|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
22.4.2009 21:57:13   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Vidim, da bomo jutri vsi v LJuser posted image no, pri nas še ni čisto 100%

Midva greva tudi jutri popoldne v LJ user posted image user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
22.4.2009 21:57:32   
Menčy
SENY - super, da je taka mačkona tale naša lepotička Tija user posted image  user posted image !! Balgor, da si dobila napotnico za RD. Le kaj bom pa jaz...ja vem, saj so že vsi na RDju. Lušinova torej super, vsaj nekdo v tem ZDju. Praviš da ma nogico navznoter pa si to tud sama opazla user posted image ?

jAZ grem jutri k njej, če mi bo končno uspelo in ne bo neben protestiral zarad Tobijevih sedaj že močnih lišajev pa ji omenim še tooo...pol pa letim še v Kočevje z mami

TOREJ VSAJ TI SI ZA POTEPANJE IN KOFETKANJE  user posted image PO lJUBLAJNI, SE BOVA MORALI PA SAMI ZMENITI al kaj? najdeva en lep al dževen dan ...?
MORDA PA OKUŽIVA ŠE KATERuser posted image E?? user posted image user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
22.4.2009 22:01:58   
Menčy
evo, seny, eno sva že okužili-KLAVDI je ZA user posted image  , V LJ user posted image ...

KLAVDI - ne nisem še naročila, jo moram prej vprašati kdaj lahko, mi še ni odgovorila pa katere si naročila, a take kot jih mamo že me pikica , seny jaz , sayuri - te znamke al kake druge?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
22.4.2009 22:02:13   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy
TOREJ VSAJ TI SI ZA POTEPANJE IN KOFETKANJE  user posted image PO lJUBLAJNI, SE BOVA MORALI PA SAMI ZMENITI al kaj? najdeva en lep al dževen dan ...?
MORDA PA OKUŽIVA ŠE KATERuser posted image E?? user posted image user posted image

Saj nas je ful za kofe v LJ, sam zment se ne znamo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
22.4.2009 22:03:17   
smrka
Klavdi, sem sele mal prej opzla da si mi poslala ZS.

SAm na hitr se vam javim upam da je vse dobr z Zojo in Tobija, da padci niso bli hudi... user posted image Mency, sam sem se pa nasmejala ko si pisala da si sibala v gozd s tamalo.... glavno da ni blo nic hudega user posted image user posted image

Nogica, a je hiska ze postavljena?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
22.4.2009 22:03:36   
Nasy
Seny, ja, tudi po grajski sva šle, dopoldan sami, popoldan smo bili pa polna zasedbauser posted image user posted image user posted image se pravi, medve pa oči. Drugič se pa kr zaderi, sej veš moje ime, kajneuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
22.4.2009 22:05:00   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

A vam nebi blo blizje it v Ribnico na kofi? Zakaj pa se nebi zmenile v Novem mestu user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
22.4.2009 22:09:18   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

A vam nebi blo blizje it v Ribnico na kofi? Zakaj pa se nebi zmenile v Novem mestu user posted image

MAŠ PRAV, BABE SMO PA RADE ŠE KAJ NOVGA POGLEDAMO...  :-)
, VEŠ KAJ , NE BOD PRESENEČENA , ČE 1X PRIDEMO V VAŠO IKEO IN NA VAŠ user posted image ... S TABO...  :-)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
22.4.2009 22:10:14   
seny

SENY - super, da je taka mačkona tale naša lepotička Tija user posted image  user posted image !! Balgor, da si dobila napotnico za RD. Le kaj bom pa jaz...ja vem, saj so že vsi na RDju. Lušinova torej super, vsaj nekdo v tem ZDju. Praviš da ma nogico navznoter pa si to tud sama opazla user posted image ? Ona je imela že ob rojstvu  oba stopala obrnjena na noter , ker je imela tako lego.V porodnišnici so mi pokazali , kakšne vaje naj delam in tudi napotke sem dobila kako in kaj , tudi pisalo je v tistemu poročilu , ki smo ga dobile ob odpust , da ima nevem več kakšna stopala.Do zdaj se mi je zdelo čisto ok,ko pa sem jo začela postavljat na nogice sem pa opazila razliko pri premikanju leve in desne nodice , lepo se vidi ko je bosa ,ker pa sem nekaj hotlauser posted image sem dobilauser posted image  in vem , da to ni nič hudega , ker je imela isto moja sestra ko je bila majhna , pa je vse ok , še tako visoke pete nosi , da se kar v glavi zavrti ko jih vidišuser posted image user posted image user posted image
jAZ grem jutri k njej, če mi bo končno uspelo in ne bo neben protestiral zarad Tobijevih sedaj že močnih lišajev pa ji omenim še tooo...pol pa letim še v Kočevje z mami
Veš , jaz bi na tvojem mestu rekla , nimaš kaj izgubiti , pridobiš pa lahkouser posted image
MORDA PA OKUŽIVA ŠE KATERuser posted image E?? user posted image user posted image Bove , kar sončka izbrale , da bova lahko zunaj kofetkaleuser posted image pikica gre sigurno z nami , kje bo ona zamudila izlet v Supernovouser posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
22.4.2009 22:11:22   
Menčy
takole ,
vabila napisana , zakuvertana, sam še na pošto, pol pa feštaaaaaa
ok
jaz mam dost, grem še mal pred ekranček, po vse j verjetnosti zadremuckat pa še pod tuš in spat

nočkauser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
22.4.2009 22:11:28   
seny

res je dulciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
22.4.2009 22:13:13   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: seny

