pocka
|
Jutro, se po dolgem času na hitro javljam...pri nas je pa končno malo sončka posijalo, bo treba malo ven, ampak piha pa kot . Pri nas je presto te dni, nam majsti hodijo, zbiramo predračune za stanovanje, pa malo hodiva okoli in ploščice pa pohištvo izbirava, skratka se nam ful dogaja... Zadnjič sem pri Next-u naročila cunjice za in moram reči,da smo ful zadovoljni, sicer sem večino stvari vzela za Tajo, za Blaža samo enih par,da vidimo sploh kako številko rabi...skratka ful lepa in kvalitetna roba Včeraj so imeli prvo posvetovalnico, težki smo 5.150 g, glede velikosti pa ne vem kaj drži, doma smo izmerili 58 cm, pri P, pa ga je sestra izmerila 55,5 cm WTF , a se je skrčil... dojenje - midva se polno dojiva, niti čajčka mu ne dajem,ker ni potrebe, saj naj bi z dojenjem dobil dovolj, se pa ne obremenjujem kaj preveč, ga pač dam na zizo,ko to zahteva in sploh ne gledam kaj dosti na uro... duda - naš je noče, jo je že zagrabil, ampak pol se je pa odločil,da je ne bo imel,tako,da se niti ne trudimo več,da bi mu jo dajali, zaenkrat ni neke velike potrebe po tem,da bi jo rabil previjanje ponoči - midva se enkrat ponoči previjeva oz. ga očka previje, ponavadi okoli polnoči, bom pa počasi poskusila ukiniti tole previjanje, pa bomo videli,če bo plenička zdržala kožica na lulčku - nam je včeraj P rekla, da naj pri kopanju čisto narahlo malo dol potegnemo,kolikor pač gre, nič na silo, je pa že zelo lepo odprto zgoraj, tista luknjica je že kar velika, tako da je vse ok... slikice malih škratkov - ena lepša od druge toliko se spomnim kaj sem prebrala, ker sem bolj na hitro preletela, zdaj se grem pa zrihtat, ker se mali že prebuja, drugače bom do 12 v pižami primorke - jutri se vidimo,če bo vreme naklonjeno, čeprav je baje slaba napoved pa pa