|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 22.4.2009 22:13:13
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: Menčy SENY - super, da je taka mačkona tale naša lepotička Tija !! Balgor, da si dobila napotnico za RD. Le kaj bom pa jaz...ja vem, saj so že vsi na RDju. Lušinova torej super, vsaj nekdo v tem ZDju. Praviš da ma nogico navznoter pa si to tud sama opazla ? Ona je imela že ob rojstvu oba stopala obrnjena na noter , ker je imela tako lego.V porodnišnici so mi pokazali , kakšne vaje naj delam in tudi napotke sem dobila kako in kaj , tudi pisalo je v tistemu poročilu , ki smo ga dobile ob odpust , da ima nevem več kakšna stopala.Do zdaj se mi je zdelo čisto ok,ko pa sem jo začela postavljat na nogice sem pa opazila razliko pri premikanju leve in desne nodice , lepo se vidi ko je bosa ,ker pa sem nekaj hotla sem dobila in vem , da to ni nič hudega , ker je imela isto moja sestra ko je bila majhna , pa je vse ok , še tako visoke pete nosi , da se kar v glavi zavrti ko jih vidiš jAZ grem jutri k njej, če mi bo končno uspelo in ne bo neben protestiral zarad Tobijevih sedaj že močnih lišajev pa ji omenim še tooo...pol pa letim še v Kočevje z mami Veš , jaz bi na tvojem mestu rekla , nimaš kaj izgubiti , pridobiš pa lahko TOREJ VSAJ TI SI ZA POTEPANJE IN KOFETKANJE PO lJUBLAJNI, SE BOVA MORALI PA SAMI ZMENITI al kaj? najdeva en lep al dževen dan ...? MORDA PA OKUŽIVA ŠE KATER E?? Bove , kar sončka izbrale , da bova lahko zunaj kofetkale pikica gre sigurno z nami , kje bo ona zamudila izlet v Supernovo YEEE, SONČEK, PA SUPERNOVA PA PIKICA , super si predlagala
|