|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 23:04:51   
ronja
Res jeuser posted image .

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 251
21.4.2009 0:00:36   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Marijena

ja šokirana sem...

sem zdej brala eno uro tele odgovore in se jočem od takrat!

slaba mama sem. itak mi zdej nobena ne bo verjela, da bi to pogruntala tak hitro, ampak ko berem še enkrat kaj sem pisala, kaj ste vi pisale user posted image

kr trga me, kaj sem sploh razmišljala. sinčka dat za en teden nekam, mojega malega fantka user posted image user posted image res ga mam rada, lepo skrbim zanj, ampak sem si vzemala pravico do svojega žura, do svojega lifa, čeprav imam majhno bitjece ki me potrebuje. njegova mamica sem user posted image user posted image

sploh ne morem nehat jokat, ampak od zdej naprej mi bo na prvem mestu. sem ga stiskala k sebi, poklicala taščo in mamo in jima povedala, da ne grem nikamor.

moja mama mi nič ni težila, zgleda sem dobila od nje zgled. user posted image

možu sem vse to povedala, pa ga ne gane kaj dosti, češ da si zasluživa odih.

samo jaz ne grem, brez mojega sinčka zlatega nikamor več in to prisegam!

hvala za vsa mnenja, so me streznila

komot tuliš naslednjih 7 dni.....mogoče ti bo še kaj bolj jasno....

sicer pa ne verjamem, da nekdo tak hitro pride k pameti.

nope. ni šans.

...vox populi...

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 252
21.4.2009 0:04:55   
yania
Na tebe Marjanca nimam besed....sama ne dam mojih sončkov....nene..upam da te je vsaj malo tole streznilo, oz.se nekdo heca....pišem pa z drugim namenom:

Ronja....tvoje spise bi lahko poslušala še in še.....svaka čast, res...moj mali ima 2 meseca in ga crkljam in crkljam do onemoglosti....res je srečen otroček ko se mu mam posveča 100 na uro, in ni postavljen v posteljico in žalostno joka, ker hoče bližino mene...ve, da sem vedno blizu, zato samo enkrat naredi uee, kot, kje si?...ma res je zlati....in veš zakaj je tako? Če se ne motim, sem ravno tebe brala enkrat v januarju, predno sem rodila, ko si na kratko v forumu napisala, kako je s cartanjem...če približno citiram tvoj stavek:
user posted image  je bil 9 mesecev na toplem, na varnem, v svoji mamici, ki mu je dajala vse...toplino,,,poslušal je bitje srčka in bil srečen, čeprav skoraj nič prostora...in kako si lahko mamica misli, da bo dojenček kar spal v zibki ali postaljici, ko se rodi,,,če pa je 9 mesecev imel vso to toplino...pa še to:
user posted image  mora biti v naročju, da se počuti varnega, najboljše pri svoji mamici, če ne pa v naročju kogarkoli, ki ga ima rad...samo da se dobro počuti...in to je res...
Moj Timon je bil rojen nekaj tednov prej, in ima še vedno močan refleks strahu,,,krili z rokicami...zato je toliko bolj deležen moje topline, varnosti, objemov...pri 1.user posted image  so bili vsi pametni in dajali nasvete da se otroček tako preveč scrkla, in da so težave...ja nič ne rečem, če kasneje...samo, kdaj pa bo otroček bolj rabil mamo kot zdaj...meni je žal, da že v 1.user posted image  nisem prebrala kakega takšnega nasveta....
Ronjauser posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 253
21.4.2009 0:09:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ja šokirana sem...

slaba mama sem. itak mi zdej nobena ne bo verjela, da bi to pogruntala tak hitro, ampak ko berem še enkrat kaj sem pisala, kaj ste vi pisale user posted image

kr trga me, kaj sem sploh razmišljala. sinčka dat za en teden nekam, mojega malega fantka user posted image user posted image res ga mam rada, lepo skrbim zanj, ampak sem si vzemala pravico do svojega žura, do svojega lifa, čeprav imam majhno bitjece ki me potrebuje. njegova mamica sem user posted image user posted image

sploh ne morem nehat jokat, ampak od zdej naprej mi bo na prvem mestu. sem ga stiskala k sebi, poklicala taščo in mamo in jima povedala, da ne grem nikamor.

komot tuliš naslednjih 7 dni.....mogoče ti bo še kaj bolj jasno....

sicer pa ne verjamem, da nekdo tak hitro pride k pameti.

