|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
20.4.2009 14:52:54   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Kot da bi mela notri žabico, ki hoče skakat pa ne moreuser posted image .

user posted image  To je pa ful dober opis. Sem se čisto identificirala.

KatMat, kakšna srčkana mala žverca. Pa pazi, da ne bo več padcev.

Strah pred porodom - ma niti ne. V prvo so mi 9 dni po roku kar v P sprožili porod (predrli mehur). Sem bila že 3-4 cm odprta, pa je vseeno trajalo še 7 ur. Nekje na polovici so mi dodali umetne popadke in nekaj protibolečinskega. V bistvu zdržiš, meni se ni zdelo tako hudo. Hujše mi je bilo, ker naša čmrla prvi teden ni in ni spala po več kot uro skupaj, v bistvu se je zbujala na cca. 40 min in se dojila. Sem bila že čisto zblojena. Upam, da bo dete, ki prihaja bolj zaspane sorte.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
20.4.2009 15:02:39   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

user posted image

Evo posteljnine, sm končala. user posted image Naš mačurin pravi, da bo zadost mehko. user posted image

Hehe, kaki razkoš! user posted image  Kom lepše ko vašem mačkonu! user posted image  Udobno, mehko, sveže, novo...mmmm!  Lahko je tako važen kot kaže na slikci! user posted image

Tanja_ itak da bom kregana, ma ne fejst, malo bo pa že nergal, da bo spet treba it v P, ko pretiravam, itkuser posted image .

mama11 ...žabica jauser posted image . Ko je pa tak hecen, se kar nekaj zbrcuje pa poskuša, pa parkrat poskuša pa mu ne uspe...niti mu ne sme uspet, ko drugače nebo vredu, če bo kontra obrnjen. user posted image  Evo, je že spet začel tale naš žabonček mali,...ko se vsedem on začne skakljat po user posted image . user posted image
Na  zaspančke pa vse upamo, aneuser posted image
Sem že skoraj končala kuhno, še sam 2 elementa sta ostala...pfuuu, ni prijetno klečeplazit s tem ogromnim trebuhom. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
20.4.2009 15:18:01   
Anonimen
evo mene mal sem se odpočila, in šla po sinka v vrtec, zdej sem pa spet utrujena, se mi prov nč ne dauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
20.4.2009 15:24:04   
KatMat
jest se dons vlecem ko megla...kuhala danes ne bom nic...se mi ne da...bo ze moj kej nahit gor vrguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
20.4.2009 15:27:08   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest se dons vlecem ko megla...kuhala danes ne bom nic...se mi ne da...bo ze moj kej nahit gor vrguuser posted image user posted image user posted image

jaz tut dans "gnijem" na sedežni..... sm si pa torbo za P pripravla user posted image , hehe.... Ker nikoli ne veš, kdaj me prime, pa bogve kako bom psihirala takrat...

Aja, za kosilo sm pa pečena jajca jedla pa rdečo redkvico zraven. Da bi se mi še kuhat dalo... no way user posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
20.4.2009 15:27:25   
Anonimen
prov en čuden dan je donesuser posted image

jz sem pa že skuhala dopoldan preden je šel možek na šiht, zdej pa sam lenarimuser posted image
jutri bom pa pico pekla za kosilouser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
20.4.2009 15:31:18   
KatMat
en tak cudn dan je res...tud sendvica se mi ni dal narest ampak sem rajsi unga ze narejenga odprlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
20.4.2009 15:31:20   
elyy
Evo sm vas spet mau pršla pogledat!Prej sm brala na temi partnerstvo,k je ena od naših majčic neki omenla in sm šla prebrat(zakva se greuser posted image )!!
Mislmuser posted image ,da ženska lahko svojga beby tok mejhnga pusti pr tašči,mami al pa kolegici za 1 teden...jst si sploh tega neprestavljam(men je tašča omenla,če bi tamauga pustila znjo,da gre na morje poleti.....in sm rekla,da ni šans)!!!!

Moj beby bo samo znama,sej zato ga pa mam...nepa,da grem jst na potovanje on pa ostane drugje***
sej nerečem tko za par urc,če je kej nujenga al pa da ostane pr dedkih al pa babicah tko mau na obisku ,da ga pa nevidem po 1 teden.......mislm res brez komentarja sem!!
nevem res sem brez besed!!!!vsaj jst vem sama pr seb bom ful mlada mamica,sam skrbela pa bom zanjega,kokr se bo dalo!!
Marsikej videš pa prebereš na teh forumih,jst morem še kosiu skuhat,pa sploh nevem kva nejuser posted image ...dokler moj nepride mam še mau časa,se morem domislt!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
20.4.2009 15:31:49   
Anonimen
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e2f' Violation of PRIMARY KEY constraint 'messageid'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.pgd_Messages'. /forum/postpro.asp, line 250
spet eni čudni paragrafiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
20.4.2009 15:34:06   
KatMat
cveki, ce ti je dolgcas lahk prides k men skuhat....ne bom nic lubosumna da je druga zenska pr men u bajtiuser posted image user posted image user posted image user posted image  
pa se mi zdi da elyy tud nebi imela nic protiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
20.4.2009 15:34:43   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e2f' Violation of PRIMARY KEY constraint 'messageid'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.pgd_Messages'. /forum/postpro.asp, line 250

ja kje si pa to pobrala??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
20.4.2009 15:38:13   
Anonimen
ma kaj čmo ene ženske se upajo pustit otroka tastu ali mami za dle časa, jz se še svojga triletnika ne upam pustit na morje s tastom ali taščo kaj šele čist majhnegauser posted image v soboto k sem ga pustila doma k sva šla z možem na ohcet sem mela ful slabo vest, kt da ga zapuščam, ne pa sam za par urc dajem v varstvo tastu in taščiuser posted image
jz si izrecno ne dovolim da bi mi ga na tak način kdo mirkav, ene pa so pač take da bi ga kr pustile za en teden tašči al pa mamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4162
20.4.2009 15:39:15   
Anonimen

ja kje si pa to pobrala??

