frrrr
|
dan sonosečke! malaMravljica - poskusi tukaj http://www.slikomat.com/ mogoče tu rata. kje v tujini pa si? sem spregledala očitno, firbčna pa sem majakla - le uživaj v če ni rizično in te G ne opozori, da ne smeš. zdej je bolj na izi, ker potem se zna zgodit, da otroček začuti kdaj bi pa ti imela nekaj trenutkov za svojega partnerja in te bo ravno takrat potreboval super za vse uspešne preglede, nuhalne svetline, za luštne trebuščke,... js imela danes pregled in je tudi vse ok. naslednji pregled je 12.5. slabosti se tu in tam še pojavijo, a ne takšne kot so bile. sina lahko normalno previjem, prej ga nisem mogla in je to počel mož, ker js bi lahk zraven bruhala. glavoboli se še vedno pojavljajo. včeraj sem ga pregnala z lekadolom, prav tako predvčerajšnjim. sicer raje zdržim in potrpim, samo tolk mi pa res ni treba trpet. sicer pa lekadol ni tolk škodljiv, da bi se mogla tolk mučit. trebuh se mi že vidi. imam pa kr neki zaloge in bi lahko tut rekla, da sem se samo poredila modrc ponoči... pred prvim porodom si nisem znala predstavljat, da bi z modrcom spala. ko dojiš, potrebuješ blazinice, da se ne zbujaš v luži mleka. no, pa se navadiš tudi na modrc ponoči. zdaj tudi večkrat zaspim z modrcom, če imam oblečenega takšnega brez lokov. sicer pa ne morem, ker me to ovira. ena je o športnih modrcih spraševala. po moje je vseeno kakšen modrc je. važno, da nudi oporo in joškice ne bodo povešene rozilu - povprašaj svojo zdravnico, če si prebolela vodene koze. zihr je zihr. otrok je že 2 dni pred izbruhom prvih vodnih mehurčkov kužen. zdaj vem vse, ker jih sin preboleva in sem pametna kot sto je pa to res kr nevarna zadeva, če jih nisi prebolela oz. nisi bila cepljena. raje preveri, da boš mirno spala in bo s tvojim otročkom vse ok. bepanthen je za bradavice ok in niti ni tolk drag. po moje je eucerin dražji. je pa bepanthen tut potem priporočljiv za uporabo pri razpokanih bradavicah, ker druge kreme niso priporočljive, saj otroček da bradavico v usta pri dojenju. in seveda je uporaben tudi za ritko in vse ostale zadeve. torej boš bepanthen sigurno porabila do konca ninasiki - tudi moj današnji pregled bil podoben tvojemu in naslednji bo tudi tak. šele čez 2 meseca bom imela uz (mofologijo, kamor lahko pripeljem tudi partnerja in bomo podrobneje opazovali otročka). v prvi nosečnosti me je precej motilo, ker so taki na izi pregledi in ne dobiš nobenih infirmacij ali je vse ok. sedaj pa morem rečt, da niti nimam časa razmišljat o tem, da kaj ne bi bilo ok. ne preveč brat kakšnih kompliciranih zadev na forumih in v knjigah (kaj je šlo pri kateri narobe in kaj se lahko zaplete) in pozitivno ter sproščeno naprej... čas tako beži, da bo kmalu na vrti drug uz in boš vidla svoje dete. lep dan!
|