|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
23.4.2009 10:57:08   
september25
gorenka lep pozdrav!

mene pa zanima, če še katero krči v nogah mučijo? mene je kr groza it spat, ker nog premaknat ne smem, zjutraj pa komi hodim, sploh po stopnicah, ker me mišice tako grozno bolijo!
Vsak dan jemljem elevit in ne vem, če bi bilo potrebno še ktere druge vitamine-magnezij najbrž.

aja pa men je tud pdp prestavil na 11.10.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
23.4.2009 10:58:11   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: katrin***

Živjo vsem,

masaža... weledino olje je zakon, ker imaš kožo res mehko. Jaz se trenutno mažem vsak drugi dan. Mi je pa kolegica, ki je januarja rodila, rekla, da se je ona skos na dva dni mazala pa da ni dobila niti ene strije - tko da...

glede strij sm brala da je vse odvisno od elastičnosti kože lahko se mažemo z 200 na uro samo če je koža podrejena temu da bojo strije bojo tud te nastale user posted image user posted image  je pa dobr da se mažemo da se pa to mal ublaži

dobrodošla gorenka user posted image user posted image user posted image

september25 da ne boš na koncu preveč vitaminou zaužila ker lahko fašeš vitaminozo user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 23.4.2009 11:01:29 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
23.4.2009 11:16:23   
majakla
O-jo-joj kako ste se že razpisale. Seos!

Prvo: pozdrav vsem novim (Gorenka, ...). Dobrodošle user posted image .

Spanje: Jaz pa z lahkoto spim na boku, ampak si joške malo "podpolcam" pa je.
To, da pa vas boli vrat ali bok ali rama, pa je po moje kriv vaš jogi in vzglavnik. Kupite anatomskega s spominsko peno - toplo priporočam.
Imam drugače močne težave s hrbtenico, ampak zdaj ko sem si nabavila to, pa spim ko na oblačkih.

Joj, pa kaj omenjate pico, se mi že lušta!!! user posted image

Se priporočam za recept za testo (še posebej, če imate kakšnega, ki je izi), pa si jo še jaz spečem. HVALA v naprej!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
23.4.2009 11:20:43   
boob
Zdravo user posted image ,

sej vas redno berem ampak sem tako lena da se mi neda nič pisat . . . .
kako smo?
September25 jst sm tud imela grozne krče, pa sm začela pit Magnesol in je 98% bolš pijem pa tud še veddno CentraMed Mami, meni je v lekarni rekla da naj kr pijem da nemore nič škodit.

Glede kremc in strij, sicer se mažem ker sm očitno zelo občutljiva na te zadeve, ampak jih imam že od prej tolko da kr glava boli. . . . sem se pred cca 6 let nazaj zredila v manj kot letu 25 kg, lani pa še 15kg (pa nism tok jedla, zdravstvene težave-ščitnica). . . tako da se lahko vaši bušiji skrijejo proti mojemuuser posted image  . . in da nismo same suhice tu user posted image

Modrček sm si pa kupila enega v Milerju in je super, sicer je že uni za dojenje ampak drugje ga ne dobim, no so ampak ta vsaj mal zgleda, ostali so pa porazni za stare mame. .groza. . pa še ful poceni so 9€

Punce a vas še kej utrujenost daje, jst sm tok boga. . . tud mislt nemorem ker se mi tok spi, problem pa je ker spat pa nemorem in imam že take podočnjake da mi je kr nerodno se zuni pokazat. . .Še dobro da sm v bolniški do konca.

Pa en pozdravček novim nosečkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
23.4.2009 11:33:59   
emaa
september25 magenzij moraš začet pit, do 3x na dan ena tableta, to ti svetuje tudi G.
Kaj naj pa jaz naredim, vsak dan, če ne jem, me boli trebuh in želodec, če jem, sem čist fertik, in to ful boli, otrdeva mi ne, sam to je zdajle za znoret, (prebavo imam redno), pol me seveda začne še v jajčnikih špikat, mislim no comment.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
23.4.2009 11:41:31   
najčka
Ojuser posted image ste pa že ful pridne. Dobrodošla še gorenkauser posted image user posted image no zdej nas je pa že kar lep kupček, mislim da bo treba vporodnišnico sporočit da naj za oktober nabavijo dodatno osebje, ker bodo imeli tok delauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image . In kako ste kaj danes, kljub temu da je dež?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
23.4.2009 11:43:43   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Se priporočam za recept za testo (še posebej, če imate kakšnega, ki je izi), pa si jo še jaz spečem. HVALA v naprej!

