|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
19.4.2009 13:10:43   
soraia
zimbra hitro, hitro mi povej kje si nakit gledala? Vsaj približno, če ne veš točno.

Pa super za obleko za tvojega!!!  Sem ful versela za vaju, da je to zdaj za vama!!! In kje sta to nabavljala. Ker če bova šla v It po nakit, bi šla še kravate pogledat, jo sicer mava, a če bi dobila še lepšo, zakaj pa ne.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
19.4.2009 13:38:08   
lyra*
Ojla nevestice user posted image

Pr nam je oblačno in danes nismo šli nič ven.. Tak da pikici sta zdaj zaspali, bodoči mož mi kosilo kuha.. Jaz pa uživaaam user posted image

Pupsika waaau... Ful mi je všeč user posted image user posted image

Midva sva prejšni teden prstane dobila domov!! Ampak je meni premali in ga bodo še mičkeno povečali..

Podvezica? moram še kupit.. Si bom napisala,da ne pozabim user posted image

zimbra suuuuuper,da sta vse zrihtala user posted image user posted image  Po tvojem opisu jje fuul dobra obleka user posted image

Midva še kr nimava kravate user posted image  V Mariboru nism nič našla.. Da bi pa šli v Italijo pa nimam časa.. Pa tut varstva ne user posted image user posted image

Evo, Zoja še kr ne spi user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
19.4.2009 13:47:00   
total
Ojla punce,ja res je bolj malo časa za pisanje,ampak si itak vse povemo...user posted image
Midva sva mal izkoristila lepo vreme za vožnjo z motorjem..iii kuk je pasalo,tko da mi ni dolgčas....danes sem pa imela generalko stanovanja(vse tipi-topi) in sm si vse lepo počistila,oprala za zavese..tako da grem lahko mirno drug teden na morje...zasluženouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zimbra super za oblekouser posted image ,kje sta jo navbavila??? Midva pa greva juter v Lj naročit vabila in pogledat v ZARO za obleko...že komaj čakam,da začnemo raznašat z vabili po prvomajskih...
Jaz bom mela perlilo od LISCE mi bo tašča nabavila gratis,sam zbrat si morem,podvezico že imam dolgo,nakit mam sposojen..odvsino tut od frizure kaj bom imela še zraven...:))

Čmrlika veselo praznovanje vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Iyra klikni me zvečer...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
19.4.2009 14:04:04   
soraia
lyra super az rinkice, a nam jih boš pokazala?

In a obleko že imaš???

Total vidva sta včeraj prav uživala! Lepo!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
19.4.2009 14:14:36   
Pupsika
Živjouser posted image

Samo malo slabega vremena je potrebno pa vse pišemouser posted image .

Lyra, super za prstaneuser posted image , zdej moraš samo pazit, da jih ne zgubita, založita al pa ne znosita do koncauser posted image user posted image ...Sej se hecamuser posted image , je pa fajn občutek, ko jih imaš doma ane?user posted image

Zimbra, jupiiiiiiiiiiiii, bravo za vse kar sta nabavila, sploh pa za obleko tvojega dragega.user posted image user posted image user posted image .
Sem prepričana, da bo skoraj tko lep kot moj dragiuser posted image user posted image user posted image .

Jst ssem bila včeraj v Celju, sva šle s pričo spet mal šopingirat, pa nisem našla podvezce...no sej ful je niti nisem iskala, v dveh trgovinah je pa niso mel.

soraia, HB, da imamo tebe, da držiš atmosfero tukaj na forumuuser posted image . Faca siuser posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
19.4.2009 14:17:12   
Pupsika
Čmrlika, vse najboljše tvoji Taji za 1. svečko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
19.4.2009 14:19:50   
Pupsika
Jst bom mela tkole: nekaj modrega - podvezico
                              nekaj starega  - uhane( Prekrasni uhani Swarovski, samo take bunkice...res so prelepi)
                              nekaj sposojenega - obleka
                              nekaj novega - je lahko perilo, čevlji...

Drugega kot uhane jst ne bom imela od nakita.
Ker je zgorni del obleke precej bogat, na dlani bom imeli rožo oz. zapestnico) tko da je to čisto dovolj.

