|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
22.4.2009 20:25:43   
Anonimen
Je blo pa pri nas dans tkole. Zjutraj budnica pred šesto, sem mu dala jest, ga ob pol sedmih odnesla v prenosno posteljico v dnevno sobo, da sm še mal poležala. Pred deveto sem ga dala nazaj spat in šla v trgovino - se vrnem čez dve uri, Luka še zmer spi - in tko je spal do mal čez 12. Pol smo pojedli kosilo, peljali očka v službo in šli na zrak - do 18.30. Zaspal ob 20h - tko lep dan je bil, da upam, da bo tudi noč user posted image  - mam prevelike želje ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
22.4.2009 20:38:52   
Anonimen
Super nya, Kleo..user posted image .pri nas je pa zdej še večja katastrofa glede spanja. Danes je v celem dnevu spala manj kot uro. In še večji problem je zdaj, ko sama vstane. Prej je bila milina, ko se je samo usedla.user posted image
Pa kaj čem jamrat, zdej vsaj spi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
22.4.2009 20:49:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

no pa dejmo tkole rečt - vpišite se v razpredelnico kater dan NE morete

pon, 4.maj:
lunca, aleksandra silvija

tor, 5.maj:
Samsa - pogojno user posted image , aleksandra silvija

sre, 6.maj:
lunca

čet, 7.maj:
Sabina - babysolza user posted image user posted image

pet, 8.maj: aleksandra silvija

< Sporočilo je popravil nya -- 22.4.2009 20:59:58 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
22.4.2009 20:50:07   
Anonimen
sem dodala še petek 8. maj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
22.4.2009 20:59:32   
alea01
ola mamičkeuser posted image

anaj, čestitke in želim ti lepo nosečnost z čimmanj tegobami

Mi smo kul. Zapustili smo tudi mi vojaški štab.... no, tu pa tam še gremo mal v zasedouser posted image . Vstajamo vsepovsod, razen v posteljici. Imamo zelo inteligentnega otroka in ve, da se v posteljici spiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zob imamo še zmeraj samo 4 in to še zmeraj samo spodajuser posted image .
spimo še zmeraj veliko. 2x po 1,5 uro čez dan in 12ur ponoči. Če smo pa na potepu, pa spanje izpustimo, ker se bojimo, da kaj ne zamudimouser posted image .
evo, sem mal napisala kako je stanje pri nasuser posted image

Imejte se skrajno lepo. Jaz grem...ura kličeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 22.4.2009 21:01:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
22.4.2009 21:01:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Imejte se skrajno lepo. Jaz grem...ura kličeuser posted image user posted image user posted image

Uf, ti uspe v 28 sekundah odpeketat do možička.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2906
22.4.2009 21:03:33   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

itak.....brzina je brzinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
22.4.2009 21:21:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

itak.....brzina je brzinauser posted image user posted image user posted image

Zamujaaaaaaaaaaaš user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
22.4.2009 21:24:03   
mtinca1
tina28, slovenka, a.s. ---- sorry za moje očitno dobro navodilo, kje se zbriše piškotke .....

anaj user posted image  - super za dobre novice na pregledu!

Luka Patrik je pa bil danes zato tako priden, ker praznuje 10. MESECEV in zato je naročil tudi lepo vreme!!! Čestike za mini rojstni dan, mali raziskovalec!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
22.4.2009 21:47:30   
lonapo
Anaj---jupiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image iskrene čestitke

Luka Patrik---vse naj naj za 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Glede arboretuma, res ne vem če bomo sploh kdaj prišli.
Nejc ma itak antibiotike do naslednje srede, Žiga mi je pa že tud mal čuden, mal ma vročo glavico, pa je majčkeno manj, pa mal kašlja pa hripav je. tko da smo verjetno pobrali bakterijo od nejca in če dobimo antibiotik bomo glih konec prvomajskih nehal jemat-potem gre pa že v varstvo jst pa v službo.Za zjokat, še na morje potem ne bomo šli, jst na golnik ne, kriza. Dost mam že vsega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
22.4.2009 21:51:02   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

tina28, slovenka, a.s. ---- sorry za moje očitno dobro navodilo, kje se zbriše piškotke .....

anaj user posted image  - super za dobre novice na pregledu!

Luka Patrik je pa bil danes zato tako priden, ker praznuje 10. MESECEV in zato je naročil tudi lepo vreme!!! Čestike za mini rojstni dan, mali raziskovalec!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !

a ti si bla tista...user posted image user posted image user posted image ni panike, saj so gesla na meiluuser posted image . bomo drugič mi tud droben tisk brale kot Nya.

