|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
23.4.2009 19:58:48   
stuhica
Ojla,

evo ste se spet razpisale, me en dan ni gor pol so pa takoj še 3 strani1 Ste razmišljale o pisateljskem poklicu???user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem danes zjutraj bila bolj slabe volje a popoldne je imel naš z društvom en lušten piknik sem se dnasmejala z družbo do konca, skoraj do solz, in je bilo res fenomenalno  super.

morm it še pridem nazaj! čav bav

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
23.4.2009 21:55:06   
manca
Eno vprašanje: če si noseč, potem te delodajalec ne more odpustiti ali te pač lahko kot kao tehnološki višek(sprašujem za primer zaposlenosti za nedoločen čas)?
Se pozna recesija v firmi in naj bi trije odleteli ven...če tako razmišljam z mano tako ali tako nebi ne vem kaj pridobil če bi me dal ven, ker bo tako ali tako kmalu porodniška na vrsti, saj meseci hitro minevajo.

vsem skupaj želim lepo nočkouser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
23.4.2009 23:21:49   
ninasiki
manca  kar se tiče pogodbe za nedoločen čas je odvisno od firme do firme kako gledajo na zakon oni če so proti temu ti enostauno ne bojo podalšal pogodbe za izgovor ti bojo pa dal tok banalni primer da ti ne bo nič jasno če pa firma gleda na to iz drugega kota je pa tud druga pesem sem bila v dveh službah ena je bla proti in sm zarad tega tud nazadnje dobila knjižco ta druga je pa na to gledala drugače ampak se jst nism ujela kle in enostauno šla drugam
sm se pa pozanimala na sindikatu in mi je isto rekla kot sm ti jst sedaj napisala tko da je to en velik K.... praujo da št. prebivalstva upada sej kako pa bo folk meu otroke če nam pa tko počnejo noben se ne potegne za ta zakon da ga mal spremeni in da če je ženska noseča enostavno ne more ostat brez zaposlitve pač ni potrebna pol pogodba za nedoločen čas ampak se enostauno podalšuje in se pol oceni ali je delavec učinkovit za firmo al ne

v men kr zavre k se spustim v te vode tko da full sovražm politiko pa te pi..... je pa to moje mnenje in mislm da se katira ne bo glih strinjala al pak tko je user posted image user posted image  

nč grem mal spat pa se tipkamo jutr in upam seveda da brez glavobola ker je blo pa zdej že dost

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
24.4.2009 7:23:33   
emaa
manca, če bojo odpuščali, ti morajo najdet drugo primerno delovno mesto, skratka si med zadnjimi katere lahko odpustijo, najprej so nezaščiteni (seveda pod pogojem, da si povedala za nosečnost), šele potem lahko odpuščajo zaščitene kategorije (nosečnice, starejše od 55, mislim, da invalide). 

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
24.4.2009 7:24:19   
karmen b
Dobro jutro user posted image , evo naš plesalec/plesalka...ma gene po mami user posted image  

user posted image

Pa še moj trebušček, ki je zdaj že za teden dni večji, ker je tok časa trajal, da sem pogruntala to računalniško znanost. Uporabljam namreč Mozilla firefox in je zaščitena, kot panda user posted image .

user posted image
user posted image
Moram še povedat, da mi grejo kile kar dol namesto gor. Res je sicer da sem nosečnost štartala na 95 kg, kar ni malo, pa so šle pol tri dol in dve nazaj, zdaj pa mam spet 92 kg in mi ni nič jasno, ker ne jem nič manj kot prej. Očitno moj otročiček ve, kaj mami rabi. Me pa že tri tedne nevzdržno pestijo prehlad in glavoboli in je za znoret. V sredo, ko je bil sonček, je bil edini dan, ko sem se počutila odlično brez glavobola. Pol se pa nacejam z vodo, da ni zarad premalo pitja, pa nič ne pomaga user posted image

