|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
20.4.2009 22:47:20   
Zvezdica

zdaj bi pa mogl delatuser posted image

http://www.keuder.org/stock/patrik_ata.avi

če predvaja le zvok in ne slike, namestiti tudi (velja za windows):
http://www.koepi.info/Xvid-1.2.1-04122008.exe

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
20.4.2009 22:48:49   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Priznam, da če me kdo ogovori in reče a dons smo ap kar brez kapice, se sprostim in MIRNO povem vse, a naj nehajo vtikat nos v moj voziček in mojga otroka...

user posted image user posted image user posted image  dobra si!

jaz ji dajem zdaj klobuček gor, ker pri nas običajno precej piha, pa še k je vedno v slingu. če bi bila v vozičku, ji ne bi nič dajala. itak je od vseh strani zaščitena, pa sonce ful ogreje košaro... mislim, kot če bi bil ful oblečen poleti v šotoru, ki bi ga na sonce postavil... pol si daj pa še kapo na glavo, ja najbolj...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
20.4.2009 22:49:40   
mimi30
jst tud odhajam v mižule...se je dragi odloču, da bo kr v dnevni spal, da bo lahk tavelikega ponoči pedinal...mala je pa mojo postlo zavzela...si je niti premaknit ne upam, ker si bo verjetno takoj komunikacije zaželelauser posted image .

Lahko noč 

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
20.4.2009 22:50:09   
Zvezdica
Nejc se je odkar je šel ob 21:30h spat že štirikrat zbudil ...zgleda da bo pestra noč

in kaj delate pol k se tok zbujajo?

Pri nas liam spi od osmih, patrik pa pd sedmih dalje... pa danes je res veliko spaluser posted image

Naš liam se je zbujal ko je bil manjši ampak sam za flaško. Ko jo je dobil je sam padu in spal kot top. Zdaj pa je že ob osmih koma, pa zjutraj skoraj do osmih.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
20.4.2009 22:52:13   
mimi30
pol si daj pa še kapo na glavo, ja najbolj...

da ti švic pivnauser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
20.4.2009 22:54:09   
mimi30

včasih joče, ker neki sanja (to največkrat)...včasih je žejn, ga kaj boli, ga lulat, kakat...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
20.4.2009 22:55:17   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

.....da ni šans,da je v napoto in da če mislim, da bi bila, raje doma ostanem skupaj z njo. in da to meni ni nobeno žrtvovanje al kaj podobno tragičnega, ampak normalno. sej imam otroka, ker sem ga hotela in sem vedela, da se bom jaz prilagajala, ne pa zato, da bom furala lajf kot prej in jo dajala drugim, ker pač ne bo pasala v moj okvir. user posted image user posted image user posted image

Khurde si tole tako fajn napisala!! Jest mislim in čutim popolnoma enako kot ti!!  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

sem brala za nazaj. in kar se "tipičnih" vprašanj tiče, ste pozabile še na eno: "a maš dost mleka?"

ker to dojenje je pa tut kr neki... sem imela tudi en kup enih nasvetov, pa nobenega upoštevala... pri ene  dveh tednih so mi začele tašča in tete od mojega govorit, da moram dajat čaj za pit, pa ni nujno, da je sladkan. in mi niso dale miru, dokler nisem rekla, da nima smisla, da  bom počakala do prve posvetovalnice in če bojo rekli, da kaj ni kul, da je otrok dehidriran, bom tako delala, če ne pa pač po svoje... nisem  hotela razlagat o merilu polulanih plenic itd., ker itak taki vedno najdejo en izgovor za nadaljne potrditve svojega nasveta. in pol mi rečejo, da je to brez čaja"nova  moda"... mislim, kako je pa človeštvo preživelo do sedaj... ja, verjetno že od pamtiveka dojenčki živijo od čaja in cukra... prejšnji teden sem pa tašči nesla par revij dol, kjer je govora o dojenju, da si še tam prebere.

Ja ta je tud dobra!! Mi2 bi zgleda lahko eno skupno temo odprle!! Pri nas se isto dogaja. Meni so celo predlagali, da si mleko iztisnem in ga čez noč dam ne vem kam in potem zjutraj pogledam koliko smetane se je naredilo, da bom potem vedela kolk imam "močno mleko"  HALOOOO?? Močno mleko?? A to obstaja? In če že... s čim naj primerjam!!!? user posted image

AL pa una - pusti naj se dere da pljuča razvija!!!! Me kar stisne ko to slišim!!!

