|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
23.4.2009 10:05:06   
listek1
mary_lou - greo v Marmari hotel. So nas opozorili ja na veter, sva pa izvedela, da lahko naletiš na ful veter, lahko pa ne piha nič. Je bla tudi ena družina, ki so jih opozorili na to, ampak so rekli, da ni pihalo nič. Plaža je par metrov stran od hotela,majo miljion bazenov in bazenčkov, hrano ful hvalijo v tem hotelu (mi je pomembno zarad David). Na kakšen izlet bomo pa definitvno šli, pa hvala ttudi tebi.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
23.4.2009 10:12:21   
mary_lou
Dobra izbira hotela listek, sobe so ful lepe sam sit je k so klimatizirane samo v visoki sezoni od julija naprej. pa transfer od letališča do hotela je ful kratek to je ful dobr cca. 10 min. majo pa res ful dobre bazene tam, kaksna je pa hrana pa ne vem k mi smo mel tm samo zajtrk je bil klasicen samopostrezni ameriški zajtrk. edini šit je ker so lezalniki in sencniki na plaži za doplačilo, ob bazenu so pa zastonj. 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
23.4.2009 10:28:43   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Dobra izbira hotela listek, sobe so ful lepe sam sit je k so klimatizirane samo v visoki sezoni od julija naprej. pa transfer od letališča do hotela je ful kratek to je ful dobr cca. 10 min. majo pa res ful dobre bazene tam, kaksna je pa hrana pa ne vem k mi smo mel tm samo zajtrk je bil klasicen samopostrezni ameriški zajtrk. edini šit je ker so lezalniki in sencniki na plaži za doplačilo, ob bazenu so pa zastonj. 

mary_lou - a ti si bila v tem hotelu? kakšna je pa plaža, je ok? verjetno bomo vzeli junior suite, da bo david mel svojo sobo, oz. da bo vsaj zaspal v miru, pa da midva kej počvekava v miru, kej spijeva al pa kej druzga, ane user posted image user posted image user posted image user posted image  A zajtrk je bil dobr?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
23.4.2009 10:35:07   
dolenjka
Listek, če boš šla s tavelikim vozičkom ga moraš dat med prtljago ko se čekiraš in potem je tako kot je napisala Marička, si pač tisto urico ali 2 do odhoda brez vozička. Kaj pa če bi si za tisti teden mogoče sposodila kako marelo, ker ti bo ziher ful lažje, pa še pol če boste kam šli na izlete tam.... No, samo moj predlog, ker ne vem ali si jo kasneje nameravala kupiti ali ne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
23.4.2009 10:38:52   
mary_lou
ja mi smo bli v hotelu marmari palace dve leti nazaj. zajterk superca samopostrežni izbire ni da ni...od namazov, salam, sirov, marmelad, jogurtov, kavica al pa čaj in pa juice.  drugač sm pa vidla da majo na hodniku zložene otroške posteljice sam to pa ne vem al jo mors rezervirat al ne. to vpras v agenciji. takrat se za take stvari se nisem zanimala ker je bil Tai sele ena mala pikica v trebuščku. Ta hotel ma svojo plažo z mivko oz taki drobni kamencki, tko da plaža v primerjavi z drugimi plažami na kosu kjer so taki mal večji kamenčki kar men ful ni všeč.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
23.4.2009 10:48:58   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image nizy vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
23.4.2009 11:27:56   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   februarka !!!!

user posted image zdaj sem že bolje, sva šle k kolegici na kavo, čeprav bi raje en piruser posted image in sem se mal shladila. user posted image Sva se cepili, mal je zajokala, potem pa liziko dobila in je blo vse pozabljenouser posted image upam samo, da ne bo stranskih učinkov. Jaz sem ravno po zajtrku, sem mogla nekaj pojest in user posted image nahranituser posted image , sem ˝pridna˝ in še vedno na -1 kguser posted image čeprav bi bil lahko še kakšen kg manjuser posted image ampak dobrouser posted image

Listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tak dopustuser posted image David bo pa itak super fant in bo zdravuser posted image
Nizy, vse najboljšeeeeee ti želi Februarka family user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 23.4.2009 11:28:37 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
23.4.2009 11:39:30   
listek1
dolenjka in mary_lou - smo se odločili, da gremo kupit marelo user posted image user posted image user posted image  Bo boljše. Sem pa zdej še tok bolj vesela, da gremo tja, ker je mary_lou napisala same dobre stvari.

februarka - upam, da si se že kaj pomirilia. Pa ne pusti se porvorcirat za brezvezne stvari user posted image  Ni vredno

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
23.4.2009 11:50:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dolenjka in mary_lou - smo se odločili, da gremo kupit marelo user posted image user posted image user posted image  Bo boljše. Sem pa zdej še tok bolj vesela, da gremo tja, ker je mary_lou napisala same dobre stvari.

februarka - upam, da si se že kaj pomirilia. Pa ne pusti se porvorcirat za brezvezne stvari user posted image  Ni vredno

user posted image  user posted image  user posted image  za odločitev user posted image  Pa dober nakup ti želim, predvsem glej da bo lahka in da se naklon čim bolj spusti, da bo kdaj lahko pančkal notri user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
23.4.2009 12:08:15   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image  user posted image  user posted image  za odločitev user posted image  Pa dober nakup ti želim, predvsem glej da bo lahka in da se naklon čim bolj spusti, da bo kdaj lahko pančkal notri user posted image

Mislim, da sem ga že našla user posted image  Nekako se nagibam k BABY WELT FIT (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192507). Ma katera še kakšen predlog?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
23.4.2009 12:23:21   
Februarka08

Mislim, da sem ga že našla user posted image  Nekako se nagibam k BABY WELT FIT (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192507). Ma katera še kakšen predlog?

meni se zdi superuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
23.4.2009 12:26:29   
mesecnica
Nizy vse NAJ NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3437
23.4.2009 12:27:56   
dolenjka

tega ne poznam, ker v BC nisem nič gledala, malo me teža moti user posted image  Drugače zgleda ok, prav veliko pa ne morem komentirat, ker ga, kot sem napisala, ne poznam.