Drugače pa smo bli danes spet leteči...se me nekaj loteva...Anja šele zaspala,...ah splo se mi ne da pisatuser posted image

Alea...bravo...tud vi ste uspel...jaz sem mislila, da bo kar preskočila, pa je pozitivno presenetla. Zdaj pa veselo puca in pobira, da mami komaj sproti vse pomede 10x na danuser posted image .

aja...če je katera pri pamperskah dobila DVD od gosenice Tinke...no Anji jo je zadnjič moj pokazal in je bla čist notr. Zdaj jo pa vsak dan enkrat pogleda in se je kar naučila pujsa oponašat. kolk je smešna, ko prav z navdušebnjem gleda. In ko gre gosenica domov in treče adijo, ji kar sama od sebe pomaha....smešno res.

Kar se tiče srečanja...men tisti teden paše v bistvu vsak dan...zaenkrat mislim tako...me pa žalosti, ko vidim, da ne glede na kateri dan bomo postavle...zagotovo katere ne bo. Kleo...tebe tud itak ne bo..user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
22.4.2009 21:54:23   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Anaj---jupiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image iskrene čestitke

Luka Patrik---vse naj naj za 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Glede arboretuma, res ne vem če bomo sploh kdaj prišli.
Nejc ma itak antibiotike do naslednje srede, Žiga mi je pa že tud mal čuden, mal ma vročo glavico, pa je majčkeno manj, pa mal kašlja pa hripav je. tko da smo verjetno pobrali bakterijo od nejca in če dobimo antibiotik bomo glih konec prvomajskih nehal jemat-potem gre pa že v varstvo jst pa v službo.Za zjokat, še na morje potem ne bomo šli, jst na golnik ne, kriza. Dost mam že vsega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj lonapo...se mi zdi da ti že od novega leta do sedaj samo preganjaš bacile...zdaj pa v službo. Verjetno bosta pa zdaj kar čudežno oba čist zdrava, ko boš lahko bolniško vzela. Vsekakor upam, da bosta zdaj začnjič na antibiotikih.user posted image

Pa seveda Anajuser posted image user posted image user posted image ..strelci smo zakonuser posted image user posted image user posted image ...sam ne vem, kako gledajo na nas staršiuser posted image user posted image user posted image .

In Luku in Meri...pa za obmesečnice...user posted image to skoz pozabim...pa groza me je ko pomislim, da bo čez mesec dni pa že obletnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
22.4.2009 22:09:49   
Tina 28
user posted image

pa še nekaj za oboževalce jagod...kmalu bo sezonauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
22.4.2009 22:17:58   
Anonimen
Ceeer

Saj sploh ne vem kaj naj komentiram... a moram kejuser posted image

Tina,slike se niso poslane.In zakaj ne...ma ne mores verjet,posta zaprta!!!!in to ena res ornk...je folk kr nazaj metal,ko so gledal obvestilo..............toooolk smo razvajeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 22.4.2009 22:25:01 >

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
22.4.2009 22:35:05   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ceeer

Saj sploh ne vem kaj naj komentiram... a moram kejuser posted image

Tina,slike se niso poslane.In zakaj ne...ma ne mores verjet,posta zaprta!!!!in to ena res ornk...je folk kr nazaj metal,ko so gledal obvestilo..............toooolk smo razvajeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a mate kak hud praznik mi pa ne....user posted image user posted image user posted image . Mogoč majo pa spomladansko čiščenjeuser posted image . Ni panike...je vse ujeto v času..slike se ne pokvarijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.4.2009 22:38:15   
slovenka
ojla pupe, naša pikica pa spi točno od 20h. Sva bila z dragim sedaj na večerji, dve uri, lepo v miru, sva imela varuško doma... ona se je pa itak bunila, ker sem jo poklicala, ko je Sofija že spala. Imava z dragim danes obletnico poroke - tretjo in sva šla malo ven. Sedaj pa varuška gleda en film do konca in debatira z mojim, mene pa ne zanima in sem na rr user posted image , Samo ko bo filma konec, pa grem, saj razumete... user posted image

Aja, moram povedati, da imam od danes nov avto. Mercedesov B - je tako lep in tako fajn ga je vozit. Sem imela zdaj prvo vožnjo do restavracije... Moj prvi avto - doslej sem vozila ta stari avto od dragega. Je prav fajn, čeprav se moram še navaditi, da je moj. user posted image Eh, zdaj sem pa že važička, ni moj stil user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
22.4.2009 22:38:35   
Anonimen
mogoce jih daje spomladanska utrujenostuser posted image
...kje pa ste vse?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
22.4.2009 22:40:25   
Anonimen
slovenka cestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image danes pa bo akcijauser posted image .
Pa user posted image user posted image user posted image za merdota...daj slikco gor,ker nimam pojma kako izgledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
22.4.2009 22:46:44   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/o_tem%2C_kako_lepo_je_govoriti_v_zaprta_vrata_ali_prosnja_III/m_4087275/tm.htm

...ste brale?

