Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:14:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... jaz nebi šla ,ni moj tip moj tudi ne ....bi šla raje vrtnarit ja res je ,sam je pa žoga dobra, rdeča ja pa tale dres tud kr seksi men zgleda...sam bi koga drugega oblekla vanj ja unga vrtnarja ,če je mogoče uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....un bi pa hudo dobro zgledal Ej sonček danes je pa spet umazan sexy denar a ne? ja men se zdi ,žametnih mafij pa ni več ,sem bila v pon k sem hotela gledat tko jezna.No pa kaj čmo tko je ,bomo pa to gledal,pa gospodinje so zdaj tudi kasnjee a res??? Ja kaj je pa pol prej?...no je pa tudi vse na ponedeljek a ne ...Škoda za žametno mafijo, men je bla ful vredu serija. Grem vprašat za repete, ča ga lahko dobim ja kolikor sem jaz zadnjič gledala jih ni bilo ,najprej je lepo je biti sosed,potem je film(danes blondinka s harvarda),pol pa gospodinje šele okol 22.45h A za repete greš vprašat
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.4.2009 9:16:57 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:14:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sem dobila repete ...obljubila da bo zvečer rekreacija
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:14:32
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo me sem že nazaj jA pa mnda ja nisi tko hitro pojedla al si si sem prinesla tko kot jaz ponavadi sedaj pa še novice berem ,kaj vse piše notri-groza ne sam naredla sem si...zdej pa tipkam pa jem . Sam sem si mnda mal premal naredla ali pa ma tale moja skodelica luknjo ... A res...jah jst Novic sploh ne berem rada ko vedno kaj krutega not piše, pol se pa jst za vsako sekiram...tak da je boljš da ne vem ...včasih moj kako stvar vidi na 24h al pa kje, pa jst rečem kaj pa je? Pa reče on eh niča za tebe lubica...to ti ne smeš brat pol si ista k jst ,vedno si prinesem sem k jem zjutraj-no skoraj vedno Ja moj pa si nese novice ali reklame na wc in pol ga pol ure ni ven,zato moram jst to izkoristi k lahko,Ja res pa je da velikokrat piše kaj takega not k je groza(kr naprej berem o tem da je ta pa ta kirga .....)groza. ja moj gre tudi velikrat na 24 ur pa seveda na vreme gledat To mi je pa tako znano ...Mojga včasih tudi po 40min ni vn iz WC...tak da ga pol začnem **** če gasilce pokličem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:16:28
|
|
|
|
brigita23
|
serije-aja točno ja sej je blo tako, jst sem še mal trenutek resnice vmes gledala . No sam gospodijne pa bom danes gledala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:18:38
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška in detelja no oz. vse ki ste že rodile....zanima me kako je bilo z vašimi bebiji preden ste šle rodit????....ko pravijo, da se umirijo, a to pol pomeni da niti premikanja niste čutile ali kako?? A te kaj skrbi,če ga ne čutiš več k 10 gibov na dan ,se pojdi pokazat v P. Mmoj se je zelo umiril že več k kak teden ,samo se pa premika tko na nežno ,toliko da vem da je vse ok in da komaj čaka da naju spozna Ja no pri meni je tudi tako....bolj mi kako nogico ali pa kaj porine ven ...razen včeraj ponoč ko so one budale pokale s tistimi bombami...se je pa tak ustrašil/a, da je čisto ponorel/a....me je pa pol vse bolel Ja sej taki so naši vrageci.Naš začne ornk butat proti večeru tko kot prej ,čez dan je pa bolj mir ,ampak brce čutim,take bulice tišči ven,včeraj me je naš falot med kosilom tko bunkal da sem misla že da hoče da grem stran od mize,ker koker sem šla bližje mizi z bušijem da bi jedla se je začel premikat in tišat bule ven,prej pa ne,pol zvečer pa itak akcija ,gremo jeszit in mamici nagajat.Samo meni je to tko lepo k čutim brcike,pol se pa moj čist razneži zraven ja sej pri nas je isto
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:18:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 serije-aja točno ja sej je blo tako, jst sem še mal trenutek resnice vmes gledala . No sam gospodijne pa bom danes gledala jaz pa verjetno ne mi je prepozno,včeraj sem šla že spat ob 20h ne vem kaj mi je bilo,zato sem pa spala tko slabo po moje mogoče pa danes res gledam gospodinje evo moj bebi se kobaca notri k tak velik ,da bi pa prišel ven pa ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:19:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo me sem že nazaj jA pa mnda ja nisi tko hitro pojedla al si si sem prinesla tko kot jaz ponavadi sedaj pa še novice berem ,kaj vse piše notri-groza ne sam naredla sem si...zdej pa tipkam pa jem . Sam sem si mnda mal premal naredla ali pa ma tale moja skodelica luknjo ... A res...jah jst Novic sploh ne berem rada ko vedno kaj krutega not piše, pol se pa jst za vsako sekiram...tak da je boljš da ne vem ...včasih