Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:48:52
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:49:48
|
|
|
|
sonček85
|
zdaj nas je pa mal več čvek tle,jaz imam ta teden dopoldan čas tko da bom cel dop visela na rač. pol pop bom pa se z dragim stiskala ,mogoče bo pa danes kaj akcije
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:50:18
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... Jst mam pa raj...tiste ki gor gledajo , ne pa da so tako žalostni ja res je Babe, ve ste take face.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:50:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 tale ni švoh Ta taprvi je pa Tistle vrtnar iz gospodinj se mi zdi, da je Brigitki všeč...kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:50:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost? zdaj sn se pa nasmejala A to si ga našla pa kje?????????
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:51:30
|
|
|
|
*Junona*
|
Junona IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... jaz nebi šla ,ni moj tip moj tudi ne ....bi šla raje vrtnarit ja res je ,sam je pa žoga dobra, rdeča ja pa tale dres tud kr seksi men zgleda...sam bi koga drugega oblekla vanj Sam tale se po moje kr naboti ko se napumpa... Sej vete, da mislim žogo, ne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:52:17
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pomočniki Uuuuuu Kje si pa te našla, v Žalcu? Kaj tadrugi ima pa ščitnik za jajce v hlačah, da je tako naboten?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:53:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost? zdaj sn se pa nasmejala A to si ga našla pa kje????????? Tamle je čakal na avtobus, ker je šel v nočno. Dela v Rudniku v Velenju.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:54:26
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost? zdaj sn se pa nasmejala A to si ga našla pa kje????????? Ej, babe....se prav valjam od smeha.....tako mi solze tečejo pa trebuh boli....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:54:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Kdaj dobim pa jst 4 ? še malo miška 30 postov še ...pa mislim da ko bom jst nazaj boš ti že na 5-h zvezdicah, če boš tako normo furala O, lej jo lubiko, kje se potepaš? nikjer ...sedim za računalnikom pa jem Js bi tut, pa nimam več kam kej dat...sem ful sita. Moj se mi pa sam smeji. Dans zjutri mi je pa ob 9-ih čokolado ponujal. a SVOJO Tudi. Njegovo sem vzela, Milke pa ne...ni primerjave.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:54:59
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Mmm, kako se prileže kavica... Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:55:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Kdaj dobim pa jst 4 ? Ko boš imela 1000 postov...torej jutri, kajne? Oh, to bo pa res hitro, če bom imela take monologe kot prej..zvečer....pa zdaj sred noči, ko vse pancate... Evo, si že čez 1000, bravo .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:55:33
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* junona IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja sem opazla ,sem glih misla napisat da se kr same menva ,da kje so vse ostale ,bova pas šle bojo pa druge prišle in rekle če smrdijo ti kr ,lepo se imej in kaj fajnega kupi da boš kuhala ,junona te bo pa tko vprašala kaj boš kuhala ali kaj si jedla ja sam res ....kje se kaj ona potepa...mogoče pa špranjico nastavla ....si vidla kak je včeraj njuno akcijo opisala ..tta je faca Evo Junonco, je malo dlje poležala... Kaj me hecate zdej...js vedno povem, kaj kuham in potem me zanima, kaj ve kuhate. Sej ti Sonček tut poveš, sam Brigitka je bolj skrivnostna. ja res je brigita noče delit super receptov z nami da ji nebi pol delale konkurence Ja, sam pa res.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:55:56
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej pa grem, preden me RR izpiše. Nč bat...te bomo me branle Te držim za besedo. Ker to samo koristi in ima dober namen, ane? Skrajšuje prvo porodno dobo, pri mamicah pa spodbuja nastajanje mleka. Pa ti si mi huj lisica, k js Dobre izgovore imaš.....bi mogla it za odvetnico tiha voda bregove dere ....junonca ne vem če nebi iskanje pomočnikov kr tebi priskrbela kaj pravite punce Nč ni treba prepuščat drugim .....kar obe jih dajajta gor Aha...tale Miška je pa res zvita. Od viška glava ne boli, kaj? Od viška sigurno ne, od pomanjkanja pa Js od pomanjkanja dobim pizditis.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:56:32
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ne boš verjela.....tudi ...oz. še bolj Sej še zdej ne morem verjet, ko da bi se zmenle.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:57:11
|
|
|
|
sonček85
|
evo danes sem pa zvedla ,da gre jutri naš ati domov
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:58:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zdaj nas je pa mal več čvek tle,jaz imam ta teden dopoldan čas tko da bom cel dop visela na rač. pol pop bom pa se z dragim stiskala ,mogoče bo pa danes kaj akcije Očitno bom res rodila ko bomo na VI. delu.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:59:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost? zdaj sn se pa nasmejala A to si ga našla pa kje????????? Ej, babe....se prav valjam od smeha.....tako mi solze tečejo pa trebuh boli.... Js ne vem, kaj je z našimi babami, da jim grejo sam luleki po glavi. Al pa Brigitka ko je šla unga kr na štadion od Publikuma iskat...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:59:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo danes sem pa zvedla ,da gre jutri naš ati domov Jeeeeeee.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:00:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* junona IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja sem opazla ,sem glih misla napisat da se kr same menva ,da kje so vse ostale ,bova pas šle bojo pa druge prišle in rekle če smrdijo ti kr ,lepo se imej in kaj fajnega kupi da boš kuhala ,junona te bo pa tko vprašala kaj boš kuhala ali kaj si jedla ja sam res ....kje se kaj ona potepa...mogoče pa špranjico nastavla ....si vidla kak je včeraj njuno akcijo opisala ..tta je faca Evo Junonco, je malo dlje poležala... Kaj me hecate zdej...js vedno povem, kaj kuham in potem me zanima, kaj ve kuhate. Sej ti Sonček tut poveš, sam Brigitka je bolj skrivnostna. ja res je brigita noče delit super receptov z nami da ji nebi pol delale konkurence Ja, sam pa res. po moje tud
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:00:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnim .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h in potem lahko grem rodit ...to bi pa šlo skos do 23.4. a ne Kdaj dobim pa jst 4 ? še malo miška 30 postov še ...pa mislim da ko bom jst nazaj boš ti že na 5-h zvezdicah, če boš tako normo furala O, lej jo lubiko, kje se potepaš? nikjer ...sedim za računalnikom pa jem Js bi tut, pa nimam več kam kej dat...sem ful sita. Moj se mi pa sam smeji. Dans zjutri mi je pa ob 9-ih čokolado ponujal. a SVOJO Tudi. Njegovo sem vzela, Milke pa ne...ni primerjave. ti ti lisička zvita
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:00:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost? zdaj sn se pa nasmejala A to si ga našla pa kje????????? Tamle je čakal na avtobus, ker je šel v nočno. Dela v Rudniku v Velenju. a res al kaj ,daj danes ga pa še za kaj druga pros ,naj pokaže mal več ne sam glave
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:00:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pomočniki Uuuuuu Kje si pa te našla, v Žalcu? Kaj tadrugi ima pa ščitnik za jajce v hlačah, da je tako naboten? ja ti so pa iz našga bloka ne tist ma še vlkonočno jajco notr
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:00:27
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej grem pa k mamici in atiju v spodnji štuk na zajtrk, me že pogrešata. Pridem kasneje. papa my rr friends
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:01:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo danes sem pa zvedla ,da gre jutri naš ati domov Jeeeeeee. ja samo k ne bo mogu mirovat bo že kr skaku po bajt,ma bo že
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?