|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
20.4.2009 12:48:51   
Anonimen
jest sem se v prvo rekla, da ne grem v porodnišnico dokler me ne bo že toliko bolelo, da bom po vseh štirih hodila.....no in sem.....ob polnoči, sem skoraj ležala na tleh in dihala, ker nisem mogla več hodit, ležat, sedet, bedet...ništa....šla sem v P in rodila čez 13 ur......noro....

če je bilo to dobro ali slabo je težko rečt......dobra stvar je bila, da so se celo noč posvečali le meni, da sem dobila največjo porodno sobo, da so me v miru pripravili na porod, da sem bila v dobrih rokah in pač tam kjer bi morala biti....user posted image

slaba stvar pa je bila, da sem bila pač 13 ur v porodni sobi....user posted image

zdaj v drugo, bom glede na to, da imam enega še doma, malo bolj počakala, ker ne želim, da me glih ponoči okoli vozijo....idealno bi bilo, da bi me zjutraj zašraufalo, da bi šli rodit in da bi bil mož do večera že doma in da mali, ne bi čutil kakšnih hudih sprememb....no, to so moje pobožne želje....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
20.4.2009 12:53:24   
Anonimen
eh jz pa prav nč ne premišljujem kako in kaj bo ko bo, k ponavadi k jz kej načrtujem gre vedno po vodiuser posted image

pokica moj hvala bogu dla samo osem ur na dan tako da ni tojk krizeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
20.4.2009 13:02:35   
KatMat
moja tud zdele dela take akrobacije da me kr ze vse boli...pomoje mam ze vse organe zatecene...bo pa mocna pupika...ze vidm-cutm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
20.4.2009 13:07:51   
KatMat
user posted image

ekola našga štruklčka k je bil se majhn...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
20.4.2009 13:10:31   
KatMat
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
20.4.2009 13:19:22   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

Jecuc,...kak je sladka ta mala žvalcauser posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 20.4.2009 13:20:04 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.4.2009 13:20:12   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image kaki malčkiuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
20.4.2009 13:22:02   
KatMat
takrat smo mel 3 mrtvo rojene pa pol +1 k je sam dva dni zivel...pol pa nasa Mini (na sliki)ki je edina prezivela...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
20.4.2009 13:22:09   
pokica_
Ka me je razkurla una Marijana al kaj že je....na temi Partnerstvo s tem njenim 7-dnevnim dopustomuser posted image user posted image .

Kera baba, da tako če pustit svojga user posted image za teden dni....grrrruser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
20.4.2009 13:25:43   
Tanja_
Evo, kuhinja tipi-topi. Zdej pa kopalnica oz. samo wc dons, moram stene pomit k smo strop pleskal pa knauf gor dajal, pa je vse prašno. Kosilo: sem ful na hitro skuhala makarone s tuno, k je mož cel vikend govoril, da bo pršu dons domov na kosilo med službo, no, in zdej ga ne bo, ker ima ful delauser posted image Zdej sm si pa rekla, da ga bom počakala, sam tok diši, da bi že kr zdej papcala.
Aja, jst sm se tud dons tehtala, mam +8,6kg. Sem zalo zadovoljna, ker sm mela po veliki noči še skor kilo več, pa sm se ta teden mal bl pazila, pa zgleda, da mi je tud od vse te slane hrane voda zastajala, tko da je zdej bolš.

Prekuhavala pa jst ne bom stekleničk in dudik, k sem kupla v Chiccotu sterilizacijsko tekočino in sam v vodo vržeš pa pustiš not, pa splakneš in čao. Pol k bo pa gosta hrana, bom pa vidla, če bom sterilizator kupla. Bi blo fino, če bi mela pomivalca, k pol ne bi rabla nič sterilizirat.

No, šibam naprej pucat! Pridne bit!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
20.4.2009 13:25:57   
KatMat
ja sem brala ja...ampak ji je ze flaska lepo diplomatsko svoje povedala tak da jest nisem nic napisalauser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
20.4.2009 13:26:34   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ka me je razkurla una Marijana al kaj že je....na temi Partnerstvo s tem njenim 7-dnevnim dopustomuser posted image user posted image .

