yania
|
ojla...evo mi smo ravno s sprehoda....je spal 2 uri in pol, zdej pojedel (jedel ob 15.30, in zdaj ob 19.30) in spi dalje. Še drugega kupčka je podrl ravno zdaj v spanju, ko sem ga imela bolj pokonci na trebuhu, ko sedim tule in vas prebiram. PUPA jaz sem mojega danes tehtala in ima 5 kg....noro, kako to letijo kilogrami gor...ja nič...podpira mami, namesto da bi šla dol, greva lepo gor ...oba... ...ma bo že šlo...glede na to, da gre tako teža gor, sigurno ne poje premalo. Naredim pa tako: je na 3 ure in pol, oz.4, ponoči tudi na 4 , ali kaj več...ma je ene 7 x vse skupaj....dam 110 vode, pa dam skoraj 4 merice....zanalašč ne naredim 120 vode in točno 4 merice, ker on nikoli niti pence ne pusti noter....mu pa kdaj naredim tudi 120 no, nisem tako grozna, če mi spi v enem kosu dolgo časa...je pa tako, da ga zdaj kar s čajčkom tudi hecam malo-..1 ali 2 urci po obroku, če je buden, mu ga ponudim toplega, zelo blagega, skoraj voda, in veselo pije...spije pa tam od 30-60...ma kolikor mu dam...mu kar odgovarja...je pa tako, da s čajom ali brez je točno na na tri in pol ure, oz. tudi če mu več naredim, mi bruhne ven, in še vedno hoče jesti čez 3 in pol ure...tako da po mojem je to ok....tako delam jaz, ko imam aptamil 1...na embalaži pa itak drugače piše...glej, če gre teža gor, in je dojenček zadovoljen, mu sigurno nič ne fali...mene samo skrbi, da ne bo rekla P, da je preveč šel gor.... KOŽICA meni je patronažna rekla, da vsakič ko ga skopam samo narahlo malo odprem lulčka, in z gazico obrišem, ko gre res kar belo dol...to so te odmrle celice...smegma, al kaj se že reče,,,,je pa rekla, da drugače pa nič tam pacat...nič s palčko...samo po kopanju, ker je takrat zmehčano..,,,sicer pa eni rečejo tako, drugi tako...jaz nisem nič groba, pa ima kar luknjico že...skoraj za pol borovničke...res...haha