Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 9:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce povejte za drug teden v sredo 29.aprila dopoldne izlet v Supernovo in kofetkanje: 1. nogica 2. ...
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 9:38:14
|
|
|
|
dulcinea
|
Ja predlagam seznamček JUST in sicer za petek 8.maj ob 20-ih. Vpišite se spodaj: 1. pikica in nogica 2. Dulcinea
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 9:40:52
|
|
|
|
dulcinea
|
Punce povejte za drug teden v sredo 29.aprila dopoldne izlet v Supernovo in kofetkanje: 1. nogica 2. Dulcinea še pod vprašajem, ma bom mislila na vas.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 9:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Super dulči Sploh ne vem kaj naj se danes lotim. Sem mislila it ven malo po vrtu rogovilit pa eno klet mam za pospravit, ampak me nič ne vleče ven, na razmočen vrt pa sploh ne Se bom pa v papirje spravla, tega mam tolk da se tud ne vidim ven. Pol grem pa itak kuhat.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 9:59:35
|
|
|
|
seny
|
Ja predlagam seznamček JUST in sicer za petek 8.maj ob 20-ih. Vpišite se spodaj: 1. pikica in nogica 2. Dulcinea 3. Seny
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 10:01:15
|
|
|
|
seny
|
nogica , a greš ti po Taro ? Daj se raj ti pri men oglasi , predno se jaz spakiram traja Drugač se bom pa jaz
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 10:03:52
|
|
|
|
lotoska
|
Ojla! Malo pomoči bi rabila, glede enega kmečkega turizma... Na tej temi sem enkrat prebrala, da je ena pohvalila neko lokacijo na tem koncu za krst. Mi ga imamo konec maja in bi rabila info. Hvala! Ps: toliko klepetate, da vam ne morem sledit sploh
< Sporočilo je popravil lotoska -- 23.4.2009 10:05:09 >
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 10:03:53
|
|
|
|
seny
|
klavdi , a si klicala v RA?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 10:44:10
|
|
|
|
klavdi*
|
hvala,da si me spomnila čist bi pozabila.kličem a nihče se mi ne javi.a ti si že poklicala v ra. zalo zrihtat je nek tečna.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 11:15:54
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska Ojla! Malo pomoči bi rabila, glede enega kmečkega turizma... Na tej temi sem enkrat prebrala, da je ena pohvalila neko lokacijo na tem koncu za krst. Mi ga imamo konec maja in bi rabila info. Hvala! Ps: toliko klepetate, da vam ne morem sledit sploh O lotoska. Kako si? A že krst bo? Joj kako gre hitro čas. Glede kmečkega turizma bodo pa druge povedale. Jaz ne poznam tolk.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 11:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
klavdi iz tega linka jaz ponavadi naročam copatke, ampak s tisto oznako kot si mi ti poslala jih ne najdem. Mogoče sem jih zgrešila ali pa si ti gledala drugje. Poglej če ti tukaj kakšne odgovarjajo pa mi povej stran in artikel. Moraš pa zraven pogledat če imajo pravo št., ker jaz se ponavadi zapičim ravno v tiste ki ni prave št. Če ti iz tukaj noben ne odgovarja ti bom dala še druge linke. Pa če še katera potrebuje naj pove, bom danes zvečer dala naprej.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 11:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska Ojla! Malo pomoči bi rabila, glede enega kmečkega turizma... Na tej temi sem enkrat prebrala, da je ena pohvalila neko lokacijo na tem koncu za krst. Mi ga imamo konec maja in bi rabila info. Hvala! Ps: toliko klepetate, da vam ne morem sledit sploh lotoska najbrž misliš tole: http://www.tk-oblak.si/
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 11:31:42
|
|
|
|
seny
|
Kje pa je sayuri danes ........Sayuri , pridi kavico popit , sem jo že zjutraj skuhala.......Kako je Filip?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 11:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny nogica , a greš ti po Taro ? Daj se raj ti pri men oglasi , predno se jaz spakiram traja Drugač se bom pa jaz Oj, ne po Taro gre mož. Če se ti prav zares ne da , bova pa midve popoldne prišle. Ob treh imamo kosilo, pospravim in pol se počasi prmigava, a ti je ok?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 11:38:59