k sm hotela objavit post mi je to trikrat pokazaluser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
20.4.2009 15:41:15   
Tanja_
Jeeee, spucala kuhinjo, kopalnico, WCuser posted image user posted image  V kopalnici se mi na koncu ni dal več vn zlagat vsah flašk, pa sm sam tko vmes malo povijugalauser posted image  Je pa vseen bolš kokr prej.
pokica ja grozn je s trebuhom po tleh se plazit, une najbolj oddaljene kote v omarcah. Pa men je zanč kuža šel ležat pod postlo v spalnici in sem jo hotla ven spravt, jezus, še dobr da ni kdo vidu tega, sm se skor s trebuhm pod postlo zataknla. Ah, sej še malo, pa ga ne bo več. Bušija ne kužijauser posted image . Aja, una zgodbica od tašče- jst pa mislim, da je to zafrkancija, da je sam nekomu dolgčas. Če so pa res taki ljudje na svetu, pol pa ne vem, nekateri res ne bi smel nikol met otrok.
Za dons je dost pucanja, jutri je na vrsti dnevna soba. Joj, komej čakam, da dragi pride dam. Sm lačna k volk...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
20.4.2009 15:48:12   
KatMat
user posted image

tia in matej

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
20.4.2009 15:48:53   
Anonimen
zato sem pa jz že prej spucala vse da mi zdej zaden mesec ni trebauser posted image k se mi res ne da s tem trebuhom še pucat pa drgent omareuser posted image sploh pa da se pol sama seb smejim k naredim kakšno čudno pozouser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4166
20.4.2009 15:49:31   
KatMat
uuu ta pa se ni lepo prlepla

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
20.4.2009 15:50:37   
Anonimen
 katmat :a je naguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4168
20.4.2009 15:53:08   
KatMat

katmat :a je naguser posted image user posted image user posted image user posted image

u wish....user posted image user posted image user posted image

pa jest tud....unih ne smem gor prlept pa tud ce se nc konkretnga ne vid

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
20.4.2009 15:53:20   
Tanja_
čveka jst nisem mogla prej, ni blo časa. Ga imam šele zdej, kar sem na dopustu.Pa sej ni tok hudo, zdej je unih omarc na tleh itak konec. Joj, še spalnico morm ta tedn, pa zimske cunje pospravt, pa letne vn. To mi je pa taka muka. Ampak grem jutri k mojim, k gre moj na pot, da naum sama, če nas kej prehiti, pa se bom do petka pustila razvajat, pol v petek pa naprej zaštartam s pucanjem.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
20.4.2009 15:53:57   
Anonimen

u wish....user posted image user posted image user posted image

pa jest tud....unih ne smem gor prlept pa tud ce se nc konkretnga ne vid

no pa če tako izgledauser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
20.4.2009 15:55:16   
Tanja_
katmat kaj to vaju je kak profi slikal? Ampak je men tud ta dobra, k se ni lepo prlepla, tak dober efekt. Ej, ti k greš rodit v PO, a kej veš, kdaj tam nardijo UZ kolkov? Jst sm zanč pozabla vprašat. K v Lj. ga takoj in takoj veš, če rabiš široko povijat. Al pa če katera duga slučajno ve?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
20.4.2009 15:55:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

čveka jst nisem mogla prej, ni blo časa. Ga imam šele zdej, kar sem na dopustu.Pa sej ni tok hudo, zdej je unih omarc na tleh itak konec. Joj, še spalnico morm ta tedn, pa zimske cunje pospravt, pa letne vn. To mi je pa taka muka. Ampak grem jutri k mojim, k gre moj na pot, da naum sama, če nas kej prehiti, pa se bom do petka pustila razvajat, pol v petek pa naprej zaštartam s pucanjem.

no sej bo boš vidla, jz pa mam zdej sam pavzo in bom sam za sprot pospravljalauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
20.4.2009 15:58:55   
elyy
Tak beden dan,res no...nobenmu se nč neda...user posted image

Katmat;jst že nebi mela nč proti,če bi mi cveka,kosilo nardilauser posted image ....k je tok pridna!!a si kej šla v trgovine pogledat za svojo bebyko(cunce,pa take stvari)...upam,da sta našla rešitev**

Cveka:no važen,da si se mela lepo na porokiuser posted image ....mene je kr pr srcu stisnel,res no k sm prebrala uno zgodbo!mene kr vest peče,k mi bojo nakazal,un denar iz csd(da nebom rabla,za kej druzga pa da nebom porabla za beby)..
mene kolko je približn dost cunc(od pajackov-bodijev)dost za novorojenčka,da nebo preveč al pa premau**??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
20.4.2009 16:02:11   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ma ja, jaz sem ko sem bila še dokaj okretna sem hodla na šiht, pol bla v P, pol počivanje in vse bolj na easy,...zadnji mes se mi pa tud ni dalo, sem pa mogla zdaj, pa čeprav s trebuhom. user posted image

Spalnice sem se jaz prejšnji teden losala, sem spravla vse zimsko in dala na plano letno,...vse oprano, zlikano in že zloženo v omarah! user posted image To je blo enga delauser posted image

Danes se pa še kuhna šajna...da kr oči pečejouser posted image ! Pol mi sam še dnevna ostane, teh nekaj omarc. To je pa že malenkost HB.

KatMat, jaz sem tudi že študirala...pa ja ni nag, aliuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?