Evo jest sem že z bazena! Zdej pa ajat! Lahko noč vsem!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
20.4.2009 22:57:01   
Zvezdica
jaz ji dajem zdaj klobuček gor, ker pri nas običajno precej piha, pa še k je vedno v slingu. če bi bila v vozičku, ji ne bi nič dajala. itak je od vseh strani zaščitena, pa sonce ful ogreje košaro... mislim, kot če bi bil ful oblečen poleti v šotoru, ki bi ga na sonce postavil... pol si daj pa še kapo na glavo, ja najbolj..

khurde, klobuček ja...ma ne te moje someščanke z grozo ugotavljajo, da če ni volnena kapa še do srede maja gor pri borih 24ºC potem bo otrok staknil vse možne bolezniuser posted image sej pravim, mal jih v zadrego spraviš pa je takoj mir.

mene tudi moti, če se kdo z roko približuje otroku, še posebej glavi. Zadnjič se nam je to zgodilo in sem žensko (ta glavna ...skoz pred blokom sedi in šimfa) ki jo BTW sploh ne poznam, ampak pač živi v bloku moje sestre in misli, da ima vso pravico do mojga otroka če le bežno pozbna mojo sestro. No in sem jo vprašala kako bi se počutla, če b jo jas mal pobožala z nogo, se je sam glupo zarežala, ampak sem ji jasno pokazLA, DA JE TO ZA OTROKA ŠOK KO U NEKDO MAHA NAD GLAVO. Itak ne vem če je dojela ampak dvomim,da bo še hotla čvekat z mano.user posted image Prej nisem bila taka, ampak res ni treba da mi vsak po glavi serje!

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
20.4.2009 22:58:38   
Zvezdica
AL pa una - pusti naj se dere da pljuča razvija!!!! Me kar stisne ko to slišim!!!

ta pa je namočnejšauser posted image user posted image user posted image user posted image WTF?

včasih joče, ker neki sanja (to največkrat)...včasih je žejn, ga kaj boli, ga lulat, kakat...

ja to je še ok, od moje sestre tamala se je zbujala ob treh in hotla juho jest pa človek ne jezi se špilatuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 20.4.2009 22:59:59 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
20.4.2009 22:59:41   
ronja
Evo jest sem že z bazena!

Pujsa! Jaz pa nisem mogla ituser posted image . Sem ti faušuser posted image . No, pa drugič;) Kam pa hodiš?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
20.4.2009 23:00:05   
Anonimen
Priznam, da če me kdo ogovori in reče a dons smo ap kar brez kapice, se sprostim in MIRNO povem vse, a naj nehajo vtikat nos v moj voziček in mojga otroka..

ja jst tud navadno kako neumestno zasikamuser posted image pol me pa čukasto gledajo...

Nejc se je odkar je šel ob 21:30h spat že štirikrat zbudiluser posted image ...zgleda da bo pestra noč

auč....no, pr nas je zaenkrt še mir, spat gre ob 7ih...sam začne se tam okol polnoč....evo, glih dobr se bom vlegla, pa se bo začela dretuser posted image

zvezdica men ne odpre, neki sicer melje, sam pomoje je krivo to, k torenti llaufajo, pa še AVG pregleduje sistem, tko da je za crknt počasna kištauser posted image

roko božamouser posted image

evo tamalga sm odložla, ruknla dve žlice medauser posted image sma šla dons k enmu stricu ga iskat, gozdnega, tak čist temn je....mmmm...pa rožce sem kupla za na balkon, jih boma jutr z ulo posadileuser posted image sej ne vem a jih že lohk dam vn, ma jst jih bom, upam da nom kej posrala...mam še pa kr od lani kište na ograji, pa zemljo not, rože sem pa sam porezala jesen...sm hotla kak zimski aranžma nabutat not, sam mi ni stegnlouser posted image ...pa model za ograjo morm izrisat, bomo novo ograjo gor dali( zdej so prečne deske, pa ula gor pleza...), zdej pa un k bo delal ( moj bivšiuser posted image ) ma sicer modele, sam je prenizka lata, zdej pa morm ta vzorc raztegnt, da bo pasal na to višino...pa meso morm v skrinjo spravit, pa....o madonauser posted image a tolk dela mamuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
20.4.2009 23:02:06   
Anonimen
Močno mleko?? A to obstaja? In če že... s čim naj primerjam!!!?

