![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer. Kleo, sem vidla, da nisi napisala svojega mnenja, pa sem ga jaz. Sem ti dolžna kafe, al kak že. sem bla prepozna.Preden sem do konca prisla je blo ze zaklenjeno Slovenka, super za avto. Cedezi so itak zakon spet narobe berem...CUDEZI mtinca, si jo mal zagodla našim računalničarjem pri piškotkih Tina, super za recept, pa vrtiček Sem ravn hotla na policijo klicat,da se pritozim,ker te tolk dolgo ni ajme
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:29:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh mi ni objavilčo posta skratka, sem brisala piškotke in odpiram ZS-je, pa nekak gre tako počasi, da celo škatlo pokadim vmes
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, ti meni slediš po RR-ju?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa gledam kaj pise Didlinaa,pridem na junijke,pa jaz zadnja ..spet nekaj zeza.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, ti meni slediš po RR-ju? To bo ja...ni nic zanimivega,pa ene 10x grem mimo prezivnine,pol pa le pogledam....
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 22.4.2009 23:34:06 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:35:18
|
|
|
|
Tina 28
|
včasih res tu gor en kup frustracij pade...še moja je enkrat..pa je clo pomagal . Ja vrtiček...bolj vrt...mam skoraj vso zeljenjavo že nakupljeno za posadit in poflancat...sam pese ne bom, saj smo vsi nori na to od ETE (recepta pa ne zadanem)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, resno mislim, mi slediš? Tina, Eta je zakon
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:41:38
|
|
|
|
Tina 28
|
Kva smetita resno temo ja..Eta je zakon...pa še kuhna jo poceni odnese pred kuhanjem pese. Mi smo včeraj nabrali tri vreče mladih kopriv, jih blanširali zmiksali in dali v skrinjo. Danes smo jedli špinačo ala koprive...mmmmm...priporočam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, resno mislim, mi slediš? resno,ja neee si pozabla se napisat,naj se se pri interpolu pozanima,da ga izsledijo al pa vsaj njegovo telefonsko Tina, Eta je zakon Tina res si pridna,men se se roze komaj da zalivat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:47:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kva smetita resno temo saj mi je mal zal zanjo,razmisljam ce se ji grem opravicit ja..Eta je zakon...pa še kuhna jo poceni odnese pred kuhanjem pese. Mi smo včeraj nabrali tri vreče mladih kopriv, jih blanširali zmiksali in dali v skrinjo. Danes smo jedli špinačo ala koprive...mmmmm...priporočam jp,kopriva ne pozebe Sem na balkonu kadila,pa zaslisim da moz na mizo trka...sem mislila da spi in sanja,pa trka,pol ga vidim kako vstane in gre proti vratom...evo,sem se ze smejala,sem mislila,da gre odpirat,samo je zavil na wc .Sem vse cez sipo vidla... ....ima dostikrat take smesne.Je spal,pa zazvoni mobi..in ker je imel v roki daljinca(tako ponavadi zaspi,namest dude )ga je pristavil k usesu in se javil.Sem se rezala,da tut spregovort nisem mogla,njemu pa nic jasno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:48:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, zakaj pa ne daš kantice z vodo Meri, bo ona vse postorila namesto mamice.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kva smetita resno temo saj mi je mal zal zanjo,razmisljam ce se ji grem opravicit ja..Eta je zakon...pa še kuhna jo poceni odnese pred kuhanjem pese. Mi smo včeraj nabrali tri vreče mladih kopriv, jih blanširali zmiksali in dali v skrinjo. Danes smo jedli špinačo ala koprive...mmmmm...priporočam jp,kopriva ne pozebe Sem na balkonu kadila,pa zaslisim da moz na mizo trka...sem mislila da spi in sanja,pa trka,pol ga vidim kako vstane in gre proti vratom...evo,sem se ze smejala,sem mislila,da gre odpirat,samo je zavil na wc .Sem vse cez sipo vidla... ....ima dostikrat take smesne.Je spal,pa zazvoni mobi..in ker je imel v roki daljinca(tako ponavadi zaspi,namest dude )ga je pristavil k usesu in se javil.Sem se rezala,da tut spregovort nisem mogla,njemu pa nic jasno hudoooooooooooo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zakaj pa ne daš kantice z vodo Meri, bo ona vse postorila namesto mamice. Se to ja ,sicer pa pocakaj,bo pri vas tudi na vrsto prislo.Ti nimas nic roz na tleh?