![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.4.2009 15:25:06
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Kruce ... imaš hud podpis ... Nič mi ne sporočiš, kaj je na unem terenu novega Čakam, draga moja, čakam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.4.2009 18:01:42
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Kruce ... imaš hud podpis ... Nič mi ne sporočiš, kaj je na unem terenu novega Čakam, draga moja, čakam iiiin? kako kaže?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.4.2009 19:00:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Kruce ... imaš hud podpis ... Nič mi ne sporočiš, kaj je na unem terenu novega Čakam, draga moja, čakam iiiin? kako kaže? Pojma nimam! Občutek je dober, vendar se venomer ponavlja dvom... Tja v torek sredo bo vse jasno.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.4.2009 19:21:17
|
|
|
|
reni70
|
Dan,evo šele zdaj sem si vzela čas,da vam sporočim. Torej dobila sem gonal f v svinčniku.Nisem dobila eno novo zdravilo kot je bilo prvič rečeno. Je reku Reško,da je ta še dražji.Pa tud prvič imam f.Gonal sem pa že imela. Sam se mal bojim jutri zjutraj,če bom znala dobr naštimat ta svinčnik.Prvič imam to zadevo. V četrtek 1 uz. Je imela kera gonal f?Naj mi kaj več pove,kakšna je razlika med gonalom in gonalom f? Reškota nisem mogla zasliševat,ker je bil tečko. Bety11,hvala za lepe želje,grem zdajle iskat matični mleček.Kupla sem si še laneno olje+seme, kombinirala ga bom s jogurton in skuto,baje je to dobr za celice. Bety11 zdravo in mirno nosečnost ti želim. Punce držte se,in lep vikend vam želim
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 18.4.2009 20:59:21
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Kruce ... imaš hud podpis ... Nič mi ne sporočiš, kaj je na unem terenu novega Čakam, draga moja, čakam iiiin? kako kaže? Pojma nimam! Občutek je dober, vendar se venomer ponavlja dvom... Tja v torek sredo bo vse jasno. Veš da bo ... mora bit ...!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.4.2009 7:00:51
|
|
|
|
sonček33
|
Bejbe navijam!!! Gretka - mis ju!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.4.2009 14:02:47
|
|
|
|
KIWI
|
Pozdrav punce! Sem doma iz ET, malo žalostna, od 5 celic so se tri sicer oplodile, ampak samo ena bila danes primerna za transfer. Tako, da pingvinčkov spet nula. Test imam pa 04.05.. Vsem lep pozdrav in čimlepšo nedeljo si naredite!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.4.2009 14:10:37
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Pozdrav punce! Sem doma iz ET, malo žalostna, od 5 celic so se tri sicer oplodile, ampak samo ena bila danes primerna za transfer. Tako, da pingvinčkov spet nula. Test imam pa 04.05.. Vsem lep pozdrav in čimlepšo nedeljo si naredite! ena in tista zmagovita
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.4.2009 19:11:20
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Pozdrav punce! Sem doma iz ET, malo žalostna, od 5 celic so se tri sicer oplodile, ampak samo ena bila danes primerna za transfer. Tako, da pingvinčkov spet nula. Test imam pa 04.05.. Vsem lep pozdrav in čimlepšo nedeljo si naredite! Ma saj je ena dovolj če je ta taprava. Nč črnih misli, samo pozitivno naprej.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.4.2009 19:32:16
|
|
|
|
miklarom
|
KIWI - še tukaj , ena in tista zmagovalna, zdaj pa jo lepo čuvaj, in držim pestke zate, pa še pike poke za srečo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.4.2009 20:33:10
|
|
|
|
bbpikica
|
Zdaj pa čisto resno. A se strinjamo da je srečanje 40+ v petek 24.04.? Če se potem se je samo še za lokacijo treba dogovort. Ajde zdaj pa s potrditvami in predlogi na plan.
