|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
21.4.2009 18:47:46   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

danes sem na posojo dobila fredov obroč, zdej mam pa težave!user posted image   dobro, ga napihnem, otroka dam noter, zaprem varnostno sponko ( taveiko), ja kam zavraga pa dam un za okoli vratuuser posted image , da dam okoli vratu sem že pogruntala, a morem to kam pripet, a kaj?

V bistvu so naši otroci že tko veliki, da jih okol vratu ne rabiš pripenjat ... - nas so na bazenu prvih nekajkrat, pol pa ne več. Zdej pa ... ker so jih vedno prpenjale vaditeljice, se mi sanja ne, kako to izvedeš - mam obroč doma, sam je na podstrehi, pa mojga ni, da bi mi kaka navodila prinesu dol (na podstreho pa ne grem, ker ... eh, dolga zgodba, ampak mene je ful strah lojter in podobnih stvari  user posted image ...). Pride zvečer, pa ga bom nafehtala pa ti sporočim enkrat te dni - do petka. A je prov? Sej ti bo verjetno še katera odgovorila, pa bo verjetno kaj bolj pomagala ... (a veš, pravijo, da matematike spoznaš po tem, da so njihovi odgovori pravilni, ampak čisto neuporabni user posted image )

Zdej pa šibam, Rok noče spat ...

Miškolinček pa Erin, če se le da, se pojavita v Supernovi, prosim! Pa Erin, ni panike, če bo dež sej nismo iz cukra. Drugač naj te pa tvoj do vrat pripelje, pa lepo grsta s Tilnom ven, pol pa on parkira, pa pride ...

No, zdej je pa res že hudo - šibam ...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 426
21.4.2009 19:56:34   
bella02
Erin, očitno bo obveljala Supernova. Je pa res, da je Miller zraven in da skoraj vse hodimo tja zapravljat.
Naty, matejchi, tejka, suzana, cebrca, Vilika
, pridete? Na vas sem se spomnila, za buhtlčka, Zojo Mišo in Krysio imam nekje v spominu, da pridejo. Pa lepo vabljene seveda še vse ostale ...

Naša je danes tudi jedla kus kus z bučko, korenčkom, cvetačo in brokolijem. Je kar nekej pojedla glede na to, da prejšnji teden ni nič.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 427
21.4.2009 20:29:28   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Aja,pa tolk me vabite,da me bo še res premamilouser posted image user posted image user posted image . Erin,kaj pa ti???

MEne bolj malo vabijouser posted image user posted image user posted image user posted image Neeeeeee, sej ne..hec...

Moj je brez šihta trenutno in me lahko pripelje, če bo pa kaj dobil pa me žal ne bo mogel... saj pravim, pridem z veseljem, me tudi ni bilo na srečanju že uf...
A poj ni nobena za MErkator..?user posted image

V mislih si bila na vsakem srečanju z nami.. pa ne mislim v smislu obrekovanja, ker tega še nisem doživela.. tako, da tudi ostale "sramežljivke".. opogumite se...user posted image

meni se pa zdi, da sta od miškolinčka tamala enaka, samo, da en nima las in zob...user posted image

krysia res je, nismo iz cukra imamo pa cukre na kvadrat zaradi enega korena.... (a je dovolj nazorno matematično) user posted image

kaja jaz sem tudi malo čukast gledala tiste štrike pri Fredu, ampak onega okoli vratu pripneš tam ko se stikata tista druga dva... ah še bolj zabluzla... a znaš kravato zavezat? No to je malo lažje...user posted image

Tudi jaz grem v Mullerja, ampak čisto zares po samo eno stvar... ne levo in ne desno, ker sem bila že včeraj ..user posted image , saj do blagajne mi je čisto všeč.. pol pa malo manj...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 428
21.4.2009 20:43:50   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

meni se pa zdi, da sta od miškolinčka tamala enaka, samo, da en nima las in zob...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image maš prav,vsi pravijo da sta si ista,samo da je eden skorqaj plešast,ma mal laskov samo so čist bele pa kratke,...si pa falila glede zobov,eden ima vse eden pa samo 2 user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo meni se ne zdi da sta si podobna,..no zdaj že ampak kot dojenček je bil Erazem čisto drugi po videzu,po kilaži in po velikosti. Oba sta zdaj zelo podobna njemu, oči imata pa oba po meni. Erazem se je zelo spremenil, prej je bil kot dojenček bolj podoben meni, medtem ko je Filip že zdaj kopija moža.

