|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 19:43:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ma kaj grozno je to.
Jaz bi jo kar na socialno prijavila, direkt v Ljubljano, pod urgentno.

Tasco mislim, da ne bo panike.

ja, ja - kaj si misli, da ne bo čuvala otroka, da bi šla lahko tamladadva pijančevatuser posted image  - še zdej ne morm verjet, da taki obstajajouser posted image - in tud to ne, da so tolk da ne rečm kaj, da gredo to tuki gor napisat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
20.4.2009 19:44:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Ma kaj grozno je to.
Jaz bi jo kar na socialno prijavila, direkt v Ljubljano, pod urgentno.

Tasco mislim, da ne bo panike.

ja, ja - kaj si misli, da ne bo čuvala otroka,

Ja, res, kaj si misli?
Kot "stara sablja" bi lahko vedela, kako pomembna je druzina in dala otrokom svetel zgled.

v Pavlihi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
20.4.2009 19:45:25   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Ta tema, pa nima veze s tem.

Vem, saj sem rekla, da me je samo spomnilo na to. Res bi bilo bolje. če bi odprla svojo. Pa zaključimo.

Aja, da ne bo pomote, moj user posted image je star 8m in zmešalo bi se mi eno noč brez njega. Iz katerega koli razloga.

Samo še to -  hvala za odgovore, za tiste ''zamenjave'' pa nisem vedela, ojoj. Meni je že to grozno koliko moje generacije nas je bilo kako obdobje pri starih mamah in podobno.

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 20.4.2009 19:50:58 >

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 203
20.4.2009 19:47:50   
Anonimen
sam mene pa res zanima, če njena mama ni nič rekla - zdej sta dve možnosti - al si misli, da bo otroku bolje pri njej al pa ... kaj pa vem - moja mami ne bi bila tiho zihr ne - sam ji ni treba - imam materinski čut

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
20.4.2009 19:47:57   
gloria
...mislim halo kaj take mame sploh obstajajouser posted image user posted image user posted image user posted image ....moj sin je star 7,5 mesecev  pa ga nikoli nisem pustila za več kot dve uri,če je pa za dlje časa gre pa vedno z namiuser posted image ...saj ko ste načrtoval otroka bi se lahko zavedal da je to odgovornost in del življenja,ne pa da poveš da rabiš oddih in da ga vsaka mama rabi....saj ga rabi kako urco ne pa 7 DNIuser posted image ...nisi vredna tega otroka....preberi si malo pod temo UPAJMO SKUPAJ(ivf) kolk bi te punce dale za otroka....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 205
20.4.2009 19:49:52   
LUNA83
ojojjjj! Jaz še mojega psa ne pustim če ni fulllll nujno pa še to samo za urco ali dve v varstu. Da bi za en teden? O nene niti psa! Kaj šele otroka!!!! Halo!

Čakamo +

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 206
20.4.2009 19:52:50   
Pikicapokica6
To se je pa po mojem prvič na tem forumu nardilo, da smo se vse postavile na taščino stranuser posted image  

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.4.2009 19:58:38   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Zakaj pa bi si?midva imava vse pošlihtan in se znava zabat z otrokom,če pa kdo tega ne razume se naj pa brez nas zabavajo na svoj način k mi smo zdej družina in nisva samo midva,jaz osebno ne bi mogla komu naprtit svojga otroka samo zarad tega da bi se šla zabavat za cel teden,k se enkrat odločiš postat starš potem se moraš vesti temu primerno in odgovorno ker ti naj bi bil odgovorna odrasla oseba ne pa še en otrok željne zabaveuser posted image

in potem bomo čez par let na dipo brali "Oh, le kdaj je šel najin zakon po gobe"

Eh daj, kaj buške serješ, če ga ne žuraš brez otroka, pa gre tvoj zakon po gobeuser posted image . Kak dan si že vzameš, pa še dan ni potreben, trenutki so dovolj, da se posvetiš partnerju, otrok ni prikrajšan in starša srečna, sicer pa ima vsak svoje pojme o sreči in zadovoljstvu in seveda družini!!!

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.4.2009 20:02:35   
blaža
OK, nisem čisto vsega prebrala. Še moje skromno mnenje.

Al si ful, ful mlada, pa še nisi zrela za otroka, s tvojim vred, al pa pač nimaš močnega materinskega čuta. Vseeno upam, da je tisto prvo.user posted image user posted image

Nič ni narobe, če si utrujena, vendar res nimaš močnega materinskega čuta, če bi tako malega otročka pustila za en teden pri tašči in mami. Itak, da mu ne bi bilo nič hudega, je pa res majhen in še kako potrebuje tvojo bližino. zato pa so verjetno porodniške, da se otroku posvetimo. Štekam, da si utrujen, vsi smo, še posebaj tisti, ki imajo manj speče otročke in so res utrujeni, pa vseeno, tudi ko sem bila napol v komi, mi na misel ni prišlo, da bi ga kje tako malega niti za en dan pustila, kaj šele za en teden.

