|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
22.4.2009 13:50:20   
lupa02
Olja oktobrke,
tudi jst sm ena izmed vas sm se šele zdej vpisala na forum. Čakam pa najino prvo dete.

Nosečnost poteka v redu, le malo me je začelo tiščati v trebuhu sem namreč konec 17. tedna. Izvidi so v redu, redno delam, tako da uživam v nosečnosti.

Pozdarvček s primorske.

Aja, rok pa imam 3. 10. 2009.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
22.4.2009 13:57:24   
majakla
Spelka12: ti kar pridno počivaj oz. miruj, pa bo vse OK. Jaz pa bom držala pesti. user posted image  user posted image

Lupa02: Dobrodošla user posted image . Jaz sem na sredini 17 t in me že kak teden vse tišči user posted image , še posebej v službi po 13. uri.

(odgovor članu lupa02)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
22.4.2009 14:04:29   
*chance*
Dobrodošlauser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu lupa02)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
22.4.2009 14:12:12   
muca*maca
Živijooooo!

Jaz imam tudi oktobra dan pričakovanja! In sicer 19.10, hehe!
Tako se pridružujem.

Ima še katera PDP tam okrog???

Lepi trebuščki :)

LP vsem
user posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
22.4.2009 14:23:38   
majakla
Dobrodošla tudi ti user posted image .

Jaz pa sem se oz. sem naju z user posted image  kar danes vpisala v šolo za bodoče starše v UKCMB (Bolnica MB) in to za avgust.

Si že kaj mažete buščije?

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
22.4.2009 14:40:05   
malaMravljica
Spelka,

joj to pa ne bo fajn do oktobra lazati, samo za dojencka nove mamice naredimo vse, bo slo tudi to mimo.

Tvoj trebuscek je pa cist ok, sam moj se s tvojim res ne more primerjat. Ah, pa saj moj je zgleda en najmanjsih med oktobrkami user posted image user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
22.4.2009 14:50:05   
malaMravljica
majakla, jaz se mazem ze skoraj odkar vem, da imam v trebuhu podnajemnika. Najprej sem imela kremo od Welede in zadnjic sem hotla novo kupit, pa je bila tam svetovalka in je rekla, da naj vzamem olje za nosecke, tudi od Welede. Olje je res fajn, ga ne gre toliko, ker je cena kar zasoljena, je pa naravno. Mazem pa trebuscek, prsi, ritko in obcasno stegna, samo stegna vecinoma kar z nivea kremo pol. Sem pa to olje dobila v Müllerju

Dobrosdosle vse nove. ce hocete preverit kdo ima blizu pdp je par strani nazaj seznam. Ve tudi pridete na seznamcek, samo smo zmenjene, da ga ne ponavljamo prepogosto.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
22.4.2009 17:00:26   
Anonimen
Doborodošle vse nove nosečke user posted image

Malamravljica tudi tvoj buši bo kmalu večji, čeprav ti si res tako drobcenauser posted image Meni se pred 1t še sploh ni tako poznalo zdaj pa kar naenkrat. Tako, da zgleda malo miruje potem pa hop poveča.user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
22.4.2009 18:59:07   
najčka
Lep pozdravček novimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.4.2009 20:19:38   
ninasiki
čau punce

evo današnji dan sem preživela zunaj končno spet sonček aleluja user posted image  mal me glava boli ampak pomoje zato ker sem bla skos na sončku in mi je tja v glavo nabiju user posted image user posted image

dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image user posted image  muca*maca jst mam tud 19.10 PDP iz kje pa si mogoče bove pa še na koncu skupi v sobi user posted image user posted image

mazanje z kremami: ja se mažem ampak z navadno dove kremo ker sm nekje brala tko k je malamravljica povedala da je olje veliko bolje in si ga bom kupila za enktar sm pa kr na kremi

aja da ne poznabim naslednji pregled imam 18.5 se ga ne bom glih veselila preveč da ne bom spet razočarana vn pršlauser posted image  kokr sm jst srečko za te stvari

a je katira že kej spraševala za spol a ste kej firbčne čeprou itak vem da ni glih pomembno kaj je samo da je zdravo

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
22.4.2009 21:22:27   
stuhica
ojlaaaaaaaaaa pozdravljne trbušnakinjeuser posted image user posted image user posted image  ta zaobljene! user posted image user posted image user posted image

Ste pa face res luštni trebuščki ampak ste res same samcate suhljate bejbike, sej če bi še višino in kg pisale bi bile vse pomoje pod 60 kg.... no ja glavno je da ste zdrave in da bodo naši user posted image  tud zdravi.

