Februarka08
|
Jutro. Jaz sem že čisto razp**** zaradi našega ljubega diktatorja v hiši (ne rabim posebaj omenjat zaradi katerega, ne ). Sva bila z mojim vse lepo zmenjena, da ga poberem na šihtu, ker se greva cepit s tamalo čez 1 uro, potem ga pa samo nazaj pripeljem, vmes ma itak malco, tako da bi mankal ene pol urce. In pride tašča prejle gor, me vrže iz postle (pa ravno zadremala sem nazaj ) da je čisto pozabila, da gre ona dons z mano sem rekla, ne hvala, vi imate obveznosti, gre moj z mano, ona pa da ne, da naj bo kar na šihtu, bo šla že ona. Pa jaz spet ne, pa ona ja..................... kličem pol mojga vsa besna in ne vem kakšen klik mu je naredil v glavi, gre celo on z mano čudno ma se opravičujem, res me je s tira spravla, sem že jokala kot neumna zaradi trapaste stvari kot da nimam moža, saj kdaj bi pa lahko šel z nama, al kako zunaj lije dež kot iz škafa, jaz sama s tamalo, avto morm pustit čist nekje drugje in potem jo nosit... pa marelo, pa torbo, pa.... ah, saj bom nehala... No, včeraj sem le dosegla da gremo celo za 2 dni na morje ampak bomo baje prespali v eni sobici, k sva prespala mi2 ko je bila Larisa še slepi potnik in je blo tam prav luštno, zajtrk pa tud fenomenalen orientirali se bomo pa na vreme, zato da bomo max izkoristili in smo cel dan zunaj Pa po dolgem tuhtanju sem si šla celo sončna očala naročit z dioptrijo, tako da je bil včeraj prav lep dan Večer spet katastrofa, tamala spet jokala, da je blo joj , potem sem ji dala Calpol, je zaspala ob 21.30 Zdaj jo morm pa počasi že zbudit, ker se nama bo spet mudilo. Lep dan, se javim kaj potem.