Če sem šla do trgovine, sem v mes še klicala, da kako je, če še spi, če je jedel,...

Pa ene dvakrat se je zgodilo, da me je mož nagnal spat v drugo sobo, da sem se malo čez noč odpočila, pa je on skrbel za otroka, ker sem po njegovih besedah res slabo izgledala.user posted image

No kot sem rekla, itak, da ne bi bilo z ozrokom nič narobe, če bi bil v dobrem varstvu, ma vseeno, ne tako majhen. No moj ta drugi je star 14mesecev, pa ga za en teden ne bi pustila v varstvu, kvečjemu za en vikend, če bi mela res kam za it. no ma jaz sem najbolj ssrečna, če gremo vsi skupaj kam, kot družinica.

Glede mnenja, če gre tvoj sam za en teden. ja sej njegova odločitev, no ma meni ne bi blo prav, če bi moj šel, če bi si želel it sam. Bi bla žalostna. Pa komaj se vama je rodil otrok, pa lepo vreme je, kaj ne komaj čakata, da gresta na sprehod?

Kako boš šele utrujena, ko ti ne bo spal?, Ko bojo zobki hodili ven, ko bo bolan? Itak, da boš še 100x bolj utrujena kot si zdaj. A ga boš vsakokrat dala v varstvo, da se spočiješ? Na kolko razmaka, pa boš utrujena za en teden, da boš rabla oddih?.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.4.2009 20:02:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sam mene pa res zanima, če njena mama ni nič rekla - zdej sta dve možnosti - al si misli, da bo otroku bolje pri njej al pa ... kaj pa vem - moja mami ne bi bila tiho zihr ne - sam ji ni treba - imam materinski čut

ravn to je tudi meni padlo na misel.Njena mama po moje ve,da je hcerka se??neodgovorna,ji raje ona priskoci na pomoc,kot pa da bi nazadnje vnuka cuvala kaksna x frendica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
20.4.2009 20:11:53   
Alfabeta
Jao, jao....saj sploh nisem vsega brala, ker se mi ne da brat teh kač....bom pa povedala svoje mnenje.

Če si tako zelo želiš počitnice, pač ne pojdita z to družbo, ampak si rezervirajta nekje dopust, kjer boste lahko vsi 3 skupaj. Sploh pa, če bi meni nekdo postavil tak pogoj, da samo brez otrok, nimam jaz osebno recimo kaj iskati v njegovi družbi. Otrok je del vaju in to je neizbežno, pa če jim je prav ali ne.

No, kaj pa boste takega delali, da otroci nimajo kaj iskati user posted image user posted image user posted image ? Sem se spomnila na kako swinganje ali kaj podobnega user posted image user posted image

In tudi jaz ne bi 4 mesečnega, ne 6 mesečnega, ne še kaj več starega otroka pustila samega za teden dni,  z nekom drugim samo zaradi egoističnih želja.

Samo toliko, sicer pa me je srat pritisnilo že ob prvem sestavku, z drugim se pa močno strinjam

Aja, pa še to....praviš da večkrat prespi, potem je to stalnica pri vas....user posted image  Se stinjam z blažo ali si zelo mlada, ali pa nimaš materinskega čuta...lahko pa tudi da si zelo neodgovorna.....ampak dobro, vsak po svoje kot mu paše

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 20.4.2009 20:13:45 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.4.2009 20:13:24   
ronja
Al si ful, ful mlada, pa še nisi zrela za otroka, s tvojim vred,

Pravi, da je stara 23 let.

Če sem šla do trgovine, sem v mes še klicala, da kako je, če še spi, če je jedel,...

Pri nas je pa mene lubi klical, je bila kriza, hehe, pa me ni bilo 45 min...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.4.2009 20:13:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Marijena

to pa da za en teden pustim otroka. ma to je 7 dni. to ni en mesec. sej večkrat prespi pri tašči in mami, največ dva dni, pa ni blo nikol nobenga problema.

dojim ga ne, goste hrane ne je, lepo flaška... spi celo noč... nobenega dela ni z njim, res! user posted image

oprosti...ampak meni si čist neumna...ali pa se delaš norca sama iz sebe...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 213
20.4.2009 20:16:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Marijena

to pa da za en teden pustim otroka. ma to je 7 dni. to ni en mesec. sej večkrat prespi pri tašči in mami, največ dva dni, pa ni blo nikol nobenga problema.

dojim ga ne, goste hrane ne je, lepo flaška... spi celo noč... nobenega dela ni z njim, res! user posted image

oprosti...ampak meni si čist neumna...ali pa se delaš norca sama iz sebe...

ali pa iz nas

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
20.4.2009 20:17:37   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Al si ful, ful mlada, pa še nisi zrela za otroka, s tvojim vred,

Pravi, da je stara 23 let.

