|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
22.4.2009 22:34:04   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: seny

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

ja, dobrodosli v IKEO, pa na kofi k men, sej dulci je ze bla pr men user posted image
Smrka , da ne boš sam enkrat pred hišo vidla en kup vozičkov in en bataljon žensk zdravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

to bi bil zur! Kar presenetite me user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
22.4.2009 22:35:20   
Anonimen

pikica , kje si?user posted image mis juuser posted image user posted image

Ku-ku
Ne folgam, ne folgam vas user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
22.4.2009 22:36:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

menčy ja baje iste znamke copatkov kot jih imate .nogica a si dobila mogoče moje zasebno sporočilo.ja tud seny pa pikico sem vidla pred golam.pa mi je že šlo na jokuser posted image ko sem vidla da me ignorirate user posted image user posted image user posted image

klavdi, sva bili obe nervozni, sitni, jezni, sva hiteli tisto šalco kave spit. Tako da bi bilo prav čudno da bi sploh koga opazili okol sebe. Najine princeske nista bili nič kaj rožnate volje. No, saj ti veš kako to zgleda.user posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.4.2009 22:37:57   
Anonimen

Jaz grem tudi pod kovteruser posted image Nočko

user posted image  Ti men mis ju, potem pa greš v mižule? user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
22.4.2009 22:38:28   
Anonimen

ja, dobrodosli v IKEO, pa na kofi k men, sej dulci je ze bla pr men user posted image
Smrka , da ne boš sam enkrat pred hišo vidla en kup vozičkov in en bataljon žensk zdravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

to bi bil zur! Kar presenetite me user posted image

Smrka, 2x ni za rečt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.4.2009 22:44:41   
klavdi*
 ja saj vem kako to zgleda saj sem vidla kako ste ble nek živčne sploh pa seny,ki je pestvala njeno lepotičko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.4.2009 22:55:53   
Anonimen
Predstavitev- ne vem kako se bomo zdaj uskladile. V bistvu sploh ne vem katera kdaj lahko in katera kdaj ne more... Najboljš, da naredimo en seznamček. Meni je vseeno, če bom sama z otroci doma, bom že uredila da bo ok. To zdaj ne sme bit razlog, da predstavitve ne bo. Nogica, kaj predlagaš???

Seny- a ti boš nočno tolkla v Sparu? user posted image  Ma te bom jaz po riti. user posted image

Sayuri- kako je Filip?? Kako je Zara?? Vse ok?

klepetko tudi pogrešam user posted image  Kje se skrivaš klepetka?

Potepanje po Ljubljani- da mi katera več ne reče, da nisem za! user posted image  Samo uskladit se je treba. Po mojem je najbolje, da se določi dan, datum. Potem pa katera lahko-lahko, če bomo čakale ena drugo da se uskladimo, bo težko. Ne vem. Klavdy user posted image user posted image user posted image  super da greš z nami! Sicer pa Seny- mi2 sva nekaj govorili tudi o potepanju po stari Ljubljani oz. po centru mesta.. Ko bo full sonček...bo super. Pa gre lahko zdraven katera še hoče.. user posted image  

Menčy- user posted image user posted image  za vabila. Je Tobija ok?? Sem prej našla tale Supernovin časopis in si te še 1x ogledala user posted image , pa Tobija tudi. Če želiš, ti ga prinesem. Boš imela kopijo, če slučajno original prispevek založiš user posted image

Jutri je naporen dan spet pred nami. Imam namen it v Mullerja po igrače za Zojo in Lano. Imam še darilne bone od dedka mraza in za rojstvo Z. Pa nič ne vem kaj bi kupili.. Pa v Obija gremo po bazen. H&M bom ignorirala, samo nekaj bom nazaj nesla, pa švrccc ven iz trgovine, ne levo ne desno ne bom gledala. Če me katera vidi kje med policami, naj me PROSIM ven nažene!! user posted image

Ni vrag da se vsaj nekatere ne bomo jutri srečale v Lj. Seny vidim da je danes v Rbc videla celo RR user posted image

