Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 20:25:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Je blo pa pri nas dans tkole. Zjutraj budnica pred šesto, sem mu dala jest, ga ob pol sedmih odnesla v prenosno posteljico v dnevno sobo, da sm še mal poležala. Pred deveto sem ga dala nazaj spat in šla v trgovino - se vrnem čez dve uri, Luka še zmer spi - in tko je spal do mal čez 12. Pol smo pojedli kosilo, peljali očka v službo in šli na zrak - do 18.30. Zaspal ob 20h - tko lep dan je bil, da upam, da bo tudi noč - mam prevelike želje ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 20:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Super nya, Kleo.. .pri nas je pa zdej še večja katastrofa glede spanja. Danes je v celem dnevu spala manj kot uro. In še večji problem je zdaj, ko sama vstane. Prej je bila milina, ko se je samo usedla. Pa kaj čem jamrat, zdej vsaj spi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 20:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya no pa dejmo tkole rečt - vpišite se v razpredelnico kater dan NE morete pon, 4.maj: lunca, aleksandra silvija tor, 5.maj: Samsa - pogojno , aleksandra silvija sre, 6.maj: lunca čet, 7.maj: Sabina - babysolza pet, 8.maj: aleksandra silvija
< Sporočilo je popravil nya -- 22.4.2009 20:59:58 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 20:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
sem dodala še petek 8. maj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 20:59:32
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke anaj, čestitke in želim ti lepo nosečnost z čimmanj tegobami Mi smo kul. Zapustili smo tudi mi vojaški štab.... no, tu pa tam še gremo mal v zasedo . Vstajamo vsepovsod, razen v posteljici. Imamo zelo inteligentnega otroka in ve, da se v posteljici spi . Zob imamo še zmeraj samo 4 in to še zmeraj samo spodaj . spimo še zmeraj veliko. 2x po 1,5 uro čez dan in 12ur ponoči. Če smo pa na potepu, pa spanje izpustimo, ker se bojimo, da kaj ne zamudimo . evo, sem mal napisala kako je stanje pri nas Imejte se skrajno lepo. Jaz grem...ura kliče
< Sporočilo je popravil alea01 -- 22.4.2009 21:01:07 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 21:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Imejte se skrajno lepo. Jaz grem...ura kliče Uf, ti uspe v 28 sekundah odpeketat do možička.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 21:03:33
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Imejte se skrajno lepo. Jaz grem...ura kliče Uf, ti uspe v 28 sekundah odpeketat do možička. itak.....brzina je brzina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 21:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Imejte se skrajno lepo. Jaz grem...ura kliče Uf, ti uspe v 28 sekundah odpeketat do možička. itak.....brzina je brzina Zamujaaaaaaaaaaaš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 21:24:03
|
|
|
|
mtinca1
|
tina28, slovenka, a.s. ---- sorry za moje očitno dobro navodilo, kje se zbriše piškotke ..... anaj - super za dobre novice na pregledu! Luka Patrik je pa bil danes zato tako priden, ker praznuje 10. MESECEV in zato je naročil tudi lepo vreme!!! Čestike za mini rojstni dan, mali raziskovalec!!! !
