![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 16:46:14
|
|
|
|
seny
|
klavdi si dobila koga na telefon v RA?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 17:44:13
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny klavdi si dobila koga na telefon v RA? Ne nobenga nism dobila .tajnica se oglasi in pravi,da ob torkih in četrtkih delajo od 7-do 14 ure.Potem pa samo od sebe prekine.A ti si dobila koga na telefon?Nekje sem prebrala da si dobila napotnico če se ne motim!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 17:49:34
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Klavdi punca pri kateri naročam mi je sporočila, da jih lahko naroči po 8.maju, potem pa bo s tem najbrž zaključila, ker se ji ne da več. Če ti tako odgovarja se ji moram javit 8.maja. Poslala sem ti Z.S.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 17:53:43
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* IZVIRNO SPOROČILO: seny klavdi si dobila koga na telefon v RA? Ne nobenga nism dobila .tajnica se oglasi in pravi,da ob torkih in četrtkih delajo od 7-do 14 ure.Potem pa samo od sebe prekine.A ti si dobila koga na telefon?Nekje sem prebrala da si dobila napotnico če se ne motim! Ja , pa mi je ena gospa rekla , da moram jutri poklicat , ker ni več nikogar v ordinaciji....a klicala sem jih celo dopoldan
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 18:35:22
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: klavdi* IZVIRNO SPOROČILO: seny klavdi si dobila koga na telefon v RA? Ne nobenga nism dobila .tajnica se oglasi in pravi,da ob torkih in četrtkih delajo od 7-do 14 ure.Potem pa samo od sebe prekine.A ti si dobila koga na telefon?Nekje sem prebrala da si dobila napotnico če se ne motim! Ja , pa mi je ena gospa rekla , da moram jutri poklicat , ker ni več nikogar v ordinaciji....a klicala sem jih celo dopoldan V katero ambulanto si pa poklicala pa prosim če mi daš lahko številko bom še jaz probala
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 18:51:07
|
|
|
|
sayuri
|
Se javljam na raport. Bila v LJ. Mi je uspelo vse nardit v tem dežju, kavico popit in izognit se H&Mu . Sicer se neki nujno mogla v Mullerja , ampak ni blo tko hudo. Ko smo že pri Mullerju. A katera želi dva paketa njihovih plenic? Št. 4 so. Nam ne odgovarjajo. Zdaj ima še Lovro vneto rit in jajčka in vse. Tko da... Če katera žel, naj se mi javi. STa pa paketa čist cela Grem zdaj prebrat, če ste kaj pametnega danes odkrile
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 19:08:31
|
|
|
|
sayuri
|
pikica in seny super sta opravili v posvetovalnici. Ste imeli rozine? Kri? PA vajini punci sta ful veliki. Res. ZAra je imela 70cm pri 9m. No vidiš seny, tvoja Tia pa kar 74. To bom morala naslednjič omenit . No, pa si le dosegla za RA. Boš videla, kaj ti bojo rekli. Je pa treba bit pri klicarjenju kar vztrajen. Velikokrat sestre lih ni notri. Saj bosta videli (Klavdi tud)- najprej greš v eno sobo, kjer poteka merjenje (to naredi sestra Kristina), potem greš šele v drugo sobo, kjer je tud telefon. seny, Zara tud že od rojstva obe nogici zateguje navznoter. Sem ti to že pokazala, povedala? PA sedi tud ne prav-vedno ji ena noga zadaj ostaja ali pa sedi čist s stegnjenimi nogicami. JAz ne vem, kaj mi je, da govorim, da ima Filip gripo. V resnici ima ANGINO. Jao, EMŠO. Sem tud trapa. Pa mi neki ni štimalo V glavnem - angino ima. Ma je kar ok. aZAposlen s tole Ben10 uro al kaj je že. Sem mu jo danes iz Mullerja prinesla in je bil tok vesel, da je v hipu skor ozdravel . Ima pa ful otekle bezgavke, čist je hripav, komaj kaj spravi po grlu. ampak junaško prenaša. KOFITAJM V LJ??? Saj veste, da sem ZA!!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 19:08:58