Drugač pa ja, pohvale dr.Lušinovi. Jaz sem ji kar rekla, če bi dala še CRP preiskavo krvi za pregledat, ker je Z.prehlajena. Ma ženska se strinja, se pogovori, pusti do sebe... Sva se vse pomenile, čisto na easy.. o RA, podaljšanju porodniške, fluorovih tabletah... user posted image   ma kar mi je padlo na pamet za pogovarjat se. user posted image

Sayuri- rozin pa ni bilo. Verjetno zato, ker smo imeli posvetovalnico bolj pozno (ob 17h), pa jih je verjetno Tija pred nami vse pojedla user posted image user posted image user posted image
Si uredila varstvo za jutri? Kje pa imate srečanje avgustovke?

Drugač pa Lana tud nekaj pokašljava. Je s sestro do 21h sedela zunaj pred Golom user posted image  Danes naj ji bo, ker jutri ne gre v vrtec. Gremo spet v Atlantis kot razjarnikovi user posted image user posted image  Nas bo težko zgrešit!

Grem zdaj pogledat če se je med mojim pisanjem še katera javila.. user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
22.4.2009 22:56:35   
Anonimen

ja saj vem kako to zgleda saj sem vidla kako ste ble nek živčne sploh pa seny,ki je pestvala njeno lepotičko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.4.2009 8:00:48   
seny
Dobro jutro , če ob tem vremenu lahko tako rečešuser posted image Kavica za vseuser posted image user posted image user posted image
Spet sem čist nejevolna zaradi tega vremena user posted image Dost imam tega dežja in vetra in ne vem še kajuser posted image Hočem sonček in temperature nad 20user posted image Vsoboto gremo na morje user posted image user posted image user posted image ampak , če bo takšno vreme , že ne gremuser posted image No že navsezgodaj vas morim user posted image user posted image Spet bom kašen bacila prenesla na RRuser posted image user posted image user posted image

Lep dan , kokr bo lahko , glede na to klinč.... vremeuser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.4.2009 8:01:17   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
23.4.2009 8:02:21   
seny

Jaz grem tudi pod kovteruser posted image Nočko

user posted image  Ti men mis ju, potem pa greš v mižule? user posted image
Ja kaj , te čakam , čakam , čakam pa nič , sem šla pa spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.4.2009 8:11:03   
seny

Seny- a ti boš nočno tolkla v Sparu? user posted image  Ma te bom jaz po riti. user posted image

jap, kaj pa čem no , v slogi je moč.....Danes jaz tebi jutri ti meniuser posted image user posted image Saj ne grem zarad firme , mi dol visi..Grem zaradi sodelavcev , pa šefinja ful rada vidi , da še jaz povem svoje mnenje , itak ko pridem bo trgovina spet moja , pol bomo pa prekladali , pa štimali , dekoriraliuser posted image user posted image user posted image Znam tudi trikrat akcijo prestavit sam za centimeteruser posted image user posted image user posted image To pa ful rada počnem , bog ne daj , da kdo akcijo postavi brez moje komande , čist ven pademuser posted image user posted image user posted image In potem cel šiht samo godrnjamuser posted image user posted image user posted image Joj , pa ko smo že pri službi.....Ko se spomnim , spet tega tempa user posted image user posted image stranke te hočejo v trgovini , ti en kup dela , skladišče zabasano z robo , dopusti , bolniške .....ej , da se ti zrolauser posted image user posted image Dobra plat , v pisarni so oba monitorja zamenjali , program nadgradili , baje zdaj ne bom nič rabila delat , vse se samouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.4.2009 8:13:35   
Anonimen
Jutro! Ne dobro!
Samo na hitro, da ne bo mož preveč jezen. Baje se nam mudi v Ljubljano user posted image
Smo se zbudili ob polnoči in čuli do ne vem kdaj, pa ne vem zakaj. Tečna, ona bi stala, pa igrala se, pol tud to ni blo več dobro.. Spala pri nama user posted image  In potem budnica ob petih. Sem taka, kot bi me tovornjak povozil. user posted image