Pri nas je pa mene lubi klical, je bila kriza, hehe, pa me ni bilo 45 min...

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 215
20.4.2009 20:18:04   
gita10
Ne da se mi vsega brati ampak si verjetno hotela slišati naslednje. Joj kakšno grozno taščo imaš ne bo čuvala otroka , ko boš ti na morju.
Ampak poglej za tvojega otroka ni lepšega kot pa bit na morskem zraku z njim, če je to edina možnost, da greste na morje se lepo dogovori z prijatelji saj morajo razumeti, da ste po novem trije in tačas ko bodo oni žurali v kakšnem kafiču se ti sprehajaj s svojim otrokom po rivi. Pa saj menda ne bodo 7 dni pili. Tudi iz naše družbe je bil par, ki je imel prvi otroke tam nekje pri 20 pa smo vseeno na morje in v hribe skupaj hodili z njimi. Še mi smo jih malo popazili, da smo si izkušnje nabirali. Pravzaprav sem prvič prav tega otroka sama previla in nahranila na plaži kar vsi smo se vrteli okrog njega. Če pa smo bili malo dlje zunaj je pa otrok itak spal v vozičku, v bistvu je z takim malim najmanj problemov, ko vsepovsod lahko voziček s sabo vlačiš. ( pa da me ne boš narobe razumela pa otroka vlačila po kakšnih zakajenih kafičih in diskotekah) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
20.4.2009 20:21:07   
blaža
Midva z mojim sva ta starejšega ponavadi ob sobotah, poleti dala spat k moji mami za dve urci( itak je lepo spal) in sva šla na sprehod sama. pol me je pa moja mama nakurila, da naj jo ne klicarim, pa gnjavim, da če spi, ko sem skozi klicarla in gledala na telefon, če me je kej klicala.user posted image No pa star je bil 6m, ma sva šla pol tudi midva tam spat, ker smo bli pri mojih na vidkendu.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 217
20.4.2009 20:24:26   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Nadrkanost ni čisto nič večja od nadrkanosti izvornega sporočila. Pa niti to, ali bi kdo pustil 4 mesečnika pri tašči al ne, sploh važno. Važen je odnos. A je ona seksala pa nardila otroka, al ga je tašča, samo to je vprašanje tukaj. Žalostno je, da se bejba pr 24 letih ne zaveda, da otrok je tukaj, njen 24 ur na dan, 365 dni v letu. Na žuranje bi mislila prej, preden ga je spočela.

ok... nisem še vsega prebrala..... bom, bom, ampak tebe pa morm pokomentirat, kalbo

a, če imaš otroka pa to pomeni, da se ne smeš več premakniti iz družinskih okvirjev al kako? Ker moja zgodba je sicer malo drugačna... namreč oba z mojim sva se odločila, da poleg dveh otrok tudi študirava. In ker se nama včasih predavanja pokrivajo ponavadi prosiva taščo za varstvo. Ok, ni glih žuranje, ampak, ko sva se odločala za otroke je bil že najin čas rednega študija mimo. A to po tvojih načelih ne gre skupaj? user posted image  
Kr neki, no. In komu se godi krivica?

Ne, nisem tega nikjer rekel. Samo vidva prosita tašči za varstvo in to najbrš cenita. Nimata taščinega varstva za nekaj samo po sebi umevnega in se menda zavedata, da je otrok v prvi vrsti vajina odgovornost in najbrš takihle o tašči nebi govorila, če bi ti bohnedaj zavrnila varstvo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 218
20.4.2009 20:30:46   
kamilija
Oooo ste se pa razpisaliuser posted image .

