|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
23.4.2009 14:50:38   
*chance*
Pozdravček vsem...

Evo, en čist na izi recept za pripravo testa za pico:
vsujem cca. pol kg moke,
v mlačni vodi raztopim pol kvasa (Fala oz. katerikoli),
dodam ščepec soli in nato gnetem ter po potrebi dodajam še mlačno vodo.
Potem ga gnetem približno 5 minut, nato pa razvaljam in v pekač...
Tko da testo nardim čist od oka in zmeraj rata user posted image

No zdaj pa še nekaj o današnjem 2 pregleduuser posted image  tehtanje, merjenje pritiska, pregled urina in poslušanje bitja otrokovega srčka, potem pa še pogovor z ginekologinjo glede izvidov iz prejšnjega pregleda - vse OK, razen tega, da so mi v laboratoriju pozabili narediti test za ICT in sem morala nato še enkrat na odvzem krvi...ah to naše zdravstvouser posted image
Naslednji pregled pa imam 15.5.2009user posted image

Lepa dobrodošlica še vsem na novo pridruženim oktoberkamuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
23.4.2009 14:52:16   
deya*
caw use noseckeuser posted image . ja jst sm tut ena unih k skos bere pa se ji ne da pisat... user posted image

SONCEK LARA   ves kaj me zanima a je ta telovadba v ZD fuzine brezplacna...sm nekje na forumu zasledila da je sam to je blo dve leti nazaj pa ne vem ce je zdj se tko? k jst bom hodila in zaenkrat nameravam v otelota v domzale po praznikih...

Ja da se jst napism podatke za seznam...ce bi bla kera tok prjazna da bi mi popraula user posted image
starost:21 (vrjetn najmlajsa tukiuser posted image )haha...
PDP: 14.10
morf.: 6.2.
1. nosecnost
0 user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
23.4.2009 14:54:20   
malaMravljica
Palegia, meni je pa moj g rekel, naj folno jem do konca nosecnosti. Predlagal pa je mogoce zato, ker sem zadnjic imela ss. Tako da imam do konca predpisano folno ( imam pa tabletke s samo folno, nic drugega notri) in jodid.  Sem pa drugace tudi jaz mnenja, da ne prevec tablet, rajsi zdravo jesti. Jaz sem folno hotela prekinit in sem ga vprasala, pa je pac rekel, naj nabavim kar eno ornk pakungo. Druge vitamine pa dobim z zajtrkom, imam sadne zajtrke, recimo jagode, hrusko, slivo in kivi. hmm.. pa zajtrk se cez dan se kdaj ponovi, ker mi je tako fin user posted image  

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
23.4.2009 14:58:45   
frrrr
emaa, naš je bolj tini mini, je visok okrog 91, 92 cm user posted image

september25, po mojem ti primanjkuje magnezija. men zdaj še ne mučijo tile krči. se pa spomnem, da so me basali sred noči in sem tulila od bolečin. ko sem pričela pit magnesol, so prenehali. pa stopalo poskusi stegnit (narediš š**** al kk se temu že reče) v trenutku, ko te zagrabi, saj tako prej popusti.

mazanje in strije. ene se nič ne mažejo, pa ne dobijo strij, druge skoz mažejo in dobijo strije. odvisno od tipa kože. js sm jih v prvi nosečnosti dobila po prsih take prozorne, da se skoraj ne vidijo. pa po zadnjici proti koncu nosečnosti. sem se pridno mazala. je pa res, da sem se po zadnjici namazala, oblekla v pižamo in usedla na kavč. je zgleda več kreme pižama popila. mazala sem se pa z weledinim oljem in pa eno kremo brez raznih dodatkov iz loccitana. sem imela sred poletja neko alergično reakcijo in sem mogla prenehat uporabljat vse kreme, nehat jest retafer (železo), pit magnesol in centramed mami.

dobrodošle vse nove... vas ne bom posebej naštevala, da ne bo katera zamerila, če jo spregledam user posted image

majakla, luštne fotke! fantič user posted image

SONČEK LARA, men tut ni blo več slabo zadnjih 10-14 dni. malega lahko normalno previjem, prej ga je mož, ker je men tolk smrdelo, da bi lahko bruhala zraven. ta teden je pa spet noro, pred jedjo in po jedi. sploh ne vem ali bom lahko pojedla do konca oz. ali naj na koncu kar na krožnik izbruham. noro. user posted image

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
23.4.2009 15:00:53   
malaMravljica
deya*, bom sla popravit seznam, ker je ze malo morje novih podatkov. Kdaj imas MF, verjetno 6.5 a ne, na februar drugo leto ne bos cakala, ker te me ne bomo pustile user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
23.4.2009 15:18:42   
majakla
HVALA ! ! !
Vam javim, kaka bo ta moja pica (čez vikend - morda).

