|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča mi gre na živce!
21.4.2009 11:20:20   
yania
ahahahahahaaaaaa....včeraj sem imela prav migreno, ko sem tolk dolg brala par strani....pa ve res še niste nehale.....po mojem je tole tudi zafrkancija, no....pa nehaj no...ne more kdo bit tako glup...ok, da napiše en post, ampak, sori, če bi bila jaz na njenem mestu , ne bi več nazaj odgovarjala....ma nehaj no, lepo te prosim....

haha...katera je boljša mama....haha...dobre ste....res...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 276
21.4.2009 11:21:45   
dašabina
jap in vse nas privleče ta naslov,user posted image vsebina pa je itak čist nekaj drugega ratala....ja res nimamo nobenga dela, kot se je ena izrazillauser posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 277
21.4.2009 11:56:07   
Tanja55
za Kerenso:

Ko sem ti ze dala idejo za knjigo/kolumno o RR po vzoru Sex in the City, ti pa zdej dajem idejo se za Telenovelo...tule na tej temi mas tolko materiala, da kamot 100+ delov iz tega napises. vkljucene mas cudeze, solzavost, klevetanje, nesprejetost, zamere, jezo...ma vsa custva, ki jih premora vsaka dobra telenovela. Vkljucis se tasco v naslov in uspesnica je zagotovljena. user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 278
21.4.2009 11:57:46   
dašabina
Tanja55, to pa je idejauser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 279
21.4.2009 12:03:00   
noranate
Še je prezgodaj, da bi otroka puščala za en teden! Ne rečem, če bi bilo kaj nujnega, ampak zaradi zabave pa to ne greuser posted image . Ko imaš otroka se pač odpoveš marsičemu in marsikaj prestaviš za kasneje. Otroci so PRIORITETA!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 280
21.4.2009 12:05:15   
tanikaa
Neverjetno. Res. Neverjetno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 281
21.4.2009 12:20:13   
Olivija
ok, razumem, da rabiš sprostitev. Jaz sem se "sproščala" na tečaju francoščine (od Julijinega 8. tedna naprej) in občasno sva šla zvečer ven.

Ampak en teden si pa ne predstavljam, mi je pa mal predolga. Jaz že trpim, ko moram za 3-4 dni na službeno pot, pa je bila ta mičkena takrat stara dobre 2 leti, ko sem šla prvič. Sej ne rečem, mal paše, ko si takole čisto prost vseh obveznosti, ampak za kaj takega mi zadostuje 1 dan.  

Bi bila pa avtorica prvega posta idealna snaha za mojo taščo v.d. - ta bi uživala sto na uro, če bi midva šla na kakšne dooolge počitnice. user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 21.4.2009 12:24:59 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 282
21.4.2009 12:54:54   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ti boš pa že vedela, ker me poznaš, in seveda ti si oh in sploh, imaš popolne otroke, popolnega moža in zvezo, ma škoda mojih besed user posted image

Hvala. Vem. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HUDO!!!!Sem se skoraj po....la od smehauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 283
21.4.2009 13:06:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Neverjetno. Res. Neverjetno.

imas pravuser posted image .Ne zastopim,da se kar naprej trobite eno in isto,kako mores,jaz ne bi nikoli..bla bla bla.Punca se je pokesala,jaz verjamem,da so ji vsi ti posti malo bolj odprli oci...sicer pa,taka katastrofa od mamice pa spet ni.Sem srecala mnogo res slabih,si ne zasluzijo niti m od mameuser posted image .Itak pa...vsak naj najprej pomete pred svojim pragom...

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
21.4.2009 13:42:30   
ronja
ja res nimamo nobenga dela, kot se je ena izrazilla

nene, delo že je, samo me počivamo, ker otrok rabi spočito mamiuser posted image . regeneracija, da bomo lahko dobre na tekmi za najboljšo mamouser posted image .

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 285
21.4.2009 14:41:25   
Raho
No, tako to izgleda, ko imajo otroci otroke.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 286
21.4.2009 14:43:09   
ronja
ehej, tak mlada pa nisem, samo tak utrujena, hehe. Mal se hecam, ampak tamalidve imata zadnje dni navado, da se začneta zbujat, čim kaj konkretnega počnem, pa še šivalni stroj je na popravilu, potem pa tu gor razsajamuser posted image ...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 287
21.4.2009 14:44:09   
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

No, tako to izgleda, ko imajo otroci otroke.user posted image

Pojma nimaš raho, v rani mladosti se ima otroke in piše knjige, potem pri tridesetih pa se študira in seli otroke v tujino zaradi neizpoljnjenih mladostniških želj.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 288
21.4.2009 14:51:20   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ehej, tak mlada pa nisem, samo tak utrujena, hehe. Mal se hecam, ampak tamalidve imata zadnje dni navado, da se začneta zbujat, čim kaj konkretnega počnem, pa še šivalni stroj je na popravilu, potem pa tu gor razsajamuser posted image ...

