|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
22.4.2009 23:21:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Čer.

Kleo, sem vidla, da nisi napisala svojega mnenja, pa sem ga jaz. Sem ti dolžna kafe, al kak že.user posted image sem bla prepozna.Preden sem do konca prisla je blo ze zaklenjenouser posted image

Slovenka, super za avto. Cedezi so itak zakonuser posted image spet narobe berem...CUDEZIuser posted image user posted image user posted image

mtinca, si jo mal zagodla našim računalničarjem pri piškotkih user posted image

Tina, super za recept, pa vrtičekuser posted image

Sem ravn hotla na policijo klicat,da se pritozim,ker te tolk dolgo niuser posted image user posted image user posted image ajmeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
22.4.2009 23:29:51   
Anonimen
Sploh mi ni objavilčo postauser posted image user posted image user posted image skratka, sem brisala piškotke in odpiram ZS-je, pa nekak gre tako počasi, da celo škatlo pokadim vmesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
22.4.2009 23:31:14   
Anonimen
Kleo, ti meni slediš po RR-ju?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
22.4.2009 23:31:17   
Anonimen
Jaz pa gledam kaj pise Didlinaa,pridem na junijke,pa jaz zadnjauser posted image ..spet  nekaj zeza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
22.4.2009 23:32:32   
Anonimen

Kleo, ti meni slediš po RR-ju?user posted image user posted image user posted image

To bo ja...ni nic zanimivega,pa ene 10x grem mimo prezivnine,pol pa le pogledam....user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 22.4.2009 23:34:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
22.4.2009 23:35:18   
Tina 28
včasih res tu gor en kup frustracij pade...še moja je enkrat..pa je clo pomagaluser posted image user posted image user posted image .

Ja vrtiček...bolj vrt...mam skoraj vso zeljenjavo že nakupljeno za posadit in poflancat...sam pese ne bom, saj smo vsi nori na to od ETE (recepta pa ne zadanem)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
22.4.2009 23:36:27   
Anonimen
Kleo, resno mislim, mi slediš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina, Eta je zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
22.4.2009 23:41:38   
Tina 28
Kva smetita resno temouser posted image

ja..Eta je zakon...pa še kuhna jo poceni odnese pred kuhanjem pese.

Mi smo včeraj nabrali tri vreče mladih kopriv, jih blanširali zmiksali in dali v skrinjo. Danes smo jedli špinačo ala koprive...mmmmm...priporočamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
22.4.2009 23:42:43   
Anonimen

Kleo, resno mislim, mi slediš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image resno,ja neeeuser posted image si pozabla se napisat,naj se se pri interpolu pozanima,da ga izsledijo al pa vsaj njegovo telefonskouser posted image user posted image user posted image

Tina, Eta je zakonuser posted image user posted image Tina res si pridna,men se se roze komaj da zalivatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
22.4.2009 23:47:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kva smetita resno temouser posted image saj mi je mal zal zanjo,razmisljam ce se ji grem opravicituser posted image

Mi smo včeraj nabrali tri vreče mladih kopriv, jih blanširali zmiksali in dali v skrinjo. Danes smo jedli špinačo ala koprive...mmmmm...priporočamuser posted image jp,kopriva ne pozebe

Sem na balkonu kadila,pa zaslisim da moz na mizo trka...sem mislila da spi in sanja,pa trka,pol ga vidim kako vstane in gre proti vratom...evo,sem se ze smejala,sem mislila,da gre odpirat,samo je zavil na wcuser posted image user posted image user posted image .Sem vse cez sipo vidla...
....ima dostikrat take smesne.Je spal,pa zazvoni mobi..in ker je imel v roki daljinca(tako ponavadi zaspi,namest dudeuser posted image )ga je pristavil k usesu in se javil.Sem se rezala,da tut spregovort nisem mogla,njemu pa nic jasnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
22.4.2009 23:48:15   
Anonimen
Kleo, zakaj pa ne daš kantice z vodo Meri, bo ona vse postorila namesto mamice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
22.4.2009 23:48:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kva smetita resno temouser posted image saj mi je mal zal zanjo,razmisljam ce se ji grem opravicituser posted image

Mi smo včeraj nabrali tri vreče mladih kopriv, jih blanširali zmiksali in dali v skrinjo. Danes smo jedli špinačo ala koprive...mmmmm...priporočamuser posted image jp,kopriva ne pozebe