No pa lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 24.4.2009 7:27:38 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
24.4.2009 8:13:10   
karmen b
Vidim, da se tale filmček zelooo počasi nalaga...vsaj meni. Bom dala še slikco in navaden filmček gor da vam bo kej jasno user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
24.4.2009 8:17:27   
Februarka08
Karmen b pa je res pravi plesalec user posted image user posted image user posted image user posted image super jeuser posted image pa lep trebuščekuser posted image oprosti, ampak res ne vidim, kje maš ti čez 90 kguser posted image user posted image user posted image

Juhu, danes smo pa spaliuser posted image princesa se je ravno zbudila, grem po njo, da jo polupčkamuser posted image
Vsem lep dan, čeprav gre spet dežuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
24.4.2009 8:21:50   
karmen b
O hvala februarka user posted image ... veš nisem tako zelo majhna, pa srečo imam, da sem povsod zelo enakomerno porazdeljena. Najboljši izgovor je pa seveda da imam težke kosti ;)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
24.4.2009 8:27:05   
Crystall
Karmen b super posnetek. user posted image  Jaz sem tudi vzela 3d. Imaš pa zeloo lepo trebušček.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
24.4.2009 9:12:51   
Anonimen
Kakšne lepe trebuščke imate vse tudi jaz sem ga slikala pa se tudi trudim da bi ga znala pripet sem gor - no ko mi bo uspelo ga bom delila z vami....

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 2335
24.4.2009 9:24:53   
majakla
Dobro jutro souser posted image .

Lepe slikice, filmčki, buščiji (joj, moram se spravit slikat še mojega velikega user posted image ).

MalaMravljica: Izvoli moje strokovno mnenje.
Sem temeljito pregledala tvojo slikico in ugotovila, da če ni punčka, je pa ziher fantek. user posted image
Lepa slikica!

Mi pa imamo sončka be - be - be,
kaj pa ve ? ? ? user posted image

Tra - la - la (danes se mi pa poje), la - la - la . . .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
24.4.2009 9:26:29   
majakla
Aja še to:
danes imam polnih 17 tednov tra - la - la.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
24.4.2009 9:51:09   
pinky girll
Pozdravljene user posted image !

Da še kaj prilepim filemček naše bebice, ki skače po trampolinuuser posted image .
user posted image

user posted image

Kar se pa tiče folne kisline mi je ginekologinja priporočila, da jo jemljem do konca nosečnosti, ker pomaga ohranjati mlajšo posteljico.
Mažem se že zelo dolgo časa po vsem telesu, še bolj intenzivno pa po trebuščku, prsih in stehnih.

Uživajte, kljub čudnemu vremenu.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
24.4.2009 10:16:09   
majakla
Iiiiiiiiiiiiiiiii, kak lepo. user posted image

PS: Pridite k nam (MB), se bomo sončile.

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
24.4.2009 10:18:43   
mateja8
Pozdrav vsem user posted image !

Punce tako lepe slikce in filmčke imate, da je kaj. Jaz filmčka nimam, mam pa kup slikic, ker sem mela poleg nuhalne tudi že tri navadne ultrazvoke in so mi vsakič full slikic dali.
Moram pohvalit vaše trebuščke. Jaz bom svojega pokazala, ko še malo zraste sej se mi še zelo malo pozna.
Glede kremic in olj za mazanje. Meni so se v prvi nosečnosti pojavile strije na prsih in to v prvih treh mesecih. Prsa so mi nenormalno hitro zrasla - pa tut bolela so me za znoret. Res je, da se nisem nič in nikjer mazala ampak kasneje strj nisem dobila nikjer več. Trenutno se tudi še ne mažem, ker mi trebušček še ne raste tako zelo. Tako ali tako se po vsakem tuširanju namažem z mlekom za telo.

No tisti, ki je napisala da ma sonček kar malo zavidam, ker je pri nas na Dolenjskem šele nehalo deževat in se oblaki še veselo podijo po nebu.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2340
24.4.2009 10:21:07   
mateja8
Pinky girll a bose pri vas fantka mel?  Meni se je čisto tako zdelo.