Če mi znese pridem v Supernovo,kje se ponavadi dobite? A v tistem kafiču nasproti Mullerja z belimi stoli ali kje drugje. Saj jaz vas bom prepoznala ve pa mene ne,...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 429
21.4.2009 20:59:12   
matejchi
Zdaj sem se spomnila... predlagam naslednje srečanje v Arboretumuuser posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 430
21.4.2009 21:10:09   
andrejaboris
OJ!

Mala dva spita, jaz še malo bluzim pol pa v mižula, ker bog ve kaka bo noč. To je ko loterija.user posted image user posted image

Vidim, da bo spet srečanje, samo za mene predaleč, drugač bi pa z veseljem prišla. Pa drugič. Te pa fajn čvekajte!

Jaz sem cele dneve okupirana z malima, predvsem z Enejem, ki se dere ko šoja , ko me ne vidi. Niti ati ne pali. Jaz ne vem kaj mu je. sem ko obešalnik, se oba vesita po meni, samo dragi ne pride na vrsto.user posted image user posted image user posted image Kaj vaši user posted image user posted image user posted image so tut taki jokeci, če niso pr vas???

Nič grem se umit, vas jutri berem in upam, da se vsaj malo vključim v debato. Aja vsem hvala za čestitke Eneju za 8. Čas res hitro beži, še malo pa bo 1. svečka.

Lepo mi bodite babike in user posted image user posted image user posted image ! NOčko!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 431
21.4.2009 21:24:24   
nell
rno matematično) user posted image
krysia res je, nismo iz cukra imamo pa cukre na kvadrat zaradi enega korena.... (a je dovolj nazorno matematično) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej ti si pa res edinstvena - vedno znova me nasmeješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje dete je zaspalo in danes ga moram prav pohvalit (upam da ne prehitr), da ni bil taka tečka... je bil sam mali tečko, ampak ni blo sile - to je blo še čist znosno. Je bil pa eno uro sam z atijem v dnevni, js sem pa v svojmu kabinetu neki delala in je bil popolnoma priden, tud enkrat se mu ni zbunu, pa tud enkrat mu ni reku "ajs, ne sme" - pa je v dnevni bolj kot ne, še vse stalo na svojem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sem sklenla, da bosta jutr tud mal sama - očitno se razumetauser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 432
21.4.2009 21:46:47   
Zoja Miša
Mi2 preživeli super dan z mojo user posted image  sestričnouser posted image .

Zoja Miša - jaz te bom fest pogrešovauser posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko preveč otrok user posted image user posted image user posted image , jaz še vedno čakam pošto, pa se mi zdi, da vsak dan upanje malo bolj umreuser posted image

Majči, lepo da si se javila, sem te sanjala danes - lase si si pobarvala rdečeuser posted image

A se vaši otroci že sami dvignejo v sedeč položaj? Mi se neuser posted image

Ryssa, čedni in ja seveda sem te pogrešala!

Miškolinček, lepo da si se javila, pa ko ti bo hudo, tukaj pojamraj, pa ti bomo malo moralo dvignile! Res!!!! Čedna tvoja dva vrabčkauser posted image
Bella, hvala ti, zlata si, le obveščaj me, bom zelo, zelo vesela! user posted image  Glede rač., sem pa prava blondinkauser posted image

Mi pa nimamo radi kus-kusauser posted image . Ali je bil pa le čuden dan, ker je to res edino kar do sedaj ni jedla.user posted image

Krysia, ja na Lošinju bom to težko našla, lahko pa kolega dol zasikiram in vas kdaj vmes res pridem pozdravituser posted image  Res vas bom pogrešala, ampak bom pa tudi uživalauser posted image

Tejkaz!!!! Iiiiiiiiiiiiiiii, lepo se plazite ni kaj! Lepi ste! Lahko pa drugič tudi kaj napišeš, jaz pa te pogrešam.