Jaz sem imela včeraj diabetologinjo me je kar mal pohvlaila da se odbro držim ta dva meseca merjenja cukra tako da upam da mi uspe čimdalj časa. tako da sem bila kar zadovoljna

Sem pa imela tudi včeraj NS- rezultait mislim da so kar u redu, in sicer smo veliki bili včeri
6,3 cm ,
TRisomi 21  1- 3000
Trisomi 18  1- 4448
Trisomy 13  1- 80390

Moj PDP mi je po zadnji M zračuanla 19 oktober ( jaz osebno sem zračunala 22. okt. no po velikosti in po pregledu pa mi je določen datum 30.10. Tako da ostajam oktoberka uradno!user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj je bil naš user posted image  star 12 tedenov  in 4 dni user posted image user posted image user posted image
Poleg vsega sem prav vesela da je vse ok. Čeprav še vedno veliko bruham in mi je velikokrat slabo, a se poskusim tolažit ada bo tudi to prav kmalu minilo.

O glede modrčkov se pa popolnoma strinjam  mislim da je bila FRRrrrr ki je napiosala da ko imaš zize polne mleka je kar fajn da imaš modrček gor med spanjem.

Danes bi mogla it na predavanja v  Lju in sem se blazno slabo počutila tako da sem ostala doma. Se mi zdi da sem že čisto obupala s tole šolo ker se mi prav čisto nič več ne da delat za to šolo, sem upala da bm še kaj nardila pa sem čist obupana ker se tako slabo počutm pa še en da se mi kriza!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tolk za dons se se tipkamo in beremo ! Čav bav

Ja pa vsem novim nosečkam oktobrkam želim eno veliko dobrodošlico.

lp od stuhice

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
23.4.2009 7:10:23   
emaa
Ko bom uspela kako lepo slikico trebuha naredit, jo prilepim, sem zvečer preveč zmatrana. Evo tako pa zgleda, če maš dva nadebudneža doma.

Fanta
user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
23.4.2009 8:44:33   
september25
Ojla, punce!najprej lp vsem novim nosečkam-dobrodošle!
no men včeraj ni uspel prit do rač, sn bla prevč vznemirjena, ker sn vidla našo bebikouser posted image . Srček bije, želodček se dobro razvija, tako da je vse bp! Res je čudovit občutek videti kako se razvija novo življenje, glede na to, da gibov še ne čutim. čist presrečna sem! aja, se je pa naši bebi ful zehalo, prav smejala sva se oba z gin.
Naslednji pregled imam pa 20.5.
 lep dan vam želim kljub slabemu vremenu!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
23.4.2009 9:29:40   
muca*maca
Helou!!!

Ja, danes je en tak deževen dan... ampak meni je v redu, ker je spralo ves cvetni prah iz zraka in zdaj lahko spet normalno diham, to!!! Brez zdravil!

Včeraj je bil prelep sonček, sem šla na en dolg sprehod, ampak sem taka vremenska občutljivka, da sem bila čist zoprna zaradi tega dežka, ki ga imamo danes. Po Rožniku gor in dol, čez drn in strn... ljudi pa noro velik, jasno, ko je bilo pa končno sonce!

Ninasiki - me veseli, da imava skupaj PDP!!! Jaz sem iz LJ, pa ti? user posted image

Povejte mi, oktobrke, hodite kaj na telovadbo?

Jaz sem še pred dvema mesecema trenirala 2x na teden, potem sem bila tako crknjena, da sem morala nehat, pa tudi malo nevarno je bilo (trenirala sem karate, hihi). No, zdaj se mi je energija vrnila in iščem navdih. Kaj naj počnem zraven sprehodov???? Mika me plavanje...
Nujno rabim nekaj, ker v službi cele dneve samo sedim na riti, ki se bo kmalu razlegla, če ne ukrepam user posted image

Lep deževen dan vsem, spijte kakšen čajček - na tak dan se hudimano prileže!

user posted image

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
23.4.2009 9:34:32   
manca
En lep pozdrav, pa čeprav deževen

Februarka08, je bila noč kaj boljša ali je tamala še vedno jokala in se zbujala ponoči? Zobki so res problema ja, pri nas smo in še vedno za vsakega vemo kdaj prihaja ven ker tamala joka in govori zraven au, au, au. Smo ji dostikrat morali zaradi bolečin dajati kar svečke. Zunaj imamo vse enke, dvojke ter štirice, zadnje dva dni jo pa boli tam, kjer bo ven prišla trojka. Je pa prvi zobek dobila pri 6m-kdaj pa tvoja?