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 21:47:30
|
|
|
|
lonapo
|
Anaj---jupiiiiiiiiiiii iskrene čestitke Luka Patrik---vse naj naj za 10 mesecev Glede arboretuma, res ne vem če bomo sploh kdaj prišli. Nejc ma itak antibiotike do naslednje srede, Žiga mi je pa že tud mal čuden, mal ma vročo glavico, pa je majčkeno manj, pa mal kašlja pa hripav je. tko da smo verjetno pobrali bakterijo od nejca in če dobimo antibiotik bomo glih konec prvomajskih nehal jemat-potem gre pa že v varstvo jst pa v službo.Za zjokat, še na morje potem ne bomo šli, jst na golnik ne, kriza. Dost mam že vsega.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 21:51:02
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tina28, slovenka, a.s. ---- sorry za moje očitno dobro navodilo, kje se zbriše piškotke ..... anaj - super za dobre novice na pregledu! Luka Patrik je pa bil danes zato tako priden, ker praznuje 10. MESECEV in zato je naročil tudi lepo vreme!!! Čestike za mini rojstni dan, mali raziskovalec!!! ! a ti si bla tista... ni panike, saj so gesla na meilu . bomo drugič mi tud droben tisk brale kot Nya. Drugače pa smo bli danes spet leteči...se me nekaj loteva...Anja šele zaspala,...ah splo se mi ne da pisat Alea...bravo...tud vi ste uspel...jaz sem mislila, da bo kar preskočila, pa je pozitivno presenetla. Zdaj pa veselo puca in pobira, da mami komaj sproti vse pomede 10x na dan . aja...če je katera pri pamperskah dobila DVD od gosenice Tinke...no Anji jo je zadnjič moj pokazal in je bla čist notr. Zdaj jo pa vsak dan enkrat pogleda in se je kar naučila pujsa oponašat. kolk je smešna, ko prav z navdušebnjem gleda. In ko gre gosenica domov in treče adijo, ji kar sama od sebe pomaha....smešno res. Kar se tiče srečanja...men tisti teden paše v bistvu vsak dan...zaenkrat mislim tako...me pa žalosti, ko vidim, da ne glede na kateri dan bomo postavle...zagotovo katere ne bo. Kleo...tebe tud itak ne bo..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 21:54:23
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Anaj---jupiiiiiiiiiiii iskrene čestitke Luka Patrik---vse naj naj za 10 mesecev Glede arboretuma, res ne vem če bomo sploh kdaj prišli. Nejc ma itak antibiotike do naslednje srede, Žiga mi je pa že tud mal čuden, mal ma vročo glavico, pa je majčkeno manj, pa mal kašlja pa hripav je. tko da smo verjetno pobrali bakterijo od nejca in če dobimo antibiotik bomo glih konec prvomajskih nehal jemat-potem gre pa že v varstvo jst pa v službo.Za zjokat, še na morje potem ne bomo šli, jst na golnik ne, kriza. Dost mam že vsega. joj lonapo...se mi zdi da ti že od novega leta do sedaj samo preganjaš bacile...zdaj pa v službo. Verjetno bosta pa zdaj kar čudežno oba čist zdrava, ko boš lahko bolniško vzela. Vsekakor upam, da bosta zdaj začnjič na antibiotikih. Pa seveda Anaj ..strelci smo zakon ...sam ne vem, kako gledajo na nas starši . In Luku in Meri...pa za obmesečnice... to skoz pozabim...pa groza me je ko pomislim, da bo čez mesec dni pa že obletnica
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 22:09:49
|
|
|
|
Tina 28
|
pa še nekaj za oboževalce jagod...kmalu bo sezona
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 22:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ceeer Saj sploh ne vem kaj naj komentiram... a moram kej Tina,slike se niso poslane.In zakaj ne...ma ne mores verjet,posta zaprta!!!!in to ena res ornk...je folk kr nazaj metal,ko so gledal obvestilo..............toooolk smo razvajeni
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 22.4.2009 22:25:01 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 22:35:05
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ceeer Saj sploh ne vem kaj naj komentiram... a moram kej Tina,slike se niso poslane.In zakaj ne...ma ne mores verjet,posta zaprta!!!!in to ena res ornk...je folk kr nazaj metal,ko so gledal obvestilo..............toooolk smo razvajeni a mate kak hud praznik mi pa ne.... . Mogoč majo pa spomladansko čiščenje . Ni panike...je vse ujeto v času..slike se ne pokvarijo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 22:38:15
|
|
|
|
slovenka
|