majakla evo recept za testo
2 dag kvasa (jst uporabljam suhi kvas, dam pa kar eno vrečkico)
2 dl mlačnega mleka ali vode
1 žlička sladkorja
1 žlička olja (lahko olivnega)
1,5 žlička soli

Narediš testo in pustiš hajat cca 45 min. . . pečeš pa cca 20-30 min na 200 stopinjah

Probala sem jih že na tisoče receptov in ta je idealen

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
23.4.2009 11:45:57   
malaMravljica
boob, jaz bom pa kar tvoj recept sedaj shranila, ker sem tudi ze tolkokrat rekla, da bom doma pico naredila, pa se ni prisla na vrsto.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
23.4.2009 11:49:01   
katrin***
Prosim, povejte mi link kje si lahko kakšno telovadbo za nosečnice dol potegnem, ker sem očitno antitalent za te zadeve in nič ne najdem.
Mi je vodena telovadba predaleč in premalokrat na teden.

prosim in hvala že vnaprej,

lp

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
23.4.2009 12:09:50   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

boob, jaz bom pa kar tvoj recept sedaj shranila, ker sem tudi ze tolkokrat rekla, da bom doma pico naredila, pa se ni prisla na vrsto.

jooj jst bi pa zdej sam pico jedla, drugo mi vse smrdi, jst jo nrdim 1xtednsko obvezno 

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
23.4.2009 12:12:49   
majakla
boob: si ziher, da nisi MOKE pozabila??? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
23.4.2009 12:27:17   
boob

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

majakla evo recept za testo
2 dag kvasa (jst uporabljam suhi kvas, dam pa kar eno vrečkico)
35 dag moke
2 dl mlačnega mleka ali vode
1 žlička sladkorja
1 žlička olja (lahko olivnega)
1,5 žlička soli

Narediš testo in pustiš hajat cca 45 min. . . pečeš pa cca 20-30 min na 200 stopinjah

Ne nism ziher user posted image user posted image user posted image   sorry

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
23.4.2009 12:45:26   
muca*maca
Pišuka, men tud SKOZ pica paše in se komi kontroliram, da je ne jem več kot 1x na teden.
Sem pa jedla zadnjič pohan sir s pomfrijem - vem, vem, kalorična bomba, ampak sem zraven solato - in se mi je ves tisti sir zasidral nekje v črevesju, tko da ga ne bom spet kmal. je pa pasal user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
23.4.2009 12:53:44   
majakla
Aha boob, 35 dag moke, OK.

Hvala in se priporočam za recepteke.

Strije: jaz pa se mažem s kremo od Chicco: MammaDonna z multivitamini in naravnimi olji, brez parfuma, hipoalergijska in "nevenkajševse" pregledana in testirana.
V glavnem, meni odgovarja in jo bom imela še kakih 6m na prizkušnji user posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
23.4.2009 13:00:52   
boob
Jst imam tudi to kremo MammaDonna -9m

če rabiš kak recept ti sam reči, jst jih imam ful, še posebno za sladice

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
23.4.2009 13:04:31   
SONČEK LARA
aloha

tale dežek mi dela preglavice, pa ne vem če je ravno dež tisti krivec, zadnji teden sem tako nekam čudno razpoložena, sam počivala, spala bi, pa kako naj, dopoldan v službi, popoldan pa še ne z dvoletno punčko ki je mali razbojnik, povsod in vse jo zanima, tako da sva skoz v pogonu, jaz pa utrujena in utrujena.

Jaz hodim na telovadbo trenutno 2x na teden, 1x v ljubljano v ZD Fužine, in je bombastično dobr, čeprav bi jaz še bolj aktivno, ampak baje da ko bom v 30. tednu mi ne bo vse tok lahko. 1x na teden pa tukaj v svojem kraju (sem iz vrhnike) ampak mi ni tko všeč, imam sam 2x plačano še, potem pa ne mislim več hodit.

NINASIKI glede mazanja trebuškov, se popolnoma strinjam, da to ni merilo, da pa strij ne bomo fasale, saj v prvi N sem se redno mazala in jih res ne dobila, sočasno pa sta dve prijateljici kljub rednemu mazanju dobile kr orng dobre strije.