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem zdej spat. Lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zakaj pa ne daš kantice z vodo Meri, bo ona vse postorila namesto mamice. Se to ja ,sicer pa pocakaj,bo pri vas tudi na vrsto prislo.Ti nimas nic roz na tleh? Mi v stanovanju rož sploh nimamo niti ene
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Grem zdej spat. Lahko noč Ok,lahko noc,bom mogla tut jaz.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zakaj pa ne daš kantice z vodo Meri, bo ona vse postorila namesto mamice. Se to ja ,sicer pa pocakaj,bo pri vas tudi na vrsto prislo.Ti nimas nic roz na tleh? Mi v stanovanju rož sploh nimamo niti ene Aja,samo balkon,da vec folka vidi .Pa na balkonu..so vse v luftu?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 22.4.2009 23:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zakaj pa ne daš kantice z vodo Meri, bo ona vse postorila namesto mamice. Se to ja ,sicer pa pocakaj,bo pri vas tudi na vrsto prislo.Ti nimas nic roz na tleh? Mi v stanovanju rož sploh nimamo niti ene Aja,samo balkon,da vec folka vidi .Pa na balkonu..so vse v luftu? Itak. Zdej pa res grem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 23.4.2009 0:00:41
|
|
|
|
Tina 28
|
kolk sem vaju kregala... No, lahko noč če že gresta....tista z daljincem je pa dobra. Men pa moj na pol v snu govori v svojem jeziku NPR:: A kaj veš kej je .../ on reče pr akumulatorju..zzzzz ali pa...kolk je to velik...v traktor ne bo šlo...zzzzz
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 23.4.2009 0:03:07
|
|
|
|
Tina 28
|
uf...začne se res tako, da ne veš, kdo je oče, mami otrok...kaj kako...saj pol pa spelje....bi ji pa znala marsikaj povedat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 23.4.2009 0:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 kolk sem vaju kregala... No, lahko noč če že gresta....tista z daljincem je pa dobra. Men pa moj na pol v snu govori v svojem jeziku NPR:: A kaj veš kej je .../ on reče pr akumulatorju..zzzzz ali pa...kolk je to velik...v traktor ne bo šlo...zzzzz jaz se ne grem,moram dat se ene cunje prat....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 23.4.2009 0:03:44
|
|
|
|
Tina 28
|
kar se tiče situacije seveda...ne pravopisa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 23.4.2009 0:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 kar se tiče situacije seveda...ne pravopisa Ne ne,pravopis sem imela v mislih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 23.4.2009 0:25:54
|
|
|
|
Tina 28
|
jej...zdaj se je Anja 10 min jokalačist histerično...kar naenkrat...in je nisem moglapomirit, kar opletala je in rila pomeni...tud pogledati me ni mogla. Pol se je umirila in tudi nazaj zaspala. Jaz mislim, da jo dajejomore...sploh tole uvajanje in navajanje na nove ljudi, ko vedno jokca, ko zagleda, da me ni zraven. Pol seveda pridem...ampak stiska pa je! Ja...saj sem vedela da misliš pravopis...ampak tudi kot situacijo ...mi je poznana zdruge strani, ko sem partnerko od bivšega jemala kot konkurenco pri Nejcu...dokler nisem videla, da ima on za vsakoosebo v njegovem življenju svoj predalček in en velik je zame
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.