slovenka
|
Ojla pupe, Tina, ti si pa res pridna. Jaz pa sploh nisem za zemljo. Pa ne bi mogla živeti v stanovanju, hiša mi je bila nekak mus, samo zunaj pa nisem tip za po zemlji rovat, pa imamo 30 arov veliko parcelo, ampak verjetno zelenjave nič ne bo, ne vem, ne vem. Sem kar ob tvojih postih razmišljala, da bi moral moj tebe oženit in sem k nam pripeljat, da bi mu vse lepo zrihtala. Ali pa mojo sestro, ona obvlada rože in vse. Na avto se sploh še nisem navadila, ga grem občasno kar gledat čez okno, pa imam občutek, da so neki obiski Nya, saj bi prišla na srečanje, samo zdaj je še prezgodaj, da Sofijo v tem avtu vozim, ene dva tedna ga moram sama voziti, potem bova pa začele z njo do trgovine... Ker če je treba kaj hitro reagirat, vprašanje kaj bi se lahko zgodilo. Ne bi rada tvegala. Čeprav sem ga sinoči na večerjo prav fajn peljala, še moj me je pohvalil, pa me je zmeraj kritiziral zaradi vožnje, samo odkar zdaj v porodniški hodim v službo, sem se kar izboljšala... Ampak za letošnje srečanje me še opravičite. Avtocesta... No, če je bil včeraj en skoraj cukrast dan, pa je danes kisel - ne samo vreme, sedaj namreč res izgleda, da bo moj brez službe ostal, tako da Ima sicer nekaj razgovorov, ampak ta služba sedaj je bila ful fajna, tako za družino... Hm... Bogi lubi.