Kera baba, da tako če pustit svojga user posted image za teden dni....grrrruser posted image

hehe, Pokica, jaz tut dans taisto temo spremljam..... Pa ne vem, al je baba res tak nezrela, al.... Ne vem, no... Sej štekam, da lahko grejo starši tut kam brez otrok, ker to še ne pomeni, da si slab starš, al pa da nimaš svojih otrok rad... Sam tale ženska se kr pizdulira na taščo, ker ji 10 dni noče otroka pazit!!! Halooo???? Pa še to komi 4 mesece starga dojenčka... A veš, kak je to še zelo mali? Niti odziva se prav še ne.. Komi se kej nasmejčka, pa glavico gor drži, pa se crklja.... Ko res še zeloooo rabi mamico.... Ne vem no. Una bi pa kr za 10 dni šla! In kako si lahko sploh predstavlja taščo v taki vlogi - tako skrbet za dojenčka: ga hranit na par ur, previjat, ponoči vstajat... Sej je ja ženska že v letih... Noro no...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
20.4.2009 13:27:00   
KatMat
ne bit prevec pridna Tanja nam bos povprecje pokvarlauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
20.4.2009 13:30:31   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

hehe, Pokica, jaz tut dans taisto temo spremljam..... Pa ne vem, al je baba res tak nezrela, al.... Ne vem, no... Sej štekam, da lahko grejo starši tut kam brez otrok, ker to še ne pomeni, da si slab starš, al pa da nimaš svojih otrok rad... Sam tale ženska se kr pizdulira na taščo, ker ji 10 dni noče otroka pazit!!! Halooo???? Pa še to komi 4 mesece starga dojenčka... A veš, kak je to še zelo mali? Niti odziva se prav še ne.. Komi se kej nasmejčka, pa glavico gor drži, pa se crklja.... Ko res še zeloooo rabi mamico.... Ne vem no. Una bi pa kr za 10 dni šla! In kako si lahko sploh predstavlja taščo v taki vlogi - tako skrbet za dojenčka: ga hranit na par ur, previjat, ponoči vstajat... Sej je ja ženska že v letih... Noro no...

Sj to je to....saj ne rečem, da si vzameš mogoče kdaj kako urco-dve fraj se greš malo razvajat na kako masažo, večerjo z dragim, pač nekaj za svojo dušo, da malo odklopiš, sam za cel teden ga it s kolegi pijančevat in nevem kaj še vse počnejo, ...je pa res huda! user posted image
Ženska očitno res nima dodelanega materinskega čutauser posted image  To je to, ko nepravi ljudje imajo otroke,...tist ko bi pa hotli pa ne morjo met. user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
20.4.2009 13:33:58   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ne bit prevec pridna Tanja nam bos povprecje pokvarlauser posted image

Se strinjam! Jaz sem šele pol kuhne spucala....kam prehitevaš Fata? user posted image  Daj bolj langsam tooooouser posted image ! Pejt se malo ulečt vmes, pomaga! user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
20.4.2009 13:34:01   
Tanja_
Katera tema je to? Zdej še mene zanima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
20.4.2009 13:36:41   
Tanja_
pokica jst sm že prejšnji teden začela kuhinjo, sm mela en teden dolg počitek vmesuser posted image  Nč bat, ne bom povprečja pokvarla. Že razmišljam, če bi si za jutri pustila kopalnico. K morm vse na skrivaj pospravit, k drgač mož tečnari, da ne smem pucat. Sm tok lepo pospravla lojtro pa vse cunje, k sm mislna, da pride na kosilo, da ne bo vidu dokaznega materiala, zdej morm pa spet vse vn zvlečt.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
20.4.2009 13:37:27   
pokica_
Tanja...tam ko je največ strani napisanih! user posted image

"Tašča mi gre na živce" user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
20.4.2009 13:40:08   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

pokica jst sm že prejšnji teden začela kuhinjo, sm mela en teden dolg počitek vmesuser posted image  Nč bat, ne bom povprečja pokvarla. Že razmišljam, če bi si za jutri pustila kopalnico. K morm vse na skrivaj pospravit, k drgač mož tečnari, da ne smem pucat. Sm tok lepo pospravla lojtro pa vse cunje, k sm mislna, da pride na kosilo, da ne bo vidu dokaznega materiala, zdej morm pa spet vse vn zvlečt.