Sem na balkonu kadila,pa zaslisim da moz na mizo trka...sem mislila da spi in sanja,pa trka,pol ga vidim kako vstane in gre proti vratom...evo,sem se ze smejala,sem mislila,da gre odpirat,samo je zavil na wcuser posted image user posted image user posted image .Sem vse cez sipo vidla...
....ima dostikrat take smesne.Je spal,pa zazvoni mobi..in ker je imel v roki daljinca(tako ponavadi zaspi,namest dudeuser posted image )ga je pristavil k usesu in se javil.Sem se rezala,da tut spregovort nisem mogla,njemu pa nic jasnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudoooooooooooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
22.4.2009 23:51:10   
Anonimen

Kleo, zakaj pa ne daš kantice z vodo Meri, bo ona vse postorila namesto mamice.user posted image user posted image user posted image

Se to jauser posted image user posted image user posted image user posted image ,sicer pa pocakaj,bo pri vas tudi na vrsto prislo.Ti nimas nic roz na tleh?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
22.4.2009 23:51:10   
Anonimen
Grem zdej spat.  Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
22.4.2009 23:51:46   
Anonimen

Se to jauser posted image user posted image user posted image user posted image ,sicer pa pocakaj,bo pri vas tudi na vrsto prislo.Ti nimas nic roz na tleh?

Mi v stanovanju rož sploh nimamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image niti eneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
22.4.2009 23:52:27   
Anonimen

Grem zdej spat.  Lahko nočuser posted image

Ok,lahko noc,bom mogla tut jaz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
22.4.2009 23:53:33   
Anonimen

Mi v stanovanju rož sploh nimamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image niti eneuser posted image

Aja,samo balkon,da vec folka vidiuser posted image .Pa na balkonu..so vse v luftu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
22.4.2009 23:55:18   
Anonimen

Aja,samo balkon,da vec folka vidiuser posted image .Pa na balkonu..so vse v luftu?

Itak.user posted image

Zdej pa res grem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
22.4.2009 23:58:35   
Anonimen
Tina,pejt mal popravit,ker tale pravopis pa trgauser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/prva_%C5%BEena/m_4089393/tm.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
23.4.2009 0:00:41   
Tina 28
kolk sem vaju kregala...user posted image user posted image user posted image

No, lahko noč če že gresta....tista z daljincem je pa dobra. Men pa moj na pol v snu govori v svojem jeziku

NPR:: A kaj veš kej je .../ on reče pr akumulatorju..zzzzz
ali pa...kolk je to velik...v traktor ne bo šlo...zzzzzuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
23.4.2009 0:03:07   
Tina 28
uf...začne se res tako, da ne veš, kdo je oče, mami otrok...kaj kako...saj pol pa spelje....bi ji pa znala marsikaj povedatuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
23.4.2009 0:03:43   
Anonimen

kolk sem vaju kregala...user posted image user posted image user posted image

No, lahko noč če že gresta....tista z daljincem je pa dobra. Men pa moj na pol v snu govori v svojem jeziku

NPR:: A kaj veš kej je .../ on reče pr akumulatorju..zzzzz
ali pa...kolk je to velik...v traktor ne bo šlo...zzzzzuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz se ne grem,moram dat se ene cunje prat....

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2947
23.4.2009 0:03:44   
Tina 28
kar se tiče situacije seveda...ne pravopisauser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
23.4.2009 0:04:45   
Anonimen

kar se tiče situacije seveda...ne pravopisauser posted image user posted image

Ne ne,pravopis sem imela v mislihuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2949
23.4.2009 0:25:54   
Tina 28
jej...zdaj se je Anja 10 min jokalačist histerično...kar naenkrat...in je nisem moglapomirit, kar opletala je in rila pomeni...tud pogledati me ni mogla. Pol se je umirila in tudi nazaj zaspala. Jaz mislim, da jo dajejomore...sploh tole uvajanje in navajanje na nove ljudi, ko vedno jokca, ko zagleda, da me ni zraven. Pol seveda pridem...ampak stiska pa je!

Ja...saj sem vedela da misliš pravopis...ampak tudi kot situacijo ...mi je poznana zdruge strani, ko sem partnerko od bivšega jemala kot konkurenco pri Nejcu...dokler nisem videla, da ima on za vsakoosebo v njegovem življenju svoj predalček in en velik je zame

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.