Nisem mislila nate, ampk na avtorico prvega postauser posted image user posted image user posted image user posted image  na 1. strani

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 289
21.4.2009 15:57:22   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Marijena

ja šokirana sem...

sem zdej brala eno uro tele odgovore in se jočem od takrat!

slaba mama sem. itak mi zdej nobena ne bo verjela, da bi to pogruntala tak hitro, ampak ko berem še enkrat kaj sem pisala, kaj ste vi pisale user posted image

kr trga me, kaj sem sploh razmišljala. sinčka dat za en teden nekam, mojega malega fantka user posted image user posted image res ga mam rada, lepo skrbim zanj, ampak sem si vzemala pravico do svojega žura, do svojega lifa, čeprav imam majhno bitjece ki me potrebuje. njegova mamica sem user posted image user posted image

sploh ne morem nehat jokat, ampak od zdej naprej mi bo na prvem mestu. sem ga stiskala k sebi, poklicala taščo in mamo in jima povedala, da ne grem nikamor.

moja mama mi nič ni težila, zgleda sem dobila od nje zgled. user posted image

možu sem vse to povedala, pa ga ne gane kaj dosti, češ da si zasluživa odih.

samo jaz ne grem, brez mojega sinčka zlatega nikamor več in to prisegam!

hvala za vsa mnenja, so me streznila

A veš, da tega pa ponavadi ne razumem.......lepo, da greš na RR po mnenja vendar se za moje pojme zelo hitro daš prepričati odločnim, pravovernim in ta pravim RR mamam in vasko tako žolčno debato, ko si direktno napadena končaš na isti način in kot strela z jasnega priznaš svoje napake......

Da pa se dodaknem tvojega uvodnega posta......kako bi ravnala jaz ali druge mame ni pomembno in sploh ni merodajno.......pojdi žurat pač za dva ali tri dni.....ali pa pojdite na oddih z otrokom skupaj in ga vsake toliko kakšno noč žurajta doma......saj vsemu se pa vseeno v času materinstva ni treba odpovedati.......

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 290
21.4.2009 18:55:05   
fionca
Nisem spet vsega brala, ker je tega precej. ti pa lahko rečem, da si prava "Madonna" oz. bi verjetno rada bila. To je bila namreč šala. halo, res se obnašaš kot da si pop zvezda, ki ne sme zamuditi pomembnega koncerta. Lepo te prosim, če ti tole žuranje tolk pomeni, pol je pa ja vseeno kje ga pustiš, ker bo verjetno itak v boljših rokah, kot da bi bil otrok s tabo, ki boš revica vsa nesrečna doma in ne v družbi tvojih FRENDOV. Odrasti že enkrat bejba!

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 291
22.4.2009 1:06:48   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Mišek kaj je fizično  in psihično če mi lahk prosim razložiš da ne daš otroka stran oziroma si raje z njim kot pa da se greš vn zabavat?user posted image aja sej res za nekatere je zabava bolj pomembna od otroka ki je do 1 leta potrebno skrbet tako kot se zagre ker to je otrok in ne igrača.

Za otroka je vedno treba skrbet in to tako, kot se gre. Je pa dejstvo, da vsi ne skrbijo za otroke na enak nacin, jih ne vzgajajo na enak nacin, nimajo enakih vrednot itn... to se ne pomeni, da so slabi starsi ali, da bi jim bilo potrebno odvzeti otroke. Zato mi je kar moteca gonja, ki se je porodila na tej temi. Kot tekmovanje katera je bolj cankarijanska mati in govori se o dobru otrok a slisis najveckrat jaz ne morem, jaz ga ne dam, jaz ga ne bi mogla.. jaz, jaz, jaz, jaz....
In premisli, kaj je narobe s kalbotom. Ce sem si dobro zapomnila je napisal, da ga je kar nekaj let cuvala stara mama. Je zrasel v normalnega cloveka? Otrok ob sebi potrebuje ljubeco osebo. In ce zaradi dolocenih vzrokov, to ni prav mama, se vedno to ne pomeni strasansko traumo za otroka. Pravzaprav bi rekla, da je za otroka boljse, da ga ima ljubeca babica kot frustrirana mamica.
Sicer pa, a res nobena mamica ne gre na sluzbeno pot po teden, dva? Samo to je opravicljivo, to je sluzba, njo zagotovo zvija od hudega, da mora na sluzbeno pot. Glavno, da mamico zvija od hudega, ce se mora odlepiti od otroka.
Da ne bo napacno razmljeno - iti na zur za 7 dni pri 4 mesecnem dojencku se mi ne zdi nikakrsen dosezek, niti kakor koli privlacno, se vedno pa menim, da ce mamico mika, da je boljse, da gre, kot da vsa frustrirana ostaja doma, da bo lahko obveljala kot dobra mati. Njena "zrtev" ce ostane doma je IMO brezvezna, ker ce ji misli uhajajo drugam, otrok od nje kaj dosti niti ne bo imel.

Kaj je pa fizicno in kaj psihicno, menim, da sama se kako dobro ves. Za nekoga so flaske in plenice vrhunec uzitka, za nekatere pac ne. Nekateri se boljse razumejo z manjsimi, nekateri s starejsimi otroci. Pa ne eni ne drugi niso zaradi tega slabi starsi.

