ŽanaTaja
|
Pozdravljene punce.... Nisem nova sem una stara Martina27, ampak, me je zadnjič ven vrglo in se nisem mogla več vpisat, ne vem gesla, tako da sem se zdaj na novo registrirala pod tem imenom.... Jaz sem doma, moj sonček je zbolel že v Egiptu ....tako da mami zdaj vleče bolniško V Egiptu je bilo noro lepo, sam bi lahko bilo še bolje, če moj sonček nebi dobil tako visoke temperatur, tako da smo se mogli potem več al manj prilagajat njemu....zadevo bomo ponovili v juliju Kar se pa tiče priprav pa takole....v sredo bi morala imet plesne, ki so nama ponovno odpadle, sam tokrat pa sem znorel....hallooo, grejo se neko vrhunsko plesno šolo pa nič od njih.... In pol mi reče ta ženska po telefonu, da je najina krivda, da smo tolikokrat prestavli...takrat pa mi je film počil in sem ji par krepkih povedala, in rekla, da si bova poiskala drugo plesno šolo... No in včeraj dobim sms od Katarine in mi napiše, kdaj me lahko danes pokliče, da ji je mama povedala, da je prišlo do nesporazume....in moj nebi bil moj, če nebi spet popuščal....pa daj ne bodi taka, meni je tuki čist ok ambient, in res nebi šel nikamor drugam....hvala lepa, za tolk denarja, po tolk neprofesionalnosti iz njihove strani Da bi jih vse sterala nekam in si poiskala drugo plesno šolo...tako sem jezna.... No tolk o tej zadevi.... Kar se tiče cvetja še nimava nič, sva rekal da bova šla ta teden, ampak nič od naju....sej bova, pa še balone in to je to....pol pa še uni čist mičkeni detajli... Moja frizura, sploh ne vem kam naj grem....dločam se med 2 salonoma, med salonom STAR IN JOICO, sam se bolj nagibam k prvemu.... Tudi jaz močno upam, da bom imela čimprej kakšno prbno frizuro in make up...da me prej razočarajo kot pa na moj poročni dan.... Pupsika - kam si šla to na make up, k Katji, al si tja šla na frizuro.... Boljše da so te zdaj razočarali kot pa na tvoj dan D a ni tko...sej si jezen in razočaran, ampak res je bolje zdaj....si biš že še našla nekoga, ki te bo vrhunsko namazal.... No tolk o meni.....lep dan in se kaj tipkamo Martina
|