SONČEK LARA
|
aloha tale dežek mi dela preglavice, pa ne vem če je ravno dež tisti krivec, zadnji teden sem tako nekam čudno razpoložena, sam počivala, spala bi, pa kako naj, dopoldan v službi, popoldan pa še ne z dvoletno punčko ki je mali razbojnik, povsod in vse jo zanima, tako da sva skoz v pogonu, jaz pa utrujena in utrujena. Jaz hodim na telovadbo trenutno 2x na teden, 1x v ljubljano v ZD Fužine, in je bombastično dobr, čeprav bi jaz še bolj aktivno, ampak baje da ko bom v 30. tednu mi ne bo vse tok lahko. 1x na teden pa tukaj v svojem kraju (sem iz vrhnike) ampak mi ni tko všeč, imam sam 2x plačano še, potem pa ne mislim več hodit. NINASIKI glede mazanja trebuškov, se popolnoma strinjam, da to ni merilo, da pa strij ne bomo fasale, saj v prvi N sem se redno mazala in jih res ne dobila, sočasno pa sta dve prijateljici kljub rednemu mazanju dobile kr orng dobre strije. Glede hrane se pridružujem ...mislim kake ideje ima ta moj želodec, za znoret. Pomfri ki ga nisem jedla že zadnjih par let, sploh se izogibamo cvrtju itd, ampak zadnjič me je moj sam pogledal, kaj bi jedla, in sme mogla vrat na nos po olje, ker ga nimam doma navadnega za cvrtje. noro. Pa da o sladkarijah ne govorim in kako bi kar jambrala od lagodja zraven tako je dobro. No meni je pa kar naenkrat pa sem že v 18. tednu spet slabo zjutraj, pa tkole po jedi, mislim kr neki. nič lepo fajn bodite in se tipkamo aja, je katera iz vrhnike med oktobrkami?
|