Sayuri, madona, a ne pomeni dan odprtih vrat, da lahko prideš kadar koli in vedno je nekaj za videti!user posted image

Erin, saj je Supernova super, pa Muller imaš tam, ne komplicirat, tudi danes je bil dež, pa sem jaz brez problema voziček ven in Kajo Lino...pa saj ni iz cukra. Bo imela lepo kožo, ker dež je zato doberuser posted image  Pa potem sem šla še peš do BC, pa je bil tut dež, bom imela tudi jaz lepo kožouser posted image . Ko se znebim vseh tehuser posted image  mozoljev.

Kaja, na plavanju to naredijo vaditeljice, vem pa da en del so v hlače (neoprenke) zapeleuser posted image . Očitno se bom tudi sama matrala, ko bom obroč nabavila.

Grem počasi v mežule. Nočko!!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 433
21.4.2009 21:53:08   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mi pa nimamo radi kus-kusauser posted image . Ali je bil pa le čuden dan, ker je to res edino kar do sedaj ni jedla.user posted image

Mogoče je bilo pa res preveč olja.. glede na to, da se ti je zdelo, da ga moraš dat veliko...user posted image
Jaz sem pa slišala, da od dežja pegice pridejo...user posted image

RD RR

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 434
21.4.2009 22:00:23   
matejchi
Kaj pol v četrtek zapestnice al nogavičke... samo ne prosim zapestnic v stilu Armstrong ta rumenih al kakšne so že ble.. user posted image kr neki..., če so zapestnice...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 435
21.4.2009 22:02:02   
nell

Sayuri, madona, a ne pomeni dan odprtih vrat, da lahko prideš kadar koli in vedno je nekaj za videti!user posted image

V našem vrtcu dan odprtih vrat ne pomeni, da lahko prideš kadarkoli - res je da pa imaš vedno kaj videti. Dnevi odprtih vrat so na ure organizrani, ne samo zaradi strokovnih delavcev, ampak v prvi vrsti zaradi otrok, ki so v vrtec že vključeni. A si vi lahko predstavljate kako bi potekalo vaše delo, če bi vas ves čas nekdo prekinjal in motil - otroke je treba pripravit na to, da dobijo "obisk" - in ja veliko je primerov, predvsem v mlajših skupinah, ko so otroci, ki so že vključeni v vrtec presneto vznemirjeni zaraditeh "obiskov" (še posebej tisti otroci, ki so se morda ravno vključili) Ne rečem, večna starejših otrok meni, da so ti "obiski" super, ampak ne vsi.. Pri nas je pač tako, da določimo od katere do katere ure je primerno, potem pač ne več - vsak rabi svoj mir in stalnost (to leti na otroke).
Poleg tega, pa če so kakšne delavnice organizirane za otroke, ki se še bodo vključili (ala kakšne igrice, predstava ipd.) v zato posebej namenjenem prostoru in jih vodijo strokovni delavci - potem se morate zavedati, da jih v tem času ni v skupini - to pa tudi ne mora trajati v nedogled.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 436
21.4.2009 22:17:08   
Krysia

user posted image user posted image user posted image Kok si pa ti mene nasmejala s tem ...  ma, res ne vem, kje jih pobiraš, ampak kar nadaljuj ....

Če mi znese pridem v Supernovo,kje se ponavadi dobite? A v tistem kafiču nasproti Mullerja z belimi stoli ali kje drugje. Saj jaz vas bom prepoznala ve pa mene ne,.. user posted image user posted image user posted image   .