moj kako stvar vidi na 24h al pa kje, pa jst rečem kaj pa je? Pa reče on eh niča za tebe lubica...to ti ne smeš brat pol si ista k jst ,vedno si prinesem sem k jem zjutraj-no skoraj vedno Ja moj pa si nese novice ali reklame na wc in pol ga pol ure ni ven,zato moram jst to izkoristi k lahko,Ja res pa je da velikokrat piše kaj takega not k je groza(kr naprej berem o tem da je ta pa ta kirga .....)groza. ja moj gre tudi velikrat na 24 ur pa seveda na vreme gledat To mi je pa tako znano ...Mojga včasih tudi po 40min ni vn iz WC...tak da ga pol začnem **** če gasilce pokličem ja sam res ,pol pa že mene vmes na wc pritisne ,zdaj k sem nosečka mora po hitrem postopku ven če moram it ,čene pa je tudi dolgoo notri
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:19:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška in detelja no oz. vse ki ste že rodile....zanima me kako je bilo z vašimi bebiji preden ste šle rodit????....ko pravijo, da se umirijo, a to pol pomeni da niti premikanja niste čutile ali kako?? A te kaj skrbi,če ga ne čutiš več k 10 gibov na dan ,se pojdi pokazat v P. Mmoj se je zelo umiril že več k kak teden ,samo se pa premika tko na nežno ,toliko da vem da je vse ok in da komaj čaka da naju spozna Ja no pri meni je tudi tako....bolj mi kako nogico ali pa kaj porine ven ...razen včeraj ponoč ko so one budale pokale s tistimi bombami...se je pa tak ustrašil/a, da je čisto ponorel/a....me je pa pol vse bolel Ja sej taki so naši vrageci.Naš začne ornk butat proti večeru tko kot prej ,čez dan je pa bolj mir ,ampak brce čutim,take bulice tišči ven,včeraj me je naš falot med kosilom tko bunkal da sem misla že da hoče da grem stran od mize,ker koker sem šla bližje mizi z bušijem da bi jedla se je začel premikat in tišat bule ven,prej pa ne,pol zvečer pa itak akcija ,gremo jeszit in mamici nagajat.Samo meni je to tko lepo k čutim brcike,pol se pa moj čist razneži zraven ja sej pri nas je isto navihančki mali
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:21:04
|
|
|
|
brigita23
|
sonček a si opazila da sva same ...se nobena noče družit z nama ... Evo jst sem se najedla, zdej pa se grem stuširat in zrihtat potem pa v trovino ...pojam nimam kaj bi danes kuhala ...bom videla mogoče pa po poti dobim kako idejo ... sonček pridna bodi, jst pa se vrnem kasneje ... Čao
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:22:44
|
|
|
|
sonček85
|
ja sem opazla ,sem glih misla napisat da se kr same menva ,da kje so vse ostale ,bova pas šle bojo pa druge prišle in rekle če smrdijo ti kr ,lepo se imej in kaj fajnega kupi da boš kuhala ,junona te bo pa tko vprašala kaj boš kuhala ali kaj si jedla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:23:53
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 serije-aja točno ja sej je blo tako, jst sem še mal trenutek resnice vmes gledala . No sam gospodijne pa bom danes gledala jaz pa verjetno ne mi je prepozno,včeraj sem šla že spat ob 20h ne vem kaj mi je bilo,zato sem pa spala tko slabo po moje mogoče pa danes res gledam gospodinje evo moj bebi se kobaca notri k tak velik ,da bi pa prišel ven pa ne Veš kaj jst če grem hitro spat potem ponoči ni šans da spim ...pa se mi drema zvečer, sam probam zdržat vsaj do ene 23h, potem pa omagam ... Mi pa zdej pančkamo...smo se najedli ....ta bo čist po atiju . Pa jst prav čutim ko me z glavico v mehur čist spodaj ...Tako da jst spijem 1 dl, pa moram it na WC
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:25:16
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo me sem že nazaj jA pa mnda ja nisi tko hitro pojedla al si si sem prinesla tko kot jaz ponavadi sedaj pa še novice berem ,kaj vse piše notri-groza ne sam naredla sem si...zdej pa tipkam pa jem . Sam sem si mnda mal premal naredla ali pa ma tale moja skodelica luknjo ... A res...jah jst Novic sploh ne berem rada ko vedno kaj krutega not piše, pol se pa jst za vsako sekiram...tak da je boljš da ne vem ...včasih moj kako stvar vidi na 24h al pa kje, pa jst rečem kaj pa je? Pa reče on eh niča za tebe lubica...to ti ne smeš brat pol si ista k jst ,vedno si prinesem sem k jem zjutraj-no skoraj vedno Ja moj pa si nese novice ali reklame na wc in pol ga pol ure ni ven,zato moram jst to izkoristi k lahko,Ja res pa je da velikokrat piše kaj takega not k je groza(kr naprej berem o tem da je ta pa ta kirga .....)groza. ja moj gre tudi velikrat na 24 ur pa seveda na vreme gledat To mi je pa tako znano ...Mojga včasih tudi po 40min ni vn iz WC...tak da ga pol začnem **** če gasilce pokličem ja sam res ,pol pa že mene vmes na wc pritisne ,zdaj k sem nosečka mora po hitrem postopku ven če moram it ,čene pa je tudi dolgoo notri pri nas je tudi tako....ko mene pritisne ga zbajkam ...zato pa če bo kdaj hiška 2 WC nujno...v pravem pomenu besede