Mi imamo tega

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=55&artikel=336 

(druge barve, kar je vseeno), lanska kolekcija barv je bila v Bušiju po 160 EUR in morda imajo še kakšnega user posted image
Lahko rečem da sem super zadovoljna, ker ga lahko zložim s Taro v rokah praktično če je potrebno, lahek je, na ramo ga dam in grem user posted image  Aja, pa "naslonjalo" za nogice se da dvigni da ji nogice dol ne visijo ko pančka user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
23.4.2009 12:39:26   
Februarka08
Mi imamo pa tega, pa sem tudi zadovoljna user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197313

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
23.4.2009 13:10:40   
jencili
dan,

vidim, da ste kr pridne čvekiceuser posted image .

Taj spi, jst sm vas malo prebrala, zdej bom šla pa juhico narest počasi.

Listek, mi mamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175618 in je tud super.
Če rabite voziček samo v ta namen, za na morje, vam ga lahko tud mi posodimo, ni panike.
Samo povej, pa je že na vašem naslovuuser posted image
Je sicer širši od večine ostalih, ko se zloži, je pa pač eden zelo redkih, ki smo ga spravili v naš ta manjši avtekuser posted image , tko da nismo meli dost izbire.

Mlavla, tebi in tvoji družinici pa želim čimveč cartanja in prespanih noči, ter čimhitrejši izrast zobkov, ker vidim, da je bil do sedaj to naš največji 'problem'.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 3440
23.4.2009 18:17:17   
nizy
hvala za čestitke user posted image user posted image

spet smo na drugo stran padle user posted image , sem nas komaj najdla ,....

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
23.4.2009 19:32:52   
Blacky*
čer

evo, cel dan sva bila v pogonu, zdaj ga pa ati daje spat

jaz pa na računalniku user posted image user posted image user posted image user posted image

grem pod tuš, nato pa delat za službo

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
23.4.2009 19:35:41   
Februarka08
Jaz sem pa ravno kuhinjo pospravila in igrače, tako da potem samo še v posteljo padem, tamala se kopa, potem pa mučenje za zaspatuser posted image bomo vidli kako bo danesuser posted image

Vsem lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
23.4.2009 19:58:34   
ella79

Sem naredila še en test, zdaj grem malo perilo zložit, potem pa počasi v službo. vreme je pa res fenomenalno! Imajte se!

a si  user posted image zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nizy vse naj naj za tvoj roj dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za super izbiro dopusta

zoja že spi, jaz mam pa danes tok energije, da me že cel dan meče k eno najstnico user posted image user posted image user posted image user posted image najboljš da grem mal za peglo in se še mal zresnim user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
23.4.2009 20:11:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Sem naredila še en test, zdaj grem malo perilo zložit, potem pa počasi v službo. vreme je pa res fenomenalno! Imajte se!

a si  user posted image zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nizy vse naj naj za tvoj roj dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za super izbiro dopusta

zoja že spi, jaz mam pa danes tok energije, da me že cel dan meče k eno najstnico user posted image user posted image user posted image user posted image najboljš da grem mal za peglo in se še mal zresnim user posted image user posted image user posted image

sam očitno ti res dogaja user posted image  user posted image  user posted image

Aja, drugače pa čer user posted image  A boste vse peglale, al bo kej debate user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
23.4.2009 20:17:44   
ella79

sam očitno ti res dogaja user posted image  user posted image  user posted image

Aja, drugače pa čer user posted image  A boste vse peglale, al bo kej debate user posted image

peglanje danes ne spljoh user posted image user posted image user posted image imam en maratonski tel klic zdele user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
23.4.2009 20:18:46   
dolenjka

peglanje danes ne spljoh user posted image user posted image user posted image imam en maratonski tel klic zdele user posted image user posted image user posted image

aja, ti si mislila samo za peglo stat pa resna bit user posted image  Sori k sem te narobe razumela user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
23.4.2009 20:21:54   
dolenjka
Aja Ella, pa ZS sem ti zdaj poslala, sam ne vem k neki čudn piše user posted image  a si dobila al ne user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
23.4.2009 20:44:49   
buči

Sem naredila še en test,

Ja, user posted image  in user posted image , potem pa še user posted image user posted image user posted image , ko bom popravljala, ker eni itak še niso dojeli, da bo že čez 3 tedne konec šole, za druge pa čez slaba 2 meseca. Unih "črtic" si pa ne obetam več!

nizy, vse najboljše!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
23.4.2009 20:45:54   
buči
grem moža zabavat, ker je nekaj slabe volje ... SAFER FURA!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?