s kravo verjetnouser posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2587
20.4.2009 23:02:13   
ronja
Hehe, mene pa grdo gledajo, kadar si Ronja ne pusti kape dol dat. Ima zdaj tako fazo,da jo če met na glavi. Pa jo vsaki 2 min. vprašam, če ji ni nič vroče, če ne bo dala kape dol, pa če ji jo lahko dam, pa pravi da ne. Ja, klinc, pa naj jo ma, kaj jo bom sililauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 23:15:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
20.4.2009 23:16:29   
Zvezdica
a jo vsaki 2 min. vprašam, če ji ni nič vroče, če ne bo dala kape dol, pa če ji jo lahko dam, pa pravi da ne. Ja, klinc, pa naj jo ma, kaj jo bom silila

naš liam se je na morju oblekel v flis, starje bil dve leti in ni hotu dat dol flisa je našel to v kovčku in je bilo zanimivo), pa še moja črna velika očala je mel gor. Zunaj je blo krepko čez 30 stopinj on pa tko na plažo in še tam je bil kaki dve uri, potem je raje odnehal...ampak taka je volja. Škoda časa za prepiričevanje dveletnika, k bo itak po svoje nardil. pozimi pa nitel bunde. Tko da vedno je nekaj.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.4.2009 23:18:14   
Zvezdica

zvezdica men ne odpre, neki sicer melje, sam pomoje je krivo to, k torenti llaufajo, pa še AVG pregleduje sistem, tko da je za crknt počasna kišta

zdaj bi mogl čist lepo odpret.

a si s tem linkom probala?

http://www.keuder.org/stock/patrik_ata.avi

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
20.4.2009 23:21:40   
Zvezdica
jap, samo upam de ne bo močno deževalo.

če bo dež pač ne, drgač pa se slišiva.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
21.4.2009 6:53:48   
Anonimen
zdaj bi mogl čist lepo odpret.

no, zdej sm pa vidlauser posted image user posted image atauser posted image neo pa k s se dere, se to sliš kt mmmuaaaamiiiiiuser posted image pravi lubi da že zdej pr men potuho iščeuser posted image

jutrouser posted image

noč je bla glede na pričakovanja kr ok...sam dvakrat budnicauser posted image

ja sej ula ma tud te fore s kapo....pa najbl debelo štrikano si da gor in pol hodi po stanovanju s temuser posted image pa z dudo...čakte, mam slikouser posted image

evo...

user posted image

sem ji pospravla zdej kape, k se mi na pregovarjat z njouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
21.4.2009 7:29:54   
PAJO
dobro jutro

kako ste spali,mi dobro.žana je bla pridna je spala
od 20-6,30 res super tko da smo se vsi naspali.

kako ste kej ostale.
včerej mi je soseda prnesla iz avstrije novalac 1,800g gor stane 9 eur.
res se splača tolk kot je tukej 400g res pocen tko da sm kr 2 škatli naročila.
ko mi pa zmanjka bom pa poklicala v lekarno v borovlje pa naročila
in šla iskat res se splača.a še katera uporablja to mleko

upam da bo danes mal sončka da greva lahko vn,zdej nisva ble 2 dni,ker je
tud mal prehlajena ima zabasan nos....sva ble raje noter da se pozdravi,ker ima
drug tedn cepljenje pa da bo zdrava.

komej čakam da gremo že na morje,drug četrtekuser posted image user posted image

kdaj boste dale svoje v športni del,ali ima katera quinnya spedija

lp aja pa še user posted image ,jz sm jo že popilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
21.4.2009 7:40:06   
Zvezdica
no, zdej sm pa vidla ata neo pa k s se dere, se to sliš kt mmmuaaaamiiiii pravi lubi da že zdej pr men potuho išče

ja naš če milo joka, se sliši tud tako ampak moj zdaj kar pokam od ponosauser posted image user posted image user posted image

Ula je pa zakon na tej slikci..user posted image

Kava me čaka...

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
21.4.2009 7:52:28   
Anonimen
pajo to pa je bla nočuser posted image jst bi tud kako takouser posted image

zvezdica a da pokauser posted image bi rekla...

pa fora, k nima dude ula, tud je nikol ni mela, dve se valjata med igračami...sam zdej jih majo pa v vrtcu vsi, edina je, k nima dude...in pol jih jemlje drugim, pa baje nonstop sitnari uva tud dudo ma, uva tud dudo mauser posted image in pol doma paradira s to dudo včas, al pa si kr obe zmontirauser posted image

evo, smo se najedli, zrihtali, zdej pa kej pametnega početuser posted image grem gledat kaj vse sem že napisala da morm, sem pol že pozablauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
21.4.2009 7:59:39   
sonček33
JUTRČKA!
Mi smo tudi fajn spali. Od 21h do 2.30h in potem do 6.30.Zdej pa spet spi v igralnem centru.