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:27:11
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja sem opazla ,sem glih misla napisat da se kr same menva ,da kje so vse ostale ,bova pas šle bojo pa druge prišle in rekle če smrdijo ti kr ,lepo se imej in kaj fajnega kupi da boš kuhala ,junona te bo pa tko vprašala kaj boš kuhala ali kaj si jedla ja sam res ....kje se kaj ona potepa...mogoče pa špranjico nastavla ....si vidla kak je včeraj njuno akcijo opisala ..tta je faca
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:27:59
|
|
|
|
brigita23
|
Nič zdej pa res grem PA PA
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:34:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja sem opazla ,sem glih misla napisat da se kr same menva ,da kje so vse ostale ,bova pas šle bojo pa druge prišle in rekle če smrdijo ti kr ,lepo se imej in kaj fajnega kupi da boš kuhala ,junona te bo pa tko vprašala kaj boš kuhala ali kaj si jedla ja sam res ....kje se kaj ona potepa...mogoče pa špranjico nastavla ....si vidla kak je včeraj njuno akcijo opisala ..tta je faca ja le kje je,ne nisem zasledila k sem tu pa tam kaj preskočila.Kako jo je opisala ok mej se in se tipkamo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:39:54
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... Jst mam pa raj...tiste ki gor gledajo , ne pa da so tako žalostni
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:41:52
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška in detelja no oz. vse ki ste že rodile....zanima me kako je bilo z vašimi bebiji preden ste šle rodit????....ko pravijo, da se umirijo, a to pol pomeni da niti premikanja niste čutile ali kako?? Meni so itak sprožli v 37. tednu, tako da ti žal ne moram pomagati.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:43:38
|
|
|
|
*Junona*
|
Dobro jutro. Miška, svoj prvi post posvečam tebi, ker si me tak presenetla, ko ti je radar zaznal bingla, da me je skor kap. Ti si res faca.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:44:47
|
|
|
|
*Junona*
|
Spali smo še kar ok, edino v križu me nekaj tako grabi, sploh ne najdem položaja. Zdej vas grem pa pokomentirat. Miška, Pat in Tinaaja, mal prehitro sem šla pančat, bi mi lahka še kak nasvet dale.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:46:04
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 zajtrk Super zajtrk! Čez mesec dni bomo imeli tudi pred bajto domače češnjice Mmmm, Sonček, hvala za zajtrk, izbrala sem krof(e)ke in jagode. Mmmm Miška, češnje, js jih imam tudi rada, sploh tiste trde, mi jim rečemo hrustovke al pa trdike.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:46:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... Jst mam pa raj...tiste ki gor gledajo , ne pa da so tako žalostni ja res je
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:47:17
|
|
|
|
*Junona*
|
junona IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja sem opazla ,sem glih misla napisat da se kr same menva ,da kje so vse ostale ,bova pas šle bojo pa druge prišle in rekle če smrdijo ti kr ,lepo se imej in kaj fajnega kupi da boš kuhala ,junona te bo pa tko vprašala kaj boš kuhala ali kaj si jedla ja sam res ....kje se kaj ona potepa...mogoče pa špranjico nastavla ....si vidla kak je včeraj njuno akcijo opisala ..tta je faca Evo Junonco, je malo dlje poležala... Kaj me hecate zdej...js vedno povem, kaj kuham in potem me zanima, kaj ve kuhate. Sej ti Sonček tut poveš, sam Brigitka je bolj skrivnostna.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:47:42
|
|
|
|
sonček85
|
ooooooo junonca .jutroooooooooooooooooooooooooooo ja ni kaj za zajtrk
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:47:51
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 tale ni švoh Ta taprvi je pa
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:48:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* junona IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja sem opazla ,sem glih misla napisat da se kr same menva ,da kje so vse ostale ,bova pas šle bojo pa druge prišle in rekle če smrdijo ti kr ,lepo se imej in kaj fajnega kupi da boš kuhala ,junona te bo pa tko vprašala kaj boš kuhala ali kaj si jedla ja sam res ....kje se kaj ona potepa...mogoče pa špranjico nastavla ....si vidla kak je včeraj njuno akcijo opisala ..tta je faca Evo Junonco, je malo dlje poležala... Kaj me hecate zdej...js vedno povem, kaj kuham in potem me zanima, kaj ve kuhate. Sej ti Sonček tut poveš, sam Brigitka je bolj skrivnostna. ja res je brigita noče delit super receptov z nami da ji nebi pol delale konkurence
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?