Ja, točno tam ... a si že bla kdaj v izvidnici, da veš, kje se zasidramo user posted image Če boš lahko, pridi, da te spoznamo še v živo ...

andrejaboris, naš Rok včasih začne ful tulit, če zginem iz njegovega vidnega polja, včasih ga pa to sploh ne gane ... nisem pa še zgruntala, od česa je to odvisno ... jaz ga imam ponavadi v dnevni na tleh, pa če sem v kuhni, me itak vidi, ker se to pri nas vse skup drži ... če me pa ne vidi, se mu pa skoz oglašam al ga pa pridem pogledat, tko da ve, da sem tam nekje ... ampak včasih to ne pomaga in moram bit prav zraven njega ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 437
21.4.2009 22:20:18   
Krysia
Zoja Miša, mi smo še daleč od tega, da bi se samostojno dvignili v sedeč položaj .. ampak sedi pa že ful stabilno .. se mi zdi, da je to zdej eno obdobje, ko čist vsak dan prov vidiš napredek ... jst kr ne morem verjet, da je bil še pred kratkim eno tako nebogljeno bitjece ... zdej pa zna že ful stvari ... joj, kako gre to hitr ... 

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.4.2009 22:27:23   
matejchi
Bi bilo bolje, če gremo v kafič z rdečimi stoli, zdaj, ko so se že user posted image vrnile.... user posted image

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.4.2009 22:29:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris
Kaj vaši user posted image user posted image user posted image so tut taki jokeci, če niso pr vas???

Ne... še nikoli se ni jokal če je bil pri atiju..ati je zakon... ga gleda ko bogauser posted image

Medtem ko drugi so pa že mal pod ?user posted image Kakor kdaj..

matejchi me je spet nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša
..naš se posedi samo tako da gre s kravic oz položaja plazenja v rikverc - se postavi na noge in se nekako posede..da bi se s prsnim košem dvignil in usedel pa ne

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 440
21.4.2009 22:30:00   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Če mi znese pridem v Supernovo,kje se ponavadi dobite? A v tistem kafiču nasproti Mullerja z belimi stoli ali kje drugje. Saj jaz vas bom prepoznala ve pa mene ne,.. user posted image user posted image user posted image   .

Ja, točno tam ... a si že bla kdaj v izvidnici, da veš, kje se zasidramo user posted image Če boš lahko, pridi, da te spoznamo še v živo ...

ne nisem bila v izvidnici, enkrat sem bla tam na kafetu z mojim, k sva mogla otroke nafotrat da nista bla sitnauser posted image

saj ti si mene že videla v Kranju,a se ne spomniš več,zdaj bo že skoraj eno leto tegauser posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 441
21.4.2009 22:30:46   
miškolinček

Bi bilo bolje, če gremo v kafič z rdečimi stoli, zdaj, ko so se že user posted image vrnile.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.4.2009 22:32:17   
kaja02
čer!!!

Krysia- Hvala za informacije, a maš mogoče kako sliko, kako to zgleda od zadajuser posted image , mal čudno se sliši, pa vseenouser posted image

sem vas boj slabo prebrala sem slabe volje danes!!!!!!!

Sem zvedla, da jim moram od maja dalje začet vračat štipendijo( sploh ne vem,odkod naj dnar vzamem) pol pa grem še na stran od fax, pa zvem, da je moj študij v bolonski prenovi, torej me oktobra čakajo nove obveznosti in izpiti, user posted image  ta fax delam že tko dolgo, da so mi vmes že 2x naziv spremenil, en kup izpitov dodal, ma zdaj pa še to!

grem mi bo glavo raznesl, sam jokala bi (čeprav vem, da je to sam moja krivda- lenoba, nezainterasiranost, oz. sploh ne vem več, kaj to je)

vsega mam dost!!!!!!!!! user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.4.2009 22:35:02   
miškolinček

Zoja Miša
..naš se posedi samo tako da gre s kravic oz položaja plazenja v rikverc - se postavi na noge in se nekako posede..da bi se s prsnim košem dvignil in usedel pa ne

saj tako se otroci prvič vsedejo, bravo za Tilna,....  s prsnim košem se še dolgo ne bo,

...mi smo še daleč od sedenja, naš sedi samo dokler se ne zvrne potem pa tečka na kravcah dokler ga kdo ne dvigne. Pride v sedečem položaju povsod, se suče malo v levo pa desno pol se mal stegne, pa se spet mal obrne ša že zamenja  položaj.

