blaža
|
OK, nisem čisto vsega prebrala. Še moje skromno mnenje. Al si ful, ful mlada, pa še nisi zrela za otroka, s tvojim vred, al pa pač nimaš močnega materinskega čuta. Vseeno upam, da je tisto prvo. Nič ni narobe, če si utrujena, vendar res nimaš močnega materinskega čuta, če bi tako malega otročka pustila za en teden pri tašči in mami. Itak, da mu ne bi bilo nič hudega, je pa res majhen in še kako potrebuje tvojo bližino. zato pa so verjetno porodniške, da se otroku posvetimo. Štekam, da si utrujen, vsi smo, še posebaj tisti, ki imajo manj speče otročke in so res utrujeni, pa vseeno, tudi ko sem bila napol v komi, mi na misel ni prišlo, da bi ga kje tako malega niti za en dan pustila, kaj šele za en teden. Če sem šla do trgovine, sem v mes še klicala, da kako je, če še spi, če je jedel,... Pa ene dvakrat se je zgodilo, da me je mož nagnal spat v drugo sobo, da sem se malo čez noč odpočila, pa je on skrbel za otroka, ker sem po njegovih besedah res slabo izgledala. No kot sem rekla, itak, da ne bi bilo z ozrokom nič narobe, če bi bil v dobrem varstvu, ma vseeno, ne tako majhen. No moj ta drugi je star 14mesecev, pa ga za en teden ne bi pustila v varstvu, kvečjemu za en vikend, če bi mela res kam za it. no ma jaz sem najbolj ssrečna, če gremo vsi skupaj kam, kot družinica. Glede mnenja, če gre tvoj sam za en teden. ja sej njegova odločitev, no ma meni ne bi blo prav, če bi moj šel, če bi si želel it sam. Bi bla žalostna. Pa komaj se vama je rodil otrok, pa lepo vreme je, kaj ne komaj čakata, da gresta na sprehod? Kako boš šele utrujena, ko ti ne bo spal?, Ko bojo zobki hodili ven, ko bo bolan? Itak, da boš še 100x bolj utrujena kot si zdaj. A ga boš vsakokrat dala v varstvo, da se spočiješ? Na kolko razmaka, pa boš utrujena za en teden, da boš rabla oddih?.