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 219
20.4.2009 20:32:39   
kalbo
Pa še to. Meni tud prekleto paše kak dan brez otrok, brez skrbi. Za prvi maj gresta prvič za pet dni od hiše, do zdaj je bil vikend maksimum. Samo 4 mesece star dojenček se pa meni zdi malo malo za kaj več kot čez noč sam to je pač moje mnenje in to sploh ni pojnt. Pojnt je, da če nardiš otroka, ne moreš pričakovat, da bo življenje enako kot prej, za otroka bodo pa že tašče poskrbele. Otrok je tvoja odgovornost, varstvo tašč pa dobra volja in to je pojnt vsega. V današnjih časih obstaja nešteto oblik kontracepcije in če nista bla tale dva pripravljena na otroka, bi pač dala lulčka v srajčko, pa bi lohk žurala po mili volji. Zdaj sta pa pač za žur odvisna od varstva.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 20.4.2009 20:35:27 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 220
20.4.2009 20:35:12   
Pikicapokica6

Pa še to. Meni tud prekleto paše kak dan brez otrok, brez skrbi. Za prvi maj gresta prvič za pet dni od hiše, do zdaj je bil vikend maksimum. Samo 4 mesece star dojenček se pa meni zdi malo malo za kaj več kot čez noč sam to je pač moje mnenje in to sploh ni pojnt. Pojnt je, da če nardiš otroka, ne moreš pričakovat, da bo življenje enako kot prej, za otroka bodo pa že tašče poskrbele, otrok je tvoja odgovornost varstvo tašč pa dobra volja in to je pojnt vsega.

user posted image  Točno takouser posted image

Imam res občutek, da je avtorica želela le malo pozornosti. Mogoče se pa zdaj reži na naš račun, ki toliko pametujemo tukaj in se zgražamo, pa zgubljamo čas, ker takim verjetno ni pomoči.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 221
20.4.2009 20:36:35   
kajalin*
kr ne da se mi vsega tega brati,ampak nekje sem zasledila,da je tvoj otrok navajen starih staršev dva dni...torej si ga v teh kratkih 4 mescih že privadla na varstvo in po tem sklepam da si kr rada kdaj odpočiješ.Lej nisem zagovornica tega da se je treba žuru odpovedati zaradi otroka samo eno mejo boš pa mogla najti deklica-mama si!Tudi sama grem rada na žur,ampak ta traja večer-noč in zjutraj sem doma otrok sploh ne ve da me ni,nikoli v 4letih mi pa ni padlo na misel da bi šla sama brez nje na dopust,midve sva ravn včeraj prišle iz morja pa sem imela tam delo,pa sem jo vzela zraven zaradi zraka in doživetja.punca,punca ni ti še prbilo,da si mama in da ni tvoja mama dolžna prevzemati odgovornosti kajti ona je že to opravila kar tebe čaka.Ne bo te manj niti tvojga tipa če boš praznike preživela s svojim otrokom:(groza ka imaš v glavi?

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 222
20.4.2009 20:37:05   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

Pa še to. Meni tud prekleto paše kak dan brez otrok, brez skrbi. Za prvi maj gresta prvič za pet dni od hiše, do zdaj je bil vikend maksimum. Samo 4 mesece star dojenček se pa meni zdi malo malo za kaj več kot čez noč sam to je pač moje mnenje in to sploh ni pojnt. Pojnt je, da če nardiš otroka, ne moreš pričakovat, da bo življenje enako kot prej, za otroka bodo pa že tašče poskrbele, otrok je tvoja odgovornost varstvo tašč pa dobra volja in to je pojnt vsega.

user posted image  Točno takouser posted image

Imam res občutek, da je avtorica želela le malo pozornosti. Mogoče se pa zdaj reži na naš račun, ki toliko pametujemo tukaj in se zgražamo, pa zgubljamo čas, ker takim verjetno ni pomoči.

Po moje se pa ne reži, ampak ne more verjeti, da smo vsi tako enotni... negativno presenečena user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 223
20.4.2009 20:49:08   
Marijena
ja šokirana sem...

sem zdej brala eno uro tele odgovore in se jočem od takrat!

slaba mama sem. itak mi zdej nobena ne bo verjela, da bi to pogruntala tak hitro, ampak ko berem še enkrat kaj sem pisala, kaj ste vi pisale user posted image

kr trga me, kaj sem sploh razmišljala. sinčka dat za en teden nekam, mojega malega fantka user posted image user posted image res ga mam rada, lepo skrbim zanj, ampak sem si vzemala pravico do svojega žura, do svojega lifa, čeprav imam majhno bitjece ki me potrebuje. njegova mamica sem user posted image user posted image

sploh ne morem nehat jokat, ampak od zdej naprej mi bo na prvem mestu. sem ga stiskala k sebi, poklicala taščo in mamo in jima povedala, da ne grem nikamor.

moja mama mi nič ni težila, zgleda sem dobila od nje zgled. user posted image

možu sem vse to povedala, pa ga ne gane kaj dosti, češ da si zasluživa odih.

samo jaz ne grem, brez mojega sinčka zlatega nikamor več in to prisegam!

hvala za vsa mnenja, so me streznila

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 224
20.4.2009 20:54:58   
slovenka
Ah, Marijena, lepo, če je res tako user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj se pa še s tvojim pogovori...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?