nope. ni šans.

ojojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
21.4.2009 0:12:07   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

kajuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
21.4.2009 0:17:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

kajuser posted image

kaj,kaj...smesno mi je,saj sem povdarila..ah,pozabi.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
21.4.2009 0:30:55   
rija
user posted image user posted image user posted image  pozno je....mozak se mi izklaplja....grem raje spat.....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
21.4.2009 8:51:06   
Alfabeta
user posted image user posted image user posted image  men se zdi da nas nekdo močno piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Pa ne moreš kar tako preklopit no. Prej samo fešta važna, pa vseen če bo otrok pr babici, pa vsa gnojnica na taščo, ITD.......potem pa kar naenkrat kak je ona njegova mamica, pa kako je lahko sploh tako razmišljala.....

men tole žal ne potegne tako! Ni šans. Mi je prav žal, marijena, če resno misliš, ampak meni ne daješ takega vtisa. Še vedno mislim, da nas vlečeš za nos. Sorry. Sama vem, da takih situacij ne rešiš v "trenu oka" oz. ko dobiš virtualno klofuto streznitveuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 258
21.4.2009 9:04:45   
oka
Na RR je vse mogoče, očitno tudi čudežiuser posted image .

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 259
21.4.2009 9:07:17   
Anonimen

ja šokirana sem...

Pomoje tuli zaradi tega, ker mož gre. Mi smo družina in vedno gremo v paketu. Moj otrok prespi pri starih starših med počitnicami zaradi varstva in en dan v mesecu.

Da bi si pa moj mož omislil en teden počitka pri 4 mesecih pa lahko vse kufre s sabo vzame.

Po moje je tu velik problem tudi oče in dokler bo on tiskal otroka v kot in se boš ti bala za moža in ne za otroka ne vidim prihodnosti.

< Sporočilo je popravil ***Želva*** -- 21.4.2009 9:08:43 >

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
21.4.2009 9:12:17   
TomTaylor

Imama 4 mesečnga dojenčka, je zdrav, vse ok z njim.
Za prvomajske praznike ma mož kolektivni dopust in to celih 10 dni. Kolegi so naju povabli za 1 teden na njihov vikend na morje kot vsako leto!! Pogoj je normalno, Ne, to ni normalno.  da pridema brez dojenčka, ker smo to stara družba, ki večina še nima otrok, ostali pa pridejo vedno sami  za cel teden in doma imajo 4 mesečnega dojenčka?

Zdej pa kje je problem. Taščo in mojo mamo sma prosla, če bi lahko pazle vsaka par dni otroka, celo moja mama bi ga mela 4 dni, tašča pa samo 3. In itak! Moja mama ne dela problemov, je rekla da ga vahta z veseljem, star je dovolj, navajen je starih staršev, bolan ni.

Tašča pa vik in krik, da sem slaba mama, da je premajhen. ma to me itak ne briga kaj si misli, ker se je nič ne tiče, moti me edino, da noče pazit niti en dan, moja mama pa tudi ne more 7 dni, ker je en dan vmes povabljena na en rojstni dan in ga ne more vzeti na klinčev rd??.

Dedkov nimamo več!

Zdej pa ne vem, sem razmišljala da bi ga dala eni kolegici, ma tudi sama 2 letnega otroka, tole, draga moja, pa res ni več normalno...samo ne vem, kr enim ljudem otroka ne bi dajala!!!

In zato sem ful jezna na taščo, ker zaradi nje boma na koncu mogla ostat doma, mislim pa da se vs estrinjate, da se z otrokom življenje ne konča in je samo spočita in srečna mama, dobra mama Tale rek si si pa čisto zase priredila - od kdaj je pa mama od žuranja lahko spočita?.

Itak smo pa v dobi telefonov, interneta, samo dopovedat moji tašči.

Sej tudi ona bo kdaj rabla uslugo in je od mene ne bo dobila, to pa zdej prisežem tule!

Mož si pa itak nič ne upa rečt, ampak šel bi pa žurat, o to pa, da bi pa mamici kej rekel, pa seveda ne. Da se ne užali.

No, sej niti ne vem, če mama kakšno vprašanje, sem skrila nick in dala novega, samo mnenje me pa res zanima, kako naj tašči dopovem, da je babica in da ni nič narobe, če kdaj pomaga popazit otroka, sej pomoč je vzajemna. ko pa ona rabi, pa tudi dobi pomoč. Mož kosi travo itd...  Ja, 4 mesečni dojenček je pa kaj? Ena stvar, ki se ji da 5x na dan jesti in to je to???