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 19.4.2009 14:22:45 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
19.4.2009 16:00:06   
ajataja
tudi jaz sem oblekla še zadnjega člana družine in tako bo naš mali isti kot ati-rdeča srajčka in bela kravatauser posted image ,zdaj pa res samo še čakam 9.majuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
19.4.2009 17:13:39   
Fargesia
hej punce!
že neki časa se vam nisem oglasila...v tem času sva kupila prstane...njegove obleke pa še vendo ne...je še čas...

user posted image

zanima me kam greste na poročna potovanja in koliko vas bo prišlo....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
20.4.2009 0:06:57   
memole
Čer nevestice!

Evo mene po dolgem času!
Ste se pa kr v redu razpisale tako da sm itak pol pozabila!

No slik si pa nisem pozabila pogledat in so prstani lepi pa obleke tudi pa čevlji pa frizure skratka vse!user posted image user posted image user posted image

Midva čakava na prstane da nama jih pošljejo upam da jih dobiva ta teden!
Moj je dobil kravato mu jo je moja sestra za roj.dan kupila in je prav lepa je pa kupila dve tako da je lahko zbiral in drugo kravato je moj tatko dobil!user posted image

Imava še 3 vabila za dat!
Dobila sva tudi od ene družine že potrjeno da pridejo vsi tako da moreva ta teden rezervirat sobe da ne bi bilo prepozno!

Ostale zadeve pa bova šla drugi mesec rihtat kar nama je še ostalo!

Na Zemonu bova pa vrjetno imela zunaj obred, se mojemu dopade tko da upam da bo lepo vreme!user posted image

No zdej grem pa vodoravno pa se kej jutri oglasim!

Aja pa dobrodošle tanove in čestitke ter lepe priprave še naprej!

Nočka!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
20.4.2009 8:23:38   
zimbra
Pozdravljene punce, kako ste preživele vikend?

Soraia koliko poznaš Videm (Udine)? Trgovina z nakitom je namreč tam. Če si tam domača, ti pošljem ZS z natančnimi navodili user posted image . Tudi za kravato ti nebi tu na dolgo in široko razlagala, da ne smetim po forumu. Če te zanima ti "koordinate" pošljem po ZS.

Lyra slike prstanov takoj v album da vidimo user posted image .

Ajataja super da bosta sinko in ati enaka! Prava pomanjšana kopija ženina, super res. user posted image

Fargesia  kje si se pa ti zgubila? Prstani so krasni. Če prav vidim so mešanica belega in rumenega zlata. Res lepi.

Memole tudi jaz moram še prenočišča za oddaljene svate rezervirat, pa mislim da ne bo problema. Bo kar en domač penzion padel. user posted image

Total ti maš pa res srečo s tole taščo, da ti nabavlja perilo, jaz bi tudi. Upam da ga vsaj izbereš sama user posted image . Mene bi bilo najbrž kar sram pred taščo če bi zbrala kako močno seksi perilo.. user posted image

Pupsika preveč za napisat, daj me na tvoj urnik za kako kavo.. user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
20.4.2009 9:13:33   
*maja
O superca končno se nekaj dogaja tukaj gor, očitno je res potrebno slabo vreme, da vse pokukate na plano user posted image .

Jao je novičk, saj sploh ne vem , kje bi začela, tako da ne bom niti komentirala vsake posebaj (bi sigurno kakšno spustila) rečem samo superca za vse, ki ste kaj porihtale oz. nabavile za naš dan D user posted image .

Evo midva pa sva dorekla vse detajle za muziko, pa včeraj sva bila v hotelu, kjer bomo imeli zabavo, tako da smo se tudi tam dogovorili za vse še nedorečene zadeve (kot so mize, pa postavitve prostora itd...), aja pa seznam za prenočišča sva oddala (sva kar sama razporedila svate po sobah tako da bo najbolj prav).

Skratka dogaja user posted image .

Juhu ta teden pa še ena proba za obleko, pa po prstane morava še it, pa konec tedna se grem še dokončno dogovorit za šopek in ostale rože.... uf tale teden bo še pester user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
20.4.2009 11:08:32   
soraia
zimbra a to je v centru, centra niti ne poznam, poznam bolj nakupovalne centre okoli, amopak ti mi kar vse napotke pošlji na zs bomo že našli. pa bom spet mela izgovor za v šoping. Jupi.

