yania
|
Tasa, tvoja Lija je res cukerček...prav uživa ko jo fotografiraš, a... pa Zoja....kaka punca, pa en mesec ima...lepo se smejčka... Najaa haha..si me nasmejala....ma da ne bo izpadlo , da se hočem hvalitit da je naš tako pridkan...ma samo hočem reči, da je res en cukerček, in da s polno mero uživam biti že drugič mama...res je zlati ja, in to povem vsakemu,,,še včeraj ko sem imela UZ, pa je šla Naja z mano, pa jo sestra tam vpraša, če se dojenček kakj joka, pa ona : ne!...pa pravi sestra: no malo pa se , a ne..pa Naja: ne....pa je kr gledala...ni mogla verjeti...pa sem še jaz rekla, da je res priden, in da se Naja še 1x ni zbudila zaradi njega ponoči, ko pa res malo pojoka, ko je lakota, samo ga moj heca, ko grem jaz mleko naredit, pa se veselo smejeta, seveda z dudo v ustih... Danes se ob 9ih zbudi in nekaj napenja, pa nič ni jokal, samo kakal bi rad, ko včeraj nič ni,,,,božček, verjetno železo dela svoje....upam da bo...prej sem mu dala 5 kapljic AD3....zdaj bom delala tako, en dan železo,en dan pa AD3, da se mu v riti ne zmeša, ko ima potem še Gas bimbi, za krčke... Najaa Ne bit žalostna glede mlekca...ej, a veš kolkokrat se je to meni pri Naji zgodilo....ko sva se 5 mesecev matrali in dojili...uf...to je tko, ko imaš otročka na sebi, ko še podiraš kupček, al pa kaj drugega hitiš narest, pa itak pozabiš...ma to je normalno...res... ej, jaz sem se pa včeraj pa prej vrgla na tale post...če vam je dolgčas pa mal počekirajte...ma se nasmejiš,,,res... TAŠČA ME NE MARA...haha...al pa pna nje ne... http://www.ringaraja.net/forum/m_4077124/mpage_2/key_/tm.htm zdaj pa šibam...grem do moje ljube tašče na en čvek, ko me tak pogreša...haha, vem da mene ne tolk, ampak Timona....pa še sestrao peljem v službo, nekje pri Lj.mlekarnah...ej se tipkamo kasneje...