|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
23.4.2009 9:26:23   
Anonimen
Punce povejte za drug teden v sredo 29.aprila dopoldne izlet v Supernovo in kofetkanje:
1. nogica
2. ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
23.4.2009 9:38:14   
dulcinea
Ja predlagam seznamček JUST in sicer za petek 8.maj ob 20-ih. Vpišite se spodaj:
1. pikica in nogica user posted image
2. Dulcinea

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.4.2009 9:40:52   
dulcinea

Punce povejte za drug teden v sredo 29.aprila dopoldne izlet v Supernovo in kofetkanje:
1. nogica
2. Dulcinea še pod vprašajem, ma bom mislila na vas.  

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.4.2009 9:45:07   
Anonimen
Super dulči user posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem kaj naj se danes lotim. Sem mislila it ven malo po vrtu rogovilit pa eno klet mam za pospravit, ampak me nič ne vleče ven, na razmočen vrt pa sploh ne user posted image

Se bom pa v papirje spravla, tega mam tolk da se tud ne vidim ven. Pol grem pa itak kuhat.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
23.4.2009 9:59:35   
seny
Ja predlagam seznamček JUST in sicer za petek 8.maj ob 20-ih. Vpišite se spodaj:
1. pikica in nogica user posted image
2. Dulcinea
3. Seny

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.4.2009 10:01:15   
seny
nogica , a greš ti po Taro ? Daj se raj ti pri men oglasi , predno se jaz spakiram trajauser posted image user posted image Drugač se bom pa jaz user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.4.2009 10:03:52   
lotoska
Ojla!

Malo pomoči bi rabila, glede enega kmečkega turizma...

Na tej temi sem enkrat prebrala, da je ena pohvalila neko lokacijo na tem koncu za krst. Mi ga imamo konec maja in bi rabila info.

Hvala!

Ps: toliko klepetate, da vam ne morem sledit splohuser posted image

< Sporočilo je popravil lotoska -- 23.4.2009 10:05:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.4.2009 10:03:53   
seny
klavdi , a si klicala v RA?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.4.2009 10:44:10   
klavdi*
hvala,da si me spomnila čist bi pozabila.kličem a nihče se mi ne javi.a ti si že poklicala v ra.user posted image zalo zrihtat je nek tečna.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.4.2009 11:15:54   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Ojla!

Na tej temi sem enkrat prebrala, da je ena pohvalila neko lokacijo na tem koncu za krst. Mi ga imamo konec maja in bi rabila info.

Hvala!

O lotoska. Kako si? A že krst bo? Joj kako gre hitro čas. Glede kmečkega turizma bodo pa druge povedale. Jaz ne poznam tolk.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.4.2009 11:20:57   
Anonimen
klavdi iz tega linka jaz ponavadi naročam copatke, ampak s tisto oznako kot si mi ti poslala jih ne najdem. Mogoče sem jih zgrešila ali pa si ti gledala drugje. Poglej če ti tukaj kakšne odgovarjajo pa mi povej stran in artikel. Moraš pa zraven pogledat če imajo pravo št., ker jaz se ponavadi zapičim ravno v tiste ki ni prave št.
Če ti iz tukaj noben ne odgovarja ti bom dala še druge linke.
Pa če še katera potrebuje naj pove, bom danes zvečer dala naprej.

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
23.4.2009 11:22:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Ojla!

Hvala!

lotoska najbrž misliš tole:
http://www.tk-oblak.si/

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
23.4.2009 11:31:42   
seny
Kje pa je sayuri danes ........Sayuri , pridi kavico popit , sem jo že zjutraj skuhala.......Kako je Filip?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
23.4.2009 11:33:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

nogica , a greš ti po Taro ? Daj se raj ti pri men oglasi , predno se jaz spakiram trajauser posted image user posted image Drugač se bom pa jaz user posted image user posted image

Oj, ne po Taro gre mož. Če se ti prav zares ne da user posted image , bova pa midve popoldne prišle. Ob treh imamo kosilo, pospravim in pol se počasi prmigava, a ti je ok?