Modrčki za dojenje: v času dojenja sem jih imela tudi ponoči na sebi, saj sem morala imeti v modrčkih še podloge, ki jih je bilo potrebno ponoči še menjavati...sem imela namreč veliko veliko mleka.

Še podatki za seznam: rok prestavljen na 26.10., naslednji pregled 13.5.

muca*maca
, na telovadbo ne hodim in ne bom hodila. Ne vidim namreč potrebe po tem, saj se s tamalo precej razmigava vsak dan.

< Sporočilo je popravil manca -- 23.4.2009 9:36:58 >

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
23.4.2009 9:53:57   
ninčy
Hojla!

Čeprav je dons tak zoprn dan, se ga jaz full veselim ... Čez 2 uri mam namreč pregled.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
23.4.2009 10:06:21   
ninasiki
ojla user posted image

ta dan je pa katastrofa sovražm dž pa še ponoč nism nč spala ker me je celo noč glava bolela in sm misnla da bom znorela user posted image user posted image  

muca*maca jst sm iz litije sam bom pa šla v ljubljano rodit

telovadim ne ker ne smem bi se pa prilegla ena da se mal raztegnm user posted image

lep pozdrau se še slišimo in upam da boste kej bol preživele ta bedn dan kokr jst user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
23.4.2009 10:21:43   
frrrr
stuhica - brez skrbi, energija se ti bo vrnila in boš pedenala šolo kot za malico. js v prvi nosečnosti bila v zadnjem letniku, zimski semester sem kr nehala hodit na predavanja, še komi sem obvezne kolokvije spedenala... potem pa junija akcija in vse spedenala. čez kakšen mesec ne boš vedela več kaj bi še počela, da porabiš energijo user posted image

o, emaa - tale fantiča sta pa prava korenjaka. koliko sta pa stara?

spraševale ste o položajih pri spanju... js skoz spim na trebuhu, tudi v prvi nosečnosti do konca... eno nogo imam malo pokrčeno, pa proti koncu sem si odejo zvila v tako gnezdece, da sem se lahk ugnezdila user posted image do poroda si nisem znala predstavljat spanja kako drugače. spanje na bokih mi ni, ker me potem kolki bolijo. na hrbtu si pa sploh nisem mogla zamislit, da bi lahko spala. po porodu je bial pa druga zgodba. joške tolk nabasane, da še na boku nisem mogla ležat in sem bila primorana že v porodnišnici spat na hrbtu. potem mi je pa to prav prišlo še v času trebušnih krčev, saj smo spali bolj tko, da je sine ležal s trebuščkom na mojem trebuhu, na pol v sede... 14 dni je bilo bolj takšnih, a smo preživeli user posted image

brcike - v prvo sem jih začutila pri 17ih tednih, a do 19. tedna nisem bila zihr ali je to res to. takrat jih je še mož občutil in sem vedela, da si ne le domišljam user posted image sem jih pa začutila tako, da sem se ulegla na ravno podlago na hrbet in položila dlan na trebušček.

ninčy - fajn opravi danes!

vas pozdravljam in vam želim lep dan... zdej se grem pa z legicami igrat user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
23.4.2009 10:21:53   
muca*maca
Ninčy: želim ti velik užitkov na pregledu!

Punce, a niso ti pregledi nekaj lepega?
Jaz se vsakega tako veselim, čisto sem prevzeta nad dogajanjem. Ko sem bila na NS (pred dobrim tednom), sem prvič videla, kako moj črviček skače znotraj mene. Pravi poskoki, akrobat! Jaz pa sploh nič ne čutim... Sploh nisem mogla verjeti!

Naslednji pregled imam 4. maja, takoj po počitnicah in ga komaj čakam. Takrat bom v 16. tednu user posted image

Zdaj sem v 14. in 4 dni. Se mi zdi, da se mi trebušček dnevno veča.

