FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: vanilla IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ka me je razkurla una Marijana al kaj že je....na temi Partnerstvo s tem njenim 7-dnevnim dopustom . Kera baba, da tako če pustit svojga za teden dni....grrrr hehe, Pokica, jaz tut dans taisto temo spremljam..... Pa ne vem, al je baba res tak nezrela, al.... Ne vem, no... Sej štekam, da lahko grejo starši tut kam brez otrok, ker to še ne pomeni, da si slab starš, al pa da nimaš svojih otrok rad... Sam tale ženska se kr pizdulira na taščo, ker ji 10 dni noče otroka pazit!!! Halooo???? Pa še to komi 4 mesece starga dojenčka... A veš, kak je to še zelo mali? Niti odziva se prav še ne.. Komi se kej nasmejčka, pa glavico gor drži, pa se crklja.... Ko res še zeloooo rabi mamico.... Ne vem no. Una bi pa kr za 10 dni šla! In kako si lahko sploh predstavlja taščo v taki vlogi - tako skrbet za dojenčka: ga hranit na par ur, previjat, ponoči vstajat... Sej je ja ženska že v letih... Noro no... Sj to je to....saj ne rečem, da si vzameš mogoče kdaj kako urco-dve fraj se greš malo razvajat na kako masažo, večerjo z dragim, pač nekaj za svojo dušo, da malo odklopiš, sam za cel teden ga it s kolegi pijančevat in nevem kaj še vse počnejo, ...je pa res huda! Ženska očitno res nima dodelanega materinskega čuta To je to, ko nepravi ljudje imajo otroke,...tist ko bi pa hotli pa ne morjo met. Aha, tale tema vas je mal zdramila Ja, tako je očitno, če imajo otroci otroke. Pa ne mislim po starosti (jaz sem ga imela tudi pri 22h), ampak po zrelosti. Midva sva najinega sončka pustila pri babici, da sva se skupaj malo razvajala in pocrkljala (ker nama je to manjkalo), nikoli pa zaradi tega, da sva ga šla kam pit in žurat za več dni . Midva rada negujeva najino družino-če sva bila midva srečna, sva otročka veliko lažje vzgajala. To ne pomeni parkrat tedensko pustit otroka babici, ampak zelo redko po recimo dve, tri ure. Saj se tudi tako spočiješ in nafilaš baterije Seveda s partnerjem, ne s pijačo/kolegi/šopingom ipd...