go_ta
|
Hej, pupike! še en siv dan, ampak sem se vsaj naspala, niti na wc mi ni blo treba it ponoči, vauuuu Sem bla že pridna, sem ful stvari naredila, pol gremo pa delat! Jutri pa standardni pregled, spet bo treba zgodj vstat, da ne bom 100 let čakala v čakalnici. A katera ve, kako naj se izognem tehtanju? Hel32, sj jst čist podpiram to, da maš večino doma. jst mam sam vozek pa lupinico. Tud sama mal odlašam z nakupom, moj tud, tko da upam, da naja res kaj ne prehiti! No sj, posteljico in previjalno vem, da bi dragi zrihtal, cunjice in ostale stvari pa ... Boga moja mami, ker bi morala en pošten šoping naredit Ker če bi svojega poslala po cunjice, kozmetiko ... ojoj Mislim, da bi kupil stvari za triletnega otroka, barve bi ble čist neusklajene ... Rajš ne razmišljam o tem Miska_mccute, čestitke za MF in punčko! Po dveh fantkih bo ta princeska prava razvajenka Drnula, važno, da sta v svoji hiški, počasi bosta že vse uredila. Tud midva nisva imela vsega na začetku, ampak je pa šlo! Modrasmotka, ti si kr izbori bolniško! Jaz sedim v službi pa me vse boli, kaj šele, da bi stala V dijaških letih sem delala za trakom pa v kuhinji pomagala in si ne predstavljam, da bi šla v tem stanju to delat ... Držim pesti, da se bo vse uredilo! Lara27, čestitke za MF in fantka!