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
23.4.2009 11:38:59   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Oj, ne po Taro gre mož. Če se ti prav zares ne da user posted image , bova pa midve popoldne prišle. Ob treh imamo kosilo, pospravim in pol se počasi prmigava, a ti je ok?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
23.4.2009 12:10:13   
klavdi*

klavdi iz tega linka jaz ponavadi naročam copatke, ampak s tisto oznako kot si mi ti poslala jih ne najdem. Mogoče sem jih zgrešila ali pa si ti gledala drugje. Poglej če ti tukaj kakšne odgovarjajo pa mi povej stran in artikel. Moraš pa zraven pogledat če imajo pravo št., ker jaz se ponavadi zapičim ravno v tiste ki ni prave št.
Če ti iz tukaj noben ne odgovarja ti bom dala še druge linke.
Pa če še katera potrebuje naj pove, bom danes zvečer dala naprej.

Napiši mi link,da bom pregledala kakšne imajo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
23.4.2009 12:39:09   
dulcinea

Kje pa je sayuri danes ........Sayuri , pridi kavico popit , sem jo že zjutraj skuhala.......Kako je Filip?

Mislim, da je šla v LJ.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
23.4.2009 12:42:47   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Mislim, da je šla v LJ.
Točnouser posted image , sem čist pozabilauser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
23.4.2009 12:56:12   
Anonimen
Napiši mi link,da bom pregledala kakšne imajo!user posted image

Oh klavdi, vidiš kako sem sklerozna user posted image user posted image
Link:
http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfcpgZ6QQfgtpZ1QQfhpgZ31QQfsubZ0QQftidZ2QQpZ6QQtZkm

No a mi lahko ena na enostaven način razloži kako tak dolg likn spravim v besedico TU oz. TUKAJ, men ne rata pa sem že večkrat poskusila. Hvala

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
23.4.2009 13:02:00   
Anonimen
Včeraj sem imela tolk energije, danes pa se mi na da prav popolnoma NIČ, samo prekladam stvari, nič efektivnosti od mene. Se mi je komaj dalo zrihtat kosilo za v pečico user posted image

seny
a veš, da včeraj nisem kupila nič pametnega. Flaške nisem dobila, sem jo samo od Nubyja vidla podobno, tako da bom šla v sredo v akcijo. A greš z nami al boš na morju?
Sem mogla v H&M, ampak nisem nič pametnega kupila, ker je bila Tara skoz sitna in se je samo prekladala, tako da z njo it cunje kupovat me je že izučilo, da iz te moke ni kruha. Sva pa za eno darilo kupile na hitro. Pa tud bolj malo so založeni za mojo Taro, za majhne pa take cotke da dol padeš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
23.4.2009 13:13:41   
seny
tukaj  

označiš in kar čez napišeš kar želišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
23.4.2009 13:15:51   
seny

Včeraj sem imela tolk energije, danes pa se mi na da prav popolnoma NIČ, samo prekladam stvari, nič efektivnosti od mene. Se mi je komaj dalo zrihtat kosilo za v pečico user posted image

seny
a veš, da včeraj nisem kupila nič pametnega. Flaške nisem dobila, sem jo samo od Nubyja vidla podobno, tako da bom šla v sredo v akcijo. A greš z nami al boš na morju?
Sem mogla v H&M, ampak nisem nič pametnega kupila, ker je bila Tara skoz sitna in se je samo prekladala, tako da z njo it cunje kupovat me je že izučilo, da iz te moke ni kruha. Sva pa za eno darilo kupile na hitro. Pa tud bolj malo so založeni za mojo Taro, za majhne pa take cotke da dol padeš user posted image
ja, ja ti organiziraš kofetkanje ko mene niuser posted image user posted image user posted image Saj ne bom dost spila , pa obnašala sem bom tud lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se , sem na mmmoooorrrjjju juhuhuuser posted image user posted image v sredo mislimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
23.4.2009 13:59:53   
Anonimen
mmmoooorrrjjju juhuhuuser posted image user posted image v sredo mislimuser posted image

user posted image user posted image user posted image kako te ne bo, a greš za cel teden? Sej bo dež, tako da v ponedeljek kar domov pridi user posted image user posted image user posted image , boš vidla se bomo mele bolj fajn.  Bomo  user posted image , user posted image , user posted image in seveda  user posted image aja pa tud H&M-a ne bomo pustile s polnimi policami  user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3048
23.4.2009 14:00:48   
Anonimen

tukaj  

označiš in kar čez napišeš kar želišuser posted image

Čak boš ti men to v živo pokazala,  al sem štoruser posted image , ampak tole mi pa res ne gre.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
23.4.2009 16:46:08   
Anonimen
Klavdi punca pri kateri naročam mi je sporočila, da jih lahko naroči po 8.maju, potem pa bo s tem najbrž zaključila, ker se ji ne da več. Če ti tako odgovarja  se ji moram javit 8.maja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.