Hvala!!!

Hjoj...punca, ti si še otrok verjetno? Če, ne, pa nisi normalna.

Pa sej v bistvu se mi sploh ne ljubi pisat. Ker je brezveze in škoda mojega dragocenega časa.

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 261
21.4.2009 9:26:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Zakaj pa bi si?midva imava vse pošlihtan in se znava zabat z otrokom,če pa kdo tega ne razume se naj pa brez nas zabavajo na svoj način k mi smo zdej družina in nisva samo midva,jaz osebno ne bi mogla komu naprtit svojga otroka samo zarad tega da bi se šla zabavat za cel teden,k se enkrat odločiš postat starš potem se moraš vesti temu primerno in odgovorno ker ti naj bi bil odgovorna odrasla oseba ne pa še en otrok željne zabaveuser posted image

in potem bomo čez par let na dipo brali "Oh, le kdaj je šel najin zakon po gobe"

zakaj že?a zato k znamo kot družina uživat in se zabavat?in da gledava tudi na otroka in ne samo nase? aha če sklepam potem po tvojih besedah potem je za dober zakon potrebno dat otroka za en teden drugam da zakon ne bo šel po gobeuser posted image veš mam novico zate in to je da lahko družina se skupaj zabava in uživa in ne samo starša in če bi podrobno prebrala moje poste bi videla da se strinjam če si starša vzameta en večer sam zase in data otročka pač v varstvo za par uric ali tisto noč in ne pa za cel teden zaradi užitka do zabave in ne ko je otrok šele 4,5 mese ca star.

Mišek kaj je fizično  in psihično če mi lahk prosim razložiš da ne daš otroka stran oziroma si raje z njim kot pa da se greš vn zabavat?user posted image aja sej res za nekatere je zabava bolj pomembna od otroka ki je do 1 leta potrebno skrbet tako kot se zagre ker to je otrok in ne igrača.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 9:37:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
21.4.2009 9:41:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: smigli

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Jaz nisem nek komplikator, ampak komaj 4 mesece starega dojenčka pa nikoli ne bi pustila samega za cel teden - morda za 1 dan, pa še to vprašanje.

enako

Naša je stara 9,5 mesecev, pa ne morem spati brez nje. Delam v znanosti in že v porodniški grem na kakšno konferenco za 2 dni, a mož in pupa gresta vedno z mano, me ni samo kakšne 3 ure, ko imam svojo sekcijo, potem pa k njima... Mož ve, da mi tudi kariera veliko pomeni in me zelo podpira, tako da vse super laufa in je zlat. Imamo pač mini počitnice, ko gremo kam, kjer mami predava.

Si niti slučajno ne predstavljam, da bi se mož odločil sam iti na kak žur za en teden, je preveč družinski človek za kaj takega. Mi vsi veliko damo na to, da smo čimveč skupaj in zmeraj ko nismo, se pogrešamo. S prijatelji se pa sedaj družim tako, da pridejo k meni, pogledat pupo... ali pa mi k njim na obisk.

Si pa midva vzameva kak večer čisto zase, ko gre pupa spat, jo pazi moja sestra ali sestrična in greva na romantično večerjo. Se mi zdi, da to mora biti, ni pa pikica nič na slabšem... pa me tudi proti koncu večerje že srbijo dlani, da bi pikico čimprej lahko pobožala.

Slovenka-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 9:44:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
21.4.2009 9:48:20   
Skye
Prebrala sem samo prvo stran, ker več ne utegnem...(beri: imam dve mali nadebudni frači)...in moram samo reči....mater imate nekatere dosti prostega časauser posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

Neposredna povezava do sporočila: 266
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 9:49:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
21.4.2009 9:59:25   
Anonimen
sej pravim da vsak po svoje ane,jaz znam pač združit zabavo z družino ker ni nič kej težko da kdo ne bi znal,jaz sm lepo napisala k je marijana napisala da bi se šla zabavat za tist teden sej se z otrokom tud lahko ma fajn,glede mešanja ljubezni pa ne vem kaj sploh naj napišem k itak važno je da zna družina v celoti uživat ne pa sam takrat k sta starša sama.v glavnem smo razčistili zadeve sej marijana se je odločila (ta trenutek) da ne bo šla zdej pa koliko časa jo bo to držal bo pa sama videla