Majakla res ti zavidam - sončeeeeeek.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
24.4.2009 10:28:44   
Suzikaa
pinky girll, tvoja bebeica pa res sakše kot po trampolinu user posted image

upam da se kaj bolje počutite kot jaz, sem namreč nenormalno prehlajena in kašljam tudi 100 na uro. S čajem se nalivam tako da mi je že skoraj neprebavljiv, ampak vem da je čaj najboljši, tak da mi ne ostane nič drugega. Hvala bogu me grlo več ne boli tako kot me je (to so pomagale pastile Granobil). Upam da bo čimprej boljše!!!!

Upam da nimate takih problemov kot jaz,ker jih ne privoščim nobeni user posted image  

Lepo bodite in pazite na sebe in svoje bušije!!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
24.4.2009 12:05:53   
malaMravljica
Majakla,

jaz sem se pa po temeljitem premisleku odlocila, da zamenjam mojo nezanesljivo zdravnico user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
24.4.2009 12:40:53   
Aniiita

karmen b, kolk imaš dolg fimček, super res.

Prehlajena sem tudi jaz- grlo imam vneto, pa Granobil malo jem, ker baje pomaga in je naraven, čeprav ne opazim, da bi mi bilo kaj bolje..je pa vsaj dober user posted image Moj user posted image mi bo pa še naravni matični mleček danes zrihtal, ker me očitno imunski sistem zeza.

Opažam pa tudi, da imam ful visok srčni pulz  in mi povroča prav malo skrbi- v mirovanju (ležanje na kavču), mi je srce udarilo 92 v minuti! Meni se zdi to ful, kljub temu, da nosečnice kao imajo višji pulz.. Mogoče ve katera kaj o tem? Ima mogoče katera podobno?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
24.4.2009 12:57:52   
pinky girll
Oj!

Mateja8 na nuhalni je rekla, da diši po punčki. Tisto kar pa se vidi med nogicami pa je popkovina. Ja je moj tu že na to pomisluuser posted image .

Če je bebica že sedaj tako živahna, kako bo šele takrat, ko bom čutila brce.

Pa še podatki za seznam: naslednji pregled 27.5.2009  

Še malo, pa gremo na dopust, jupi!user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
24.4.2009 13:42:31   
majakla
Aniiita: tudi meni srce tako hitro bije - nad 90.

Za malo smeha: http://www.radio1.si/?p=novice&id=20156

Pa naj raje kar pri risankah ostanejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2346
24.4.2009 13:45:59   
palegia30
Ojla skoraj končujem 14.teden, pa sem se zredila že 4 kg, prej sem bila zelo suha, pa me malo skrbi. vse mi gre v trebuh upam da je vse ok. malo me skrbi, saj jem ne pa toliko, kako se ve ubadate z kg. meni se trebuh že ful vidi, morda ker sem bila suha? ah bomo videli na naslednjem pregeldu.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
24.4.2009 14:21:20   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Aniiita: tudi meni srce tako hitro bije - nad 90.

Za malo smeha: http://www.radio1.si/?p=novice&id=20156

Pa naj raje kar pri risankah ostanejo.

majakla ti pa si faca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

palegia30 kar se kil tiče je pisalo v reviji nosečnost da tiste ki so zelo suhe se lahko v nosečnosti zredijo do 18kg neki tazga ker mora telo naredit dodatno zaščito okoli trebuha tiste ki pa smo že od prej elegantno izpopounjene pa največ do 10kg ker pač že imamo zalogo narejenouser posted image user posted image

zdej pa če oni lažejo lažem jst tebi user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
24.4.2009 14:39:17   
Aniiita
majakla, hvala. Če ima še kdo, potem si bolj mislim, da je to nekaj običajnega.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
24.4.2009 15:46:56   
majakla
jUHEj, zdaj pa KOOONČNO domov.

Pa - pa, lep vikend - podaljšani.

Ja, pa saj se še čujemo!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?