Kaj sem se zdaj nasmejala....tole "dokazno gradivo" user posted image user posted image user posted image

Jaz bom tud ziher kregana še danes, če celo kuhno spucamuser posted image . Mi je že prej trobil po telefonuuser posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
20.4.2009 13:43:02   
pokica_
Grem js naprej pucat! Bo bolj koristnouser posted image

Dijo!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
20.4.2009 13:44:41   
Tanja_
Ne boš kregana. Vsaj jst nisem bla. Pa je v kuhni ful dišalo po čistilih, pa misliš, da je kej porajtu, da je spucano? Ne, ni. To so pač dedci. Če bi me vidu pospravlat, bi težil, pol pa sploh ne porajta, da je čisto, mam kr mal kompleks, da slabo čistimuser posted image . Edin enkrat na začtku, k sm se preselila k njemu je vidu- sm umila rolete, drgnla sm jih ene 4 ure k so ble za kozlat, in me je klicu, k je dam pršu, če sm vedla, da so najine rolete bele barveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
20.4.2009 13:56:44   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

Sj to je to....saj ne rečem, da si vzameš mogoče kdaj kako urco-dve fraj se greš malo razvajat na kako masažo, večerjo z dragim, pač nekaj za svojo dušo, da malo odklopiš, sam za cel teden ga it s kolegi pijančevat in nevem kaj še vse počnejo, ...je pa res huda! user posted image
Ženska očitno res nima dodelanega materinskega čutauser posted image  To je to, ko nepravi ljudje imajo otroke,...tist ko bi pa hotli pa ne morjo met. user posted image

Aha, tale tema vas je mal zdramilauser posted image Ja, tako je očitno, če imajo otroci otroke. Pa ne mislim po starosti (jaz sem ga imela tudi pri 22h), ampak po zrelosti.

Midva sva najinega sončka pustila pri babici, da sva se skupaj malo razvajala in pocrkljala (ker nama je to manjkalo), nikoli pa zaradi tega, da sva ga šla kam pit in žurat za več dniuser posted image user posted image user posted image . Midva rada negujeva najino družino-če sva bila midva srečna, sva otročka veliko lažje vzgajala. To ne pomeni parkrat tedensko pustit otroka babici, ampak zelo redko po recimo dve, tri ure. Saj se tudi tako spočiješ in nafilaš baterijeuser posted image Seveda s partnerjem, ne s pijačo/kolegi/šopingom ipd...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
20.4.2009 13:57:49   
FLASK_A
Kdo pucauser posted image Nehite pucat, no! Kaj ste vse tko pridne ko mravljiceuser posted image A nimate nič drugega bolj pametnega za početuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
20.4.2009 14:28:37   
Anonimen
Ojla majčice

slabo vest mam zarad vas ta pridnih...js moram pa še položnice plačat...mal zamujam...pismo, ko pa mi je to tako zoprno delo...(ful je težko klikat). Prav bedna sem.
Drugače pa komaj čakam, da začnete majčice rojevat...jaz mam še ceeeel mesec.user posted image

Eno vprašanje mam še na zalogi: a tile baby varuške, voki-toki stvarce vse hreščijo in delajo na on off al mam samo jaz eno zanič šaro doma?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4149
20.4.2009 14:29:54   
lananai
user posted image

Evo posteljnine, sm končala. user posted image Naš mačurin pravi, da bo zadost mehko. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?