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica IZVIRNO SPOROČILO: seny nogica , a greš ti po Taro ? Daj se raj ti pri men oglasi , predno se jaz spakiram traja Drugač se bom pa jaz Oj, ne po Taro gre mož. Če se ti prav zares ne da , bova pa midve popoldne prišle. Ob treh imamo kosilo, pospravim in pol se počasi prmigava, a ti je ok?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 12:10:13
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica klavdi iz tega linka jaz ponavadi naročam copatke, ampak s tisto oznako kot si mi ti poslala jih ne najdem. Mogoče sem jih zgrešila ali pa si ti gledala drugje. Poglej če ti tukaj kakšne odgovarjajo pa mi povej stran in artikel. Moraš pa zraven pogledat če imajo pravo št., ker jaz se ponavadi zapičim ravno v tiste ki ni prave št. Če ti iz tukaj noben ne odgovarja ti bom dala še druge linke. Pa če še katera potrebuje naj pove, bom danes zvečer dala naprej. Napiši mi link,da bom pregledala kakšne imajo!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 12:39:09
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Kje pa je sayuri danes ........Sayuri , pridi kavico popit , sem jo že zjutraj skuhala.......Kako je Filip? Mislim, da je šla v LJ.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 12:42:47
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: seny Kje pa je sayuri danes ........Sayuri , pridi kavico popit , sem jo že zjutraj skuhala.......Kako je Filip? Mislim, da je šla v LJ. Točno , sem čist pozabila
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 13:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj sem imela tolk energije, danes pa se mi na da prav popolnoma NIČ, samo prekladam stvari, nič efektivnosti od mene. Se mi je komaj dalo zrihtat kosilo za v pečico seny a veš, da včeraj nisem kupila nič pametnega. Flaške nisem dobila, sem jo samo od Nubyja vidla podobno, tako da bom šla v sredo v akcijo. A greš z nami al boš na morju? Sem mogla v H&M, ampak nisem nič pametnega kupila, ker je bila Tara skoz sitna in se je samo prekladala, tako da z njo it cunje kupovat me je že izučilo, da iz te moke ni kruha. Sva pa za eno darilo kupile na hitro. Pa tud bolj malo so založeni za mojo Taro, za majhne pa take cotke da dol padeš
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 13:13:41
|
|
|
|
seny
|
tukaj označiš in kar čez napišeš kar želiš
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 13:15:51
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Včeraj sem imela tolk energije, danes pa se mi na da prav popolnoma NIČ, samo prekladam stvari, nič efektivnosti od mene. Se mi je komaj dalo zrihtat kosilo za v pečico seny a veš, da včeraj nisem kupila nič pametnega. Flaške nisem dobila, sem jo samo od Nubyja vidla podobno, tako da bom šla v sredo v akcijo. A greš z nami al boš na morju? Sem mogla v H&M, ampak nisem nič pametnega kupila, ker je bila Tara skoz sitna in se je samo prekladala, tako da z njo it cunje kupovat me je že izučilo, da iz te moke ni kruha. Sva pa za eno darilo kupile na hitro. Pa tud bolj malo so založeni za mojo Taro, za majhne pa take cotke da dol padeš ja, ja ti organiziraš kofetkanje ko mene ni Saj ne bom dost spila , pa obnašala sem bom tud lepo hecam se , sem na mmmoooorrrjjju juhuhu v sredo mislim
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 13:59:53
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmoooorrrjjju juhuhuuser posted image user posted image v sredo mislimuser posted image kako te ne bo, a greš za cel teden? Sej bo dež, tako da v ponedeljek kar domov pridi , boš vidla se bomo mele bolj fajn. Bomo , , in seveda aja pa tud H&M-a ne bomo pustile s polnimi policami
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 14:00:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny tukaj označiš in kar čez napišeš kar želiš Čak boš ti men to v živo pokazala, al sem štor , ampak tole mi pa res ne gre.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 16:46:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Klavdi punca pri kateri naročam mi je sporočila, da jih lahko naroči po 8.maju, potem pa bo s tem najbrž zaključila, ker se ji ne da več. Če ti tako odgovarja se ji moram javit 8.maja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.