Fargesia čudoviti prstančki!!!

Je pa res super, da se končno tu gor malo dogaja.

Maja ko greš na probo, ne pozabi nakita slikat!!! Mater sem že tečna s tem nakitom.

Tudi sama vedno pozabim pol pokomentirat, sem pa za vse vesela, da priprave vsem lepo tečejo in vse bomo imele čudovit dan D.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
20.4.2009 11:41:21   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: soraia

Maja ko greš na probo, ne pozabi nakita slikat!!! Mater sem že tečna s tem nakitom.

Ja ja saj vem moram poslikat nakit ja user posted image , je Zimbra tudi firbčna user posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
20.4.2009 13:13:38   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ja ja saj vem moram poslikat nakit ja user posted image , je Zimbra tudi firbčna user posted image .

Pa še kako!! user posted image

Soraia, sem ti napisala ful dolg post na ZS, pa me je ven vrglo..  user posted image Pišem še enkrat. user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
20.4.2009 13:26:17   
total
Ojla nevestice,jaz čakam da dragi pride iz službe in pičimo za Lj po vabila in gledat za obleko...user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zimbra si bom sama zbrala perilo,sam včasih je mene sram kak dobim hudo perilo...sexsi,ne vem če bi si sama tako zbrala...user posted image user posted image user posted image user posted image ,tak da ni panike .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
20.4.2009 14:34:52   
soraia

maja saj veš, da smo radovednioce tu gor!!!user posted image

Še malo, malo in bo tvoj dan!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
20.4.2009 14:35:44   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Pa še kako!! user posted image

Soraia, sem ti napisala ful dolg post na ZS, pa me je ven vrglo..  user posted image Pišem še enkrat. user posted image

zimbra dobila, ful, ful ti hvala. zdaj samo moram še dobit dan, in mkojega na volji, da gremo do Udin.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
20.4.2009 14:39:57   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Fargesia  kje si se pa ti zgubila? Prstani so krasni. Če prav vidim so mešanica belega in rumenega zlata. Res lepi.

zimbra, rdeče zlato je notr...mal se slabo vidi...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
20.4.2009 15:45:23   
lyra*
What's up bridezillas ? user posted image

No, prvo sm se ****.. Zdaj pa sm dala slikce v albumuser posted image  Dala sem prstane not, pa še poročno frizuro! Komentarji dobrodošli user posted image

fargesia user posted image user posted image user posted image  za prstane! Čudoviti so..

Sm mislila,da bom še kaj napisala pa je lahkota user posted image user posted image  premočna user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
20.4.2009 15:48:37   
Pupsika
Oooo brajdzile vidim da dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj zimbra, morm pogledat moj skeđualuser posted image ..pismo skoz mam nekaj.
Dej hitr ti povej en danuser posted image

Fargesia, ful lepi prstani..mi je všeč kombinacija rdečega zlatauser posted image user posted image Midva imava cele prstančke iz tdečega zlatauser posted image

maja*, jst tud hočem slike nakitaaaaaaaaaaaauser posted image

lyra, grem hit album gledatuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
20.4.2009 15:51:00   
Pupsika
lyra, tvoj poročni je pa ful podoen mojemu zaročnemuuser posted image user posted image . Samo da ima moj zaročni te kamnčke čez cel prstanuser posted image user posted image Zelo lep!!

Frizurca mi je pa tud fuuul lepauser posted image user posted image user posted image . Ti je Carrie Underwood všeč?user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
20.4.2009 15:52:13   
Pupsika
Pa tale MU, ki ga ima tvoja Carrie( bejba s frizurouser posted image ) mi je zlo všeč, nekaj takega bom jst melauser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
20.4.2009 15:57:06   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Frizurca mi je pa tud fuuul lepauser posted image user posted image user posted image . Ti je Carrie Underwood všeč?user posted image

tenk ju user posted image  am... ja dobra bejba je user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
20.4.2009 15:57:48   
cukica
Tko dala sem v album vzorec konfetkov in pa čevljev,prstane pa čakam,da greva po njih,...
Lep pozdrav vsem,...

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?