MalaMravljica ti kar daj gor, pa bomo skupaj poizkusile uganiti, ali bo fantek ali pa punčka.
Da ne boš mislila, da sem jaz go. dr. Pelkičevo čisto oz. prav razumela.

Lepo bodite, grem v Ikeo in Leinera v Graz malo zapravljat.
Pa - pa

Neposredna povezava do sporočila: 2306
23.4.2009 15:21:39   
malaMravljica
user posted image

dr majakla, kaj bo user posted image   veselim se cisto enako fantka kot puncke.

grem pa tudi jaz pol malo zapravljat, seznam popravim pa jutri, danes pa pridno se mankajoce podatke dodajte.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
23.4.2009 15:23:41   
ninasiki
ej ste pa pridne se vid da je grdo vreme in da se vse skrivamo pod dekcam

kar se tiče pizze bi jst dodala še 1dcl piva da je testo bol mehko vsaj tko mi je oči reku in men po pravici povedan mi je ratal sm misnla da je bo čutu pivo ampak se ni in še po vrh mi je tast reku da ne bomo nikol več naročil pice na dom user posted image

zdele vm pa še jst pošlm ?mojga korenjaka? če je da ne bo nakonc punčka ker sm hotla uprašat zdej na pregledu in mi ni UZ delala tko da bomo mogl še mal počakat

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2308
23.4.2009 15:29:36   
deya*
malaMravljica ja do februarja bi bla pa res mal douga user posted image  sm se mal zmotla...
tretji pregled mam 12.5
morf. pa 2.6. (drugi junij) tko zdj se pa nism zmotla user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2309
23.4.2009 15:37:59   
ninasiki
user posted image

a mi je ratal

jaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 23.4.2009 15:38:38 >

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
23.4.2009 15:45:28   
Crystall
Hvala za idejo - sem na pico skor pozabla user posted image . Bom zdajle med dopustom enkrat dragega presenetla. Sicer pa men skoz pašejo čevapčiči pa lepinja. Skoz bi lahko jedla. Ne prenesem pa mehiške hrane in rib - čeprav drugače to obožujem user posted image .

Sicer pa dobrodošle nove članice naše debatne skupine user posted image

Glede krem še ... jaz sm si kupila dve kremi proti strijam - nočno in dnevno, se mazala dva tedna in na koncu vse pustila, ker kremi nista ravno naravni. Ker vem, da če se mažem po bušijo vse pride do majhnega zmajčka. Morm jutri it pogledat v dm al pa v lepota in zdravje za eno čim bolj naravno kremo ali pa olje.

Pa naši pikeci so tako lepi user posted image user posted image . Jaz za spol še nič ne vem. Komaj pa čakam, da se bo videlo, da lahko začnemo izbirat imena.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu deya*)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
23.4.2009 15:50:49   
malaMravljica
Crystall, to nosecnisko olje od Welede je brez te kemije. Sem gledala tudi druge, pise kao natur in potem preberes, da ima notri parfume in barvila. Sicer je Weleda kar draga, samo pri kremi in olju za trebuscek za teh 9 mesecev pa res ne mislim sparat. Pa se za zapravljanje za danes sem si premislila, tako sem lena, da se mi ne da. Bom pa naredila spisek kaj vse rabim in bom sla jutri v nakupe.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
23.4.2009 15:51:03   
ninasiki
user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
23.4.2009 15:53:25   
ninasiki
no kle pa sm za J.... sm misnla da se bo lahko vidu filemček na tej strani kako maha pa se ne user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
23.4.2009 16:02:26   
*chance*
sej se vidi...sam kliknit je treba gor...
iiiiiii kak lepo maha user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
23.4.2009 16:21:28   
ninčy
Hojla!

Jst sem s pregleda ... z obema je vse OK. Velika sta 15 cm, A je skoraj gotovo fantek, B pa se je dans skrivu, tko da nismo vidl. Bomo pa na morfologiji.
Naslednji pregled (morfologijo) mam 18. 5.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
23.4.2009 16:42:08   
Crystall
malaMravljica .. hvala za nasvet; grem jutri iskat user posted image

Ninasiki ... super filmček. Naš je pa na nuhalni očitno bolj spančkal. Nič ni bil gibčen. Smo ga mogli prav ruknit da je mal zaplaval user posted image .

