|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
23.4.2009 0:41:26   
Tina 28
vidim, da si že zrihtla perilo...grem spat...me špika v grlu, pa me zanima kaj bo jutri s temuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
23.4.2009 7:07:43   
Anonimen
 - dobro jutro -
mi smo dans pokonc od 5.50 - sam je pa res spal celo noč

eh, sam kaj bi dala za kako urco več - pa bo že - enkrat mi je nekdo rekel, da bom spala, ko bom v penzijiuser posted image

slovenka - super za obletnico in avto - aja, pa zdej bi pa lahko prišla na srečanje - ker tak avto moraš vozit

aja, pa za obletnicouser posted image user posted image user posted image

pa vsem ki praznujete, ste praznovali in še boste - ker skoz pozabljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- hvala vsem za čestitke

- lonapo - tebi pa želim, da se res pocajtate in potem 10 let nič več bolezni - vsaj

< Sporočilo je popravil nya -- 23.4.2009 7:08:58 >

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
23.4.2009 8:18:21   
Samsa
Dobro jutro user posted image

če slučajno katero zanima: http://www.paparica.si/index.html

Opažam, da ste aktivne na celem forumu RR - tu pa neuser posted image  Zakaj??? Resnično me zanima, zakaj je tu na junijskih princih in princeskah tako težko pisat, drugje na RR pa ne?

Očitno je dan tak, samo rada bi pa vseeno vedela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
23.4.2009 8:26:10   
Samsa
Zdaj pa še enkrat:

za vas user posted image , poleg paše user posted image  in še malo vitaminčkov na ta deževen dan user posted image

Vse najboljše obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
23.4.2009 8:38:05   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sem dodala še petek 8. maj

vidim. Jaz tudi v petek ne morem. Gremo že v četrtek na mini počitnice. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.4.2009 9:52:22   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Vreme je user posted image , otrok spi, moža ni, meni se pa čvekauser posted image .....in valda nikjer nobene

< Sporočilo je popravil alea01 -- 23.4.2009 10:04:32 >

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.4.2009 9:54:26   
alea01
bom se mal menila sama s sabo...če drugo ne, boste pa imele kaj bratuser posted image ...nič pametnega, predvidevamuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.4.2009 9:57:40   
alea01
slovenka...superca za nov avto in to orenk avto in šmensi fensi avto......user posted image user posted image ..a si kaj važna?user posted image

lonapo..... želim vam, da enkrat že prebolite vse te bakterije in viruse in user posted image  za tebe

Za srečanje meni prvi teden v maju odgovarja. Žal pa mislim, da je bil res tapravi datum 21.04user posted image ....smo bile skoraj vse za.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
23.4.2009 9:59:39   
alea01
Tina28- user posted image  za vrtiček. Zdaj pa le pridno vrtnarita z Anjo...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
23.4.2009 10:01:33   
alea01
hm...a bi se še matrala z monologi?...sem k ena prtegnjenauser posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
23.4.2009 10:18:44   
anaj22
hej hoj

kakšno bedno vreme, glih za spat

Tina super za vrtiček, mi tud mal vrtnarimo
slovenka čestitke za obetniso in nov super hud avto

lonapo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej naj vas pa virusi in bakterije končno že pustijo pri miru

hvala za čestitke

moj razbojnik tud spi, meni se pa nič ne da

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
23.4.2009 11:07:34   
anaj22
držite pesti ob 13h moram it k direktorju

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
23.4.2009 11:10:30   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

držite pesti ob 13h moram it k direktorju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  fajn opravi

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
23.4.2009 11:59:28   
slovenka
Ojla pupe,

Tina, ti si pa res pridna. Jaz pa sploh nisem za zemljo. Pa ne bi mogla živeti v stanovanju, hiša mi je bila nekak mus, samo zunaj pa nisem tip za po zemlji rovat, pa imamo 30 arov veliko parcelo, ampak verjetno zelenjave nič ne bo, ne vem, ne vem. Sem kar ob tvojih postih razmišljala, da bi moral moj tebe oženit in sem k nam pripeljat, da bi mu vse lepo zrihtala. Ali pa mojo sestro, ona obvlada rože in vse.

Na avto se sploh še nisem navadila, ga grem občasno kar gledat čez okno, pa imam občutek, da so neki obiski user posted image

Nya, saj bi prišla na srečanje, samo zdaj je še prezgodaj, da Sofijo v tem avtu vozim, ene dva tedna ga moram sama voziti, potem bova pa začele z njo do trgovine... Ker če je treba kaj hitro reagirat, vprašanje kaj bi se lahko zgodilo. Ne bi rada tvegala. Čeprav sem ga sinoči na večerjo prav fajn peljala, še moj me je pohvalil, pa me je zmeraj kritiziral zaradi vožnje, samo odkar zdaj v porodniški hodim v službo, sem se kar izboljšala... Ampak za letošnje srečanje me še opravičite. Avtocesta... user posted image

