
gold fish

Mi ga vedno tudi po GH.

mi ga tud ne več....ga niti nismo ne vem kak dolgo podirali, ker je itak trajalo več kot pol ure...to pa tak nima smisla več...tako P

< Sporočilo je popravil gold fish -- 23.4.2009 21:35:08 >

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
23.4.2009 21:31:10   
gold fish

...naš jo bo imel še en čas, ker se ful obrača ponoči in se drugač zagozdiuser posted image , baldahina pa ni imel nikoli....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?