Pa na penah noče več biti,se hitro zrita dol na laminat,ker je pogruntal da tam drsi in da samo malo rit premakneš pa si že naprejuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 444
21.4.2009 22:35:42   
Erin

Mogoče je bilo pa res preveč olja.. glede na to, da se ti je zdelo, da ga moraš dat veliko...user posted image
Jaz sem pa slišala, da od dežja pegice pridejo...user posted image

DEŽ - PEGE??!!user posted image user posted image user posted image Mene ne bo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tilko tud ne mara kusskusssssauser posted image ....mogoče je pričakoval kaj drugega?user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.4.2009 22:36:14   
miškolinček
Lahko in mirno pa dolgo noč želim,user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
21.4.2009 22:38:24   
miškolinček

DEŽ - PEGE??!!user posted image user posted image user posted image Mene ne bo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tilko tud ne mara kusskusssssauser posted image ....mogoče je pričakoval kaj drugega?user posted image user posted image

Ah dej dej,kake pege pa dež....pege so od sonca al jih pa pač imaš od rojstva,.......a prideš  V Supernovo al ne??? Odgovor preberem jutri,zdaj me vabi postelja user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 21.4.2009 22:39:37 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 447
21.4.2009 22:41:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

V našem vrtcu dan odprtih vrat ne pomeni, da lahko prideš kadarkoli - res je da pa imaš vedno kaj videti. Dnevi odprtih vrat so na ure organizrani, ne samo zaradi strokovnih delavcev, ampak v prvi vrsti zaradi otrok, ki so v vrtec že vključeni. A si vi lahko predstavljate kako bi potekalo vaše delo, če bi vas ves čas nekdo prekinjal in motil - otroke je treba pripravit na to, da dobijo "obisk" - in ja veliko je primerov, predvsem v mlajših skupinah, ko so otroci, ki so že vključeni v vrtec presneto vznemirjeni zaraditeh "obiskov" (še posebej tisti otroci, ki so se morda ravno vključili) Ne rečem, večna starejših otrok meni, da so ti "obiski" super, ampak ne vsi.. Pri nas je pač tako, da določimo od katere do katere ure je primerno, potem pač ne več - vsak rabi svoj mir in stalnost (to leti na otroke).
Poleg tega, pa če so kakšne delavnice organizirane za otroke, ki se še bodo vključili (ala kakšne igrice, predstava ipd.) v zato posebej namenjenem prostoru in jih vodijo strokovni delavci - potem se morate zavedati, da jih v tem času ni v skupini - to pa tudi ne mora trajati v nedogled.

Jap...pravilno napisano.... bi samo še dodala...nekateri otroci so ob obisku tako znervirani da hočejo z njmi domov in potem je panika ker ne morejo... in ko je ura enkrat 11 in se pripravljajo na kosilo, kateremu sledi počitek  so še bolj zmedeni in je rutina otrok popolnoma zamešana, otroci so zmedeni.. mi smo ponavadi sprejemal obiske od 9h-11h ampak to je pomenilo da so starši prišli ob 9h ali 10h in smo se ob 11 poslovili da smo potem čimbolj "normalno" prišli nazaj na tirnice.. otroci te obiske dojemajo čisto drugače kot mi... Smo se pa mi vedno dobro pripravili na ta dan..igrca, rajanja, petje, igre, skupno ustvarjanje..

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 448
21.4.2009 22:43:03   
matejchi
user posted image

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 449
21.4.2009 22:48:01   
kaja02
matejchi- kok mam jst tebe radauser posted image , Hvala zdej pa razumem-!!!!!! aja, kravate pa tud ne znam zavezat- mi je nikol ni blo treba, je moj mislim, da še ni nikoli mel, je najraje v mikici

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?