Imejte se lepo... pa pa

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.4.2009 8:15:18   
seny

Jutro! Ne dobro!
Samo na hitro, da ne bo mož preveč jezen. Baje se nam mudi v Ljubljano user posted image
Smo se zbudili ob polnoči in čuli do ne vem kdaj, pa ne vem zakaj. Tečna, ona bi stala, pa igrala se, pol tud to ni blo več dobro.. Spala pri nama user posted image  In potem budnica ob petih. Sem taka, kot bi me tovornjak povozil. user posted image

Imejte se lepo... pa pa

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.4.2009 8:18:32   
seny

Potepanje po Ljubljani- da mi katera več ne reče, da nisem za! user posted image  Samo uskladit se je treba. Po mojem je najbolje, da se določi dan, datum. Potem pa katera lahko-lahko, če bomo čakale ena drugo da se uskladimo, bo težko. Ne vem. Klavdy user posted image user posted image user posted image  super da greš z nami! Sicer pa Seny- mi2 sva nekaj govorili tudi o potepanju po stari Ljubljani oz. po centru mesta.. Ko bo full sonček...bo super. Pa gre lahko zdraven katera še hoče.. user posted image   

Tebe smo itak računale , če ti sam Su..pa nova rečemo , ti že v avto pa gasa v Supernovouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.4.2009 8:39:32   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

TOREJ VSAJ TI SI ZA POTEPANJE IN KOFETKANJE  user posted image PO lJUBLAJNI, SE BOVA MORALI PA SAMI ZMENITI al kaj? najdeva en lep al dževen dan ...?
MORDA PA OKUŽIVA ŠE KATERuser posted image E?? user posted image user posted image

Saj nas je ful za kofe v LJ, sam zment se ne znamo.

A vam nebi blo blizje it v Ribnico na kofi? Zakaj pa se nebi zmenile v Novem mestu user posted image

MAŠ PRAV, BABE SMO PA RADE ŠE KAJ NOVGA POGLEDAMO...  :-)
, VEŠ KAJ , NE BOD PRESENEČENA , ČE 1X PRIDEMO V VAŠO IKEO IN NA VAŠ user posted image ... S TABO...  :-)

Joj, Menčy. Jaz sem bla v Malmöju pri Smrki, pa je ful dolga vožnja do tja. No, saj ne rečem, da bi imele si kaj povedat med potjo, ampak... Bi rabile avtobus, da se vse not nabašemo, pa da bi bil prostor za IKEA stuff nazaj pripeljat. user posted image  

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.4.2009 8:43:15   
dulcinea

lej , jo pa ni nič rekla, no je pa že v močni prednosti -----

Kaj da ne. Lani sem trobila o tem. Tist cajt k si ti po porodnišnci skakala, sem bila jaz v Skandinaviji.

AJa, pa Menčy, brez zamere, citirat ne znaš user posted image . Moraš besedilo pisat čisto spodaj, pod besedico

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.4.2009 8:45:42   
seny

Joj, Menčy. Jaz sem bla v Malmöju pri Smrki, pa je ful dolga vožnja do tja. No, saj ne rečem, da bi imele si kaj povedat med potjo, ampak... Bi rabile avtobus, da se vse not nabašemo, pa da bi bil prostor za IKEA stuff nazaj pripeljat. user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.4.2009 8:46:55   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Menčy, tebi moram še kašice dostavit nekako..če bo v torek sonček, pridem na kofi v gola, a prav? Pa ti prnesem.
Zdej grem pa še jst mojo lepo debelo rito na kavč parkirat.

Lepo nočko vsem

Sem na hitro prebrala, in sem zastopila, da prideš na kofe gola/naga user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
23.4.2009 8:52:41   
seny
dulci, povej je tud pri vas tako smotano vreme?user posted image Tukaj je kar za zjokatuser posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.4.2009 8:57:12   
dulcinea

dulci, povej je tud pri vas tako smotano vreme?user posted image Tukaj je kar za zjokatuser posted image user posted image

Še slabše. Tukaj poleg dežja še veter piha. Pa še braz avta sem, da b šla mal v šoping. Pa še glava me po dolgem cajtu boli. Ah. Grem na malco.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
23.4.2009 8:58:29   
seny