Pijev kavico in se režim vašim včerajšnjim postom...o kapicah, joku, mleku...Matr ste zanikrne mame, da vas morjo bakice učit kaj je prav...jej jej jejuser posted image user posted image user posted image
jancci -superca za plavanje
ula je faca, njena mami pa tut
khurde - ga bom probala dat tkole v sling, mogoče bo zadovoljen...Sem bla tok navdušena na dslingom, zdaj pa Lovro noče bit not
pajo - fajn vi to spite
Glede mleka, adaptiranega, kaj ve mislite, da je čist ok, kupljeno v avstriji?Sej najbrž nima bit kej narobe. Jaz sem kar skeptična, zmeri milsm, da je v slo vse bl ok. Pa itak v milerju kupim tistega, ki je za avstrijski trg. BI se mogla pozanimat, kolk pride v avstriji tale aptamil.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
21.4.2009 8:00:01   
khurde
dobro jutro!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Močno mleko?? A to obstaja? In če že... s čim naj primerjam!!!?

s kravo verjetnouser posted image user posted image

user posted image
sam morš za primerjavo vzet uno iz velike planine, k ima 12% maščobe v mleku (nekje prebrala). mislim... kakšne to majo.

jancci, jaz vlačim tega otroka s sabo k mačka mlade... user posted image  pa se mi zdi, da ji je čist prav tko, sploh pa vid in se nauči veliko več, kot če bi ždela na kavču spodaj, tulila in čakala, da pridem.

men je dobr, da malo pokomentiram vzgojo z vami tuki gor, ker vem, da se vedno najde kdo, ki se strinja. ker sej problem ni v tem, da nisem samozavestna al pa kaj podobnega, samo ko ti ljudje govorijo na način, da je to, kar delaš, slabo za otroka. to pa itak nobena noče, da bi bilo kaj slabega zato, ker "dela po svoje". tko da hvala vsem za mnenja, je takoj lažje, ko imaš nekoga za back-up, pa čeprav na netu. user posted image

mimi, a si ti pisala, da otrok joka, ko jo oblačiš po kopanju? ne da se mi iskat za nazaj. daj probaj jo skopat uro, dve prej kot običajno. ker isa se je tudi drla, ko sem jo oblačila, v banjici je bila pa prav zadovoljna. in sem probala vse, zamotit jo z igračko, se veliko pogovarjat, hitr oblečt, pa nič ni palilo... dokler nisem začela prej kopat, zdaj jo pa lah oblačim tudi 15 minut, pol ure, pa vmes še malo "potelovadiva" in ni panike. očitno je bilo zanjo prepozno takrat, ko sem si jaz zamislila. sem se ji pol kar opravičla, ker je trajal skor dva meseca, da sem to ukapčila. user posted image user posted image user posted image  zdaj jo kopam okoli štirih popoldne, prej sem jo ob pol šestih, včeraj ob pol petih, pa je malo kazala, da je prepozno, ker si je mela očke, ko sem jo oblačila. tko da pri nas je nehala jokati, ko sem zamenjala uro kopanja.

lep dan vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
21.4.2009 8:00:11   
PAJO
ja drugač naša žana že en mesec spi celo noč,do 21 gre obvezno spat
pa zjutrej do 6 minimalno,ponavadi tud do 8,kokr je.
res fajn.čez dan res ne spi tolk.ene 2x po 2 uri,se igra velik v igralnem centru
res uživa.

kaj kuhate danes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
21.4.2009 8:06:02   
sonček33
Pajo Žana je pa res zaspanka. superca
Kuhanje? ma jaz ne bom nič. Moj možek bo zdej en mesec pa pol delal po 12 ur, tko da sva z malim sama...pa jaz pol kar pozabim nase...kej na hitro dam v usta, pa itak bi mogla v štacuno, sam se mi z malim res ne da...on kar nervozen rata v trgovini...pa spi v vozičku, a ko prideva v trgovino se zbudi pa cmergla.To ima po meni, jaz tko ne maram štacun...no tele s fasnglo so mi še ok, une s cotam pa bljak...razen zdej je mal boljše, ker kupujem za Lovrota.

drugače bi pa jedla kakšno fajn zelenjavno župco

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.