No, če je bil včeraj en skoraj cukrast dan, pa je danes kisel - ne samo vreme, sedaj namreč res izgleda, da bo moj brez službe ostal, tako da user posted image Ima sicer nekaj razgovorov, ampak ta služba sedaj je bila ful fajna, tako za družino... Hm... Bogi lubi.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.4.2009 12:08:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

No, če je bil včeraj en skoraj cukrast dan, pa je danes kisel - ne samo vreme, sedaj namreč res izgleda, da bo moj brez službe ostal, tako da user posted image Ima sicer nekaj razgovorov, ampak ta služba sedaj je bila ful fajna, tako za družino... Hm... Bogi lubi.

user posted image user posted image user posted image a pol slabo kaže? Šit no.

No, men se pa obeta ena fajn služba, če bo vse posreči.user posted image Še malo vezic skoristit, pa je to to.user posted image

Na vožnjo se boš pa že navadla.user posted image Kar pogumno, pa je.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
23.4.2009 12:12:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Opažam, da ste aktivne na celem forumu RR - tu pa neuser posted image  Zakaj??? Resnično me zanima, zakaj je tu na junijskih princih in princeskah tako težko pisat, drugje na RR pa ne?

Meni gredo samogovori na zivce,normalno da potem raje drugje pogledam.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.4.2009 12:17:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o tem bi se dalo debatirat, sam ne v samogovorih sevedauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
23.4.2009 12:19:48   
Anonimen
Tamala spi,sva bili v Müllerju,novoodprtem,je bil moz glavni pri izgradnji.Tamali sem vzela Milumil,da vidim ce ji bo kaj boljsi kot Aptamil.
Lonapo,ja boga tvoja otrockauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.4.2009 12:21:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o tem bi se dalo debatirat, sam ne v samogovorih sevedauser posted image

A ne?Jaz sem bolj olepsala vzrok...bi se dal debatirat jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.4.2009 12:22:17   
Anonimen
Hitro povej,ce se mi splaca po rr skakat,al je danes mrtvilo...moram stanovanje mal v red dat,kuhat...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.4.2009 12:32:11   
Anonimen
No evo Samsa,ZATO!!!!

Bom tukaj vprasala,da ne bom okol skakala,me zanima ce se splacauser posted image user posted image .
Imam nizek pritisk,ze vse zivljenje.Ko sem bila se pod 20, me je kar zelo matralo,sem dobila ene tablete in so mi kar pomagale.Je bilo res grozno,sem 1x v trgovini skup padla,pa 1x me je na poti do doma ujela vrtoglavica,po moje sem 1h rabila,ceprav bi normalno 10min....zdaj me pa spet zeza.Vsak dan se mi po veckrat zvrti,se moram vsest,vlest....fejs je zoprno,pa kar cez cel dan me slabosti nekaj dajejo.
Je kaksna hrana,za zvisanje pritiska mogoce,ali kaj naj...ker kava mi se huje naredi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.4.2009 12:35:39   
slovenka
Kleopatra, jaz imam tudi te težave. Se spomnim, ko sem bila mlajša, sem tudi enkrat komaj domov prišla iz trgovine. Skozi imam nizek pritisk... pa ne vem, kaj naredit. Zdravnik mi je enkrat samo rekel, da za to, kakšno službo imam, imam dovolj visokega, tako da... j. ga.

Za kavo pravijo, ja...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.4.2009 12:54:13   
Samsa

No evo Samsa,ZATO!!!!

Bom tukaj vprasala,da ne bom okol skakala,me zanima ce se splacauser posted image user posted image .
Imam nizek pritisk,ze vse zivljenje.Ko sem bila se pod 20, me je kar zelo matralo,sem dobila ene tablete in so mi kar pomagale.Je bilo res grozno,sem 1x v trgovini skup padla,pa 1x me je na poti do doma ujela vrtoglavica,po moje sem 1h rabila,ceprav bi normalno 10min....zdaj me pa spet zeza.Vsak dan se mi po veckrat zvrti,se moram vsest,vlest....fejs je zoprno,pa kar cez cel dan me slabosti nekaj dajejo.
Je kaksna hrana,za zvisanje pritiska mogoce,ali kaj naj...ker kava mi se huje naredi.

Kleo:

TUKAJ

TUKAJ

TUKAJ

TUKAJ

TUKAJ

< Sporočilo je popravil Samsa -- 23.4.2009 12:55:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.4.2009 13:04:51   
Anonimen
samsa hvalauser posted image
Zanimivo,slano pomaga,ker jaz sem nora na slano...pa kava-pri meni ne drzi,mi je po dveh res slabo,veliko pit-jah,to pa res zadnje case kar nekaj pozabljam.Vino,prsut-odpade...rekreacija,nam srce pocasneje bije menda.

...nisem se vsega prebrala..

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.4.2009 13:06:32   
Samsa
se mi zdi, da največ piše na zadnjem linku - kulinarika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.