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Se javljam na raport. Bila v LJ. Mi je uspelo vse nardit v tem dežju, kavico popit in izognit se H&Mu . Sicer se neki nujno mogla v Mullerja , ampak ni blo tko hudo. Ko smo že pri Mullerju. A katera želi dva paketa njihovih plenic? Št. 4 so. Nam ne odgovarjajo. Zdaj ima še Lovro vneto rit in jajčka in vse. Tko da... Če katera žel, naj se mi javi. STa pa paketa čist cela Grem zdaj prebrat, če ste kaj pametnega danes odkrile ok ti jih bom jaz odkupila a je vijoličast paket
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 19:26:32
|
|
|
|
seny
|
oj,
< Sporočilo je popravil seny -- 23.4.2009 19:27:15 >
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 19:30:51
|
|
|
|
srki
|
Mater ženske, pa kaj cel dan pred računalnikom sedite , toliko sem že zamudila. Računalnik me zdaj spust na forum, vse druge strani so delale, razen RR ne. No, je že moglo tako bit . Glede dela in gredice sem že boljše volje, sem mu povedala svoje, pa je mir . Drugače pa sem se najedla, da mi je kar slabo. Spekla sem "črnca brez jajc z veliko banano" , tako se pač imenuje recept, pol sem pa še pico spekla, pa saj veste, kuharce morjo vse probat, če je dobro, rezultat je pa, kot da bi bila noseča . Zdaj me pa še kup posode čaka, ročno pranje , računalnik pa morma odstopit Aljažu, kadar je dež, lahko igra igrice, smo mu pač obljubili tako, pa vsi v vtrcu razturajo, on pa ni nič znal, zdaj smo pa tam, kjer smo . Fajn bodite, se še kaj tipkamo, zdaj ko mi stvar spet deluje. Pikica, hvala za vzpodbudne besede in seveda tudi ostalim.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 19:33:45
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Se javljam na raport. Bila v LJ. Mi je uspelo vse nardit v tem dežju, kavico popit in izognit se H&Mu . Sicer se neki nujno mogla v Mullerja , ampak ni blo tko hudo. Ko smo že pri Mullerju. A katera želi dva paketa njihovih plenic? Št. 4 so. Nam ne odgovarjajo. Zdaj ima še Lovro vneto rit in jajčka in vse. Tko da... Če katera žel, naj se mi javi. STa pa paketa čist cela Grem zdaj prebrat, če ste kaj pametnega danes odkrile Našemu pa HB ugajajo, zaenkrat ni problema. Imam isto 4, saj bi se javila, da jih želim, samo saj veš, problem je prevoz, tako da jih drugi ostopim .
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je še od včeraj. Sem skopirala, pa še enkrat prilepila Bo treba bolj natančno brat Sayuri- rozin pa ni bilo. Verjetno zato, ker smo imeli posvetovalnico bolj pozno (ob 17h), pa jih je verjetno Tija pred nami vse pojedla
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:26:14
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri No, pa si le dosegla za RA. Boš videla, kaj ti bojo rekli. ja za Zaro si mi pa povedala...Tija nima tko hudo, ampak važno je , da imam upanje , da bom do decembra doma , saj zdaj sem itak iskala dlako v jajcu Zdaj , če mi to ne rata , bom pa še enkrat zanosila hecam se tko je luštno doma ratalo
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:32:58
|
|
|
|
ilatic
|
