|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
20.4.2009 2:44:46   
Pat74
Naša 2. pa je imela probleme s kožo že od samega začetka, ima atopični dermatitis - sicer testiranje ni nič pokazalo na kaj, smo izključil oreške, pa čokolado , svinjino in aditive in je boljše. Je pa zanimivo, da ona krčev sploh ni imela!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
20.4.2009 2:50:05   
Pat74
Tinaja pejte lepo vse tri spančkat! Vidve punčki pa pusta mamico vasj 3 ure na miru, da se bo spočila!!!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
20.4.2009 2:54:25   
Pat74
Grem tud jaz v sanjsko deželo! Nočko

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
20.4.2009 6:34:32   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
20.4.2009 6:39:41   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
20.4.2009 6:52:08   
Pat74
Miška hvala za kapučino, bi mi en prav fajn pasal, pa ga zjutraj ne upam pit, ker me preveč zgaga peče - bom rajši po kosilu.

Neposredna povezava do sporočila: 3031
20.4.2009 6:54:45   
Pat74
Tinaaja upam, da ste se vsaj malo naspale.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
20.4.2009 7:00:28   
Miška2006
Jutro Pat!

No, kdor je priden ponoči je tudi zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image , a ne? Medve sva res ikone današnjega dneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
20.4.2009 7:01:26   
Miška2006
A tudi tebi spet kaj RR šteka? Meni štrajka na Mozilli in na Explorerjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3034
20.4.2009 7:29:35   
Miška2006
Ma ne morem dat ele lušne slikce goruser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 20.4.2009 7:34:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 3035
20.4.2009 7:40:21   
detelja
jutro..kako ste kaj? na hitr se javim...naša prva noč je bila redno razkošje...naša maja sam spi, je, ampak žal moram pumpat mleko pa ji po steklenički dat, ker zize noč in noče vzet, pol se mal previjemo pa dalje spimo...moram povedat, da mi je moj v redno oporo...skoz z mano vstane mi pomaga...res ful sem srečna, da je tako...jaz sem v redu...nekam čudno vreme je...čakam, če pride danes patronažna sestra...

lepo se imejte uživajte se javim ko bom spet lahko...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
20.4.2009 7:46:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image

a ste se vse na svoje slončke spravle?user posted image
neeeeeeeeeeeeee mi zopet nismo user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
20.4.2009 7:46:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne marate me več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
maramo ,maramo samo kaj k se nkol ne dobimo tko skp,bomo uro določle kdaj bomo gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3038
20.4.2009 7:46:30   
sonček85
jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vsi pozdravčki nenileni vrnjeni user posted image user posted image user posted image user posted image
spanje.danes sem pa spala -NIČČČČČČČČČČČČČČČČČuser posted image user posted image user posted image
anca.ja res je tle čvekice čvekajo k noreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr pridruž se jim /nam user posted image user posted image user posted image user posted image
ninica:jaz nimam porodnega načrta ,naj o kot bo user posted image
miška.hvala za tko lepo kavico user posted image user posted image user posted image user posted image
ponočnjakinje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čvekice tkole se bomo potem dobivale  k bomo vse rodile user posted image user posted image
detelja:hejlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
20.4.2009 7:46:31   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

evo majo...ko bom imela več časa bom dala bolj jasno sliko...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaka lepa je...se mi zdi, da je atiju podobna, kajne Detelja?user posted image

lej jo lisico ti...jo zanima kak je atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če pa vem, kak izgleda, ker sem ga vidla.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image aja pol pa sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image ....sej veš kaj naju je nekaj Detelja vabla v njihove konce, pa bomo enkrat res popakale bebije, pa še Sončka pa bomo šle, da nam njen prpravi bograč pa gibanco ok?user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tkoj za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
20.4.2009 7:46:33   
sonček85

A veš, da se je moj tut odkar sem js noseča poredil? Ma takega fajnega bušija in men je to fajn. Kak pa zgledajo tisti spizdjeni deci ko jih ni nč skup...user posted image Dec more bit konkreten ne pa kost pa koža.user posted image user posted image user posted image
moj je pa shujšal ,k jst preveč pojem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
20.4.2009 7:46:35   
sonček85

Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
20.4.2009 7:46:36   
sonček85

Sam jst sem pa res pridna...jst še namesto drugih normo izpolnimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....še malo mi manjka ene 80 postov da pridem do 5-h user posted image  in potem lahko grem rodituser posted image ...to bi pa šlo skos do 23.4. a neuser posted image user posted image

Kdaj dobim pa jst 4user posted image ?

še malo miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  30 postov šeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mislim da ko bom jst nazaj boš ti že na 5-h zvezdicah, če boš tako normo furalauser posted image user posted image user posted image

O, lej jo lubiko, kje se potepaš?user posted image

nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image ...sedim za računalnikom pa jemuser posted image user posted image

Js bi tut, pa nimam več kam kej dat...sem ful sita.user posted image Moj se mi pa sam smeji.user posted image user posted image user posted image Dans zjutri mi je pa ob 9-ih čokolado ponujal.user posted image user posted image user posted image

a SVOJO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
20.4.2009 7:47:28   
sonček85
evo zdaj sem na vse odgovorila ,zdaj pa k tekočemu deluuser posted image user posted image user posted image

Malo grem vmes še pojest ,dragi dela ,po časopis grem dol v nabiralnik ,potem se pa beremo in pišemo ,če bo katera gor ,če kje nesmrdim user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
20.4.2009 7:51:52   
sonček85
zajtrk
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
20.4.2009 7:56:27   
sonček85
pomočniki

user posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
20.4.2009 7:57:42   
sonček85
NO saj sem vedela da smrdim user posted image ,no pomočnike in zajtrk sem vam pa le pripravila k mislim ,da je brigitka na svojem konjičku user posted image user posted image user posted image user posted image
detelja pa ima tko sedaj svoj zakladek in ne more user posted image user posted image

grem jest od žalosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.4.2009 7:58:19 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
20.4.2009 7:59:24   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jutro..kako ste kaj? na hitr se javim...naša prva noč je bila redno razkošje...naša maja sam spi, je, ampak žal moram pumpat mleko pa ji po steklenički dat, ker zize noč in noče vzet, pol se mal previjemo pa dalje spimo...moram povedat, da mi je moj v redno oporo...skoz z mano vstane mi pomaga...res ful sem srečna, da je tako...jaz sem v redu...nekam čudno vreme je...čakam, če pride danes patronažna sestra...

lepo se imejte uživajte se javim ko bom spet lahko...

Ma user posted image user posted image user posted image celi družinici. Bravo user posted image , bravo ati in bravo mami.

Si mogoče poskušala z nastavkom za prsa?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
20.4.2009 8:00:38   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne marate me več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
maramo ,maramo samo kaj k se nkol ne dobimo tko skp,bomo uro določle kdaj bomo gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Za uro bo pa mal težko, vse taprave dečve skup dobituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
20.4.2009 8:04:04   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

zajtrk
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image

Super zajtrk!

Čez mesec dni bomo imeli tudi pred bajto domače češnjiceuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?