Ninčy ... čestitke user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
23.4.2009 16:51:08   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Ninasiki ... super filmček. Naš je pa na nuhalni očitno bolj spančkal. Nič ni bil gibčen. Smo ga mogli prav ruknit da je mal zaplaval user posted image .

sedaj si me pa prav nasmejala. Na moji ns je dojencek sportal v trebuhu, samo je zdravnica zaspala oz ni znala snemat filmcka. Pa se ko je sportal mi je ekran zaprla in sploh nisem nic videla, samo rekla je, da kako je zivahen. Heh.. balkansko zdravstvo lahko recem.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
23.4.2009 17:16:43   
Aniiita
O kolk receptov za pico- zdaj bom morala pa še katerega sprobat user posted image

Moja je uspela, le testo malo pretrdo, ker sem prevečna tenko zvaljala..na sredini je bilo pa super. Jaz sem delala po tem receptu:  http://www.kulinarika.net/recept/sirove_jedi/Pizza_sefa_kuhinje-3362.html

in mi je fajn, ker se nič ne čaka da vzhaja..pa pol testo ni 5 cm debelo.. Sem pa gor drugačne sestavine napokala user posted image

Crstall, Welledino olje ti tudi jaz priporočam- ful se lepo razmaže in vpije in nisi masten še ful časa potem..pa naravno je, ja.

Na telovadbo sem jaz začela hodit prejšnji teden- mi je bilo fajn, čeprav sem šla potem še na sprehod, ker mi je bilo premalo user posted image Je pa tako, da ne sme biti preveč intenzivno zaradi tistih, ki že nosijo velike trebuščke..

Bom poskusila še jaz en filmček dat gor, ki mi je res ful pri srcu..sem ga še tolkokrat gledala user posted image Upam, da bo uspelo.

user posted image

Če pozorno gledate, je videti kako z nogicami miga user posted image Bo plesalec/plesalkica user posted image (to gotovo ima po komu bit..user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2319
23.4.2009 18:14:07   
palegia30
Koliko lepih slikic, mi postane zmeraj lepo pri srcu...

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
23.4.2009 18:18:26   
ninasiki
aniiita fuuuuuuul lepo user posted image user posted image user posted image  je pa že aktivni športnik k da bi kolo vozu vsaj tako se mi je zazdelo

drugače je pa moj vragec spau na NS in se ni glih hotu zbudi ampak smo ga pol pokonc spravl je lenobo po mamici podedovauuser posted image user posted image user posted image  

pa čestitke ninčy za uspešen pregled naslednjega bova pa skupi dočakale kje ga pa maš sej možn da sme te že uprašala pa sm pozabla k nas je tok tko da nau kira zamerla če jo bom 2x isto uprašalauser posted image  me mau spomin daje user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
23.4.2009 18:21:05   
frrrr
odlične fotke in filmčki user posted image  user posted image

welledino olje je dobro tudi za masažo presredka, ki je priporočljiva v zadnjem tromesečju.

imena - mi bomo kr za fantka in punčko imeli na zalogi... kar bo, pač bo user posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
23.4.2009 18:23:21   
frrrr
js vas tut sploh ne povezujem še (nicki in vaše pripovedi mi takoj pobegnejo iz glave)... mislim, da je po rojstvu otročkov lažje, ker nick z imenom otrok povežeš user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
23.4.2009 18:26:52   
malaMravljica
joj noo, dajate filmcke gor, jaz morem pa racunalnik zamenjat, da filmcke vidi, pa se mi ne da sedaj do drugega racunalnika.

frrr ta tvoj podatek nam lahko se e nkrat objavis, ko pridemo do zadnjega trimesecja, jaz bom ze pozabila do takrat, pa tako koristno se slisi.

Jaz sem prejle spet malo vozicke na netu cekirala in mi je spet postajalo kar slabo. Toliko izbire, en hvali, drugi graja, kako naj pol vem kaj izbrat. Se ze nagibam k moznosti, da bi unega full ta majhnega in grdega in dragega nekje iz druge roke kupila. user posted image  se imena sedaj ne spomnim.
Pa ce bi se meni avto zamenjal in bi imela enega ornk enoprostorca spet ne bi bila tezka izbira user posted image user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
23.4.2009 18:47:45   
Februarka08
Dan, user posted image

A me je kera pogrešala user posted image saj vem da neuser posted image user posted image
Ma mam skoz neki, sploh s tamalo, saj nimam časa kej napisatuser posted image

Joj, kako luštne slikce pa filmčekuser posted image user posted image Jest že komaj čakam da spoznam našega novega user posted image , ampak me je strah porodauser posted image čeprav je bil 1. ˝lahek˝ imam zdaj občutek da ne bo takouser posted image ne vem kaj mi jeuser posted image ah, vas ne bom čisto nič strašila...

Se mi zdi, da čutim brcikeuser posted image user posted image zdele me je 2x neki narahlo ˝brcnilo˝ kot da bi mehurčki počli čisto spodaj v trebuhuuser posted image bom zvečer pozorna, ko se bom uleglauser posted image

Dobrodošle noveuser posted image user posted image user posted image user posted image joj, kolko nas jeuser posted image bo res treba oktobra extra osebje user posted image user posted image user posted image
Vas morm še bolj konkretno prebrat, da vidim, če je še kaj za pokomentirat.

Zaenkrat toliko, lep večer! Upam, da nas ne čaka ponovno samo jok, jok in jokuser posted image joj, pa tile zobkiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?