ojla pupe, naša pikica pa spi točno od 20h. Sva bila z dragim sedaj na večerji, dve uri, lepo v miru, sva imela varuško doma... ona se je pa itak bunila, ker sem jo poklicala, ko je Sofija že spala. Imava z dragim danes obletnico poroke - tretjo in sva šla malo ven. Sedaj pa varuška gleda en film do konca in debatira z mojim, mene pa ne zanima in sem na rr , Samo ko bo filma konec, pa grem, saj razumete... Aja, moram povedati, da imam od danes nov avto. Mercedesov B - je tako lep in tako fajn ga je vozit. Sem imela zdaj prvo vožnjo do restavracije... Moj prvi avto - doslej sem vozila ta stari avto od dragega. Je prav fajn, čeprav se moram še navaditi, da je moj. Eh, zdaj sem pa že važička, ni moj stil
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 22:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoce jih daje spomladanska utrujenost ...kje pa ste vse?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 22:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka cestitke za obletnico danes pa bo akcija . Pa za merdota...daj slikco gor,ker nimam pojma kako izgleda
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 22:47:23
|
|
|
|
mtinca1
|
jagoda recepti - shranjeno na računalnik slovenka - čestitke za obletnico in nov avto. to je pravi avto za tebe! lonapo - pa res nimate sreče z zdravjem zadnje čase! da boste čim prej vsi zdravi .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 22:57:01
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, tak ja, samo srebrn Madonca, bom resno izgledala v njem. Vsaj 3 otroke spravim not - pa v prtljažnik 4 Slikala ga pa še nisem, moram iti na kako fajn lokacijo, ker da ga slikam pred našo hišo na šodru, ne bo ravno ekstra efekt Sem gledala po spletu, kako dražje avte zmeraj slikajo nekje ob morju, ali pa pred luksuznim hotelom itd. da se človek predstavlja tako No, zdaj pa moram it Lepo spite!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:03:57
|
|
|
|
Tina 28
|
bravo Slovenka za avto. Ful je čeden. Pa, da ni kakšen športen..pa tudi resen ne...se mi zdi tak kot bi govoril...USPEH, SREČA, LJUBEZEN, LAHKOTNOST, ODGOVORNOST ...RAVNO ZATE Midva mava stare...ampak za naju zlata vredne (za prodajo vredni premalo...). Mam fiat brava...rdeče barve...sem si ga kupla in izbrala in zvohala sama...rabljenega seveda...in ko je spucan (ni drobtin...robčkov, palic,.peska...oblačil iz vrtca...papirčkov...) je še kar fleten . kLEO...MENE RES MAL DAJE SPOMLADANSKA UTRUJENOST...PA NE TOLK ZARADI POMLADI...AMPAK KER BOLJ DELAM. Tam kjer bova gradila..mi je stric odstopil pol vrta (oz. ga je še povečal), da bom mela svoj zeljenjavni vrt...in ne sam za peteršljilj..pač pa bo že mini ozimnica lahko...komaj čakam, da se zarijem v zemljo. Tamala mi bo pa pomagala brskat in kopat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:09:03
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...sem brala ja...sam ali je res blo tolk hudo (ozadja ne vem)...al mal pretiravajo...no to s tožbo sigurno. Mislim, da tisti ki gre nekoga tožit zaradi njegovega prepričanja...pa tuč če gre za besedni napad...se zame: - al ne zna sam branit in stati za svojimi prepričanji - hoče pokazati premoč - se mečle ven in hoče drugega očrnit -ali pa ne prenese kritike na svoj račun - je netoleranten do drugih -ma preveč dnarja in časa Ozadnja pa nevem..to je le moje mnenje o takšnih tožbah...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...sem brala ja...sam ali je res blo tolk hudo (ozadja ne vem)...al mal pretiravajo...no to s tožbo sigurno. Mislim, da tisti ki gre nekoga tožit zaradi njegovega prepričanja...pa tuč če gre za besedni napad...se zame: - al ne zna sam branit in stati za svojimi prepričanji - hoče pokazati premoč - se mečle ven in hoče drugega očrnit -ali pa ne prenese kritike na svoj račun - je netoleranten do drugih -ma preveč dnarja in časa Ozadnja pa nevem..to je le moje mnenje o takšnih tožbah... Saj tale je malo vmes vletela.Slo se je med **** in bumerang.To je ze tretja tema,prvi dve sta ze zbrisani,ta bo pa tut vsak cas pomoje. Tina,super za vrticek,to bo Anja vesela,ko bo po zemlji brskala.Meri je danes spet tako roze napadla na balkonu,sem jo kar pusrila,je zemla kar okol frcala...res je bla smesna ,ceprav me pocasi ze jezi,ker ne sljivi ne-jev.Samo roze jo zanimajo na balkonu,aja,pa po novem stol na katerem jaz sedim.Hoce nanj splezat,na njem stat,po moznosti se skakat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Kleo, sem vidla, da nisi napisala svojega mnenja, pa sem ga jaz. Sem ti dolžna kafe, al kak že. Slovenka, super za avto. Cedezi so itak zakon mtinca, si jo mal zagodla našim računalničarjem pri piškotkih Tina, super za recept, pa vrtiček
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.