Glede hrane se pridružujem ...mislim kake ideje ima ta moj želodec, za znoret. Pomfri ki ga nisem jedla že zadnjih par let, sploh se izogibamo cvrtju itd, ampak zadnjič me je moj sam pogledal, kaj bi jedla, in sme mogla vrat na nos po olje, ker ga nimam doma navadnega za cvrtje. noro. Pa da o sladkarijah ne govorim in kako bi kar jambrala od lagodja zraven tako je dobro.

No meni je pa kar naenkrat pa sem že v 18. tednu spet slabo zjutraj, pa tkole po jedi, mislim kr neki.

nič lepo fajn bodite in se tipkamo

aja, je katera iz vrhnike med oktobrkami?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
23.4.2009 13:38:20   
majakla
Upam, da bo ratalo ...

user posted image

Tu (puščica) nama je povedala, da je 90% fantek.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
23.4.2009 13:45:15   
majakla

user posted image

To pa je slikica iz NS (12t in 6 dni).

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
23.4.2009 13:46:24   
boob
user posted image user posted image user posted image  oo kok lepo fante booo. . čestitam

jst bi tud že vedla user posted image  pa na NS ni blo še videt, zdej morem pa na morf. čakat

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
23.4.2009 13:49:08   
majakla

user posted image

To pa je res slikica iz NS 12t in 6d.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
23.4.2009 13:54:08   
majakla
Se opravičujen, zdaj pa bo ...

user posted image

Tu (puščica) je rekla 90%, da je fantek.

user posted image  UF, kak pa sem se zdaj namatrala. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
23.4.2009 14:05:49   
majakla
user posted image  user posted image  user posted image  No, zdaj pa vidite, kako izgleda, ko je za računalnikom taka, ki nima pojma. user posted image  user posted image  user posted image

Hrana: Če bi jaz jedla samo kaj kar mi paše, bi izgledalo tako:
Pon: - pica,
Tor: - McDonalds,
Sre: - testenine,
Čet: - pica,
Pet: - McDonalds,
Sob: - ...
+ vsak dan sladoled in tu pa tam še kakšna domača goveja juha z domačimi rezanci (katere HB ne rabim kuhat jaz, ker te je niti ne bi bilo) user posted image

Še dobro, da mi "pamet govori drugače kot želodec", ne?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
23.4.2009 14:20:26   
gorenka
Živjo majakla,

ti na hitrco napišem recept za testo za pico (konkretna porcija za 2 osebi):
40dag moke
1/2 kocke kvasa(3dag)
2,5 dcl mlačne vode
0,5-1dcl olja (olivno)
ščepec soli
1 žlička sladkorja
V veliko skledo daj moko, v jamico na sredi nadrobi kvas, posuj s sladkorjem in dodaj žlico mlačne vode. pusti da malo vzhaja. kvasec premešaj z moko in vlij vodo in olje in dodaj sol. zamesi testo , najbljš kar z rokami.

Upam da ga ti bo teknilo! Preizkušeno hitro in dobro! pa ko boš dajala gor sestavine...priporočam kar od naturete omakco z baziliko, tako tut začinit ne rabiš. Ima že omaka dobr okus, sploh če ne maraš preveč začinjenih jedi! Evo zdej pa samo v akcijo!user posted image

lp,

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
23.4.2009 14:35:01   
malaMravljica
majakla, ce ti dam gor uz slikco od mojega bejbija, bos pogledala kaj vidis?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
23.4.2009 14:43:40   
palegia30
september 25 kupi si kremo Venitan meni ful pomaga.
Glede vitaminov folna se je do 12 tedna in potem nič več pa tudi kakšnih drugih vitaminov ne če se prehranjuješ raznovsrtno.
Glede strij že od 5 tedna se mažem z kremo proti strijam Vichy, baje pomaga, bomo videli, rajše uporabljam kot da bi mi bilo kasneje žal. Baje mora biti koža navlažena saj strije nstanejo zaradi rasti kože in nima več toliko elastičnost.

Telovadba - jaz hodim na sprehode in pa služba kjer res zelo migam. Mislim, da bo dovolj, baje je najboljše se veliko sprehajat, da bomo lažje rodile.

Slabost - meni je občasno zaradi nekega čudnega okusa v ustih, ja noseče smo bo treba potrpet

Mene muči zaspanost včeraj sem imela pritiska 80/44, počutila sem se tako da bi skoraj stoje lahko zaspala, pa zjutraj spijem kavao ne vem ima še katera podbne težave?

Nič en lep deževen dan ter dobro papcajte nosečke!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?