Že dolgo se mažem po trebuščku, pa prsih in križu in stegnih. Sem kupila eno kremo v lekarni: pregnacare, ali nekaj takega, v redu je. Pa še eno kremo z olivnim oljem sem kupila v DM, ki je sploh super, ena naravna, se ne spomnim znamke. Brez konzervansov, brez barvil in brez parfumov...

user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
23.4.2009 10:39:34   
Aniiita
Živjo punce

Joooj, koliko lepih trebuščkov! Super! user posted image

Dobrodošle nove user posted image lupa02- hvala za pozdrave s Primorske, ti jih od tam tudi vračam user posted image

Glede modrčkov ponoči jaz še vedno razmišljam, da bi začela nosit enega..čeprav ga do sedaj nisem.. ma se mi zdi, da me prsa bolijo zjutraj ravno zaradi tega, ker spim na boku in potem kar nekaj visijo user posted image Pa še ne bi rada, da to na obliko slabo vpliva- čeprav mogoče ne, nevem.

Spim pa tudi jaz bolj slabo zadnje čase- pomoje zato, ker iščem nov položaj. Sem do sedaj spala na hrbtu, pa mi sedaj več ne paše..pa se trudim na boku,sam me rama pol boli in vse..Ma ja no, bom že nekaj znašla.

Mažem se pa jaz isto z Welledinim oljem, pa se še ne čisto vsak dan- po prsih in trebuhu..ko bo začel trebuh bolj rasti, bolj bolj intenzivno, sedaj zgolj toliko, da vzdržujem vlago.. Po stegnih se pa z Alverde oljem (iz olive in limonske trave..).

Zadnje dni se pa kar nekam slabše počutim- mi kar začne slabo delat in me začne tiščat v malih možganih. Če sem slučajno v majhnem in natrpanem prostoru (mestni busi v Lj- kriza ogromna!) imam občutek, da mi zmanjkuje zraka in me zapira ter me spet tišči v malih možganih.. Pa opazila sem, da če imam glavo izrazito dol sklonjeno več časa, je enak občutek!. Se mogoče kateri dogaja to- da jo začne tiščati v zadnjem predelu glave oz. kot bi se začeli tam eni mravljinčki zbirati?

Danes bom pa prvič pico doma pekla user posted image (mi je dala Ferbuarka zadnjič idejo). Se tako veselim in pripravljam na to, da sva se včeraj z mojim user posted image prav režala- nevem kakšne torte sem že delala, lazanje itd. ene navadne pice pa še ne in se pripravljam kot da bo nevem kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
23.4.2009 10:41:21   
emaa
Frrr en mesec sta mlajša od tvojega, november 200, sam sta velika, Luka mora imeti 1m, David kak cm, dva manj. 

< Sporočilo je popravil emaa -- 23.4.2009 10:50:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2271
23.4.2009 10:45:41   
Aniiita
emaa, se ju sicer bolj slabo vidi, ma vseeno lahko prepoznam dva prava živahna nadobudneža. user posted image

user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
23.4.2009 10:48:46   
gorenka
Živjo punce!

Še ena nova v vaši grupiuser posted image  in tut na forumu...sem še malo nevešča teh zadev...pa se zato hitro učimuser posted image
Sem se hotela že vpisat lansko leto...pa ni blo vse tko k treba user posted image  . Tako da je to že moja 2user posted image

Zdej imam tudi malo problemov (križ), sem v 14t in že 3t doma na bolniški...počivam. Jemljem antibiotike zaradi toksoplazme... Ampak tokrat mam pravega user posted image  v trebuščku in pravi da ne gre nikamor!

Imam pa rok 25.10.2009

Pozdrav iz Ljubljane!

(odgovor članu lupa02)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
23.4.2009 10:52:59   
katrin***
Živjo vsem,

masaža... weledino olje je zakon, ker imaš kožo res mehko. Jaz se trenutno mažem vsak drugi dan. Mi je pa kolegica, ki je januarja rodila, rekla, da se je ona skos na dva dni mazala pa da ni dobila niti ene strije - tko da... Neki bo že pomagal menda. Včeraj sem kupila Bepanthenovo kremo za dojenčkovo ritko in se namazala po bradavičkah in uspeh zagotovljenuser posted image user posted image

spanje...spim na bokih in malo na trebuhu s pokrčeno nogo, da ni direktnega pritiska na buši.

Spet ta dež...user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
23.4.2009 10:53:28   
emaa
Aniita, če klikneš na sliko, jo vidiš malce večjo, jo odpre posebej. 

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?