Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:39:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A zdej sem pa jst sama al kaj ....pa res nimam sreče i am here al smrdim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:42:00
|
|
|
|
brigita23
|
me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal ....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:42:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... jaz nebi šla ,ni moj tip
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:42:37
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A zdej sem pa jst sama al kaj ....pa res nimam sreče i am here al smrdim oooooo sonček si tu ...ka pa delaš??
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:43:32
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro..kako ste kaj? na hitr se javim...naša prva noč je bila redno razkošje...naša maja sam spi, je, ampak žal moram pumpat mleko pa ji po steklenički dat, ker zize noč in noče vzet, pol se mal previjemo pa dalje spimo...moram povedat, da mi je moj v redno oporo...skoz z mano vstane mi pomaga...res ful sem srečna, da je tako...jaz sem v redu...nekam čudno vreme je...čakam, če pride danes patronažna sestra... lepo se imejte uživajte se javim ko bom spet lahko... Ma celi družinici. Bravo , bravo ati in bravo mami. Si mogoče poskušala z nastavkom za prsa? sva pa noče dere se kot nora...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:45:27
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... jaz nebi šla ,ni moj tip moj tudi ne ....bi šla raje vrtnarit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:48:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A zdej sem pa jst sama al kaj ....pa res nimam sreče i am here al smrdim oooooo sonček si tu ...ka pa delaš?? nič ,sama sem doma ,dolg čas mi je ,pojedla sem čokolino,pijem malinov čajček,........ pA ti ??
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:48:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... jaz nebi šla ,ni moj tip moj tudi ne ....bi šla raje vrtnarit ja res je ,sam je pa žoga dobra, rdeča
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:48:53
|
|
|
|
brigita23
|
miška in detelja no oz. vse ki ste že rodile....zanima me kako je bilo z vašimi bebiji preden ste šle rodit????....ko pravijo, da se umirijo, a to pol pomeni da niti premikanja niste čutile ali kako??
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:50:03
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... jaz nebi šla ,ni moj tip moj tudi ne ....bi šla raje vrtnarit ja res je ,sam je pa žoga dobra, rdeča ja pa tale dres tud kr seksi men zgleda...sam bi koga drugega oblekla vanj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:51:18
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A zdej sem pa jst sama al kaj ....pa res nimam sreče i am here al smrdim oooooo sonček si tu ...ka pa delaš?? nič ,sama sem doma ,dolg čas mi je ,pojedla sem čokolino,pijem malinov čajček,........ pA ti ?? Nič malo prej sem se vstala ...moj se rihta, gre na sestanek, jst pa na rr ...še tudi nisem nič jedla...mmmm grem si kr čokolino pripravit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:54:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška in detelja no oz. vse ki ste že rodile....zanima me kako je bilo z vašimi bebiji preden ste šle rodit????....ko pravijo, da se umirijo, a to pol pomeni da niti premikanja niste čutile ali kako?? A te kaj skrbi,če ga ne čutiš več k 10 gibov na dan ,se pojdi pokazat v P. Mmoj se je zelo umiril že več k kak teden ,samo se pa premika tko na nežno ,toliko da vem da je vse ok in da komaj čaka da naju spozna
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:54:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... jaz nebi šla ,ni moj tip moj tudi ne ....bi šla raje vrtnarit ja res je ,sam je pa žoga dobra, rdeča ja pa tale dres tud kr seksi men zgleda...sam bi koga drugega oblekla vanj ja unga vrtnarja ,če je mogoče
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:54:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A zdej sem pa jst sama al kaj ....pa res nimam sreče i am here al smrdim oooooo sonček si tu ...ka pa delaš?? nič ,sama sem doma ,dolg čas mi je ,pojedla sem čokolino,pijem malinov čajček,........ pA ti ?? Nič malo prej sem se vstala ...moj se rihta, gre na sestanek, jst pa na rr ...še tudi nisem nič jedla...mmmm grem si kr čokolino pripravit u priden Ja ti kr ,jaz sem si še daal notri malo kosmičev pa dober tek
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.4.2009 8:56:30 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:58:42
|
|
|
|
brigita23
|
evo me sem že nazaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 8:59:28
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A zdej sem pa jst sama al kaj ....pa res nimam sreče i am here al smrdim oooooo sonček si tu ...ka pa delaš?? nič ,sama sem doma ,dolg čas mi je ,pojedla sem čokolino,pijem malinov čajček,........ pA ti ?? Nič malo prej sem se vstala ...moj se rihta, gre na sestanek, jst pa na rr ...še tudi nisem nič jedla...mmmm grem si kr čokolino pripravit u priden Ja ti kr ,jaz sem si še daal notri malo kosmičev pa dober tek hvala...enako
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:00:40