Slovenka  a je tak?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
22.4.2009 22:47:23   
mtinca1
jagoda recepti - shranjeno na računalnik user posted image user posted image user posted image

slovenka - čestitke za obletnico in nov avto. to je pravi avto za tebe!

lonapo - user posted image user posted image user posted image  pa res nimate sreče z zdravjem zadnje čase! da boste čim prej vsi zdravi user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
22.4.2009 22:57:01   
slovenka
Ja, tak ja, samo srebrn user posted image Madonca, bom resno izgledala v njem. Vsaj 3 otroke spravim not - pa v prtljažnik 4 user posted image

Slikala ga pa še nisem, moram iti na kako fajn lokacijo, ker da ga slikam pred našo hišo na šodru, ne bo ravno ekstra efekt user posted image Sem gledala po spletu, kako dražje avte zmeraj slikajo nekje ob morju, ali pa pred luksuznim hotelom itd. da se človek predstavlja tako user posted image

No, zdaj pa moram it user posted image user posted image user posted image

Lepo spite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
22.4.2009 23:03:57   
Tina 28
bravo Slovenka za avto. Ful je čeden. Pa, da ni kakšen športen..pa tudi resen ne...se mi zdi tak kot bi govoril...USPEH, SREČA, LJUBEZEN, LAHKOTNOST, ODGOVORNOSTuser posted image user posted image user posted image ...RAVNO ZATEuser posted image

Midva mava stare...ampak za naju zlata vredne (za prodajo vredni premalo...).

Mam fiat brava...rdeče barve...sem si ga kupla in izbrala in zvohala sama...rabljenega seveda...in ko je spucan (ni drobtin...robčkov, palic,.peska...oblačil iz vrtca...papirčkov...) je še kar fletenuser posted image .

kLEO...MENE RES MAL DAJE SPOMLADANSKA UTRUJENOST...PA NE TOLK ZARADI POMLADI...AMPAK KER BOLJ DELAM.
Tam kjer bova gradila..mi je stric odstopil pol vrta (oz. ga je še povečal), da bom mela svoj zeljenjavni vrt...in ne sam za peteršljilj..pač pa bo že mini ozimnica lahko...komaj čakam, da se zarijem v zemljo. Tamala mi bo pa pomagala brskat in kopatuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
22.4.2009 23:09:03   
Tina 28
Kleo...sem brala ja...sam ali je res blo tolk hudo (ozadja ne vem)...al mal pretiravajo...no to s tožbo sigurno. Mislim, da tisti ki gre nekoga tožit zaradi njegovega prepričanja...pa tuč če gre za besedni napad...se zame:
- al ne zna sam branit in stati za svojimi prepričanji
- hoče pokazati premoč
- se mečle ven in hoče drugega očrnit
-ali pa ne prenese kritike na svoj račun
- je netoleranten do drugih
-ma preveč dnarja in časa

Ozadnja pa nevem..to je le moje mnenje o takšnih tožbah...user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
22.4.2009 23:15:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kleo...sem brala ja...sam ali je res blo tolk hudo (ozadja ne vem)...al mal pretiravajo...no to s tožbo sigurno. Mislim, da tisti ki gre nekoga tožit zaradi njegovega prepričanja...pa tuč če gre za besedni napad...se zame:
- al ne zna sam branit in stati za svojimi prepričanji
- hoče pokazati premoč
- se mečle ven in hoče drugega očrnit
-ali pa ne prenese kritike na svoj račun
- je netoleranten do drugih
-ma preveč dnarja in časa

Ozadnja pa nevem..to je le moje mnenje o takšnih tožbah...user posted image user posted image

Saj tale je malo vmes vletela.Slo se je med **** in bumerang.To je ze tretja tema,prvi dve sta ze zbrisani,ta bo pa tut vsak cas pomoje.

Tina,super za vrticek,to bo Anja vesela,ko bo po zemlji brskala.Meri je danes spet tako roze napadla na balkonu,sem jo kar pusrila,je zemla kar okol frcala...res je bla smesnauser posted image ,ceprav me pocasi ze jezi,ker ne sljivi ne-jev.Samo roze jo zanimajo na balkonu,aja,pa po novem stol na katerem jaz sedim.Hoce nanj splezat,na njem stat,po moznosti se skakatuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
22.4.2009 23:18:09   
Anonimen
Čer.

Kleo, sem vidla, da nisi napisala svojega mnenja, pa sem ga jaz. Sem ti dolžna kafe, al kak že.user posted image

Slovenka, super za avto. Cedezi so itak zakonuser posted image

mtinca, si jo mal zagodla našim računalničarjem pri piškotkih user posted image

Tina, super za recept, pa vrtičekuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.