< Sporočilo je popravil bbpikica -- 19.4.2009 20:34:38 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.4.2009 20:51:08
|
|
|
|
pikica36
|
čer!! no, malo ste pa naklofale čez vikend , jaz sem bila spet v gužvi včeraj v šopingu čez mejo, popoldan obiski in zdaj na večer likanje kruce maš prav glede pregleda in da moram vztrajat. moj G pravi da je pregrada prirojena in da če sem 2x rodila in je potekala brez problemov pol bi moralo tud v tretje ratat kiwi beybe in beybi vsem in nočko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.4.2009 22:11:49
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Zdaj pa čisto resno. A se strinjamo da je srečanje 40+ v petek 24.04.? Če se potem se je samo še za lokacijo treba dogovort. Ajde zdaj pa s potrditvami in predlogi na plan. Jest sm za, pa kar Franci bi lahko bil...! Opsa da ne bom edino muško! IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 kruce maš prav glede pregleda in da moram vztrajat. moj G pravi da je pregrada prirojena in da če sem 2x rodila in je potekala brez problemov pol bi moralo tud v tretje ratat Tudi v igrah na srečo te nekje čaka dobitek.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 7:37:20
|
|
|
|
pikica36
|
ali pa tud ne juutroo vsem!!!! že trgamo s polno paro uspešen začetek delovnega tedna!!!! saj naslednji bo krajši ŽIVEL PRVI MAJ!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 9:12:33
|
|
|
|
Še ena T
|
Dobro jutro! Tudi jaz sem se malo odklopila od RR... Imam pa na srečo tako gužvo doma in v službi, da nimam več časa preveč razmišljat kako pa kaj, ker drugače bi bila v čisti depri.. Že itak takoj padem vanjo, čim začnem razglabljat. Pa še take oslarije me skrbijo, kako bom hodila ven iz službe h G ves čas postopkov. Danes se moraš za povprečno plačo že kar potrudit, pa še prav pasji so tukaj... Ah, moram se malo skulirat. Ko bi vsaj že katera med nami ugledala + Bom pa obveščala o dogajanju, pa čekirala, katera bo ta prva naslednja in vsem držala pestke. Glede srečanja - mi gremo v petek popoldne na morje... Upam, da nama bo tam uspelo pridelat +
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 9:52:29
|
|
|
|
pikica36
|
še ena T - ne obremenjuj se s tem, bo že nekako, še vedno se je porihtalo ups... danes je že 26. dan ciklusa?! mene pa še nič ne srbijo prsti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 10:45:47
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 še ena T - ne obremenjuj se s tem, bo že nekako, še vedno se je porihtalo ups... danes je že 26. dan ciklusa?! mene pa še nič ne srbijo prsti A ti ignoriraš srečanje ???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 10:47:15
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bejbe navijam!!! Gretka - mis ju! sončica mojaaaaaaaaaaaa, Gretka ima eno celo štalo s krvjo ... šiiiiiiit ... pa bomo tud to porihtal ... misjutu ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 10:48:42
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Zdaj pa čisto resno. A se strinjamo da je srečanje 40+ v petek 24.04.? Če se potem se je samo še za lokacijo treba dogovort. Ajde zdaj pa s potrditvami in predlogi na plan. Zgleda da bo treba spisek na plano, pa vsaki posebej vabilo še enkrat poslat ... mogoče se jim pa ne gre ... .al so pa pozableeeeeeee
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 11:39:51
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy A ti ignoriraš srečanje ??? ma ne ignoriram , samo jaz imam trenutno petke zasedene vse tja do konec maja pol pa upam da bo boljše in da bom tud jaz kak petek fraj, zato se ne "štrulim" ravno najbolj na srečanje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 11:53:01
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy A ti ignoriraš srečanje ??? ma ne ignoriram , samo jaz imam trenutno petke zasedene vse tja do konec maja pol pa upam da bo boljše in da bom tud jaz kak petek fraj, zato se ne "štrulim" ravno najbolj na srečanje Aahaaaaaaaaaaaa... sorči, sem pa misla da nas mal ingnoriraš , vsekakor ne bo zadnje srečanje, razen če ne bo interesa ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 13:31:35
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Zgleda da bo treba spisek na plano, pa vsaki posebej vabilo še enkrat poslat ... mogoče se jim pa ne gre ... .al so pa pozableeeeeeee [/quote] Dejte kar na ZS vsaki, ene pridejo pač malkrat okol, jih emšo daje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 15:10:56
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Pikica36 (38) M ne pričakuje 24.04. Aqua 77(32) M ne pričakuje 13.5 V POSTOPKU Miklarom (37) punkcija 22.4. (predvidoma) Lana70 (38) UZ 24.04. Reni70 (38) začetek postopka NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza gigi (43) pavza zofka7 (39) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 15:14:18
|
|
|
|
gigi1
|
Hoj pupike in Kruce Vidim, da ste kar aktivni . Malo sem prišla pokukat in uredit seznamček. Jaz sem skoz nekaj bolana. Nič hujšega, vendar moteče . Bo že bolje. Glede srečanja. Malo se bojim, da 24.4. ni ravno pravi datum, ker si bodo že mnogi privoščili podaljšan vikend. No, kot boste rekli... Držim pestke za vse. Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.4.2009 17:13:25
|
|
|
|
miklarom
|
evo, da poročam. nisem še dobila stopke, ker glede na to da jih imam veliko so še malo premajhni , tak da v sredo imam spet UZ in za takrat mi obljubljajo stopko BOMO VIDELI KAJ BO, JAZ UPAM NA NAJBOLJŠE IN DA RES ŽE končno pade ta stopka sem pa danes imela 2 uri vožnje do MB , ker mi je neki avtocesta bla v zapori, sem morala po stari cesti čez Konjice in sem skor živčnega fasala, ker so tudi tam povsod neki delali, pa še en kreten se je skos vozo počas, pa ga še prehiteti nisem imela možnosti, pa še plavih murnov je blo poln na cesti. skratka groza
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.