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... jaz nebi šla ,ni moj tip moj tudi ne ....bi šla raje vrtnarit ja res je ,sam je pa žoga dobra, rdeča ja pa tale dres tud kr seksi men zgleda...sam bi koga drugega oblekla vanj ja unga vrtnarja ,če je mogoče uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....un bi pa hudo dobro zgledal Ej sonček danes je pa spet umazan sexy denar a ne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:03:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... jaz nebi šla ,ni moj tip moj tudi ne ....bi šla raje vrtnarit ja res je ,sam je pa žoga dobra, rdeča ja pa tale dres tud kr seksi men zgleda...sam bi koga drugega oblekla vanj ja unga vrtnarja ,če je mogoče uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....un bi pa hudo dobro zgledal Ej sonček danes je pa spet umazan sexy denar a ne? ja men se zdi ,žametnih mafij pa ni več ,sem bila v pon k sem hotela gledat tko jezna.No pa kaj čmo tko je ,bomo pa to gledal,pa gospodinje so zdaj tudi kasnjee
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:03:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo me sem že nazaj jA pa mnda ja nisi tko hitro pojedla al si si sem prinesla tko kot jaz ponavadi sedaj pa še novice berem ,kaj vse piše notri-groza
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:04:06
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška in detelja no oz. vse ki ste že rodile....zanima me kako je bilo z vašimi bebiji preden ste šle rodit????....ko pravijo, da se umirijo, a to pol pomeni da niti premikanja niste čutile ali kako?? A te kaj skrbi,če ga ne čutiš več k 10 gibov na dan ,se pojdi pokazat v P. Mmoj se je zelo umiril že več k kak teden ,samo se pa premika tko na nežno ,toliko da vem da je vse ok in da komaj čaka da naju spozna Ja no pri meni je tudi tako....bolj mi kako nogico ali pa kaj porine ven ...razen včeraj ponoč ko so one budale pokale s tistimi bombami...se je pa tak ustrašil/a, da je čisto ponorel/a....me je pa pol vse bolel
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:07:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo me sem že nazaj jA pa mnda ja nisi tko hitro pojedla al si si sem prinesla tko kot jaz ponavadi sedaj pa še novice berem ,kaj vse piše notri-groza ne sam naredla sem si...zdej pa tipkam pa jem . Sam sem si mnda mal premal naredla ali pa ma tale moja skodelica luknjo ... A res...jah jst Novic sploh ne berem rada ko vedno kaj krutega not piše, pol se pa jst za vsako sekiram...tak da je boljš da ne vem ...včasih moj kako stvar vidi na 24h al pa kje, pa jst rečem kaj pa je? Pa reče on eh niča za tebe lubica...to ti ne smeš brat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:09:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška in detelja no oz. vse ki ste že rodile....zanima me kako je bilo z vašimi bebiji preden ste šle rodit????....ko pravijo, da se umirijo, a to pol pomeni da niti premikanja niste čutile ali kako?? A te kaj skrbi,če ga ne čutiš več k 10 gibov na dan ,se pojdi pokazat v P. Mmoj se je zelo umiril že več k kak teden ,samo se pa premika tko na nežno ,toliko da vem da je vse ok in da komaj čaka da naju spozna Ja no pri meni je tudi tako....bolj mi kako nogico ali pa kaj porine ven ...razen včeraj ponoč ko so one budale pokale s tistimi bombami...se je pa tak ustrašil/a, da je čisto ponorel/a....me je pa pol vse bolel Ja sej taki so naši vrageci.Naš začne ornk butat proti večeru tko kot prej ,čez dan je pa bolj mir ,ampak brce čutim,take bulice tišči ven,včeraj me je naš falot med kosilom tko bunkal da sem misla že da hoče da grem stran od mize,ker koker sem šla bližje mizi z bušijem da bi jedla se je začel premikat in tišat bule ven,prej pa ne,pol zvečer pa itak akcija ,gremo jeszit in mamici nagajat.Samo meni je to tko lepo k čutim brcike,pol se pa moj čist razneži zraven
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:09:25
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je tale vprašal če grem z njim ameriški fuzbal .... jaz nebi šla ,ni moj tip moj tudi ne ....bi šla raje vrtnarit ja res je ,sam je pa žoga dobra, rdeča ja pa tale dres tud kr seksi men zgleda...sam bi koga drugega oblekla vanj ja unga vrtnarja ,če je mogoče uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....un bi pa hudo dobro zgledal Ej sonček danes je pa spet umazan sexy denar a ne? ja men se zdi ,žametnih mafij pa ni več ,sem bila v pon k sem hotela gledat tko jezna.No pa kaj čmo tko je ,bomo pa to gledal,pa gospodinje so zdaj tudi kasnjee a res??? Ja kaj je pa pol prej?...no je pa tudi vse na ponedeljek a ne ...Škoda za žametno mafijo, men je bla ful vredu serija. Grem vprašat za repete, ča ga lahko dobim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:12:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo me sem že nazaj jA pa mnda ja nisi tko hitro pojedla al si si sem prinesla tko kot jaz ponavadi sedaj pa še novice berem ,kaj vse piše notri-groza ne sam naredla sem si...zdej pa tipkam pa jem . Sam sem si mnda mal premal naredla ali pa ma tale moja skodelica luknjo ... A res...jah jst Novic sploh ne berem rada ko vedno kaj krutega not piše, pol se pa jst za vsako sekiram...tak da je boljš da ne vem ...včasih moj kako stvar vidi na 24h al pa kje, pa jst rečem kaj pa je? Pa reče on eh niča za tebe lubica...to ti ne smeš brat pol si ista k jst ,vedno si prinesem sem k jem zjutraj-no skoraj vedno Ja moj pa si nese novice ali reklame na wc in pol ga pol ure ni ven,zato moram jst to izkoristi k lahko,Ja res pa je da velikokrat piše kaj takega not k je groza(kr naprej berem o tem da je ta pa ta kirga .....)groza. ja moj gre tudi velikrat na 24 ur pa seveda na vreme gledat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 9:12:35
|
|
|
|
brigita23
|
sem dobila repete ...obljubila da bo zvečer rekreacija
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?