Neposredna povezava do sporočila: 268
21.4.2009 10:07:47   
PIRANJA
vmesnih postov nisem prebrala, le na prvi strani. Povem ti sledeče; samoumevno je, da prijatelji sprejmejo tudi otroke. Nama nikoli nihče v sanjah ni upal reči, da naj prideva kam na žur brez otroka. Če bi to rekli, bi jih jaz prečrtala za vedno, ker niso to pravi prijatelji.
Se mi pa zdi, da si ti nick spremenila iz drugih razlogov na zaradi tega; da te kdo ne bi prepoznal. Če pa se res skrivaš za to zgodbo, pa pojdi kakega otroškega psihologa povprašat, kaj misli o tvoji zgodbi. Pomoje da bi se zjokal, kakšne primerke nosi zemlja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
21.4.2009 10:29:56   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Zakaj pa bi si?midva imava vse pošlihtan in se znava zabat z otrokom,če pa kdo tega ne razume se naj pa brez nas zabavajo na svoj način k mi smo zdej družina in nisva samo midva,jaz osebno ne bi mogla komu naprtit svojga otroka samo zarad tega da bi se šla zabavat za cel teden,k se enkrat odločiš postat starš potem se moraš vesti temu primerno in odgovorno ker ti naj bi bil odgovorna odrasla oseba ne pa še en otrok željne zabaveuser posted image

in potem bomo čez par let na dipo brali "Oh, le kdaj je šel najin zakon po gobe"

Eh daj, kaj buške serješ, če ga ne žuraš brez otroka, pa gre tvoj zakon po gobeuser posted image . Kak dan si že vzameš, pa še dan ni potreben, trenutki so dovolj, da se posvetiš partnerju, otrok ni prikrajšan in starša srečna, sicer pa ima vsak svoje pojme o sreči in zadovoljstvu in seveda družini!!!

Kaj se pa ti repenčiš, žabica napihovalka? A je res vse tako?

Ti boš pa že vedela, ker me poznaš, in seveda ti si oh in sploh, imaš popolne otroke, popolnega moža in zvezo, ma škoda mojih besed user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 270
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 10:33:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 10:43:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
21.4.2009 10:45:48   
rija
In zmagala je? user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 273
21.4.2009 10:47:26   
rr.mm.dd

...
Ja pa kaj stara misli, da je? Da bo ona tebi peprečila, da boš ti uživala ali kaj?
Jaz bi jo kar tožila.

vsaj edn zastopi!
hvala ti ful!
samo sem si premislila, ne bom šla poleg. da se mi ne bo pol kdaj kej očitalo, otrok je moj in ga mam rada!

Štekam, da se boriš za preostanek svoje svobode. jaz sem se tudi.
ko je bil moj (prvi) otrok star 4m sem si privoščila manikuro - 1 uro je bil v varstvu in takrat sem se počutila kot prerojeno. Ja, otrok rabi spočito in svežo mamico.

Kako pa to, da ga tvoja mami ne vzame s seboj na čago?
A so njej tudi prepovedali pridit z otorkom? 

kašn folk!

A ni bolje, da se ti izpišeš iz RR in pozabiš na tele zapečkarce, kot, da se odpoveš dopustu zaradi tega?
Pa zarad tašče, no!?!?! Kaj pa tvoje prijateljice pravijo na to? Bi ti hranile in previjale otroka 1 teden? Sej drugega nič ne rabi...  

(ps: Do kle sem brala, pol mi je pa že nevarno slabo ratalo)

brez jeb*e pa zdaj moj predlog:
kompromis:
ti pojdi dol s kolegi, čez 4 dni pride tvoj z dojenčkom z avtom, eno noč ste skupaj dol, potem pa ti z avtom prideš domov, tvoj pa čez 3 dni vrne s kolegi

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 274
21.4.2009 10:50:47   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: rr.mm.dd

Kako pa to, da ga tvoja mami ne vzame s seboj na čago?
A so njej tudi prepovedali pridit z otorkom? 

kašn folk!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rr.mm.dd)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

nosečnost
Lelly28 RR

Kdaj ste družinskim članom (otroku, staršem, bratom- tukaj ne velja partner) povedali, da pričakujete še enega dojenčka?

takoj, ko sem izvedela (26%)

pri 3 mesecih (56%)

po 4 mesecu (19%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!