Dober večer! Da se vam mal javim . Verjetno se me ne spomnite več. Večkrat vidim ene mamice kafetkat v golu, pa si mislim mogoče so pa z RR-a. Sktratka nekaj govorite od RA. Midva sva komaj dobila napotnico od Maroltove, ker mi pri 7 mesecih še ni sedel. Ko sem jo končno dobila (šla sva v Moste) in ko je dobila njen izvid v roke se je pa nekaj zgovarjala, da je se njej ni zdelo tako hudo in da pač je kao do 6.meseca bil čist ok itd. Kr neki. S tem da mi ni jasno da pri 9. mesecih na sistematskem ne pregledajo urina.! A ni to malo čudno? Joj a katera ve kdaj gre v penzijo Maroltova? Čist sem nezadovoljna z njo!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:42:24
|
|
|
|
seny
|
Ilatic , ponavadi ob torkih redno kofetkamo v golu, potem pa še neredno ponedeljek , sreda , petek Se hecam , ampak smo res velikokrat tam , če ne kompletna ekipa , pa samo delček...., če nas vidiš , se nam kar pridruži Maroltova .....ja naj bi šla drugo leto v penzijo , nisem pa sigurna ...to sem tako mimogrede slišala...Včeraj je bila Lušinova , kakšna milina Kaj pa je narobe z malčkom?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! Današnje plavanje- , sem/smo bili dobro razpoloženi. Mi je po eni strani kar hudo ker je konec, po drugi sem pa vesela. Čedalje težje kam grem sama z mojo princesko . H&M sem preskočila, ponosna nase V Mullerju kupila igračo za Zojo in otroški parfum za Lano, kar si je gospodična izbrala. Smo iskali kakšne "pametne" igrače, pa ni bilo nekih idej. Tako da imamo še v dobrem Potem smo se šli najest v MCDonalds, taka je bila želja. Domov smo pa priromali pred peto popoldan Sayuri- kakšna ura je to (za Filipa)? Prvič slišim. In ker si vse opravila in preskočila H&M, smo pa karakterji, ni kaj Srki- si mi lušte naredila. jaz bi tudi pizzo jedla. In to takoj ma res škoda ker nimaš prevoza, da bi kaj k nam dol prišla. Zdaj že vse poznam, samo še tebe ne. lotoska- pa tebe tudi ne Enkrat smo se pogovarjale o kmetiji odprtih vrat pri Matičkovih, na Mali Slevici. Baje je super tam. Če si mogoče mislila to.. Samo jaz nikoli nisem prišla do rezervacije. Vedno so imeli zasedeno. nogica- kakšno flaško ti iščeš? Mogoče jo imam jaz med svojo zbirko Muklla- ma ti si pa faca Hvala za dostavo na dom. Sem razmišljala, da si verjetno iskala tisti ogromen kup kamenja No, zdaj veš kje smo doma, tako da kot sem rekla, lepo vabljeni na pijačo. Cela družinica. Ok? Drugače pa sem jaz že pogledala vse slikice. Najbolj mi je itak všeč Zoja pod vodo. Seny- pa ne mi za ves teden pobegnit na morje no Punce, dajte se v RA naročit 28.5., bomo lahko še kakšen miting naredile Npr. v Supernovi, samo to mi pade na pamet Jutri pa FT v Kočevju. Seny, sporoči če se mi pridružiš.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Dober večer! Da se vam mal javim . Verjetno se me ne spomnite več. Večkrat vidim ene mamice kafetkat v golu, pa si mislim mogoče so pa z RR-a. Sktratka nekaj govorite od RA. Midva sva komaj dobila napotnico od Maroltove, ker mi pri 7 mesecih še ni sedel. Ko sem jo končno dobila (šla sva v Moste) in ko je dobila njen izvid v roke se je pa nekaj zgovarjala, da je se njej ni zdelo tako hudo in da pač je kao do 6.meseca bil čist ok itd. Kr neki. S tem da mi ni jasno da pri 9. mesecih na sistematskem ne pregledajo urina.! A ni to malo čudno? Joj a katera ve kdaj gre v penzijo Maroltova? Čist sem nezadovoljna z njo! Ilatic, daj mi ti povej, če si bila zadnjič z svojo hčerko pri dr. Maroltovi? Sredi aprila..
