|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 23.4.2009 9:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogica, a je hiska ze postavljena? Ne ,je sploh nismo šli še iskat. Oz. sploh mu nismo še potrdili, mu moram do konca tedna, pa jaz znam čakat na zadnji moment Jo bomo pa vzeli, Tara je čist navdušena, skoz govori hisa, hisa, hisa, moja hisa MORDA PA OKUŽIVA ŠE KATERuser posted image E?? user posted image user posted image Jaz sem za, sigurno . Kako ste pa drug teden med prazniki, enkrat v torek ali v sredo. Namesto kofetkanja v Ribnici se lahko prestavimo v Lj. Kaj pravite? Jaz moram itak en dan v Lj. menčy ja baje iste znamke copatkov kot jih imate .nogica a si dobila mogoče moje zasebno sporočilo.ja tud seny pa pikico sem vidla pred golam.pa mi je že šlo na jokuser posted image ko sem vidla da me ignorirate user posted image user posted image user posted image Ja zdajle sem ga vidla klavdi, ker včeraj se nisem bla več tle gor zvečer. Ti odpišem, samo da se javim punci, ki mi to zrihta. A še katera potrebuje? Copatki so enaki kot jih imajo pikica, seny, sayuri, pa nasy jih ima tudi Menčy a jih tudi ti potrebuješ? Sporoči, pa ti pošljem link. klavdi a si me vidla pri semforju ko sem ti mahala? A pol smo ble vse nekje tam okrog gola včeraj Predstavitev- ne vem kako se bomo zdaj uskladile. V bistvu sploh ne vem katera kdaj lahko in katera kdaj ne more... Najboljš, da naredimo en seznamček. Meni je vseeno, če bom sama z otroci doma, bom že uredila da bo ok. To zdaj ne sme bit razlog, da predstavitve ne bo. Nogica, kaj predlagaš??? Ja predlagam seznamček JUST in sicer za petek 8.maj ob 20-ih. Vpišite se spodaj: 1. pikica in nogica 2. ... Vsoboto gremo na morje user posted image user posted image user posted image ampak , če bo takšno vreme , že ne gremuser posted image No že navsezgodaj vas morim user posted image user posted image Spet bom kašen bacila prenesla na RRuser posted image user posted image user posted image seny baje da bo jutri in v soboto ter del nedelje lepo vreme Tako, da ti kar pojdi pa lepo, lepo se imejte. Mi se pa upam, da vidimo naslednjo nedeljo na kavici Dobra plat , v pisarni so oba monitorja zamenjali , program nadgradili , baje zdaj ne bom nič rabila delat , vse se samouser posted image user posted image user posted image No fajn, boš imela pa več časa za RR dulci, povej je tud pri vas tako smotano vreme?user posted image Tukaj je kar za zjokatuser posted image user posted image seny dej na kavici pridi, lahko zdaj, lahko popoldne ko bo še Tara doma. Se bomo igrali . Pa še kremico ti dam. Sansajn prbija dej ga malo k nam pošlji smrka , samo malo, ker tu je res kap.
|
|
|