SENY - super, da je taka mačkona tale naša lepotička Tija user posted image  user posted image !! Balgor, da si dobila napotnico za RD. Le kaj bom pa jaz...ja vem, saj so že vsi na RDju. Lušinova torej super, vsaj nekdo v tem ZDju. Praviš da ma nogico navznoter pa si to tud sama opazla user posted image ? Ona je imela že ob rojstvu  oba stopala obrnjena na noter , ker je imela tako lego.V porodnišnici so mi pokazali , kakšne vaje naj delam in tudi napotke sem dobila kako in kaj , tudi pisalo je v tistemu poročilu , ki smo ga dobile ob odpust , da ima nevem več kakšna stopala.Do zdaj se mi je zdelo čisto ok,ko pa sem jo začela postavljat na nogice sem pa opazila razliko pri premikanju leve in desne nodice , lepo se vidi ko je bosa ,ker pa sem nekaj hotlauser posted image sem dobilauser posted image  in vem , da to ni nič hudega , ker je imela isto moja sestra ko je bila majhna , pa je vse ok , še tako visoke pete nosi , da se kar v glavi zavrti ko jih vidišuser posted image user posted image user posted image
Veš , jaz bi na tvojem mestu rekla , nimaš kaj izgubiti , pridobiš pa lahkouser posted image
MORDA PA OKUŽIVA ŠE KATERuser posted image E?? user posted image user posted image Bove , kar sončka izbrale , da bova lahko zunaj kofetkaleuser posted image pikica gre sigurno z nami , kje bo ona zamudila izlet v Supernovouser posted image user posted image

YEEE, SONČEK, PA SUPERNOVA PA PIKICA , super si predlagala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
22.4.2009 22:13:29   
seny

Seny, ja, tudi po grajski sva šle, dopoldan sami, popoldan smo bili pa polna zasedbauser posted image user posted image user posted image se pravi, medve pa oči. Drugič se pa kr zaderi, sej veš moje ime, kajneuser posted image
user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa vem za drugič , te bom kar za rokav pocukalauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
22.4.2009 22:13:30   
smrka
ja, dobrodosli v IKEO, pa na kofi k men, sej dulci je ze bla pr men user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
22.4.2009 22:14:26   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: seny

res je dulciuser posted image user posted image user posted image

mater , maš prou user posted image user posted image user posted image , torej se nas bo nabralo, juhuhu!!!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
22.4.2009 22:15:41   
Menčy

ja, dobrodosli v IKEO, pa na kofi k men, sej dulci je ze bla pr men user posted image

lej , jo pa ni nič rekla, no je pa že v močni prednosti -----

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
22.4.2009 22:16:10   
seny

Smrka , da ne boš sam enkrat pred hišo vidla en kup vozičkov in en bataljon žensk zdravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
22.4.2009 22:16:27   
klavdi*
menčy ja baje iste znamke copatkov kot jih imate .nogica a si dobila mogoče moje zasebno sporočilo.ja tud seny pa pikico sem vidla pred golam.pa mi je že šlo na jokuser posted image ko sem vidla da me ignorirate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
22.4.2009 22:17:07   
Menčy
user posted image zdaj pa zares

lahkoooo in mirnooo nočkoooo user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
22.4.2009 22:18:29   
Nasy
Menčy, tebi moram še kašice dostavit nekako..če bo v torek sonček, pridem na kofi v gola, a prav? Pa ti prnesem.
Zdej grem pa še jst mojo lepo debelo rito na kavč parkirat.

Lepo nočko vsem
user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
22.4.2009 22:18:34   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

menčy ja baje iste znamke copatkov kot jih imate .nogica a si dobila mogoče moje zasebno sporočilo.ja tud seny pa pikico sem vidla pred golam.pa mi je že šlo na jokuser posted image ko sem vidla da me ignorirate user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja , če si nas vidla , zakaj pa nisi zavila proti nama....če bi se jaz tam začela dret za tabo ....ne vem kako bi za sosednjo mizo odreagiraliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
22.4.2009 22:21:17   
Nasy
seny, ni panike, sej me zadnje čase kr nekej vsi ogovarjajo, ponavad glih, k je najmanj treba..ampak ti me pa le pocukej..ponavadi nas je najprej slišat, pol šele videtuser posted image sploh zdej 2 dni smo bolj na jaa jajaja jaaa jaa pa gagagaaagaaagaauser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
22.4.2009 22:21:56   
seny
pikica , kje si?user posted image mis juuser posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
22.4.2009 22:26:11   
seny

seny, ni panike, sej me zadnje čase kr nekej vsi ogovarjajo, ponavad glih, k je najmanj treba..ampak ti me pa le pocukej..ponavadi nas je najprej slišat, pol šele videtuser posted image sploh zdej 2 dni smo bolj na jaa jajaja jaaa jaa pa gagagaaagaaagaauser posted image
Ja ona ti govori , da lahko tudi gaga , znese jajauser posted image user posted image user posted image user posted image No saj naša pa že množi , odšteva, sešteva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo to samo doma , pred drugimi nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image Nasy , ne zamirt , hecam se , pomlad me daje user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
22.4.2009 22:28:13   
seny
Jaz grem tudi pod kovteruser posted image Nočko

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.