Še slabše. Tukaj poleg dežja še veter piha. Pa še braz avta sem, da b šla mal v šoping. Pa še glava me po dolgem cajtu boli. Ah. Grem na malco.
pa še glavauser posted image upam , da te čimprej nehauser posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.4.2009 9:11:50   
smrka
Jutrcka punce! vi imate vreme za zjokat, mi imamo pa za smejat! Sansajn prbija, jest pa zasedena z obveznostmi cel dan, tako da se bom bolj mal soncla. Ampak mam ze mal barveuser posted image

Lepo se mejte

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
23.4.2009 9:13:58   
seny

Jutrcka punce! vi imate vreme za zjokat, mi imamo pa za smejat! Sansajn prbija, jest pa zasedena z obveznostmi cel dan, tako da se bom bolj mal soncla. Ampak mam ze mal barveuser posted image

Lepo se mejte

Sem ti kar mal fovž...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
23.4.2009 9:24:19   
Anonimen
Nogica, a je hiska ze postavljena?

Ne ,je sploh nismo šli še iskat. Oz. sploh mu nismo še potrdili, mu moram do konca tedna, pa jaz znam čakat na zadnji moment user posted image Jo bomo pa vzeli,  Tara je čist navdušena, skoz govori hisa, hisa, hisa, moja hisa user posted image

MORDA PA OKUŽIVA ŠE KATERuser posted image E?? user posted image user posted image

Jaz sem za, sigurno user posted image user posted image user posted image . Kako ste pa drug teden med prazniki, enkrat v torek ali v sredo. Namesto kofetkanja v Ribnici se lahko prestavimo v Lj. Kaj pravite? Jaz moram itak en dan v Lj.

menčy ja baje iste znamke copatkov kot jih imate .nogica a si dobila mogoče moje zasebno sporočilo.ja tud seny pa pikico sem vidla pred golam.pa mi je že šlo na jokuser posted image ko sem vidla da me ignorirate user posted image user posted image user posted image

Ja zdajle sem ga vidla klavdi, ker včeraj se nisem bla več tle gor zvečer. Ti odpišem, samo da se javim punci, ki mi to zrihta. A še katera potrebuje? Copatki so enaki kot jih imajo pikica, seny, sayuri, pa nasy jih ima tudi user posted image Menčy a jih tudi ti potrebuješ? Sporoči, pa ti pošljem link.
klavdi a si me vidla pri semforju ko sem ti mahala? A pol smo ble vse nekje tam okrog gola včeraj user posted image

Predstavitev- ne vem kako se bomo zdaj uskladile. V bistvu sploh ne vem katera kdaj lahko in katera kdaj ne more... Najboljš, da naredimo en seznamček. Meni je vseeno, če bom sama z otroci doma, bom že uredila da bo ok. To zdaj ne sme bit razlog, da predstavitve ne bo. Nogica, kaj predlagaš???

Ja predlagam seznamček JUST in sicer za petek 8.maj ob 20-ih. Vpišite se spodaj:
1. pikica in nogica user posted image
2. ...

Vsoboto gremo na morje user posted image user posted image user posted image ampak , če bo takšno vreme , že ne gremuser posted image No že navsezgodaj vas morim user posted image user posted image Spet bom kašen bacila prenesla na RRuser posted image user posted image user posted image

seny baje da bo jutri in v soboto ter del nedelje lepo vreme user posted image user posted image user posted image Tako, da ti kar pojdi pa lepo, lepo se imejte. Mi se pa upam, da vidimo naslednjo nedeljo na kavici

Dobra plat , v pisarni so oba monitorja zamenjali , program nadgradili , baje zdaj ne bom nič rabila delat , vse se samouser posted image user posted image user posted image

No fajn, boš imela pa več časa za RR user posted image

seny dej na kavici pridi, lahko zdaj, lahko popoldne ko bo še Tara doma. Se bomo igrali user posted image user posted image user posted image . Pa še kremico ti dam.

Sansajn prbija

dej ga malo k nam pošlji smrka , samo malo, ker tu je res kap.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.