Odrsla sem v druzini, ki je zaradi spleta okoliscin vedno bila tesno skupaj. NI bilo babic v blizini, tet ali kogarkoli pri kateremu bi lahko preziveli dan, noc.  Vedno smo bili skupaj in res, v taksni druzini so nekatere prednosti, vendar so tudi slabosti.
Moj sin, znova zaradi spleta okoliscin, odrasca v skoraj identicnih pogojih - vedno smo skupaj. Za njega je se slabse, ker je edinec (jaz imam se brata, pa sva bila vsaj dva). Pustiti ga za dan, dva, tri ... bi bilo zame izjemno stresno in bolece, vendar sem prepricana, da za njega koristno. Moj sin bo kmalu star 6 let in ima tezavo preziveti noc brez mene ali moza. Mocno ga podpiramo, da hodi na tabore ipd., vendar problem ostaja. Ni navajen biti z nekom drugim in to ga hromi pri samostojnosti. Ne zmore prespati pri prijateljcku, bratrancih, starih starsih ce nekdo od naju z mozem ni zraven. Menis, da je to dobro za njega? Osebno menim, da ni. In zal mi je, da so okoliscine bile taksne, kot so bile.
Prav zato ne razumem povsem dobro tiste starse, ki imajo moznost otroku omogociti vstop v samostojnost tudi na taksen nacin, pa se tega izjemno mocno branijo in skoraj na silo navezujejo otroka na sebe. Ne vem ali se bojijo, da bo nekdo drug prevzel njihovo mesto ali da bo otroku kje boljse, kot mu je z njima... ali je samo njihov strah in teskoba tako prevladujoc, da raje otroka pretirano naveze na sebe, kot, da mu ponudi svobodo, da se osmosvoji v toliko, da ne bo odvisen od prisotnosti starsa.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
22.4.2009 4:10:39   
Lsica
Za crknt...jaz sem pa mislila da se bom naslajala nad tem, kako grejo tašče na živceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 293
22.4.2009 8:28:24   
elevitka
Katastrofa ... tud jaz sem mislila da bom prebrala spet kako kislo čudaške tašče.

Zdaj res več ne vem, al sem jaz tak nora al pa je tale ˝mama˝ če ji lahko tako rečem zabita v glavo kot semafor v asfalt.

Oprosti no a ti noben ni narisal, ker če bi povedal menda nebi razumela, da se z  tem ko se odločiš za materinstvo že odpoveš vsemu, da ima prednost pred vsem ostalim TVOJ OTROK. Ni ga žura, počitnic, papeža al nevem koga da SVOJEGA otroka pustim doma ker  bi se rada fajn mela in žurala in pila en teden, nato pa še mislila kaki zmaj je  tašča ker ti ne želi ta čas varovat otroka.

NAJPREJ JE OTROK.......PA DOLGO DOLGO NIČ, POTEM JE VSE OSTALO - tudi tvoja rit in tvoje želje (tega bi se mogla zavedat preden si se odločila za otroka) če se želiš imet za dobro, skrbno in odgovorno mamo - po tvojih izjavah sodeč pa nisi niti 1 % tega, ker ti že na pamet lahko sploh pade kaj takega.

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 294
22.4.2009 8:38:16   
smigli
Predlagam en sestrski forum, kjer bodo lahko jamrale tašče, meni bi bilo zanimivo brati njihova stališča.........

pa bi imeli take naslove:

Naša tanova

Snaha mi krade sina

Snaha mi greni življenje

Naša tanova je lena

Sovražim snaho

Naša nevesta ne zna saditi krompirja

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
22.4.2009 8:39:29   
Anonimen
Mišek se strinjam z vsem kar je napisan pod tvoj post,vendar za potezo da bo otroček prespal drugje je treba postopoma uvajati ne pa tkoleuser posted image pa pod prvi post sm napisala da je ne obsojam k lahk da je pač post napisala v navalu jeze in žalosti pa ne vem česa še in je lahko vmes tudi kaj spustila,sam glede na to kar smo prebral je pa logično sklepat da je prej pomislila na zabavo kot na otroka,če je že za samoumevno vzela da bo tašča merkala otroka.

(odgovor članu elevitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
22.4.2009 9:26:32   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Predlagam en sestrski forum, kjer bodo lahko jamrale tašče, meni bi bilo zanimivo brati njihova stališča.........

Naša tanova

Snaha mi krade sina

Snaha mi greni življenje

Naša tanova je lena

Sovražim snaho

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 297
22.4.2009 9:56:17   
čipka

pri zadnjem predlogu sem crknla od smeha user posted image user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 298
22.4.2009 10:31:13   
kamilija
user posted image user posted image  dobre:)=

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
22.4.2009 10:52:11   
mika

Naša tanova

Snaha mi krade sina

Snaha mi greni življenje

Naša tanova je lena

Sovražim snaho

In potem ko ga nekak tej posadi, spusti psa, da vse vun skople

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?