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Dober večer! Da se vam mal javim . Verjetno se me ne spomnite več. Večkrat vidim ene mamice kafetkat v golu, pa si mislim mogoče so pa z RR-a. Sktratka nekaj govorite od RA. Midva sva komaj dobila napotnico od Maroltove, ker mi pri 7 mesecih še ni sedel. Ko sem jo končno dobila (šla sva v Moste) in ko je dobila njen izvid v roke se je pa nekaj zgovarjala, da je se njej ni zdelo tako hudo in da pač je kao do 6.meseca bil čist ok itd. Kr neki. S tem da mi ni jasno da pri 9. mesecih na sistematskem ne pregledajo urina.! A ni to malo čudno? Joj a katera ve kdaj gre v penzijo Maroltova? Čist sem nezadovoljna z njo! Ilatic, daj mi ti povej, če si bila zadnjič z svojo hčerko pri dr. Maroltovi? Sredi aprila.. Aja, pa jaz se te spomnim. Nisem pozabila nate Sploh zato, ker si julijka. Pa vsake toliko malo prečekiram kaj se tam dogaja
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Drugače pa sem jaz že pogledala vse slikice. Najbolj mi je itak všeč Zoja pod vodo. Mislim med slikami, na katerih je Zoja Sicer pa je tudi tvoja Špela prava lepotička. Pa prosim za sprotno poročanje o rezultatih na podlagi prebranega gradiva
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:55:00
|
|
|
|
seny
|
pikica , a si kaj slišala??Danes je bila baje ena blond ženska v Supernovi.Baje je vse police oropala , vse je prazno ...a si bila to ti? Jutri imam dan pakiranja , ampak za kavico bo čas...obvezno Sayuri , rozine ni Tija pojedla , ampak Tijina mamica , zato je tako napihnjena Drugač je super postavna
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:57:16
|
|
|
|
sayuri
|
pikica povej mi, če si dobila pošto iz vrtca? Kriteriji točkovanja? Kam moram po potrdilo o družinski skupnostii? NA občino al na CSD? Pojma nimam Aja, Tia je vse rozine pojedla. JA, saj se mi je zdelo. Saj ni čudno, poglej kako raste. Je 4 cm večja od ZAre. PA 14 dni mlajša. To je pa že višek. Ben10 ura (izgovori se Benten ura) je neka okromna plastična ura z nekimi vesoljci , ki neki žmigajo pa žvižgajo pa svetijo...ma..fantovska zadeva... Poslušam že en mesec o tej uri in o bakuganih. JAz imam tud jutri FT. Kdaj pa imaš? Verjetno pred mano . JAz imam ob 11.30.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Seny- nič nisem slišala o tej ženski. Pa tud če bi to SLUČAJNO bila jaz, ne bi govorili o blond ženski. Jaz imam že tolk narastka, da me ne morjo uvrstit pod blondinke Glede rozin- kakorkoli, pomembno je, da smo prišli do zaključka, da moja Zoja ni delala nič z rozinami zaradi tebe. Zdaj sem pa v dvomih če je z njo vse ok, če mogoče ne bi potrebovala kakšnega dodatnega obiska v RA. Pa saj je to moderno danes a ne? Jaz pa hočem bit čim bolj "in"
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 20:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Jutri imam dan pakiranja , ampak za kavico bo čas...obvezno A to pomeni "ne"?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 21:01:25
|
|
|
|
sayuri
|
Ja predlagam seznamček JUST in sicer za petek 8.maj ob 20-ih. Vpišite se spodaj: 1. pikica in nogica 2. Dulcinea 3. sayuri Punce povejte za drug teden v sredo 29.aprila dopoldne izlet v Supernovo in kofetkanje: 1. nogica 2. Dulcinea še pod vprašajem, ma bom mislila na vas. 3. sayuri & kompani
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 21:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Sayuri- dobila pošto. Pa sploh še nisem natančno pregledala. Ajoj, še to. Do kdaj pa je treba oddat? Se moram čimprej spravit v to. Pa saj ni neko delo, samo vsa ta papirologija mi gre nekam Hmmm, pa še potrdilo.. Ma kar mi ne bo jasno, bom kar Erno poklicala. Pa ne danes FT- 10:15, pred, pred, pred tabo
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.